2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Ankara'da yım şu an burada Zübeyde hanım araştırma hastanesinde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim yaa cok gecmis olsun.. dualarimiz seninle insallah saglikli sag salim alicaksin oglusunu kucagina.. bak topin ilk bebegi benim olucak derken senin oglus benimkilerden aceleci cikti..doktorlarina güven sakin korkma .. ikinizde rabbime emanetsiniz

Benimde oluyor canım nefes alma egzerzısleri onlar.endiselenecek bişey yok yani.

Evet canım bendede oluyo aynı şey endişelenme ya hıçkırık ya akciğer antremanı öyle okudum çok insanda olan birşey.

canım hıçkırıyor bence, aynı şeyi birebir bende yaşıyorum, ritmik içten hareket hissediyorum ama cogunlukla elimi koyunca hissedemiyorum.

Evet hickiriyormus bir yerde okumustum. ben de oluyor 50-60 kez pitpitliyor bazen

Teşekkür ederi. Kızlar hepinize. Rahatladım.... Rabbım saglıcakla kucağımıza alıp buyutmeyı nasıp etsın inşallah. Âmin

Gecelik soran arkadaslar lcw 'de lohusa geceliği 20 liraya düşmüş. Su yeşili ve pembesi var.ben aldım şimdi yesilini. Bitanede pijama alıcam onu dagiden almayı düşünüyorum. Fazla para vermek istemeyen lcw ye ugrasin :)

Aranızda doğum yapmış olanlara sorum olacak: Bizim oturduğumuz daire 3.katta ve asansör yok.Ben eğer normal değil de sezeryanla doğum yapmış olursam sizce merdiven çıkabilir miyim yoksa annem ya da kayınvalidemden birisine mi gideyim ilk bir kaç gün? Gerçi o şekilde olursa annemde kalmayı daha çok isterim ama kayınvalidemin de bu konuda ısrar edebiliceğini düşünüyorum.Şimdiden bunu kafama takıyorum napmalıyım sizce?

En guzeli evn ama durumuna gore harekt edrsn cok agrn yoksa yavas yavas cikrsn baktn zorlymyrsn annene

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok gecms olsn canmm

ÇOK geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun işallah biraz daha bebeğin seninle kalır ama tabi en önemlisi onun sağlıklı olması .Sen moralini bozmamaya çalış doktorlar ne gerekiyorsa yaparlar muhakkak

Canım geçmiş olsun az kaldı sabret ilaçları devamlı sürünce belki etki eder maşallah kızların büyümüş iki buçuk haftada da 2500 ü görürler bence hatta bakarsın biraz daha üstüne bile çıkarlar zor biliyorum ama moralini yüksek tutmaya çalış...

Kızlar bu haftaya hep kötü haberlerle başladık hatta bende dün gecemi hastanede geçirdim kasılmalarım vardı ama hastaneye gittik nst ye girdim sıfır sancı hiçbişey çıkmadı gece evde oynamayan sıpam hastaneye gittik nst de bi oynamaya başladı ki inanamadım yalancı çoban hikayesi gibi durumum evde kötüyüm hastaneye gidiyorum bişey yok... Neyse asıl konuya geleyim ablamda hamile yazmıştım daha önce 40 haftasını doldurdu bu cuma sezeryan ile alınacaktı bebeği çünkü hala makat gelişli dönmemiş ve kilosu da 4 e yakın ama şimdi konuştuk sancısı başlamış ve nişan gelmiş şu an hastaneye gidiyorlar ablam şaşkın tabi kendini cumaya hazırlamıştı:) sanırım çınar bebeğimiz bu gece dünyaya gelecek sizden isteğim dualarınızı eksik etmeyin olur mu? İnş hayırlısıyla ikisi de kurtulurlar... Bu sabah kontroldeydiler açılma vs yoktu nst de sancısı da yoktu ama tabi 40 hafta dolduğu için dr u demişti zaten her an olabilir diye ben bile heyecan yaptım duyunca karnıma ağrılar girdi inş sabaha kadar teyze olmuş olacağım :)

Kasıklarım ağrıyo inceden inceden. Tedirgin olmalımıyım ?????

Belki de üşütmüşsündür canım hamileliğin etkisiyle çok terliyoruz anlamadan üşütmüş olabilirsin bence panik olma hemen ama devam ederse kasılma vs olursa git tabi dr a

Belki de üşütmüşsündür canım hamileliğin etkisiyle çok terliyoruz anlamadan üşütmüş olabilirsin bence panik olma hemen ama devam ederse kasılma vs olursa git tabi dr a

Canımm çok saol.
Bir takip edeyim dediğin gibi zaten persembe kontrolüm var

İns hayırlı haberlerini alırız canım. Allah yardımcısı olsun
Tuceed ne alemdesin ne yaptılar merak ettim doğrusu.

ilaç kullanmadan 2,5 altında tutabiliyormusun tshı? nadirde olsa düzelen hashimatoda var diye okumuştum öyle birşeymş seninki?
geçmiş olsun canım umarım sağlıkla kavuşursun bebeğine..

Kizlar merabaa eylul annelerinden biri olarak sabah suyum geldi hastaneye geldik 4cm acilma var servise yani odaya cikardilar ilk tetkiklerden snra beklemedeyim sancim yok tecrubeli anneler bana biraz bilgi verebilirler mii
geçmiş olsun canım, sanırım doğum yakın, umarım sağlıkla kucağına alırsın..
bunlar malum yüksek tsh belirtileri, normal zaman için bile yüksek değerin ki hamilelikte daha düşük olmalıydı. ilacın bir zararı yok, yerine koyma tedavisi bu, senin troid bezinin üretemediklerini ilaçla alıyorsun diğer çoğu ilaç gibi vücudunda normalde bulunmayan bir şeyi içmiyorsun bu nedenle bebeğe bi zararı olmaz.
normal şartlarda gelmemesi lazım canım bence doktoruna bildirmen gerekir.
gelde dert anlat bunlara aman napıyim keserlerse de kessinler zaten 5 gün kullancam sadece... sağol tatllım cvp için
canım senin 16 hafta izin hakkın var, 5 haftasını ister önce ister sonra kullanırsın, doktorun verdiği rapor kuruma çalışmanda sağlık yönünden bir sakınca olmadığını söylüyor bu raporu eline aldığındada 32-37 hafta arasındaki hakların 20. haftada neyse odur değişmez, kurumda bi mantık hatası var aynı hata bence milli eğitimde de var öğretmene ders koyduda öğretmen mi girmedi de izinlerini yakıyor bu insanların sendikaların çoktaan dava açması gerekirdi resmen öğretmen açığının acısını çıkarıyorlar. daha üst bir birim yokmu danışacağın, aynı kurumun diğer illerdeki şubelerinde falan uygulama nasılmış.
:)) onlara ne nasıl yaptığından töbe töbe, geçir tekmeyi kafasına öyle diyen olursa:)) bende çok kastım çatı muayenesinde canım, acıycak diye çok korkutmuşlardı beni. doktor bağırmıştı ama ben kilitlenince elini çekemediğinden:)) vajinal ultrason gibi bişeymiş aslında, 2 parmağını sokup bir sağa bir sola çeviriyor, hepsi bu, 1dk bile sürmüyor. hiç sıkma kendini hatta doktorada söyle istersen bu durumu eminin daha anlayışlı olacaktır. doğumda sıkarsam kendimi ne olacak korkusunuda konuş bu durumda kaç kadına doğum yaptırmıştır yardımcı olacak şeyler söyleyecektir.
Benim her gidişimde alttan muayene ediyor doktor orda yapmıyorlar mı? Bi açıklık var mı enfeksiyon vs varmı diye.

yok canım burda sonralar doğru bir çatı muayenesinden başka alttan muayene yok, nasıl olsun bize kalsa onuda yaptırmayacağız:))
bi miktar ödem hepimizde var canım, ne kadarı normal bilmiyorum. ayaklarımı koltuğa uzatarak oturuyorum sürekli 1-2 saat aşağıda kalsalar şişmeye başlıyolar. çok şişerse bacaklarımı havaya dikiyorum duvara dayıyorum hızla iniyor yada sabah uyandığımda şiş olmuyor. bol su içmekde yi geliyormuş.

bizim evde 3. katta ve asansörsüzdü, dikişlerde bi ağrı falan yoktu yinede her katta dinlenerek çıkmıştım canım, sende çıkarsın bence takma kafana, git evine biran evvel kur düzenini kontrolü al eline:))

Son düzenleme:
bizim evde 3. katta ve asansörsüzdü, her katta dinlenerek çıkmıştım canım, sende çıkarsın bence takma kafana, git evine biran evvel kur düzenini kontrolü al eline:))[/QUOTE]

bakalım canım inşallah öyle olur benim de ,eşim kesin doktora sorar öncesinde ve doktor ne derse onlar ona göre hareket ederler bizimkiler ama doktor inşallah çıkabilirsin der :))

Kontroldeym cnm smdilik bisey yok bende oluyr hamile kaldgm zamandan beri yarnda olursa dogru doktora

tabıkıde onlara ne :))) derlermı derler canm derlersede alırlar agızlarının payınıda sanrım kendı doktorum yapmıyoo ebelere yaptırıyoo elle muayeneyıı aslında korkulcak bısey olmadıgını bılıyrum ama o hastalıkdan dolayı kendımı kasamakdan krkuyorum

Son düzenleme:
Antalya'daki anne adayları ben çoğu eşyamı kışlahandan tamamlamıştım. Bugün Özdilek'e gittim. %50-60 indiirm var. Gecelikler baya düşmüş. Dayanamadım aldım bir tane. elbise gibi. Evde de giyerim diye. Bilginize..

Bu arada ana kucağı(ana dizi) alan, kullanan var mı? Gerekli mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…