kızlar bende 8 haftalık hamileyim çok şükür bi sıkıntım yok ama benim akıntım oluyo beyaz renkli kokusuz kaşıntı falanda yok ama doktora sormayı unuttum önemlimidir ki gitsem sorsammı
Bende yarın gitmeyi düşünüyorum tabi uyanabilirsem yoksa pazartesi giderim.. ben daha keseyi bile görmedim..ne kadan rahatım
bende 4hafta 4 günlükoldum daha doktora gitmedim...
p.tesi gitcem inşallah
merhaba gunaydınnnnnnnnnnn..
mide bulantım çok kızlar dun işe bile gidemedim sersem gibiyim..
ya uyku o uyku nasıl gelıyor allahım.akşam 9 10 gıbı uyuyorum. kocam ah bebek sen bi doğda sana sorucam benim hatunumu mahfettin diyip duruyor. gecer umarım.
artık sigarayı gunde en fazla 10a düşürdüm şükürler olsun gunde 1,5 tane içerken şimdi 2 gunde 1 paket içiyorum gittikçe azalacak gibi. kahvede içiyorum azalttım ama.
birde sizin göğüs ağrılarınız kaşınmanız varmı? benim göğüslerim şimdiden buyumeye baladı. doktorum senn memelerin çok büyüyecek dedi :)
hepimize allah sabır versin.
Yanlış okumadım herhalde sen hala sigara içiyorsun , içindeki cana zarar veriryorsun , bunun hesabını nasıl vericeksin hiç düşündün mü , Ne zıkkım mış ya ..
Yanlış okumadım herhalde sen hala sigara içiyorsun , içindeki cana zarar veriryorsun , bunun hesabını nasıl vericeksin hiç düşündün mü , Ne zıkkım mış ya ..
Arkadaşım başkalarını yaptıkları şeyler dolayısıyla yargılamak bize düşmez. Emin ol senin yaptığın uyguladığın birşey de başkasına ters gelebilir.
İçmese elbette çok daha iyi, kendisi de biliyor bebeğe zararı dokunabileceğini. Ama bırak da kararı o versin biz değil.
Arkadaşım başkalarını yaptıkları şeyler dolayısıyla yargılamak bize düşmez. Emin ol senin yaptığın uyguladığın birşey de başkasına ters gelebilir.
İçmese elbette çok daha iyi, kendisi de biliyor bebeğe zararı dokunabileceğini. Ama bırak da kararı o versin biz değil.
Günaydın güzel annislerr doktora gidiyorum kizlar 11 de bakalim bebisim buyumus mu inşallah her sey yolundadir
kızlar sızden bı rıcam var
bı arkadasım var bebek sahıbı olmak ıstıyor
41 hamıleden 41 ayetel kursı topluyor
sızlerden de rıca edıyorum 1 er tane ayetel kursı okuyabılırmısınız?
Okuyanlar alıntı ıle okudum dıyebılırlerse saymam daha kolay olur
hepınıze tesekkur ederım
bizleri Rabbim nimetlendirdi onlar icinde dua edelim
ne kadar zarifsin. allahımın izniyle inşallah birşey olmaz yavruma dua et :) çok fazla azalttım inşallah daha çok azaltabılırım.
Canım inşallah tez vakitte bırakabilirsin. Ben çok şükür bırakabildim. Fena tiryakiydim. Alışkanlıklarımı kontrol eder olmuştu. E bi de okulda herkes içiyo. Çok şükür eşinle birden bıraktık. Azaltmakla bırakılmıyo. Seni kimsenin suçlamasına izin verme. Bu can da o can da senin. Ben bırakamasaydım bunun kavgasını verirdim. Bizler, bizden büyükler duman içinde büyümüş. Benim eşimin babası da annesi de içmiş bebekken yanında. Seni bırakma diye cesaretlendirmek istemem. Kesinlikle bırakmalısın. Ama bırakamıyosan da yapcak bişey yok. Bi dr un lafını aktarıyım direk "sigarayı bıraktığında çok kötü oluyosan, o sırada yaşadığın stres bebeğine sigaradan daha çok zarar verir. 5 e kadar içebilirsin kendini rahatlatmak için bırakamıyosan. " yani bazı insan kolay bırakabiliyo. Bazısı da çok zor. Önemli olan sensin. Senin vücudun senin bebeğin. Vicdanın zaten sana bunun yanlış olduğunu söylüyo. Ama gerisi irade ve beyinde bitiyo. Zorlanıp da onun stresini gerginliğini bebeğine yaşatmak da var. Yine de zorlanmadan stres olmadan bırakırsın umarım. Sen doğudaydın galiba dimi??
Canım inşallah tez vakitte bırakabilirsin. Ben çok şükür bırakabildim. Fena tiryakiydim. Alışkanlıklarımı kontrol eder olmuştu. E bi de okulda herkes içiyo. Çok şükür eşinle birden bıraktık. Azaltmakla bırakılmıyo. Seni kimsenin suçlamasına izin verme. Bu can da o can da senin. Ben bırakamasaydım bunun kavgasını verirdim. Bizler, bizden büyükler duman içinde büyümüş. Benim eşimin babası da annesi de içmiş bebekken yanında. Seni bırakma diye cesaretlendirmek istemem. Kesinlikle bırakmalısın. Ama bırakamıyosan da yapcak bişey yok. Bi dr un lafını aktarıyım direk "sigarayı bıraktığında çok kötü oluyosan, o sırada yaşadığın stres bebeğine sigaradan daha çok zarar verir. 5 e kadar içebilirsin kendini rahatlatmak için bırakamıyosan. " yani bazı insan kolay bırakabiliyo. Bazısı da çok zor. Önemli olan sensin. Senin vücudun senin bebeğin. Vicdanın zaten sana bunun yanlış olduğunu söylüyo. Ama gerisi irade ve beyinde bitiyo. Zorlanıp da onun stresini gerginliğini bebeğine yaşatmak da var. Yine de zorlanmadan stres olmadan bırakırsın umarım. Sen doğudaydın galiba dimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?