Kizlarr doktorda geldim simdi bebisim 2850gr olmus.her sey yolunda simdilik nstye girdim sanci cikmadi.iki gundur belimde ve karnimda adet sancisi gibi agri vardi doktrm normal artik yalanci dogum sancisionlar dedi.artık haftada bir gidicm kontrole.dogum tarihi icin de 28ağustos dedi ama ben diger doktora yaptrcam sezaryeni.plesantm asagida oldugu icin zorunlu sezaryen olacak.cok az kaldikizlarrr
kızlar bısey sorucam yıne ben
oto koltugu ana kucagı aldı ya bırcgumuz onun ıcıne ekstra destek mınderı alan var mı varsa hangı markyı onerırsınız
kızlar bısey sorucam yıne ben
oto koltugu ana kucagı aldı ya bırcgumuz onun ıcıne ekstra destek mınderı alan var mı varsa hangı markyı onerırsınız
Kizlarr doktordan geldim simdi bebisim 2850gr olmus.her sey yolunda simdilik nstye girdim sanci cikmadi.iki gundur belimde ve karnimda adet sancisi gibi agri vardi doktrm normal artik yalanci dogum sancisionlar dedi.artık haftada bir gidicm kontrole.dogum tarihi icin de 28ağustos dedi ama ben diger doktora yaptrcam sezaryeni.plesantm asagida oldugu icin zorunlu sezaryen olacak.cok az kaldikizlarrr
var bızımkınde ama bana yınede sert geldı gıbı sankı
bı arastırayım ben bakalım
Kizlarr doktordan geldim simdi bebisim 2850gr olmus.her sey yolunda simdilik nstye girdim sanci cikmadi.iki gundur belimde ve karnimda adet sancisi gibi agri vardi doktrm normal artik yalanci dogum sancisionlar dedi.artık haftada bir gidicm kontrole.dogum tarihi icin de 28ağustos dedi ama ben diger doktora yaptrcam sezaryeni.plesantm asagida oldugu icin zorunlu sezaryen olacak.cok az kaldikizlarrr
Eki Görüntüle 1212208 50 tane mıknatıslı resimde gördüğünüz sepet, keçe kapı süsü ve kargo dahil 89 tl
Eki Görüntüle 1212207 yada 50 tane sabun kargo hariç 80 tl
sabun değişik olur diye düşünüyorum ama ikisini karşılaştırınca diğer mıknatıslı şeker daha avantajlı geliyor.
bide doğduktan sonra yaptırmak daha mantıklı değilmi?
isim etiketine doğum tarihini de yazdırmak açısından.
siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
Amin canim inşallah ;-)hayırlısı olsun canım dün bende gittim eylülün 8veya 10 u gibi sezeryan olcam bende inşlallah sağ sağlim bebişlerimizi büyütmeyi nasip etsin rabbim
Teşekkürler canm kilosu haftasiyla uyumlu dedi saglikli olsunda canm kilo ikinci plandaOhhh canm gözün aydin kilosu falan gayet iyi çok az kaldi ya hadi bakalim sağlikla kucağimiza alalim inş..
Amin canm hepimizinki inşallahah canım benim maşallah tontişe yaaaa nasıl güzel gelişimi. Sağlıkla gelsin inşallah minik prenses :)
Canım maşallah ne güzel herşey yolundadoğum tarihi de belirlenmiş bişey kalmadı artık düşün bi daha ki ay bu zamanlar bebişin kucağında olacak inş
kızlar lütfen bana akıl verindaha oncede konuyu acmıstım ama o zaman daha doguma cok vardı karar veremedık simdi aklımdan cıkmıyor bu konu ..benim doktorum 38+5 de yapıyor kendı sezeryan hastalırının dogumlarını..ama bızım 38+5 olacağımız gunde yanı 1 eylulde doktorum yıllık ızne cıkıyor..bana dedı kı suanda rısklı bır durumun olmadıgı ıcın secım sana kalmıs ya 27 agustosta (38+0 oluyor) yapıcam sezeryanı ve gıdıcem ya da gelmemi bekleyeceksin. 8 eylulde gelıyor ızınden o zamanda bebek 39+5 olacak yanı 40.haftanın ıcınde olucaz..ben dogumumu bu dr yapsın ıstıyorum ama
1) 27 agustos cok erken bı tarıh gıbı gelıyor bebege haksızlık olmaz mı? bir yandan da zaten gebelık zor dayanamıyorum yap bı an once kurtul ve bebeğıne kavus dıyorum
2) 8 eylulu biz beklesek bebek bekler mi? bunun cevabını bılemedıgımız ıcın işi şansa birakıp beni hiç bilmeyen bi doktora guvenmek ne kadar dogru olur..vs vs daha yazmadıgım bır suru şizofrenik sorularkafam da dönüp duruyor..siz olsanız ne yapardınız?
Canm hepsi güzelde şu mıklatıslı terlik içinde bebek vr tüllü o çom daha gğzel ve avantajlı bnde mevlüt için Yaptırıcam . Ama bu site güzelmiş ama 50tane almak şartmı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne kadar içimizde durursa o kadar iyi tabikide ama 38+0 da çok az bir hafat değil. banada doktorum gün verdi. 25 ağustos nasipse. 38+2 oluyorum. eğer beklersen ne olacağı belli olmaz ya sansılanırsan? o an başka bir doktor müdahele etmek zorunda kalır.
Evet canim bana da sertmis gibi geliyor yumusak olmasi lazim yoksa minicik sırtları agrir zaten cubuk kraker gibi kaburgalari var civcivlerin ben mutlaka biseylerle doldurup daha yumusak yapiyorum.
cnaım ben ayrı almadım. Maxi cosi benim ana kucağı onu ayrı bir parçası da var yeni dogan için destek
kızlar lütfen bana akıl verindaha oncede konuyu acmıstım ama o zaman daha doguma cok vardı karar veremedık simdi aklımdan cıkmıyor bu konu ..benim doktorum 38+5 de yapıyor kendı sezeryan hastalırının dogumlarını..ama bızım 38+5 olacağımız gunde yanı 1 eylulde doktorum yıllık ızne cıkıyor..bana dedı kı suanda rısklı bır durumun olmadıgı ıcın secım sana kalmıs ya 27 agustosta (38+0 oluyor) yapıcam sezeryanı ve gıdıcem ya da gelmemi bekleyeceksin. 8 eylulde gelıyor ızınden o zamanda bebek 39+5 olacak yanı 40.haftanın ıcınde olucaz..ben dogumumu bu dr yapsın ıstıyorum ama
1) 27 agustos cok erken bı tarıh gıbı gelıyor bebege haksızlık olmaz mı? bir yandan da zaten gebelık zor dayanamıyorum yap bı an once kurtul ve bebeğıne kavus dıyorum
2) 8 eylulu biz beklesek bebek bekler mi? bunun cevabını bılemedıgımız ıcın işi şansa birakıp beni hiç bilmeyen bi doktora guvenmek ne kadar dogru olur..vs vs daha yazmadıgım bır suru şizofrenik sorularkafam da dönüp duruyor..siz olsanız ne yapardınız?
Biz yikadik utuledik dolabina yerlestirdik canm
Saol canım. Gitmezsem içimde kalıcak galiba merak ediyorum :)bizde cumartesi gittik ama gezilmeyecek kadar kalabalık değildi
her taraf hamile dolu zaten
bu dediklerini almak için bol çeşit var uygunda
mesela biberonlu şeker 12 tanesi 8 tl ye görmüştüm.
paket halindeydi
şekerciler de baya var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?