evet sorma. umarım bırakırım 10 8 e kadar düştüm. doktorum da bana oyle dedi 5 6 tane içebilirsin diye. umarım hepten bırakırım. ben istanbul asya tarafındayım sigortacıyım. çok şükür iş stresli geçsede evımde çok huzurluyum. eşim sigara kullanmamasına ragmen bırakamadım tanıdıklarım hatta en samımı arkadasım da 4 aylık hamıle oda gunde 5 6 ya kadar düştü. umarım keserim ama dediğin gibi çoook zorlanıyorum. bebeğimi kendimi ben kadar kımse düşünemez. bakalım nasıl gececek sen nerde yaşıyorsun.
günaydın güzel annislerr doktora gidiyorum kizlar 11 de bakalim bebisim buyumus mu inşallah her sey yolundadir
Günaydın güzel annislerr doktora gidiyorum kizlar 11 de bakalim bebisim buyumus mu inşallah her sey yolundadir
merhaba gunaydınnnnnnnnnnn..
mide bulantım çok kızlar dun işe bile gidemedim sersem gibiyim..
ya uyku o uyku nasıl gelıyor allahım.akşam 9 10 gıbı uyuyorum. kocam ah bebek sen bi doğda sana sorucam benim hatunumu mahfettin diyip duruyor. gecer umarım.
artık sigarayı gunde en fazla 10a düşürdüm şükürler olsun gunde 1,5 tane içerken şimdi 2 gunde 1 paket içiyorum gittikçe azalacak gibi. kahvede içiyorum azalttım ama.
birde sizin göğüs ağrılarınız kaşınmanız varmı? benim göğüslerim şimdiden buyumeye baladı. doktorum senn memelerin çok büyüyecek dedi :)
hepimize allah sabır versin.
aaa hadi bakalım canım gör de gel bebişinibenide 30 unda çağırmıştı bekliyorum bakalım
İnş herşey yolundadır cnmBende gidicem bugün dr a bana da dua edin anneler
felifila bende okudum cnm..
Bugün o kadar güzel rüya gördüm ki hayır olsun..Süt akıyordu sol göğsümden ama nasıl çok..Ben ne zaman doğurdum diyorum..Sonra sağ tarafla bebeğimi emziriyorum erkek bebişmişHayır olsunn..
Hadi bakalım. Güzel haberlerini bekliyoruzz :)) fındık kadar olmuş mu ki acaba :)) ben de özledim ya(
Kizlar güzel dilekleriniz ickn teşekkür ederim hepinize bebisim 8 haftalik olmus boyu 1 bucuk cm masallah her sey yolunda düşük tehlikemde kalmamis ilaclara tam gaz devam dedi doktorum ara ara bulantilarim oluyor ama olsun ben raziyim darisi butun hamislere inşallah
Kizlar güzel dilekleriniz ickn teşekkür ederim hepinize bebisim 8 haftalik olmus boyu 1 bucuk cm masallah her sey yolunda düşük tehlikemde kalmamis ilaclara tam gaz devam dedi doktorum ara ara bulantilarim oluyor ama olsun ben raziyim darisi butun hamislere inşallah
gözünaydın canım rahatlamışındır bebişini görünce
Merhaba annişler :) Yeni gelenler hoşgeldiniz, doktora gidecekler hayırlı haberlerinizi bekliyoruz :) Ben yarın gideceğim doktora, heyecanlandım mı ne
Cok rahatladim hem de canim beklerken cok stresliydim kalbim dışında atiyordu bu arada 1 kilo vermisim doğru duzgun yemek yiemiyorum
bende yarın gidicem bakalım bebişler napıyolar
İkiz mi canım seninki:26:
Gözün aydın andrea darısı bize olsuun
Amin canim inşallahİkiz mi canım seninki:26:
Gözün aydın andrea darısı bize olsuun
Maşallah canım karından mı ? Vajinal ölçüm mü yaptı? bu kesenin mi, bebeğin kendi boyu mu?
Çok sevindim maşallah size cnm..Darısı başımıza inş..
İnş herşey yolundadır cnmBende gidicem bugün dr a bana da dua edin anneler
felifila bende okudum cnm..
Bugün o kadar güzel rüya gördüm ki hayır olsun..Süt akıyordu sol göğsümden ama nasıl çok..Ben ne zaman doğurdum diyorum..Sonra sağ tarafla bebeğimi emziriyorum erkek bebişmişHayır olsunn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?