2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
sıkma canını annesi iyidir seni meraklandırmak istiyodur bebişin. sen içini ferah tut :)

tarih olarak sıkıntımız varmış işte bakalım kızlar teşekkürler iyi şeyler söylediğiniz için inş şu günleri sağlıklı bir şekilde atlatırız

inşallah kötü birşey değildir geç döllenme olmuş olabilir

Son düzenleme:

Okudum cnm Allah hayırlı evlatlar nasip etsin

Merhaba arkadaşlar , öncelikle herkese sağlıklı bir gebelik diliyorum ;bugün öğrendim değerm 99 çıktı inşallah her şey yolunda gider.

Canim hemee moralini bozma benim burda da bir arkadas vardi o da sekizinci haftasında bebegin kalp atisini duyamamis dktr kurtaj demis o da baska bir dktr gitti ve kalp atisini duydu cok sukur hemen aklına boyle seyler getirip bebisini uzme

Canim hemee moralini bozma benim burda da bir arkadas vardi o da sekizinci haftasında bebegin kalp atisini duyamamis dktr kurtaj demis o da baska bir dktr gitti ve kalp atisini duydu cok sukur hemen aklına boyle seyler getirip bebisini uzme

geç döllenme olabilir dedi canım inş kötü değildir.

merhabalar ben de aranıza yeni katılanlardanım kalp atışını duyan var mı son bat 11 aralık hala duyamadık bi problem yoktur inşallah

merhabalar ben de aranıza yeni katılanlardanım kalp atışını duyan var mı son bat 11 aralık hala duyamadık bi problem yoktur inşallah

Hoşgeldin canım..sakın telaş etme benim sat 26 Kasım gerçi adet düzensizliği vardı geç döllenme olmuş gecen hafta kalp atışlarını duyduk..acele etme rahat ol yanlız 11 Aralık bat değil de sat olmasın senin ?

Okudum canım ALlah kabul eder,arkadaşımız da hamile olur..ALLAHIM isteyen her anne adayına nasip etsin ....AMİN.

Canım benimde 26 aylık kızım var bende kucağıma aldığım zaman bir acı oluyo sağ tarafım da inşallah rabbim koruyodur bugün gittim doktora ama sormayı unuttuğum bir sürü şey kaldı bir daha ki muayene 1 ay sonraya verdi 2li test falan istedi ozaman not alcam sorcaklarımı doktorun karşısına gelince hiç bir şey kalmıyo aklımda niye acaba :26:

Bende sen gibi soracağım herşeyi unutuyorum..salı günü sorucam inşallah sanada yazarım

Ben okudum canım. Allah isteyen herkese nasib etsin. Kucaklarını evlatlarla doldursunn

evet sat :) canım inşallah hayırlısıyla duyarız yarın doktora gidicem 3. doktorum olacak

kızlar bende 8 haftalık hamileyim çok şükür bi sıkıntım yok ama benim akıntım oluyo beyaz renkli kokusuz kaşıntı falanda yok ama doktora sormayı unuttum önemlimidir ki gitsem sorsammı

Bende yarın gitmeyi düşünüyorum tabi uyanabilirsem yoksa pazartesi giderim.. ben daha keseyi bile görmedim..ne kadan rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…