2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Saol canim deniyeyim brn o zaman

teşekkür ederiz :)

Tatile giden arkadaslar bisey sorucam 2 ay once kaplicaya gittik daha o xaman bile insanlarin bakislari cok rahatsiz etmisti ki sadece bayanlar vardi havuzda.simdi bayram tatilinde esim bi otelde yer ayirtmis ama ben daha da dombili oldum ;( simdi herkes bana bakicak ben bile aynada kendimi gormek istemezken..ee gitmeyelim desem de esime haksizlik bidaha bole bi tatil icin belki iki sene beklicez;(( ne yapmaliyim???

canım biz de şu an tatildeyiz..evet insanlar bakıyo.kimi ne tatlı diye bakıyo,kimi bön bön bakıyo,kimi anneler de kendi hamileliklerini hatırlayıp çocuklarıyla konuşuyo ben de böyleydim filan diye.açıkçası ben takmıyorum.daha doğrusu bakmıyorum kimseye.denize giriyorum eşimle.tatilin tek dezavantajı ben çok yoruldum.evimi çok özledim.daha da 1 haftamız var.bana kalsa hemen kaçıcam ama eşim çok mutlu burda.ben de onu üzmek istemedğim için dönelim diyemiyorum.zira adam sürekli etrafımda istediin bi şey var mı diye.evdeki tüm işleri de beraber yapacağımza dair söz aldım. bu arada bebeğin giydilerini henüz yıkamadım.doğum çantam da hazır değil.Allah korusun acil bi şi olsa ne yaaprım diye düşünmekten zerre kadar tat almıyorum.o yüzden bence aklında bi şi kalmadan git tatiline.için rahat olsun sonra..şimdiden iyi eğlenceler size

çok kalabalık olmayan bir yere gitmek istediğinizi söyleyin. sebep olarak dış görünüşünüzden memnun olmadığınızı açıkça söyleyin. tatile mutlu olmak için stresten uzaklaşmak için gitmek gerek ben de stres yaratan bir durum oldu diyin. gebelikten sonra sıkı bir diyet sporla vereceğim ama şu an çok huzursuzum görüntümden diyin. çekinmeyin. gurur yapacak bir şey olarak görmeyin eşinizle samimi olarak herşeyi paylaşın.

Canım sen millete ne bakıyorsun?
Onlar şişman olduğun için bakmıyor hamilesin diye bakıyor.
Gurur duy bence
Valla benim hoşuma gidiyor baksınlar tabi.
200 kilo da olsam dünyanın en güzel sebebine sahibim
Umrumda bile değil.
Eğer şişmanım diye bakıyorlarsa da onların ayıbı.
Sanki hepsi manken

Ayrıca sen kendine neden bakamıyorsun Allah ın izniyle doğum yapalım.
Zamanla normale döneceğiz

Sen git tatilini yap gönül rahatlığıyla

Herkesin kandili Mubarek olsun kizlaaar insallah bu guzel gecede birbirimize dua etmeyi unutmayalim rabbim bebislerimizı hayırlı saglıklı sıhhatli bir sekilde kucağımıza almayı nasıb etsın ınsallah

Herkese hayirli kandiller diliyorum arkadaşlar Rabbim hepimize hayirli sağlikli doğumlar nasip etsin evlatlarimizi sağlikla kucağimiza alalim inş..birbirimize ve bebek sahibi olmak isteyen herkese dua edelim bol bolll bu duyguyu herkes yaşasin inş..daha doğmadan heycani sevgisi böyle yken doğunca nasil olur kimbilir..

Can yoldasi olduk bu 7-8 aydir..Rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insllah..bu duyguyu yasamak isteyenlere de kismet etsin..bu gece ettigimiz dualari hakkimizda hayirli kilip kabul etsin insallah..hepimizin kandili mubarek olsun..

Kızlar ne dicem siz değerlendirin ben sezeryan istiorum korkudan insnlar tepki gösterio . 2 tane çock yapıp ayyy 10kerede olsa normal doum yaparım diyipte 4aydan sonra bebek emzirmek gereksiz dieen aynı kişi . Nasıl bi mantık meemesi sarkarmış =-O :-D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Alinti yapamiyorum tatil sorum icin cevap veren arkadaslarim cok tesekkur ederim..tereddutluydum ama cesaret verdiniz bana..utana sikila da olsa o havuza gircem galiba

noldu yahu neden moralini bozdu doktor hayırdır canım ???

Hayirdir canim neden moralin bozuldu ki

Hayirdir canim nolduu :-(

Neden ne oldu ki

Canım noldu hayırdır ?????????

neden moralin bozuk cnm?
istanbulda hangi semtte oturuyorsun?

beylikdüzünde oturuyorum. hem yakın olsun hem de iyidir diyerek kolandaki en az yogun olan dr a muayeneye devam ediyorum. ilkin yeni mezun acaba tecrubesi yeterlimidir diyerek tereddüt etmistim ama hiç bugunkü kadar da memnuniyetsiz değildim. sanırım birikti içimde bugun de patladım. en bastan alayım:
14. haftamda basladım bu dr.a muayene olmaya. görunuste kilo ve tansiyon olcumlerımı yapıp sikayetimin olup olmadıgını sorarak baslıyor ve ultrasona gırıyoruz. ben bebegımın kız olacagını 12. haftamda baska bır dr dan ogrenmıs olmama ragmen bu dr 20. haftamda ancak kız oldugunu dogrulamıstı. hamıle kalmadan once zaten kan degerlerim düsüktü ilk doktorum bulantı olmuyorsa demir almaya devam et demişti. bu dr. demire gerek yok demirden zengin yiyecekler ye dedi. ben 18. haftamdayken hala sadece folik asit alıyordum. kendi ısrarlarımla multivitamine gecebildim. yine kendi ısrarlarımla ancak 24. haftada kalsiyuma basladım. aile hekimim cok ilgili ve bilgilendirmeyi seven bi dr. sürekli bana kan degerlerin çok düşük demir hapı gunde iki kez c vitaminiyle al diye uyarıyordu. bugunki kontrolde bundan bahsettim. demir almaya basla dedi ki ben zaten o onay vermese de alıyordum. gecen hafta calışabilir raporu almaya gittiğimde bebegin kilosu ve boyunun geriden geldigini soylemisti. ben 32 haftalıkken boyu 29+6, kilosu 30 haftalıkla uyumluydu. bugün gittigimde (33 haftalıkken)boyu 32 hafta ile kilosu yine 31 haftalık ile uyumlu cıktı. yani 10 günde bebek sadece 30 gr almıs boyu 2 hafta daha gelismis dedi.ve kendisi de sasırdı. ki bu haftalarda bebeklerin 200-300 gr gibi birden kilo alması gerekiyormus. ((( gecen hafta ben perinatologuma da gitmistim. benim dr. 1744 gr dediğinde perinatolog aynı gün 1800 gr demişti. bugün 1774 gr cıkınca ben de dedim bu bebek kilo veriyor olabilir mi diye. mumkun degil dedi. ya bu dr. ölcüm yaparken hata yaptı ya da ben gercekten cok vitaminsiz kaldım da bebek gelisimi yavasladı bilmiyorum(((

bir de daha önce ıdrar tahlilimde bakteri cıkmıstı kültür istedi. kültür sonucunda bakteri yok enfeksiyon var diye sonuc cıktı. dr. rapora bakınca hiç biiey diyemedi. anlamadım nasıl boyle bi sonuc cıkar dedi. neyse muhim degil nasılsa tekrar tahlil alcaz dedi. madem muhim degil tahlilleri ne demeye yapıyoruz. bu gidisimde tekrarlamıs olduk. yine bakteri göründü. madem şikayetin yok kaşıntı koku vs yok bisey yapmaya gerek yok dedi. neyse dedimbuna da tamam..

dedimki benim son bir haftadır belimde sızlama seklinde agrılar ve kasıklarımda baskı hissediyorum. ciddi birşey olmasından korkuyorum. bu haftalrda kasılma istemedigimiz birşey dedi sadece.. ne amniyon sıvısı ne rahim kısalması ne bir baska bilgi vermedi aklımda tonla soru ısaretıyle cıktım odadan ( gunboyu da olcumlere kafayı takmamam gerektigini, yanılma payı olabilecegini kendime telkin edip durdum ama moralim cok bozuldu

10 gunde 30 gr agırlık artısı olur mu ya
simdi internetten kadın dogum uzmanı tavsiyeleri arastırıyorum. ,önumuzdeki hafta baska bir dr. a görunmek ıstıyorum. yorumlarınız benim için çok önemli. lafı cok uzattım kusuruma bakmayın kızlar (((

Canim ben sutten kesene kadar odamda yatagimin yanina kucuk besik var sabitleniyor sallanmiyor onda yatiriyorum kesinlikle annenin kokusu olmasi lazim ilk 6 ay diyorlar ama 1,5 yasina kadar emzirdigim icin odaya gidip emzirmek zor oluyo diye yanimda yatiriyorum e adami 1,5 yil nasil yalniz birakayim hem ondanda ayri yatamam emzirmeyi kestikten sonra odasindaki yataga aliyorum abisiyle yatarlar insallah. Yani adamlara da yazik ihmal etmemek lazim:))))

Tabi tabi o haldi bizde yedik besige sigmadi karyolasini yatak odasina getirip kurduk yalniz yatmasin odasinda diye 2 yasindaydi sonra bir aksam uyuyor sandik napiyoysunuz dedikten sonra ertesi gun odasina postaladik canim:))))))

haaaa aklıma gelmişken , benim tansiyonum hep 5-10 , 6-11 gibi düşük çıkardı. bugün ki ölçüm de 9-14 cıktı. kendini nasıl hissediyorsun dedi. biraz çarpıntım varmış gibi hissediyorum biraz da çok sıcaklamıs gibi dedim. tamam havaların sıcak olmasındadır bir de merdiven cıkıp geldin ondandır dedi. dinlendirip tekrar ölçüm alır diye düşünmüştüm. odadan çıktıktan çok sonra aklıma geldi ki tansiyonuma tekrar bakılmadı. insanlık hali unutulmuş olabilir ama madem bana sordugunda bir şikayetim olmadıgını söylersem tamam muhim bir sey degil diyecek neden kilomu tansiyonumu ölçüyor kan ve idrar tahlilimi istiyor sonra da sikayetin yoksa boşver diyor. basından savar gibi..

Aman canim ne bakiyosun millete ben mayomu giyip bir guzel girdim denize yuzdum ama sana tavsiyem kaplicaya falan girme sicak su cunku sicak su rahim agzini acabilir gebelere onerilmez kaplica suyu normal havuzada girme enfeksiyon kaparsin denize gir bitek.

ne ukalalığı çok değerli bilgiler. düşünceli davranışın için çok teşekkürler. Allah Melis Işık'ına saglıklı huzurlu bir ömür nasip etsin. sizi birbirinize bağışlasın..

Canim iyi sabretmissin o doktora dedim gibi ben cok dr gezdim hepsi farkli .. isini dogru durust yapanlar o kadar az ki malesef anadolu yakasindaki doktorlarla ilgili hic bilgim yok.. ama bu tarafta sorarsan atakent acibadem dr mesut bey derim cok ilgili alakali bi doktor hastahane de tam tesekkurlu.. ve en guzeli sgk da geciyor.. cogu tahlillerden ucret alinmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…