ay tabi canımmmm, hayır yani onun dogruluğu da bana tuhaf geliyor, ben şişkoyum kızım, kimbilir göbeğimde kaç kat yağ katmanı vardır nasıl olacka da benim göbek ölçümüm 50 kiloluk bir hamile ile aynı olacak anlamış değilim dogrusu ama hayırlısı
valla 50 üstü normal diye biliyorum ben sıkıntı yok rhaat ol dostum :)
Gelmezmi annesi ben hergün duymaya alismisim. Bugun o sesleri duyunca bi mutlu oldum anlatamam.. masallah tosuncuga 1 hafta onde demekhep boyle mutlu haberler alin ins zaten herkez hep ayni seyi soyluyor bu son aylar en zor aylar diye .. dedin gibi bir gun iyi bir gun fena.. ama masllah senin haberler mutlu etti beni .. sorunsuz 40 haftalara ulasin ins.
Ahh canim yaa iste en buyuk hata iki dr.. birinin dedigi öbürünü tutmuyor.. ben de yaptim aynisini beni doguma gonderiyordu bebeklerin suyu bitmis yok hareketleri yokmus.. falan filan .. neden iki dr gidiyosun bilmiyorum ama birini sec kafan rahat eder valla
Ben fisher price aldim canm öyle pahalibir sey de degil görüntü olarak begendim kkullanisli mi bebis dogunca anlcz arkadasim cok fazla kullanilmiyor ucuz bir seyler al dedi ben de onu dinledim umarim memnun kalirimEv tipi ana kucağı alan arkadaşlar, hangi marka aldınız acaba? Ben bir türlü karar veremedim. Çoğu hoşuma gitmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sağol dostum :):)
Bu arada dogum icin agustos son haftasi dedi cok heyecanladimmm gecsin günler biran önce bebisde dogum pozisyonu almisti bugun tekrar ters dönmüş midemde kafasivalla 50 üstü normal diye biliyorum ben sıkıntı yok rhaat ol dostum :)
Bu arada dogum icin agustos son haftasi dedi cok heyecanladimmm gecsin günler biran önce bebisde dogum pozisyonu almisti bugun tekrar ters dönmüş midemde kafasi
Bu haftalardada mı ters dönüyo bu yaramazlar ya bende tamam baş aşağı artık diye oh demiştim :)
Valla ben de şaşırdım canm iki gündür cok yürüdüm ondan oldu sanırım yaramaz kizim hemen firsati degerlendirms normalde cok zormus bu haftada dönmesi benimki nasıl becerdiyse
Günaydın, güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle anne ve bebekleri :))
Kasılmaların net bir tarifi yok sanırım değil mi, tecrübeli annelerin bilgilerinden yararlansak?
Ya bebişimin hareketi diye düşünmüştüm ama bugün farkettim ki bebeğim bi tarafa toplanıyo ve kaskatı kesiliyo. Böyle içim uyuşuyo gibi birşeyler hissediyorum sonra geçiyo.
Bu kasılmamı acaba ?????
AC 27, 2 canm 31+2 gorunuyor
Sağol canım ama hiç zannetmiyorum 40 hafta beklemez gibi 37 dolsun o da yeter diyorum :) çok zorlanıyorum valla ben bi taneyle sen bi de iki tane taşıyosun ne kadar kolay geliyodu oysa bana hamilelik :) paytak paytak yürüdüklerinde bile komiğime giderdi naz yapıyorlar heralde diye büyük konuşmuşum hepsini yaşıyorum şu an yattığım yerden tuvalete kadar gitsem kendimi zafer kazanmış gibi görüyorumAllah hep güzel haberlerle evimize dönmeyi nasip etsin inş
Canm bi dusugum var takinti oldu bende simdiye kadar rahatlatiyordu ama artik secerim birisini guven problemi vardi
Evet suyu iyiymis canmCanım su oranın iyi muhtemelen iste su çok olunca daha rahat hareket ediyolar:):)
Bende de oluyor canm kasilma mi bilmiyorum ama kasilma olunca asagi dogru baski oluyormus galiba ben yinede 1saat icinde kac defa olduguna dikkat ediyorum 4 defa olursa hastaneye gidin diyorlarYa bebişimin hareketi diye düşünmüştüm ama bugün farkettim ki bebeğim bi tarafa toplanıyo ve kaskatı kesiliyo. Böyle içim uyuşuyo gibi birşeyler hissediyorum sonra geçiyo.
Bu kasılmamı acaba ?????
Canim ben de 32 + 1 de gittigimde AC 27.81 cm çıkmış. 31+6 ile uyumlu. Tahmini kilosu 1744 gr. Bu kilo hesaplanirken baska bir parametre de ekleniyor mu acaba sana nasıl 2kg demiş?
Aynen canim doktor cok önemli dedigin gibi ama artik secim zamani dogumda yaklasiyorTabi canim senide anliyorum. Benimki de tup bebek baya zor hamile kaldim civarda gitmedim dr yoktusonra baktim olucak gibi degil biri iyi diyo yok biri kötü .. biri doguma gonderiyo.. sonra bi doktora guvendim hep ona gittim .. orda da yoğun bakim yokmus bunuda iste bu son zamanlarda öğrendim. . Simdiki doktorum da iyi cok şükür en azindan kontrol altinda bebeklerin durabildigi kadar durmasi taraftari.. Rabbim iyi doktorlarla karsilastirsin.. yoksa baya kafa karistiriyorlar
Evet suyu iyiymis canm
Bende de oluyor canm kasilma mi bilmiyorum ama kasilma olunca asagi dogru baski oluyormus galiba ben yinede 1saat icinde kac defa olduguna dikkat ediyorum 4 defa olursa hastaneye
Bilmiyorum olabilir canm farkli ciktigina göre
aynen benimde böyle oluyo ve gün içinde çok sık başıma geliyo ama kasılmamı bilemiyorum ve alt tarafta ağrı hissediyorum
Canm benim ara ara hafifliyor biraz yurusem tekrar basliyor
33+3üm canm bel cevresi 2 hafta geriymis 31+3 ona üzüldüm bas ve bacak 34+4
Kızlar doktorlarınız size hiç amniyon sıvınız-suyunuz ile ilgili bilgi veriyor mu?
Şu sınırdır bunun altı iyi diildir seninki şu kadar gibi??
Bu arada fsuzel eve girdin bizi unuttun bekleniyosun burda ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?