2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Ohhh canm gözün aydin kilosu falan gayet iyi çok az kaldi ya hadi bakalim sağlikla kucağimiza alalim inş..

kızlar bısey sorucam yıne ben

oto koltugu ana kucagı aldı ya bırcgumuz onun ıcıne ekstra destek mınderı alan var mı varsa hangı markyı onerırsınız

Ben icine bebe magazalarinda yastikli ikili setler varya ici yumusak elyaf gibi oluyor alt acma minderine benziyor onlardan aldim canim yastigida var yeter bence oglumda da oyle kullandim cunku

ah canım benim maşallah tontişe yaaaa nasıl güzel gelişimi. Sağlıkla gelsin inşallah minik prenses :)

var bızımkınde ama bana yınede sert geldı gıbı sankı
bı arastırayım ben bakalım

Evet canim bana da sertmis gibi geliyor yumusak olmasi lazim yoksa minicik sırtları agrir zaten cubuk kraker gibi kaburgalari var civcivlerin ben mutlaka biseylerle doldurup daha yumusak yapiyorum.

Canım maşallah ne güzel herşey yolunda doğum tarihi de belirlenmiş bişey kalmadı artık düşün bi daha ki ay bu zamanlar bebişin kucağında olacak inş

Canm hepsi güzelde şu mıklatıslı terlik içinde bebek vr tüllü o çom daha gğzel ve avantajlı bnde mevlüt için Yaptırıcam . Ama bu site güzelmiş ama 50tane almak şartmı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlısı olsun canım dün bende gittim eylülün 8veya 10 u gibi sezeryan olcam bende inşlallah sağ sağlim bebişlerimizi büyütmeyi nasip etsin rabbim
Amin canim inşallah ;-)
Ohhh canm gözün aydin kilosu falan gayet iyi çok az kaldi ya hadi bakalim sağlikla kucağimiza alalim inş..
Teşekkürler canm kilosu haftasiyla uyumlu dedi saglikli olsunda canm kilo ikinci planda
ah canım benim maşallah tontişe yaaaa nasıl güzel gelişimi. Sağlıkla gelsin inşallah minik prenses :)
Amin canm hepimizinki inşallah bu doktrmda her seyi normal çıkıyor bakalim digeri ne dicek
Canım maşallah ne güzel herşey yolunda doğum tarihi de belirlenmiş bişey kalmadı artık düşün bi daha ki ay bu zamanlar bebişin kucağında olacak inş

Evettt cok heyecanlaniyorum dusundukce Allahim hepimize o günleri gostersin inşallah sona geldik valla

Sağ sağlim şu doğum işinide halletsek inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar lütfen bana akıl verin daha oncede konuyu acmıstım ama o zaman daha doguma cok vardı karar veremedık simdi aklımdan cıkmıyor bu konu ..benim doktorum 38+5 de yapıyor kendı sezeryan hastalırının dogumlarını..ama bızım 38+5 olacağımız gunde yanı 1 eylulde doktorum yıllık ızne cıkıyor..bana dedı kı suanda rısklı bır durumun olmadıgı ıcın secım sana kalmıs ya 27 agustosta (38+0 oluyor) yapıcam sezeryanı ve gıdıcem ya da gelmemi bekleyeceksin. 8 eylulde gelıyor ızınden o zamanda bebek 39+5 olacak yanı 40.haftanın ıcınde olucaz..ben dogumumu bu dr yapsın ıstıyorum ama
1) 27 agustos cok erken bı tarıh gıbı gelıyor bebege haksızlık olmaz mı? bir yandan da zaten gebelık zor dayanamıyorum yap bı an once kurtul ve bebeğıne kavus dıyorum
2) 8 eylulu biz beklesek bebek bekler mi? bunun cevabını bılemedıgımız ıcın işi şansa birakıp beni hiç bilmeyen bi doktora guvenmek ne kadar dogru olur..vs vs daha yazmadıgım bır suru şizofrenik sorular kafam da dönüp duruyor..siz olsanız ne yapardınız?

CANIM masallah bebeğine ne guzel haberler..dogum tarihinin belli olması cok guzel bısey..canım senın beklenen dogum tarıhın neydı ? benım 10 eylul ve 27 agustosta sezeryan olma ıhtımalım var..

ne kadar içimizde durursa o kadar iyi tabikide ama 38+0 da çok az bir hafat değil. banada doktorum gün verdi. 25 ağustos nasipse. 38+2 oluyorum. eğer beklersen ne olacağı belli olmaz ya sansılanırsan? o an başka bir doktor müdahele etmek zorunda kalır.

evet bende mevlüt için yaptırcam
valla bir sor istersen 50 den aşağı fiyat nasıl oluyor diye ben sana link atayım
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...ekeri-kapi-susu-117574433#product-information

ıste bende bundan korkuyorum ama normal dogan bebekler de hep 40-41.haftalarda doguyorlar..bu durumda bızım bebeklerımız 2-3 hafta erken dogmus oluyor..canım senın kı neden 38+2 ye gun verdi? özel bi nedeni varmı erken doğum tehdidi veya baska bısey?

Evet canim bana da sertmis gibi geliyor yumusak olmasi lazim yoksa minicik sırtları agrir zaten cubuk kraker gibi kaburgalari var civcivlerin ben mutlaka biseylerle doldurup daha yumusak yapiyorum.

aynen bende bıseyle doldurayım ınternetten dıono cuddle bır markaınınkın buldum gayet ıyı geldı ama stoklarında yok magazaların
battanıye falan koysam acaba duzgun yerlestırmem cocugun bı yerını rahatsız edermı bılemem kı

cnaım ben ayrı almadım. Maxi cosi benim ana kucağı onu ayrı bir parçası da var yeni dogan için destek

benım aldıgımın ıcındede var boyun ve bel destek seylerı ama benı nedens tatmın etmedı ıste

ben olsam beklerdım canım ya bebek ne kadar kalırsa ıcerde o kadar ıyı senı ve bebegı tehlıkeye atan bır durum yoksa bekle derım

Biz yikadik utuledik dolabina yerlestirdik canm

cnm doktora gıtmıssın guzel hbrlere gelmıssın masallah hersey yolunda gozukuyor
gercektende cok az kalmıs allahım saglıkla sıhhtale carcabuk nasıp etsın

artık dogumlar basladı benıde heyecan sardı

Ben yerinde olsam doktorun dönüşünü beklerim. 38+0 bencede erken...

Saol canım. Gitmezsem içimde kalıcak galiba merak ediyorum :)

Biliyorsun 37den sonraki doğumlar erken olmuyor, bebek sağlıklıysa 35-36lar bile sıkıntımız oluyor
Kendi doktorun gitmeden ol kurtul bence, bebek geldiğinde bilmediğin seni takip etmeyen bir dra denk geldiğinde daha büyük sıkıntı yaşarsın.
Ben ne kadar içerde kalsa o kadar kar olayına katılmıyorum. Ne zaman uygunsa o zaman geliyor bebek zaten .
Öyle düşünüp 40 haftayı geçirip bebeği

Ben ne kadar iç

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…