2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
E arkadaşım hemen raporunu alsana neden yapmıyosun korkma doğum iznini etkilemez ayrı rapor konuları onlar.

Çok geçmiş olsun aman diyim ihmale gelmez.

Sanirim bir sure surrcek bu duygusallik canim... Anne olunca da azalmayacak Bence artacak

Görsen beni gurbetteyiz Sunu da davet edelim bu da gelsin bi de en agir yemekler dolma sarma felan sonra da Boyle agridan sizidan uyuyamiyorum bu arada hep sorcam USA yaziyor amerikada mi yasiyorsun :)

Ev tipi ana kucağı alan arkadaşlar, hangi marka aldınız acaba? Ben bir türlü karar veremedim. Çoğu hoşuma gitmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.

Canım ben chicco ı feel aldım ama bana kalırsa en güzeli tiny love marka beşik şeklinde olanı.

Canım bana doktorum en son 12 dedi. Gayette iyi bizi götürür dedi.

Fsuzel den umudu kestim ))))

Canim alt sinir ust sinir demiyorda cuma gitmistim iste elimden geldigince su içiyorum dedim yok zaten suyun gayet iyi dedi

evet iyi doktor olması çok önemli.
ben cuma bi doktor fiyaskosu yaşadım psikolojim bozuldu

artık olmuyor canım yeni yazı geldi yeni dediysem sene içinde aralık ocak gibi falan. öğretmen anneler yaz tatiline denk gelen doğum öncesi izinlerini sonrasına aktaramıyor artık.

Merhaba devlette görev yapanlarda durum nedir bilemiyorum fakat; ben özel okulda rehber öğretmenim 32'de çalışabilir alıp kurumuma teslim ettim ve herhangi bir problem yada aktarılamayacağına dair dönüş olmadı sgk dan..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bizde durum bu şekilde malesef,, önceden oluyordu artık yapılmıyor... sadece fiilen çalışılan günler doğum sonrasına aktarılıyor. yani seminer döneminde falan çalışırsan sonrasına aktarabilirsin ancak benim 8 haftanın hepsi yaz tatiline denk geliyor... yine de kafası karışan arkadaşlar iyi araştırsın milli eğitime falan sorsun. ben sordum olumsuz yanıt aldım.

Sekiz haftanin hepsi nasil yaz tatiline gidio..eylulde dogum yapinca seminerlerde kullanmaya baslayamazmisin o sekiz haftayi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu esniyor aşağı kadar öyle indirip emziriliyor sanırım ...ama kızlara sorunca e. atlatim giymişler sütyen giymemişler çünkü o atletlerin üst kısmı sütyen gibi zaten bide içlerine ped koyup geziyorlarmış al sana destekli sütyen işte:))

Sekiz haftanin hepsi nasil yaz tatiline gidio..eylulde dogum yapinca seminerlerde kullanmaya baslayamazmisin o sekiz haftayi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
37. haftam eylülün ilk haftasına denk geliyo. zaten son 3 hafta fiilen çalışamazsın mecburi. dolayısıyla benim durumumda olanların hakları yanıyor. ama seminer döneminde çalışabilen arkadaşlar 2 haftayı sonrasına aktarabilir.

Ya insan bilmeyince tedirgin oluyo.
Bende takip edeyim saat içinde ne kadar oluyo.

Birde o kadar halsizim ki anlatamam.

Ya bende emin değilim işte. Nst de kasılmam çıkmadı ama

nst de ne kadar kaldın ben 10 dk kaldım bendede çıkmadı

Canım bende 15 dk kaldım. Daha uzun mu kalmak gerekio ??

yani 10 dek içinde kasılmanın çıkmaması normal benim saatte 2-3 defa olduğunu biliyorum hemde aşağıda ağrı oluyo dr uma söylediğimde ayakta çok kalma ve dinlenmen lazım demişti

Insallah canim dedigin gibi olur yoksa bu sterstle kendimde bisey yiyemiyorum acliktan midem bulaniyor ama canim bisey istemiyor toparlanmaya caliscam bebegim iicin.. teskkur moralin icin

Canm uzme kendini bebisine yazik allhm yardmci olur kimsemi yok size destk ckck ailn esin ailesi faln

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Malesef kimse yok allahtan baska onun icin biranonce bu agrilar bitseydi kendim yapardm herseyimi insallh gecer

Bende yapiyorumda dayanilmaz bi agri daha oncesinde bi agirlik vardi kasiklarda simidI agriyo harekert edemiyorum dusun karnimda kucuk geliyor bana uzuluyorum acaba bebegim zayifmi boyle beli edermi enson dr uzun dedi ama etrafimdakilere bakiyorum karinlari davul gibi cok buyuk benimde kucuk bebek iyI olsunda bisey istemiyorum canim sanada gecmis olsun allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin

Yaa benimki 50 dedi...
Seninkinin kaç olduğunu söyledi mi peki hiç canım?

Bi önceki kontrolde 135 dedi bu seferde sadece bi cepten aldığı ölçüm 70 çıkınca nasılsa 100 ü geçiyor diye bana bişey demedi canım... Ama belki cihazlar arasında farklılık vardır bizim cihaza göre 50 olsa az olur ve dr un seni kesinlikle uyarırdı 50 dedikten sonra yorum getirdi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…