2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
nasıl beklicen canım :) dikkat et erken doum olmasın

Okudum canım. Allah ona da nasip etsin inşallah

bize de dua et cnm başlayalım ve devamını getirelim namzlarımızın

zaten hep içimden geçiriyorum bütün müslüman kardeşlerimi kendim için istediğim herşeyi herkes için de istiyorum müslüman kardeşe yapılmayan dualar kabul olmaz allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah canım

Selam kızlar
Nasılsınız. Nasıl gidiyo hamillelik.
Ben dün idrar testi yaptım .Dün öğrendim hamile olduğumu. Kan testi yaptırmadı. Dr 2 hafta sonra gideyim. gitmişken kalp atışınıda duyayım diyom.Bu gün folliik asite başladım. Çok uyumak istiyom.
Eşime akşam testi hediye paketi yapıp verdim. Çok sevindi. Gözleri yaşardı. Bana sıkıca sarılp bana tekrar baba yaptığın için seni çok seviyom dedi.
Bir de antalyada tavsiye edebileceğiniz dr varmı

okudum canım allahım olmayan herkese versin

ne güzel sevinçler Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

ne güzel sevinçler Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Amin canım. Allah hepimize bebişlerimizi sağlıcakla kuzağımıza almayı nasip etsin.
İnşallah çok güzel bir hamilelik geçiririz.
Benim için süpriz oldu. Önce şok oldum .Ama şimdi iyiki olmuş diyom gün geçtikce işler daha zorlaşacaktı.

amin inşallah
vakti gelmiş demekki o da seni bekletmemiş annesi herşey güzel olacak inşallah

Bızımkıler de 41hamıleden pırınc toplarlar herkesın ınancı farklı sanırım okudum CNm bende okış

Okudum canım Allah kabul etsin inşallah güzel haberinide buradan duyarız Aminnn

Okudum cnm allah im inşallah bu duyguyu ona da yasatir inşallah

okudum canım Allah yardımcısı olsun

Son düzenleme:
slm kızlar bugün doktor randevum vardı sabahtan gittim ve biraz moralim bozuldu. kalp atışlatını hala duyamadık kese belergin ve 25mm miş doktorun dediğine göre yumurtlama tarihinden sonra hamile kalmış olabilirsin gidişatın ve tahlillerin normal bebeğin olması için gereken bir sıvı varmış o da oluşmuş dedi ama ne olur ne olmaz diye 1 hafta sonra tekrar çağırdı moralim çok bozulduu başına böyle bişi gelen yada çevresinde olan var mı dış gebelik olmaz inş

Kese oluştuysa dış gebelik değildir diye biliyorum. Yani benim de um keseyi gördüğünde dış gebelik değil iyi falan demişti. Evham yapma. Ben de geç duydum gördüm. Göbüşündeki yağ bile etkiliyo :)) şaka maka 9. haftanın içindeyiz biz :))

teşekkürler :) belirtiler yavaş yavaş bende de başladı bulantı yok ama iştahsızlık var ne yazıkki sizde durumlar nedir ?

bende 2 gündür acayip bulantı var balık kraker saolsun biraz bastırıyo :) bide karnım davul misali şiş. bu şişlik çok su içmektenmi, süt içiyorum ondanmı anlamadım ama fena yani

sıkma canını annesi iyidir seni meraklandırmak istiyodur bebişin. sen içini ferah tut :)

bende 2 gündür acayip bulantı var balık kraker saolsun biraz bastırıyo :) bide karnım davul misali şiş. bu şişlik çok su içmektenmi, süt içiyorum ondanmı anlamadım ama fena yani

Yaa o şişlik bende de çok fena var. Özellikle akşamları. Karnım patlıcakmış gibi oluyo. Nefes alırken bile etkileniyo. Sanırım gaz. Sabaha kalmıyo bişey çünkü :)) (utandımm ( )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…