2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Merhaba .....

Sevgili anne adayları öncelikle Allah evlatlarınızı sağlıklı olarak kucagınıza almayı ve anne babasıyla buyutmeyi nasip eylesin İnşallah ...

4 senedir bebegim olmuyor klomene başladım buay catlama iğneside oldum 9, gundeyim sol kasıklarımda bir agrı var bugun ilk defa oldu sizdede bu agrı oldumu çok merak ediyorum ( hayırlı cumalar İnaşallah...

Ankarada yaşıyorum. Karıştırmışım seni kusura bakma :)) Yüksekovada yaşayan bi arkadaşla da konuşmuştuk da sigara olayını. Aynen öyle. Senin kadar kimse düşünemez. 1 tane sigara bile zararlı. Ama yaşattığı stras belki de daha zararlı içmeyince. Bünyeye, insana, iradeye, hayata göre değişiyo bırakabilmek de. Yeter ki iste. Ben inanıyorum bırakacağına. Bu kadar vicdan yapıp da içmek zor çünkü :))

günaydın güzel annislerr doktora gidiyorum kizlar 11 de bakalim bebisim buyumus mu inşallah her sey yolundadir

aaa hadi bakalım canım gör de gel bebişini benide 30 unda çağırmıştı bekliyorum bakalım

Günaydın güzel annislerr doktora gidiyorum kizlar 11 de bakalim bebisim buyumus mu inşallah her sey yolundadir

İnş herşey yolundadır cnmBende gidicem bugün dr a bana da dua edin anneler

felifila bende okudum cnm..

Bugün o kadar güzel rüya gördüm ki hayır olsun..Süt akıyordu sol göğsümden ama nasıl çok..Ben ne zaman doğurdum diyorum..Sonra sağ tarafla bebeğimi emziriyorum erkek bebişmişHayır olsunn..

Gunaydin hanimlar.. gece kızım hastalanınca hiç uyumadım sabaha kadar uykusuz kalınca dr gidemedim.. dr bir hafta sonra gel demisti bugunden icin..bugun gitsem bile bebek gozukmez daha haftaya gitmeyi dusunuyorum.. 3 şubatta gidersem bebis 6+3 olacak o zaman bebisimde gozukur.. benim bulantilarim 1 ay sonra baslar iyy cok kotu oluyorum ben.. hergun acile gidiyorum serum yeyip gelirim Allahim inş. Bu hamileligim iyi geçer.. dogumlarimin arasi cok yakın.. 2011 şubatta kızımı kucagima aldim.. 2013 şubatta oğlumu doğurmuştum.. 5 aylik olacakti kuzum off çok özlüyorym yavrmu.. 6 ay oldu sensiz hayata tutunmaya calisiyorum oğlummmm

merhaba,

seni çok iyi anlıyorum. bende inanılmaz tiryaki biriydim. ancak şimdi bıraktım.bazen nefsimi köreltmek için 1 2 kere eşimden çekiyorum ama o bile beni inanılmaz rahatsız ediyor. artık o kadarınıda geçiyorum. onuda yapmam ileride. inşallah rabbim sanada nasip eder. ama inan bana bırakamam diye birşey yok.bırakırsın. ileride hayat boyu pişmanlık yaşamaktansa bikaç ay sabredelim hiç bişey olmaz ölmeyiz.

aaa hadi bakalım canım gör de gel bebişini benide 30 unda çağırmıştı bekliyorum bakalım

Hadi bakalım. Güzel haberlerini bekliyoruzz :)) fındık kadar olmuş mu ki acaba :)) ben de özledim ya (

Kizlar güzel dilekleriniz ickn teşekkür ederim hepinize bebisim 8 haftalik olmus boyu 1 bucuk cm masallah her sey yolunda düşük tehlikemde kalmamis ilaclara tam gaz devam dedi doktorum ara ara bulantilarim oluyor ama olsun ben raziyim darisi butun hamislere inşallah

gözünaydın canım rahatlamışındır bebişini görünce

Çok sevindim maşallah size cnm..Darısı başımıza inş..

Cok rahatladim hem de canim beklerken cok stresliydim kalbim dışında atiyordu bu arada 1 kilo vermisim doğru duzgun yemek yiemiyorum

ilk üç ay öyle oluyor canım ben 3 kilo vermiştim sonra 17 kilo aldım ilk hamileliğimde
benimde şuan bulantım çok fazla oğlumda böyle değildi ama bu çok zorluyor beni.
olsun iyi olsun da ..razıyız ne yapalım..

Maşallah canım karından mı ? Vajinal ölçüm mü yaptı? bu kesenin mi, bebeğin kendi boyu mu?

canım benim bende bugün riyamda erkek bebek gördüm nasıl güzel bir çocuktu bende emziriyordum allahım bize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ebebişlerimizi.

çok sevindim canım. Allah kucağımza sağlıkla aldığımız günleri de gösterecek inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…