2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
kızlar benim yine kafam karıştı bugün doktor ben 20 gün rapor veririm sonra heyet alırsın dedi yaniii ben 20 gün bu doktordan aldıktan sonra başka bir doktordan da 20 gün rapor alsam sonra heyet raporunu zorlasam olmaz mı??????

Benim suyum için 150, sınır için 50 dedi canım.
Seninki normal dedi. Daha önce bu konuda konuşmamıştı hiç herkesinki ne civarlarda onu merak etiim..

Benim suyum için 150, sınır için 50 dedi canım.
Seninki normal dedi. Daha önce bu konuda konuşmamıştı hiç herkesinki ne civarlarda onu merak etiim..

Heee tamam o zaman ben suyun miktarına 50 dedi sandım :) gayet güzelmiş seninkide

O 12 de benim doktorun 120 si diye tahmin ediyorum ben :):)
Fsuzel gelicek bak görde bakalım ne zaman çok uzattı yaramazlık yapıyo şuan :)

Kizlar benim bat tarihim ayin 3 olcak daha var ama azonce kahverengi bir lekelenme oldu durdu pembemsi gibi sizce yerlesme kanamasi olabilirmi dua edin bana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Su içmeyle falan sahiden bir alakası varmı acaba bu olayın :)
Evet evet Allah'a şükür normal yani en azından heralde

Varmış valla öyle diyo dr lar gerçi ben benim dr um ağzından duymadım hiç :) normal normal maşallah benim 135 i gayet iyi bulduğuna göre dr seninki hepten iyi :)

Kizlar benim bat tarihim ayin 3 olcak daha var ama azonce kahverengi bir lekelenme oldu durdu pembemsi gibi sizce yerlesme kanamasi olabilirmi dua edin bana

Allah en hayırlı zamanda dileğini gerçekleştirsin inşallah canım

Valla canım yerleşme kanamasını ben yaşamadım o yüzden hiç bi fikrim yok nasıl ve ne zaman olduğuna dair ama inş öyledir değilsede rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inş

Valla canım yerleşme kanamasını ben yaşamadım o yüzden hiç bi fikrim yok nasıl ve ne zaman olduğuna dair ama inş öyledir değilsede rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inş

Amin canim benim rabbim herkese sagligiyla bebis nasip etsin issallh bende bu ay mujdeli haberi alirim

Amin canim benim rabbim herkese sagligiyla bebis nasip etsin issallh bende bu ay mujdeli haberi alirim

İnş canım Allah isteyen herkese de sana da bu güzel duyguyu tattırsın inş

Kızlar bende Meb sordum yanar dedi 5 haftan kendi doktorum da eylülde ne kadar calisirsan o kadar gün aktarabilirsin dedi yani bizim bes haftaa yandi ya bu arada 32 hafta da rapor aldiniz mi yoksa kendiliğindeni başlıyor izin bi de benim 32 hafta pazar a geliyor sonra da bayram tatili ben nr yapmaliyim

Malesef kimse yok allahtan baska onun icin biranonce bu agrilar bitseydi kendim yapardm herseyimi insallh gecer

Canım benimde var agrilarim benimde kimsem yok yalnizim ilk gebeligimde de bunda da allahtan baska kimse yok yanimda bir de ise gidip geliyorum bir kap yemek yapanimda yok verenimde yani anlayacagin bircogumuz seninle ayni durumdayiz bide olecek kadar hastada olsan cocuk var kalkacaksin yemek yapacaksin mecburuz cunku anneyiz koca bisey demiyorda adamcegiz kucuk erkek kresten gelir gelmez anne ne pisirdin diyor :)Demem o ki moralini bozup bebisini de strese sokma

Son düzenleme:
Su içmeyle falan sahiden bir alakası varmı acaba bu olayın :)
Evet evet Allah'a şükür normal yani en azından heralde

Evet canim kesinlikle sivi alimiyla alakali sen suyu iciyorsun bebek senden iciyor sonra cis yapiyor ve amniyon suyu artiyor.

Çok güzel anlatmışın canım her ikisinide ama ben normal doum iradesine sahip değilim :)

Kızlar ben karar verdim sezeryan olucam . Son nts me gidince doktoruma sölücem . Eşimde sen doğuruncan senbilirsin dedi . Buda benm ağustosun sonunda doğuma tekamül edior şayet 38haftalık alıolrsa

Kızlar ben karar verdim sezeryan olucam . Son nts me gidince doktoruma sölücem . Eşimde sen doğuruncan senbilirsin dedi . Buda benm ağustosun sonunda doğuma tekamül edior şayet 38haftalık alıolrsa

Canım epidural doğum yapsan normal doğum belki dayanırsin

note3 kadinlar_klubü

Canım epidural doğum yapsan normal doğum belki dayanırsin

note3 kadinlar_klubü

Canım ya açılma olmasa o verilen sancıyı kim dayanır benm dayanamıcağım kesin :)

Eger öğretmensen 32. haftada rapor almaya hiç gerek yok (ne izin raporuna çünkü zaten tatildeyiz, ne de çalışabilir raporuna çünkü yine tatil dolayıısıyla aktaramıyoruz) Sadece 37. haftada çalışamaz raporu alıcaz okula vericez ki 1 eylülde bizi beklemesinler. Benim zaten ağustosun 28ine geliyo 32.haftam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…