2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

yoo benim ikinci doğumum o yüzden mecburi sezeryan. e sezeryanda 38 + larda olduğu için hemen ilk pazartesi alalım dedi. bende sorun çıakrmadım ha 1 gün önce ha 3 gün sonra. ayrıca doğum hemen hemen 37 den sonra heran başlayabilir. 40 ı bulacak diye bişey yok. komşum 39+ 1 de doğurdu mesela

Doğumun zorlaşmasını istemezsin.
Normal doğuma ısrarcı olup bebeğin kolunu çatlatan, vakumla çekip ilerde sinirli olmasına neden olan ne kadınlar var.
Kendi doktorundan şaşma bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar bebeğim hala küvzde ama solunum cihazına bağlı değil kendi kendine nefes alabiliyor dün sarılığı vardı çok hafif. mor ışıkta beklettiler sütümü sağıp götürüyorum çok zor katlanmak ama sabrediyoruz

yerinde olsam beklerdim. ama bu süre içinde de doktoruma bana tanıdığı, bildiği bir doktor önermesini, durumumu ve nelere dikkat ettiğimi anlatmasını isterdim. hatta o doktora gidip tanışırdım. içine sinmeyecek biri ise yine erken tarihte karar verebilirsin nasılsa. ama ben olsam bi riskim yoksa ve bekleyebiliyorsam bu şekilde yapardım.

gözün aydın canım allah zamanında sağ salim kucağına almayı nasip etsin

teşekkurler cevap için..sanki erken yapınca bebeği deilde kendimi düşünüyorum gıbı vicdan azabı oluyor.yoksa eşimde 27 ags ta yapıp riske atmayalım diyor..cevaplarınız içimi rahatlattı

Çok güzel bi paylaşim teşekkürker. .

Ben dün yikamaya başladim bile bugün ütüleyip hastane çantasini yavaş usul hazirlicam inş.çok güzel telaşlar evin içi mis gibi bebiş kokuyor :)

Bende 22/8 de işten ayrılıcam inşallah o tarihe kadar dayanırım. Sonra evde detaylı temizlik yapılacak o sırada bende bebişin kıyafetlerini yıkarım. Uf daha çanta hazırlanacak :):) gözüm korktu

Canim senin bebek ne kadarlik dogduydu ve kilosu nasil ne kadar ml mama veriyorlar benim ki de kuvezde annesi allahim hepsine sifa versin bir an oncr kucagimiza alalım

anladım canım saol..inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..39+5 e kadar beklemek gercketen risk ve bende beni bebegı hıc bılmeyen bı doktorla doguma gırmek istemiyorum zaten ama işte hep duyuyoruz bebegın anne karnında kı 1 saati bile cok kıymetli diye,ister istemez insan bi sorguya düşüyor kendi içinde..

sen bilirsin canım ama dediğimiz gibi çokta farketmiyor.1 hafta doğduğundakimi risk senin için önemli yoksa 10 gün heran tetikte beklemekmi daha riskli buna sen karar ver. hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim

teşekkurler cevap için..sanki erken yapınca bebeği deilde kendimi düşünüyorum gıbı vicdan azabı oluyor.yoksa eşimde 27 ags ta yapıp riske atmayalım diyor..cevaplarınız içimi rahatlattı

Benimde 21inde alınacak. Daha iyi çocuk benim gibi aslan burcu olacak diye seviniyorum. Zaten şimdiden 2,5 kilo 2 haftada 3ü geçer. Nedense benim bebek son 1 ayda hızla kilo aldı, bir de geriden geliyor diyordu doktorun biri

CANIM masallah bebeğine ne guzel haberler..dogum tarihinin belli olması cok guzel bısey..canım senın beklenen dogum tarıhın neydı ? benım 10 eylul ve 27 agustosta sezeryan olma ıhtımalım var..
Canm benim 5 eylül normalde
Aminnn cok Teşekkür ederim canmm
gözün aydın canım allah zamanında sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Cok sagol canm bebisin kendi kendine solunum yapabiliomusbu cok guzel cok kisa surede cikarsiniz canm hastaneden Allah yardimciniz olsun

gecmıs olsun canım benım zor gunlerı atlattın sanırım bundan sonra daha guzel gunler goreceksın allahım kolaylık versın sabır versın guzelım

cok guzeller andrea zevkıne bayıldım bıde tabı kı becerınıze masallah
ah bende benımkılerı atsam sıze paylasmak guzel bır duygu

Teşekkür ederim canmm sen de paylasss beklerizz

Kızlar doktordan geldim.
2400 olmuş kızım.
1,3 cm saçı varmış öyle böyle değil dedi
Hıçkırıyor mu dedi evet dedim. Hersey yolunda yani.

Plasenta nın durumuna gelince kireçlenmem hala var ama korkulacak boyutta değil.
İlerlememiş yani 3 haftada.
Zaten biz plasenta kireçlenmesiyle beraber su da eksilme olursa şayet riskli olarak bakıyoruz dedi.
Suyumda gayet iyi bir sıkıntı yok yani.
Kuzum gene yüzünü göstermedi
Artık doğunca göreceğiz herhalde

Artık her hafta gideceğiz kontrole.
37+0 da doğum şeklime karar vereceğiz.

canım doktoruma sordum o gun ıcapcı kımse o yapar dedı kımseyi onermedi ki özel hastane ve diğer doktorlar içime sinmiyor ama cevremdekiler de hep cocugu düşün bekle,biz can değilmiydik 10 ay bekledik vs vs gibi seyler soyluyor..kafam o kadar karısıyor ki:18:
cevabın ıcın teşekkur ederım..

Benimde 21inde alınacak. Daha iyi çocuk benim gibi aslan burcu olacak diye seviniyorum. Zaten şimdiden 2,5 kilo 2 haftada 3ü geçer. Nedense benim bebek son 1 ayda hızla kilo aldı, bir de geriden geliyor diyordu doktorun biri

kucagına alacagın tarihi bilmek cok guzel bişey:) maşallah bebeğine inşallah sağlıkla alırsın / alırız kucagımıza..ben de aslan burcu olsun ısterdım ne yalan soyleyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…