Pazartesi idrar, salı kan testiyle öğrendim anne olacağımı. Allahın izni ile Ben de 24 eylül civarı anne oluyorum. Cumartesi ilk doktor muaynemi yapacağım. Herkesin hamileliği hayırlı olsun. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip
merhaba kızlar bir saat önce sağlık ocağından geldiler evime tahillerimi konrtol ettiler kaydım vardı ama tekrar kayıt gibi bişey yaptılar gebelikle ilgili bilgilendirdiler küçük kitapçıklar verdiler gebelik bebek bakımı falan filan bende kasıklarımda ağrı oluyo dedim iğne batması gibi ufak ufak kesik kesik kasılmalar normal dedi korkmana gerek yok dedi bide çocuk gelişim kitabı önerebilirmisiniz dedim o da gebelik bilgilendirme kursumuz başlayacak gelmek istermisin dedi gelirim dedim bende sizin bulunduğunuz yerlerde de böyle kurslar falan var mı giden oldu mu hiç
Ben turk kahvesine bayılıyorum normalde ama hamileliğimde soğudum resmen .ne çay ne kahve istemiyorum ama sigarayı tam birakamadim maalesef günde 5 6 tane içiyorum
Ben çok fazla içmesem de demli çay severim. Sabah bir kupa, akşam 1-2 iki bardak içerdim. Aralarda da bitki çayı veya yeşil çay içtiğim olurdu, özellikle soğuk kış günlerinde. Bir de her sabah ofiste filtre kahvemi yapardım. Hatta benim ofisimin kahve kokusu meşhurdu.
Şimdi ise kahveyi tamamen kestim. Çayı da hergün içmiyorum. Çok canım isterse açık içiyorum.
Cnm haftaya gözükür bebişin daha küçük korkma rahat ol.kahve lekeler ben de de oluyor protestan kullan kullanmıyorsan azaltıyor.dr ile bir görüş.dualarım seninle görünecek o bebişi inş.:))
Sağolun kızlar Allah razı olsun..Bebişin görünmemesi haftasına göre normal ama doktorun riskli kelimesinden korktumKesemi 15 mm olarak ölçtü diğeri 8.7 mm ...Bence ikinci kese gibi değil sanki ama hayırlısı olsun:44:
Selam Bayanlar,
Hepinize hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim diyorum.
Benim kızım daha yeni 1 yasına girdi. Adetimde 4 gün geciktiği için korktum. Sabah tansiyonum düştü ve mide bulantım oldu. Test yapamaya cekiniyorum cünkü sezaryen olalı daha 1 sene oldu. Geçirdiğim gripten şüpheleniyorum çünkü yoğun bir baş ağrım var. Dua edin hayırlısı ne ise o olsun
Selam Bayanlar,
Hepinize hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim diyorum.
Benim kızım daha yeni 1 yasına girdi. Adetimde 4 gün geciktiği için korktum. Sabah tansiyonum düştü ve mide bulantım oldu. Test yapamaya cekiniyorum cünkü sezaryen olalı daha 1 sene oldu. Geçirdiğim gripten şüpheleniyorum çünkü yoğun bir baş ağrım var. Dua edin hayırlısı ne ise o olsun
Pazartesi idrar, salı kan testiyle öğrendim anne olacağımı. Allahın izni ile Ben de 24 eylül civarı anne oluyorum. Cumartesi ilk doktor muaynemi yapacağım. Herkesin hamileliği hayırlı olsun. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip
Kızlar listeye eklenmek icin ozele butun bilgilerinizi mesaj olarak atarsaniz sevinirim sayfalar cabuk ilerliyor takip etmek zor oluyor gozden kacirabiliyorum
ben yeni üye olduğum için henüz özelden msj atamıyorum :) bilgileri buraya yazıyım canım olurmu
yaş 28 bat:14.12.2013 bdt 20.09.2014 ilk gebelik tek :)