offf hiç güzel olmamış forum
ben sevmiyorum böyle alışık olduğum şeylerin değiştirilmesini
kızlar ayrıca bir sorum var: doktorunuza hediye almayı düşünüyor musunuz?
düşünüyorsanız bayan doktora ne alınır.
inşallah herşey yolunda gider, sağlıcakla huzurla çıkarız hastaneden de doktorumu seviyorum ona hediye almak istiyorum ama ne alsam bilemiyorum. fikri olan varmı?
inşallah herşey yolunda gider, sağlıcakla huzurla çıkarız hastaneden de doktorumu seviyorum ona hediye almak istiyorum ama ne alsam bilemiyorum. fikri olan varmı?
Hayırlı akşamlar arkadaşlar bugün itibariyle ara ara karnım kaşınıyor eşime de gösterdim çoook küçük su kesecikleri gibi kesecikler çıkmış karnımda yarın doktora gitmeyi düşünüyorum ama önce sizlere de bu durumu yaşayan var mı diye danışmak istedim endişe etmeli miyim sizce
Sitenin yeni halini bende hiç beğenmedim alişmak zaman alicak..
doktoruma hediye ben kendim yapiyorum küçük iki kizi var onlar için keçeden kapi süsü yapiyorum bu hafta kontrolüm var yetiştirebilirsem vericem inş..:)
Gunaydin arkadaslar guzel bir hafta olur insallah bugun bizim dr kontrolumuz var ögleden sonra gidecegiz oglusumu gorecegim bakalim neler yapiyor kuzucugum.
ayy forumun yeni halini beğenmedim. telden de giremedim dün zaten sinir oldum. bnim kontrol yarın ama durduramadığım ishal yüzünden kalkıp gitmeyi düşünüyorum. yaklaşan doğum alameti olarak da sayılıyor çünkü. bakalım artık.. sağlıcakla kalın kızlar geçmişi okuyayayım biraz..
Gunaydin kizlar. Bu arada dogum izninden ilk is gunum ve ben su an yattigim yereen size mesaj atiyorum iyi yorulmusum be!
İsyerinde baska sehirden yakin arkadasimla ayni zamanlarda dogum iznine ciktik. O persembe ben ise cuma gunu. Veee o arkadasim haftasonu dogum yapti, cok tatli saglikli bir oglu oldu bormal dogumla. Valla beni de bir heyrcan sardi simdi bu kadar yakinimda dogumun derin nefesini hissettim resmen
bu nasıl bir tasarım Allah aşkına, kullanım kolaylığı diye bir şey var ama yönetimin bundan haberi yok sanırım NEYSE..
son zamanlarda pek giremedim foruma, umarım herkesler iyidir, bebişler iyidir..
benim kız acayip hareketlendi, öyle ki 2 gecedir uyutmuyor diyebilirim. iyice sağ tarafıma toplandı, nefes aldırmıyor. ama çok keyifli. bu arada annem geldi ve hazırlıklarımızın %80'ni bitti diyebilirim. çok rahatladım. erken doğum haberleri stres yapmış bende :)
hepinize iyi haftalar dilerim,
bu kızıma yaptırdıgım magnetler arkadaslar
renkler bıraz soluk gıbı geldı gozume ama yapacak bısey yok sanırım
kapı susu ve lavanta keselerıde yapılıyor bıde cıkolata yaptırıcam o kadar onların resımlerınıde bulursam atarım
nevresım takımı olarak luoca patısca dıye bır markanın ıkı adet nevreım takımını aldım ınternetten ıkı takım 120 tl ye geldı memnun kaldım ben cok begendım
Gunaydin arkadaslar guzel bir hafta olur insallah bugun bizim dr kontrolumuz var ögleden sonra gidecegiz oglusumu gorecegim bakalim neler yapiyor kuzucugum.
Sağlikli bir hafta diliyorum herkese..doktordan şimdi geldim ama kizim için değildi doktora gidişim hafta sonu fena şifayi kapmişim boğa ağrisi ateş geniz akintisi miede bulantisi öksürük kendimi zor attim doktora agumentin verdi antibiyotik bebeğe zarari yok ilaçsiz atlatamazsn çok fena olmuşsun dedi