Cuma akşam san beri hastanedeyim idrarda protein yüksek ve tansiyon düzensiz. Prekreamsy yani gebelik zehirlenmesi teşhisi kesinleşti. Takip altındayı ama dün gece doğuma alacaklardı neredeyse... Önce normal doğumu zorluycak sonra sezeryan olmazsa o kadar şaşkınımki hiç bir sorunum yoktu nasıl bu durumdayım algılayamıyorum. Bana dua edin bebeğim daha çok küçük biraz daha kalsın benimle tabi zarar görmeden 😭😭😭😭😭😭
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bebek kurabiyesi, mıknatıs, bebek şekeri, lavanta kesesi, kapı süsü vs. instagramda okyanuskopugutasarım ve pembe_sihir adreslerinde bulabilirsin çok güzel ürünler var bakmanı tavsiye ederim ben oradan yaptırcam:)
Kizlar merabaa eylul annelerinden biri olarak sabah suyum geldi hastaneye geldik 4cm acilma var servise yani odaya cikardilar ilk tetkiklerden snra beklemedeyim sancim yok tecrubeli anneler bana biraz bilgi verebilirler mii
Kızlar birşey soracağım.. bazen benim karnımda sürekli ve uzun süreli pıt pıt pıt atmalar oluyor. hareket degıl. tekme degıl cunku onlar cok kuvvetlı ve hıssdılır.
bu cok hafıf....
ıcerde hıckırıyor desem.... cok uzun suruyor... böyle birşey yasayan var mı tedirgin oluyorum......:18:
Kızlar birşey soracağım.. bazen benim karnımda sürekli ve uzun süreli pıt pıt pıt atmalar oluyor. hareket degıl. tekme degıl cunku onlar cok kuvvetlı ve hıssdılır.
bu cok hafıf....
ıcerde hıckırıyor desem.... cok uzun suruyor... böyle birşey yasayan var mı tedirgin oluyorum......:18:
Selam arkadaslar..
Dun geceden beri hastanede ugrasiyorum.. hic bisey yokken ortada acayip kasinmaya basladim göbeğim den sonra bütün vicuduma yayildi.. alarji degip hastaneye gittik serum verdiler 2 saatlik bi rahatlama oldu sonra sabah 5 de tekrar basladi . Tekrar hastaneye gittik bu sefer dermatoloji doktoruna gozuktuk.. gebelik alarjisi oluyomus bu.. son aylarda cikiyomus ortaya ve dogum yapana kadar gecmiyormus.. napicam bilmiyorum. . Iki tane ilac verdi ama rahatlatmiyor butun vicudum kirmizi benek dolduson 2 bucuk hafta kaldi ama ne kadar dayanirim bilmiyorum.. ama neyseki kizlarim 2000 gr olmuslar doguma kadar 2500 olurlarsa cok iyi olur dedi dr.. cok fenayim arkadaslar coookk
canım çok geçmiş olsun.
dayan az kaldı.
doğumun çok yakın.
bugünde nasıl birgünse hiç iyi haber almadık diyebiliriz.
sağsalim şu haftaları atlatsak bebişlerimize kavuşsak hep birlikte daha ne isterim.
bu sıcaklarla işimiz çok zor( yazdıklarınızı okusamda, her zaman yazamıorum hazırlıklar son gaz devam galiba ben bebeğimin odasını tamamladım sayılır oda takımını, yatak tekstilini de aldım. oto koltugu ana kucağı dönence küvet vs oda takımımızın hediye çekiyla alındı:)) hastane çıkışlarımız kıyafetlerimiz de hazır sadece oda için aksesuarlar ve bebek için bakım ürünleri kaldı... şampuan sabun mustela ve sebamed arasında kaldım. pişik kremi desitin alıcam herkes çok memnun. göğüs ucu kremi lansinoh ... biberon dr browns, emzik chicco... bebeğin kıyafetlerini de yıkayamadım daha
Bebeği hazırlasam da kendime lohusa geceliği bulamadım halarelax mode magazasında 1 alana 1 bedava kampanya vardı ama beden kalmamıstı gecelikleride hem çok guzel hem de kaliteli online magaza da kampanya yoktu almak istemedim şimdilik
Sizler hangi marka yada sitelerden aldınız acaba ?? hem çok para vermek istemiorum hemde güzel olsun istiyorum :))
Bebek şekeri ve çikolatası konusunda da bildiğiniz güvenilir ve güzel, uygun yapan siteler varsa paylaşalım hala karar veremedim ben
Bebeğe oda yapmama rağmen en az ilk 6 ay yanımda olucak beşik konusuna karar vermedimfunna baby nin sepet beşiğini gördüm netten süslü püslü modelleri var görünüşü güzel ama ne kadar kullanıslı olur bilemiorum :)) aranızda alan var mı acaba yada kullanan bu beşikle rahat edermiyim:?
Yatak odam çok geniş olmadığından park yataklara bakmadım pek ...
Eger bulamazsam, ikeanın bir karyolası var onu almayı düşünüyorum yatak odama, oda park yataklardan pek küçük değil ama 139 fiyatı güzel geldi :) Dar falan idare edicem artıkama aklım beşiklerde kalıcak gibi...
SON OLARAK en önemlisi tabiki, bebeğim hala ters pozisyonda hepimiz eylülde doğum yapıcaz herkesin bebeği döndü mü acaba normal doğum istiyorum ama bebek dönmezse sezaryan olcak(( :18::18::18:
bu cok hafıf....
Selam arkadaslar..
Dun geceden beri hastanede ugrasiyorum.. hic bisey yokken ortada acayip kasinmaya basladim göbeğim den sonra bütün vicuduma yayildi.. alarji degip hastaneye gittik serum verdiler 2 saatlik bi rahatlama oldu sonra sabah 5 de tekrar basladi . Tekrar hastaneye gittik bu sefer dermatoloji doktoruna gozuktuk.. gebelik alarjisi oluyomus bu.. son aylarda cikiyomus ortaya ve dogum yapana kadar gecmiyormus.. napicam bilmiyorum. . Iki tane ilac verdi ama rahatlatmiyor butun vicudum kirmizi benek dolduson 2 bucuk hafta kaldi ama ne kadar dayanirim bilmiyorum.. ama neyseki kizlarim 2000 gr olmuslar doguma kadar 2500 olurlarsa cok iyi olur dedi dr.. cok fenayim arkadaslar coookk
canım çok geçmiş olsun.
dayan az kaldı.
doğumun çok yakın.
bugünde nasıl birgünse hiç iyi haber almadık diyebiliriz.
sağsalim şu haftaları atlatsak bebişlerimize kavuşsak hep birlikte daha ne isterim.
Canim ben de henuz lohusa geceligi almadim.relax mode yada aqua marka almayi dusunuyorum.ikisininde urunleri yasadigim ilde yok;( internetten begenmistim sadece kaliteleri hakkinda fikrim yoktu.aqua biraz daha pahali ama bi bak istersen ben cok begendim..
Benim de bebegim donmedi henuz 34.haftaya kadar yolu var..merak etme..
Ankara'da yım şu an burada Zübeyde hanım araştırma hastanesinde
Diymi yaa bugün foruma girmek istemedim gerçekten de hep beklenmedik haberler aldık. Allah yardımcısı olsun arkadaşlarımızın, sağlıkla kavuşşsun herkes bebeklerine.
Lenfoma'yı da merak ettim aklım onda kaldı, cumartesi randevusu vardı, heyecanla girer bize haber verir diye bekliyordum, merak ettim o yüzden.
Ankara'da yım şu an burada Zübeyde hanım araştırma hastanesinde
Moral icin tesekkur ederimm arkadaslar telefondan giriyorum coklu alintilama nasil bilmiyorum hepinize tesekkur ederim tek duam allah oglumu bagislasin dualarinizi eksik etmeyin ne olursunuz cok korkuyorum
Canm benim sakin ol.soguk kanli olmaya calis doktrn elinde geleni yapck merak etme oglusunda emin ellerde ve iyi olacaksnz ikinizde sen dua et ve sakin.ol ve elnden geldgnce bebeginle konus uzme kendini senin prens erken gelmek iStems dunyaya korkma bak benim arkdsmin ablasi bes bucuk aylik dogurdu ve bebisi iki yasinda gorumce de erken dogum yapti simdi cimcimeyi durduramyrz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet cnaım bir arkadaşımda da olmustu. Çok zorlanmıştı o da. Allah yardımcın olsun, ama yine de sayılı gün çabuk geçer allah beterinden korusun.
Maşallah kızların da kilosu çok çok iyi, sağlıkla kucağına alacaksın sık dişini birazcık da. Allah çözümsüz dert vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?