2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;


  • Ankete Katılan
    431
Kızlar merhaba ben bulantılarla fenayım çok kusmuyorum günde en az bir sefer ama sürekli bulandığı için birşey yiyemiyorum ve başımı öne eğemiyorum daha çok dinleniyorum.
Yarın sabah doktor randevum var inşallah bebişimi pıtpıtlarını duyarım ilk ultrason olacak daha 4 haftalıkken hcg için gitmiştim o yüzden kese falan yoktu henüz.çok heyecanlıyım bir tarafım da ister istemez korkuyor hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

kızlar bende 8 haftalık hamileyim çok şükür bi sıkıntım yok ama benim akıntım oluyo beyaz renkli kokusuz kaşıntı falanda yok ama doktora sormayı unuttum önemlimidir ki gitsem sorsammı

Hoşgeldin hayırlı olsun akıntı normal canım telaş etme hamilelik döneminde artabiliyor zaten. koku olursa ama doktora bildir o zaman enfeksiyon falan olabilir
 
bende 4hafta 4 günlükoldum daha doktora gitmedim...
p.tesi gitcem inşallah
 
Günaydın kızlar dün akıntıyla birlikte iki damla kan geldi çok korktum inş bebişim iyidir bugün dr gidicm testler yaptırmıştım onların sonuçlarını alıp göstericem.Dua edin bana bebişim iyi olsun.Gecede rüyamda çok güzel bir erkek çocuğu gördüm emziriyordum onu inşallah meleğim benimledir.
 
Bende yarın gitmeyi düşünüyorum tabi uyanabilirsem yoksa pazartesi giderim.. ben daha keseyi bile görmedim..ne kadan rahatım

bizde haftaya Cuma kese görmeye gidicz. aslında kaçıncı haftada gitmek gerektiğini pek bilmiyorum. Bizim tüp bebek doktorumuz haftaya keseyi görürüz dedi ama ben artık kendi doktoruma gidicem. ayyy çok heyecanlı :)
güzel haberlerini bekliyoruz.
 
merhaba gunaydınnnnnnnnnnn..

mide bulantım çok kızlar dun işe bile gidemedim sersem gibiyim..
ya uyku o uyku nasıl gelıyor allahım.akşam 9 10 gıbı uyuyorum. kocam ah bebek sen bi doğda sana sorucam benim hatunumu mahfettin diyip duruyor. gecer umarım.
artık sigarayı gunde en fazla 10a düşürdüm şükürler olsun gunde 1,5 tane içerken şimdi 2 gunde 1 paket içiyorum gittikçe azalacak gibi. kahvede içiyorum azalttım ama.

birde sizin göğüs ağrılarınız kaşınmanız varmı? benim göğüslerim şimdiden buyumeye baladı. doktorum senn memelerin çok büyüyecek dedi :)

hepimize allah sabır versin.
 



Yanlış okumadım herhalde sen hala sigara içiyorsun , içindeki cana zarar veriryorsun , bunun hesabını nasıl vericeksin hiç düşündün mü , Ne zıkkım mış ya ..
 
Yanlış okumadım herhalde sen hala sigara içiyorsun , içindeki cana zarar veriryorsun , bunun hesabını nasıl vericeksin hiç düşündün mü , Ne zıkkım mış ya ..


Arkadaşım başkalarını yaptıkları şeyler dolayısıyla yargılamak bize düşmez. Emin ol senin yaptığın uyguladığın birşey de başkasına ters gelebilir.

İçmese elbette çok daha iyi, kendisi de biliyor bebeğe zararı dokunabileceğini. Ama bırak da kararı o versin biz değil.
 
Yanlış okumadım herhalde sen hala sigara içiyorsun , içindeki cana zarar veriryorsun , bunun hesabını nasıl vericeksin hiç düşündün mü , Ne zıkkım mış ya ..


evet yanlış okumadın. içiyorum halen daha. oyle bir illetki midem bulansada onu canım çekiyor içmediğimde başım ağrıyor nereye saldıracağımı bılmıyorum. ne yazıkki sigara bağımlısıyım. dua ediyorum yavruma zararı olmasın dıye. karnımdaki benim herkesten daha çok düşünüyorum. ama ne yaşadığımı kımse bılmıyor işte.


ne kadar zarifsin. allahımın izniyle inşallah birşey olmaz yavruma dua et :) çok fazla azalttım inşallah daha çok azaltabılırım.
 

Ben son derece bilinçliyim , Konuyu senın benım mevzusuna getirmeyeceğim , Aklın yolu birdir ,

O bebeğe yıllarca sahip olmak isteyen gözü gibi bakacak pamuklara saracak insanlar var ,bir de dumanlara boğacak insanlar ..

Ne taşıdığınIn bilincinde olsa kesinlikle bırakır , bir can bu ne ise doğru o yapılmalı , alışkanlıklar bırakılabilir ,adı üzerinde alışkanlık .

Sigara tiryakilerine doktor bu sigaryı içersen ölürsün dediğinde hemen bırakıyorlar ölüm korkusuyla ya içindekinide öldürüyorsan derece yanlış , aklın yolu birdir , tepkimide inşallah okur kendini düşün , bebeğini düşün nolur bırak , irade ya başka hiçbirşey değil , bu cuma günün yüzü suyu hürmetine inşallah bırakırsın .
 
Merhaba annişler :) Yeni gelenler hoşgeldiniz, doktora gidecekler hayırlı haberlerinizi bekliyoruz :) Ben yarın gideceğim doktora, heyecanlandım mı ne
 

Okudum. Allah tez vakitte yavrusuna kavuştursun.
 
ne kadar zarifsin. allahımın izniyle inşallah birşey olmaz yavruma dua et :) çok fazla azalttım inşallah daha çok azaltabılırım.

Canım inşallah tez vakitte bırakabilirsin. Ben çok şükür bırakabildim. Fena tiryakiydim. Alışkanlıklarımı kontrol eder olmuştu. E bi de okulda herkes içiyo. Çok şükür eşinle birden bıraktık. Azaltmakla bırakılmıyo. Seni kimsenin suçlamasına izin verme. Bu can da o can da senin. Ben bırakamasaydım bunun kavgasını verirdim. Bizler, bizden büyükler duman içinde büyümüş. Benim eşimin babası da annesi de içmiş bebekken yanında. Seni bırakma diye cesaretlendirmek istemem. Kesinlikle bırakmalısın. Ama bırakamıyosan da yapcak bişey yok. Bi dr un lafını aktarıyım direk "sigarayı bıraktığında çok kötü oluyosan, o sırada yaşadığın stres bebeğine sigaradan daha çok zarar verir. 5 e kadar içebilirsin kendini rahatlatmak için bırakamıyosan. " yani bazı insan kolay bırakabiliyo. Bazısı da çok zor. Önemli olan sensin. Senin vücudun senin bebeğin. Vicdanın zaten sana bunun yanlış olduğunu söylüyo. Ama gerisi irade ve beyinde bitiyo. Zorlanıp da onun stresini gerginliğini bebeğine yaşatmak da var. Yine de zorlanmadan stres olmadan bırakırsın umarım. Sen doğudaydın galiba dimi??
 


AYNEN ÖYLE. Elbette içmese ne kadar güzel olur. Hepimiz bebeklerimiz ve hamilelik konusunda yeterince bilinçliyiz zaten. Ama bazen bilinçli olmak herşeyin doğrusunu bilmek, doğrusunu uygulayabildiğimiz anlamına gelmiyor.

Ben de mesela 82-83 kilo ile hamile kaldım. Biliyorum ki ideal kilom olan 60 kilo ile hamile kalmam gerekirdi. Bunu biliyor olmam 60 kiloya inebilmeme imkan vermedi maalesef.

Aama elbette inşallah sigarayı bırakırsın canım, hem senin hem bebeğin için en doğrusu bu olacaktır. Allah gönlüne göre versin.
 

evet sorma. umarım bırakırım 10 8 e kadar düştüm. doktorum da bana oyle dedi 5 6 tane içebilirsin diye. umarım hepten bırakırım. ben istanbul asya tarafındayım sigortacıyım. çok şükür iş stresli geçsede evımde çok huzurluyum. eşim sigara kullanmamasına ragmen bırakamadım tanıdıklarım hatta en samımı arkadasım da 4 aylık hamıle oda gunde 5 6 ya kadar düştü. umarım keserim ama dediğin gibi çoook zorlanıyorum. bebeğimi kendimi ben kadar kımse düşünemez. bakalım nasıl gececek sen nerde yaşıyorsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…