ıste bende bundan korkuyorum ama normal dogan bebekler de hep 40-41.haftalarda doguyorlar..bu durumda bızım bebeklerımız 2-3 hafta erken dogmus oluyor..canım senın kı neden 38+2 ye gun verdi? özel bi nedeni varmı erken doğum tehdidi veya baska bısey?
kızlar lütfen bana akıl verindaha oncede konuyu acmıstım ama o zaman daha doguma cok vardı karar veremedık simdi aklımdan cıkmıyor bu konu ..benim doktorum 38+5 de yapıyor kendı sezeryan hastalırının dogumlarını..ama bızım 38+5 olacağımız gunde yanı 1 eylulde doktorum yıllık ızne cıkıyor..bana dedı kı suanda rısklı bır durumun olmadıgı ıcın secım sana kalmıs ya 27 agustosta (38+0 oluyor) yapıcam sezeryanı ve gıdıcem ya da gelmemi bekleyeceksin. 8 eylulde gelıyor ızınden o zamanda bebek 39+5 olacak yanı 40.haftanın ıcınde olucaz..ben dogumumu bu dr yapsın ıstıyorum ama
1) 27 agustos cok erken bı tarıh gıbı gelıyor bebege haksızlık olmaz mı? bir yandan da zaten gebelık zor dayanamıyorum yap bı an once kurtul ve bebeğıne kavus dıyorum
2) 8 eylulu biz beklesek bebek bekler mi? bunun cevabını bılemedıgımız ıcın işi şansa birakıp beni hiç bilmeyen bi doktora guvenmek ne kadar dogru olur..vs vs daha yazmadıgım bır suru şizofrenik sorularkafam da dönüp duruyor..siz olsanız ne yapardınız?
Kizlarr doktordan geldim simdi bebisim 2850gr olmus.her sey yolunda simdilik nstye girdim sanci cikmadi.iki gundur belimde ve karnimda adet sancisi gibi agri vardi doktrm normal artik yalanci dogum sancisionlar dedi.artık haftada bir gidicm kontrole.dogum tarihi icin de 28ağustos dedi ama ben diger doktora yaptrcam sezaryeni.plesantm asagida oldugu icin zorunlu sezaryen olacak.cok az kaldikizlarrr
Biliyorsun 37den sonraki doğumlar erken olmuyor, bebek sağlıklıysa 35-36lar bile sıkıntımız oluyor
Kendi doktorun gitmeden ol kurtul bence, bebek geldiğinde bilmediğin seni takip etmeyen bir dra denk geldiğinde daha büyük sıkıntı yaşarsın.
Ben ne kadar içerde kalsa o kadar kar olayına katılmıyorum. Ne zaman uygunsa o zaman geliyor bebek zaten .
Öyle düşünüp 40 haftayı geçirip bebeği
Ben ne kadar iç
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok güzel bi paylaşim teşekkürker. .
Ben dün yikamaya başladim bile bugün ütüleyip hastane çantasini yavaş usul hazirlicam inş.çok güzel telaşlar evin içi mis gibi bebiş kokuyor :)
sevgı kelebegı
bugun 2 de senın mı randevun vardı
hbr ver bızede
kızlar bebeğim hala küvzde ama solunum cihazına bağlı değil kendi kendine nefes alabiliyor dün sarılığı vardı çok hafif. mor ışıkta beklettiler sütümü sağıp götürüyorum çok zor katlanmak ama sabrediyoruz
yoo benim ikinci doğumum o yüzden mecburi sezeryan. e sezeryanda 38 + larda olduğu için hemen ilk pazartesi alalım dedi. bende sorun çıakrmadım ha 1 gün önce ha 3 gün sonra. ayrıca doğum hemen hemen 37 den sonra heran başlayabilir. 40 ı bulacak diye bişey yok. komşum 39+ 1 de doğurdu mesela
anladım canım saol..inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..39+5 e kadar beklemek gercketen risk ve bende beni bebegı hıc bılmeyen bı doktorla doguma gırmek istemiyorum zaten ama işte hep duyuyoruz bebegın anne karnında kı 1 saati bile cok kıymetli diye,ister istemez insan bi sorguya düşüyor kendi içinde..
teşekkurler cevap için..sanki erken yapınca bebeği deilde kendimi düşünüyorum gıbı vicdan azabı oluyor.yoksa eşimde 27 ags ta yapıp riske atmayalım diyor..cevaplarınız içimi rahatlattı
Canm benim 5 eylül normaldeCANIM masallah bebeğinene guzel haberler..dogum tarihinin belli olması cok guzel bısey..canım senın beklenen dogum tarıhın neydı ? benım 10 eylul ve 27 agustosta sezeryan olma ıhtımalım var..
Aminnn cok Teşekkür ederim canmmben olsam beklerdım canım ya bebek ne kadar kalırsa ıcerde o kadar ıyı senı ve bebegı tehlıkeye atan bır durum yoksa bekle derım
cnm doktora gıtmıssın guzel hbrlere gelmıssın masallah hersey yolunda gozukuyor
gercektende cok az kalmıs allahım saglıkla sıhhtale carcabuk nasıp etsın
artık dogumlar basladı benıde heyecan sardı
gözün aydın canım allah zamanında sağ salim kucağına almayı nasip etsin
kızlar bebeğim hala küvzde ama solunum cihazına bağlı değil kendi kendine nefes alabiliyor dün sarılığı vardı çok hafif. mor ışıkta beklettiler sütümü sağıp götürüyorum çok zor katlanmak ama sabrediyoruz
Eki Görüntüle 1212321 Eki Görüntüle 1212326 Eki Görüntüle 1212323 Eki Görüntüle 1212324 Eki Görüntüle 1212321 Eki Görüntüle 1212325 Eki Görüntüle 1212322
Kizlar nasil olmus sizce sabun haric hepsini esimle yaptik
yok hayatım asia'nın vardı benimki cumartesi kısmetse
gecmıs olsun canım benım zor gunlerı atlattın sanırım bundan sonra daha guzel gunler goreceksın allahım kolaylık versın sabır versın guzelım
cok guzeller andrea zevkıne bayıldım bıde tabı kı becerınıze masallah
ah bende benımkılerı atsam sıze paylasmak guzel bır duygu
yerinde olsam beklerdim. ama bu süre içinde de doktoruma bana tanıdığı, bildiği bir doktor önermesini, durumumu ve nelere dikkat ettiğimi anlatmasını isterdim. hatta o doktora gidip tanışırdım. içine sinmeyecek biri ise yine erken tarihte karar verebilirsin nasılsa. ama ben olsam bi riskim yoksa ve bekleyebiliyorsam bu şekilde yapardım.
Benimde 21inde alınacak. Daha iyi çocuk benim gibi aslan burcu olacak diye seviniyorum. Zaten şimdiden 2,5 kilo 2 haftada 3ü geçer. Nedense benim bebek son 1 ayda hızla kilo aldı, bir de geriden geliyor diyordu doktorun biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?