2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

geçmiş olsun canım inşallah hayırlısıyla bugünleri atlatırsınız benim 39. haftamda çıkmıştı inşallah erken dünyaya gelmez bebişin dua edicem sende bizlere dua et canım tekrar geçmiş olsun

Kizlar merabaa eylul annelerinden biri olarak sabah suyum geldi hastaneye geldik 4cm acilma var servise yani odaya cikardilar ilk tetkiklerden snra beklemedeyim sancim yok tecrubeli anneler bana biraz bilgi verebilirler mii

geçmiş olsun canım bu konuda bi bilgim yok olsa paylaşırdım Rabbim bebeklerimizi bize bizleride bebeklerimize bağışlasın

Evet canım bendede oluyo aynı şey endişelenme ya hıçkırık ya akciğer antremanı öyle okudum çok insanda olan birşey.

canım hıçkırıyor bence, aynı şeyi birebir bende yaşıyorum, ritmik içten hareket hissediyorum ama cogunlukla elimi koyunca hissedemiyorum.

Selam arkadaslar..
Dun geceden beri hastanede ugrasiyorum.. hic bisey yokken ortada acayip kasinmaya basladim göbeğim den sonra bütün vicuduma yayildi.. alarji degip hastaneye gittik serum verdiler 2 saatlik bi rahatlama oldu sonra sabah 5 de tekrar basladi . Tekrar hastaneye gittik bu sefer dermatoloji doktoruna gozuktuk.. gebelik alarjisi oluyomus bu.. son aylarda cikiyomus ortaya ve dogum yapana kadar gecmiyormus.. napicam bilmiyorum. . Iki tane ilac verdi ama rahatlatmiyor butun vicudum kirmizi benek doldu son 2 bucuk hafta kaldi ama ne kadar dayanirim bilmiyorum.. ama neyseki kizlarim 2000 gr olmuslar doguma kadar 2500 olurlarsa cok iyi olur dedi dr.. cok fenayim arkadaslar coookk

canım çok geçmiş olsun.
dayan az kaldı.
doğumun çok yakın.

bugünde nasıl birgünse hiç iyi haber almadık diyebiliriz.
sağsalim şu haftaları atlatsak bebişlerimize kavuşsak hep birlikte daha ne isterim.

Simdi bakabildim geçmişe gercekten fena baslamisiz haftaya
Rabbim dayanma gücü versin bebislerimize gercekten son aylar zormuş. . ins. Sorunsuz sag salim aliriz bebislerimizi kucagimiza

Canim ben de henuz lohusa geceligi almadim.relax mode yada aqua marka almayi dusunuyorum.ikisininde urunleri yasadigim ilde yok;( internetten begenmistim sadece kaliteleri hakkinda fikrim yoktu.aqua biraz daha pahali ama bi bak istersen ben cok begendim..
Benim de bebegim donmedi henuz 34.haftaya kadar yolu var..merak etme..

Evet hickiriyormus bir yerde okumustum. ben de oluyor 50-60 kez pitpitliyor bazen

evet cnaım bir arkadaşımda da olmustu. Çok zorlanmıştı o da. Allah yardımcın olsun, ama yine de sayılı gün çabuk geçer allah beterinden korusun.

Maşallah kızların da kilosu çok çok iyi, sağlıkla kucağına alacaksın sık dişini birazcık da. Allah çözümsüz dert vermesin.

Diymi yaa bugün foruma girmek istemedim gerçekten de hep beklenmedik haberler aldık. Allah yardımcısı olsun arkadaşlarımızın, sağlıkla kavuşşsun herkes bebeklerine.

Lenfoma'yı da merak ettim aklım onda kaldı, cumartesi randevusu vardı, heyecanla girer bize haber verir diye bekliyordum, merak ettim o yüzden.

Ankara'da yım şu an burada Zübeyde hanım araştırma hastanesinde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet aqua marka da güzel haftaya izmir e gitmem gerekiyor eğer çok zorlanmazsam aqua ve relax mode mağazalarına bakcam bodrum da beden kalmamıştı internetten alıcaktım bende ama izmir olayı çıkınca beklim:) relax mode nette göründüğünden daha güzel renkleri falan da öyle, sadece nette dediği gibi bir beden küçük alma, eger denemeden alırsan kendi bedeninde al :)) bekliyoruz artık benim ki çok rahat böyle heralde :))

Aynı şekilde bende çok merak ettim hiç sesi çıkmadı gerçekten...

Ankara'da yım şu an burada Zübeyde hanım araştırma hastanesinde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım sen sakin ol.
Herşey düzelecek sakin ol ki tansiyonun normale dönsün. Biliyorsun stress direk oynatır tansiyonu.
Senin için duacıyım.
Bebek elbisem bile hazır değil demişsin. Ben herşeyimi hazırladım yıkadım ütüledim. Allah korusun acil bişe olursa ben de ankara dayım herşeyi toplar getiririm sana. Sen kıyafete falan canını sıkma.

Moral icin tesekkur ederimm arkadaslar telefondan giriyorum coklu alintilama nasil bilmiyorum hepinize tesekkur ederim tek duam allah oglumu bagislasin dualarinizi eksik etmeyin ne olursunuz cok korkuyorum

Canm benim sakin ol.soguk kanli olmaya calis doktrn elinde geleni yapck merak etme oglusunda emin ellerde ve iyi olacaksnz ikinizde sen dua et ve sakin.ol ve elnden geldgnce bebeginle konus uzme kendini senin prens erken gelmek iStems dunyaya korkma bak benim arkdsmin ablasi bes bucuk aylik dogurdu ve bebisi iki yasinda gorumce de erken dogum yapti simdi cimcimeyi durduramyrz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah im insallah cnm. Allah.hepimize evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip eder insallah

Aminn canim aminn.. yalvariyorum rabbime derdi veren o dermaninida versin diye.. dayanmak zor çünkü ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…