2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
ya ne bıleyım ben cnm ya gerek var yok mu kı acaba
battanıye olur mu dersın oda mantıklı bır fıkır

her ana kucağı için gerekli olmuyor bahsettiğin destekler. bazı markaların kendinden desteği var veya dizaynı o şekilde. aldığın markanın özelliğine göre bakmalısın. boş yere de alıyor olabilirsin.

Cinnet gecryrm artk ya cok sicak hep terlyrm nefret ettm terden kokusindan uyuyamyrm kalkamyrm surekli yatyrm cildrcm ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bısey sorucam yıne ben

oto koltugu ana kucagı aldı ya bırcgumuz onun ıcıne ekstra destek mınderı alan var mı varsa hangı markyı onerırsınız
biz almadık ama herkes alt açma minderini pek kullanmazsın genelde bebek arabasına koyarsın demişti. muhtemelen oto koltugunda ve anakucagında da onu kullanırım :44:

Cinnet gecryrm artk ya cok sicak hep terlyrm nefret ettm terden kokusindan uyuyamyrm kalkamyrm surekli yatyrm cildrcm ya

O kadar halsizim ki ben de, akşam yemeği bile yemek istemedım dun. ne oturabılıyor ınsan ne yatabılıyor. Herşeye karşı bi isteksızlık başladı bende. kolumu kaldırasım yok. Eşim de birşey mı oldu dıyor, yok yoruldum. Azcık sen taşı şu cocugu dedım dün

Yürüyüş yapmak bile istemıyorum hep
evdeyım

Canmm güzel haberlerini bekliyoruzzz
Güle güle kullanin canm hepsi cok güzel

Bizim geldi odamiz yerlestirmeyecalisiyoruz cok heyecanli cok güzel bi duygu ya bi yandan agliyorum bi yandan yerlestiriyorum.inşallah begenirsin canm odanizi güle güle kullanin

Merhaba Kızlar,

Kıyafetleri ne zaman yıkamak gerek ben iki hafta sonra yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum erken olur mu sizce ?

Kizlarr doktordan geldim simdi bebisim 2850gr olmus.her sey yolunda simdilik nstye girdim sanci cikmadi.iki gundur belimde ve karnimda adet sancisi gibi agri vardi doktrm normal artik yalanci dogum sancisionlar dedi.artık haftada bir gidicm kontrole.dogum tarihi icin de 28ağustos dedi ama ben diger doktora yaptrcam sezaryeni.plesantm asagida oldugu icin zorunlu sezaryen olacak.cok az kaldikizlarrr

bizde cumartesi gittik ama gezilmeyecek kadar kalabalık değildi
her taraf hamile dolu zaten
bu dediklerini almak için bol çeşit var uygunda
mesela biberonlu şeker 12 tanesi 8 tl ye görmüştüm.
paket halindeydi
şekerciler de baya var yani

güle güle kullan canım hepsi cok guzeller..su mavi hastane cıkısı takımından bıze de hediye geldi cok tatlı bişi:)sizleri gördukce strese giriyorum daha hıcbıseyım tam degil:26:

benimde aklımda daha o kadar çok şey varki doğum öncesi şunu da yap unutma bunu da yap unutma diye
annemin gelmesini bekliyorum bazı şeyler için
hastane çantasına konulacakları yıkadım ütüledim
ama hala dolabını düzenleyemedik.
dün beşiğimiz geldi kliksadan almıştık, sallanma ayaklarından biri eksik çıktı
bugün firmayı aradım dur bakalım inşallah gönderirler parçayı yoksa koca beşiği sök geri gönder 2-3 hafta sürer
illaki eksiklerimiz oluyor yani.
hayırlısıyla kullanalım da varsın eksik olsun.
bir bebeğin sağlıkla dünyaya gelmesinden daha güzel daha önemli bir şey yok emin olun.
o yüzden sevgili anneler stres yapmayın herşey olduğu kadar.

var bızımkınde ama bana yınede sert geldı gıbı sankı
bı arastırayım ben bakalım

inşallah eksik parca gelir de işiniz uzamaz Ama dediğin gibi aslında bebeklerimizin sağlıkla gelmesinden daha onemli bişey yok..daha zamanımızda var:)

ya ne bıleyım ben cnm ya gerek var yok mu kı acaba
battanıye olur mu dersın oda mantıklı bır fıkır

Paran varsa al keyfe . Ama.pamuklu güzel yumuşak bi battaniye bence yeternce iş görür . Ben etraftan hep öle gördüm . Bnde öle yapıcam .

Vala canm bende klima olmasa vah halime gerçi bndan 3gün önce oturarak uyuyodum uyumak denirse tabi . Yeni yeni sırt ağrılarım geçti az vr ama okdar şiddetli değil . Allah sabır versin hepimize hepsi geçicen çom az kaldı

hayırlısı olsun canım dün bende gittim eylülün 8veya 10 u gibi sezeryan olcam bende inşlallah sağ sağlim bebişlerimizi büyütmeyi nasip etsin rabbim

50 tane mıknatıslı resimde gördüğünüz sepet, keçe kapı süsü ve kargo dahil 89 tl

yada 50 tane sabun kargo hariç 80 tl

sabun değişik olur diye düşünüyorum ama ikisini karşılaştırınca diğer mıknatıslı şeker daha avantajlı geliyor.
bide doğduktan sonra yaptırmak daha mantıklı değilmi?
isim etiketine doğum tarihini de yazdırmak açısından.

siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

hayırlısı olsun canım dün bende gittim eylülün 8veya 10 u gibi sezeryan olcam bende inşlallah sağ sağlim bebişlerimizi büyütmeyi nasip etsin rabbim

Geç değilmi canm normal dou. Tarihin neydi daha dğrusu Ozamn kaç haftalok olcan

ben üsttekini beğendim canım hem dediğin gibi daha avantajlı gıbı duruyor..

Çok güzel bi paylaşim teşekkürker. .

Canm hayirli olsun çok güzeller Rabbim oğluşun la sağlikli günlerde kullanmayi nasip etsin inşallah. .
Merhaba Kızlar,

Kıyafetleri ne zaman yıkamak gerek ben iki hafta sonra yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum erken olur mu sizce ?

Ben dün yikamaya başladim bile bugün ütüleyip hastane çantasini yavaş usul hazirlicam inş.çok güzel telaşlar evin içi mis gibi bebiş kokuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…