ya ne bıleyım ben cnm ya gerek var yok mu kı acaba
battanıye olur mu dersın oda mantıklı bır fıkır
biz almadık ama herkes alt açma minderini pek kullanmazsın genelde bebek arabasına koyarsın demişti. muhtemelen oto koltugunda ve anakucagında da onu kullanırım :44:kızlar bısey sorucam yıne ben
oto koltugu ana kucagı aldı ya bırcgumuz onun ıcıne ekstra destek mınderı alan var mı varsa hangı markyı onerırsınız
O kadar halsizim ki ben de, akşam yemeği bile yemek istemedım dun. ne oturabılıyor ınsan ne yatabılıyor. Herşeye karşı bi isteksızlık başladı bende. kolumu kaldırasım yok. Eşim de birşey mı oldu dıyor, yok yoruldum. Azcık sen taşı şu cocugu dedım dünCinnet gecryrm artk ya cok sicak hep terlyrm nefret ettm terden kokusindan uyuyamyrm kalkamyrm surekli yatyrm cildrcm ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canmm güzel haberlerini bekliyoruzzzHerkese günaydınnn
Bugün doktoraa gideceğim 2 de randevum.
Çok heyecanlıyım bugün bilmiyorum neden ??
Sevgi kelebeği'm haklısın benimde umrumda değil çatlak.
Kızım iyi olsunda oda hatırası olsun
Güle güle kullanin canm hepsi cok güzelGünaydın kızlaaarr :)
Bende oğlumun cicilerini paylaşmak istedim sizinle.
Eki Görüntüle 1211888 Eki Görüntüle 1211889 Eki Görüntüle 1211890 Eki Görüntüle 1211891 Eki Görüntüle 1211892 Eki Görüntüle 1211893 Eki Görüntüle 1211900 Eki Görüntüle 1211901 Eki Görüntüle 1211908
Hepsi hazır ama yıkanmadılar. Onuda annecim pazar gunu gelıcek, 3 gun kalıp halledicek.
Kızlaaaar günaydın
Dün yine hiç uyuyamadım ve sabahın köründen beri ayaktayım ama olsun çünkü bugün bebişimin odası geliyoooo
İnşallah güzel olur çünkü bilgisayardan görerek sipariş ettik çok heyecanlıyım :)
Merhaba Kızlar,
Kıyafetleri ne zaman yıkamak gerek ben iki hafta sonra yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum erken olur mu sizce ?
Aldığın herşey çok güzel güle güle kullan. Ben pijama, hastane çıkışı ve bebek şekeri için gitmek istiyorum özellikle ama haftasonu çok kalabalıkmış haftaiçi iş çıkışı gidelim dedik 6da kapanıyomuşkararsızım doğrusu...
güle güle kullan canım hepsi cok guzeller..su mavi hastane cıkısı takımından bıze de hediye geldi cok tatlı bişi:)sizleri gördukce strese giriyorum daha hıcbıseyım tam degil:26:
her ana kucağı için gerekli olmuyor bahsettiğin destekler. bazı markaların kendinden desteği var veya dizaynı o şekilde. aldığın markanın özelliğine göre bakmalısın. boş yere de alıyor olabilirsin.
benimde aklımda daha o kadar çok şey varki doğum öncesi şunu da yap unutma bunu da yap unutma diye
annemin gelmesini bekliyorum bazı şeyler için
hastane çantasına konulacakları yıkadım ütüledim
ama hala dolabını düzenleyemedik.
Dün beşiğimiz geldi kliksadan almıştık, sallanma ayaklarından biri eksik çıktı
bugün firmayı aradım dur bakalım inşallah gönderirler parçayı yoksa koca beşiği sök geri gönder 2-3 hafta sürer
illaki eksiklerimiz oluyor yani.
Hayırlısıyla kullanalım da varsın eksik olsun.
Bir bebeğin sağlıkla dünyaya gelmesinden daha güzel daha önemli bir şey yok emin olun.
O yüzden sevgili anneler stres yapmayın herşey olduğu kadar.
ya ne bıleyım ben cnm ya gerek var yok mu kı acaba
battanıye olur mu dersın oda mantıklı bır fıkır
Cinnet gecryrm artk ya cok sicak hep terlyrm nefret ettm terden kokusindan uyuyamyrm kalkamyrm surekli yatyrm cildrcm ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlarr doktordan geldim simdi bebisim 2850gr olmus.her sey yolunda simdilik nstye girdim sanci cikmadi.iki gundur belimde ve karnimda adet sancisi gibi agri vardi doktrm normal artik yalanci dogum sancisionlar dedi.artık haftada bir gidicm kontrole.dogum tarihi icin de 28ağustos dedi ama ben diger doktora yaptrcam sezaryeni.plesantm asagida oldugu icin zorunlu sezaryen olacak.cok az kaldikizlarrr
Bende 68 kiloyum, boyum 1.70. M beden aldım, zaten dogum sonrası giyicez ya, bebek cıkınca karınlar az sıs oluyor.
hayırlısı olsun canım dün bende gittim eylülün 8veya 10 u gibi sezeryan olcam bende inşlallah sağ sağlim bebişlerimizi büyütmeyi nasip etsin rabbim
Eki Görüntüle 1212208 50 tane mıknatıslı resimde gördüğünüz sepet, keçe kapı süsü ve kargo dahil 89 tl
Eki Görüntüle 1212207 yada 50 tane sabun kargo hariç 80 tl
sabun değişik olur diye düşünüyorum ama ikisini karşılaştırınca diğer mıknatıslı şeker daha avantajlı geliyor.
bide doğduktan sonra yaptırmak daha mantıklı değilmi?
isim etiketine doğum tarihini de yazdırmak açısından.
siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
[B]ANNE ADAYLARI OKUMALISINIZ[/B]
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Kadının loğusallıktan çıkma zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla.
( Bu zamanlarda bol bol dua edelim arkadaşlar)
Meltem mobilyadan aldım koltuğu. Buyuyen yatagı ile birlikte.
Kumas seceneklerı vardı ben bu kombinasyonu seçtim.
Oda sade olsun istiyordum. Zaten oğlum her tarafı sticker doldurur 3 yasına geldıgınde neyı sevıyorsa :)
Perdeyi de uydurmaya calısmaktansa, meltem mobilyadan metresı 25 tl imiş koltugun kumasından 3 metre aldım ve fon perde dıktırdım.
Stepte indirim vardı, kabak lıfınden bi halı grubu var. Onda da sarı renk bı halı buldum. Öyle sade ve içime sinen bi oda oldu. Tek avızesı eksıktı, dunde ıkeadan tavana monte beyaz uzerıne bulut desenlı bitane aldım :)
Meltem mobilyanın tüm illere servisi var sanırım. Sitesınden bak istersen.
Merhaba Kızlar,
Kıyafetleri ne zaman yıkamak gerek ben iki hafta sonra yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum erken olur mu sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?