2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
kızlar sızden bı rıcam var
bı arkadasım var bebek sahıbı olmak ıstıyor
41 hamıleden 41 ayetel kursı topluyor
sızlerden de rıca edıyorum 1 er tane ayetel kursı okuyabılırmısınız?
Okuyanlar alıntı ıle okudum dıyebılırlerse saymam daha kolay olur
hepınıze tesekkur ederım
bizleri Rabbim nimetlendirdi onlar icinde dua edelim

okudum ben canım allah ısteyen herkeze nasıp etsın ınsallah

Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittik 8+6 olmuşuz kalp atışımızı duyduk çok şükür tahmini doğum tarihi 29 agstos yazıyo ama 1 hafta geç yumurtlamışım 5 eylüle denk geliyor nasipse hafif migde bulantım oluyo ama çok şükür kusmuyorum kızımda günde 2 3 defa istifar ederdim inşallah böle hafif hafif geçer doktor elevitle mide ilacı rennıe öle bişeydi heralde içtim gerçekden rahatlatıyor allah hepimizin yardımcısı olsun..

okudum.. Allah nasip eder inşallahh

Okudum niyet edenin niyetine allahım kabul etsin..
hakkında hayırlısı olsun.

Okudum canım. Allah gönlüne göre versin..

bende okudum cnm rabbim arkadaşına ve isteyen herkese nasip etsin...

Okudum canim en kisa zamanda hamis olur inşallah

allah kucağımıza almayı nasip etsin canım sanırım aynıyız ama ben daha doktora gitmedim son adet tarihin kaçıydı?

amin canım inşallah 14 aralıktı benmki, senin?
benimde 14 aralık adetimden bir gün önce beta hcg 166 çıktı 3 gün sonra 2 ye katladı ultrasona gitmedim alttan bakmalarını istemiyorum ben bi kere öyle kanama yaşamıştım şimdi ilk hamileliğim korkuyorum o yüzden

anladım canım.. ben de bata 3 gün kala kendim gidip kan tahlili yaptırdım 17 çıktı.. bat günü doktora gittim o tahlil istedi 131 i gördük. sonrasında dün için randevu vermişti. gittim dün sadece keseyi gördüm zaten bebek görünmüyor henüz.. 2 hafta sonraya gün verdi işte kalp atımı için. vajinal bakmadı yalnız bana da karından baktı :) sen de 1 hafta sonra falan gidebilirsin istersen çünkü karnından bakar hem belki kalbi de atmaya başlamış olur o zaman :)

Okudum cnm Allah gönlüne Göre versin ins
oooff yaaa nasıl beklicez daral geldi bebeğimin kalbini duymadan varlığına inanmıorum bu sefer sevinemiorum
Aynen bende öyle senin gibiyim görmedende rahat edemicem, sendemi daha hic gitmedin

okudum canım Allahım kabul etsin inş. beni hatırlamassın belki ama ben seni unutmuyorum çünkü temmuz ayında aşılama olanlar topiğinde içimizde bir sen gebe kalmıştın canım şimdi bakıyorumda 30 hafta olmuş bile duygulandım çok... şimdi rabbim banada nasip etti çok şükür inş. benim bebeğimde benimle durur ve sağlıkla kucaklarımıza alırız inş.

Bende okudum rabbim sebep eder inşallah

Kızlar aklıma bişey takılıyo pazartesi dr da sorucam belki aramızda tecrübeli arkadaşlarım vardır. Benim 18 aylık 12 kilo olan bir oğlum var mecbur kalıp onu kucağıma alıyorum sizce karnımdakine bir zararı varmıdır bişey olcak diye korkuyorum

Okudum cnm Allah gönlüne Göre versin ins

Aynen bende öyle senin gibiyim görmedende rahat edemicem, sendemi daha hic gitmedin
gittim tatlımda ozamn sadce kesei gördüm kalp daha yoktu mercimek ğibiymş daha doktorum öle söledi acaba bebeği gördüdemercimek kadar dedi amaaannn ne bilim ozaman 5+2 falandm . şimdi 7in içindeim :) ama çok garipki sürekli herşeyden korkuorum hiç ii değil durumum tuaf hissediorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…