2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Pazartesi idrar, salı kan testiyle öğrendim anne olacağımı. Allahın izni ile Ben de 24 eylül civarı anne oluyorum. Cumartesi ilk doktor muaynemi yapacağım. Herkesin hamileliği hayırlı olsun. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip

merhaba kızlar bir saat önce sağlık ocağından geldiler evime tahillerimi konrtol ettiler kaydım vardı ama tekrar kayıt gibi bişey yaptılar gebelikle ilgili bilgilendirdiler küçük kitapçıklar verdiler gebelik bebek bakımı falan filan bende kasıklarımda ağrı oluyo dedim iğne batması gibi ufak ufak kesik kesik kasılmalar normal dedi korkmana gerek yok dedi bide çocuk gelişim kitabı önerebilirmisiniz dedim o da gebelik bilgilendirme kursumuz başlayacak gelmek istermisin dedi gelirim dedim bende sizin bulunduğunuz yerlerde de böyle kurslar falan var mı giden oldu mu hiç

ah ne güzel. Kahve bana hala misler gibi kokuyorrr :)

Kızlar sanırım grip oldum atesim 38,5 burnumda akıyo umarım bebege zararı olmaz (

Cnm haftaya gözükür bebişin daha küçük korkma rahat ol.kahve lekeler ben de de oluyor protestan kullan kullanmıyorsan azaltıyor.dr ile bir görüş.dualarım seninle görünecek o bebişi inş.:))

Canim benim doktorum kirmizi olmadikca lekeden korkma dedi gönlünü ferah tut yolundadir her seyy

Dualarımız seninle canım, hadi bakalım ikiz haberleri verirsin inşallah :)

Sağolun kızlar Allah razı olsun..Bebişin görünmemesi haftasına göre normal ama doktorun riskli kelimesinden korktumKesemi 15 mm olarak ölçtü diğeri 8.7 mm ...Bence ikinci kese gibi değil sanki ama hayırlısı olsun:44:

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

Selam Bayanlar,
Hepinize hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim diyorum.
Benim kızım daha yeni 1 yasına girdi. Adetimde 4 gün geciktiği için korktum. Sabah tansiyonum düştü ve mide bulantım oldu. Test yapamaya cekiniyorum cünkü sezaryen olalı daha 1 sene oldu. Geçirdiğim gripten şüpheleniyorum çünkü yoğun bir baş ağrım var. Dua edin hayırlısı ne ise o olsun

Antibiyotik içtiysen o da geçiktirir yine de test yapsana

hayırlı olsun canım gozün aydın

Kızlar listeye eklenmek icin ozele butun bilgilerinizi mesaj olarak atarsaniz sevinirim sayfalar cabuk ilerliyor takip etmek zor oluyor gozden kacirabiliyorum

ben yeni üye olduğum için henüz özelden msj atamıyorum :) bilgileri buraya yazıyım canım olurmu
yaş 28 bat:14.12.2013 bdt 20.09.2014 ilk gebelik tek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…