2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Aynen canim ya bende hic sevmedim forumun bu halini

Ben de hic begenmedimm.ben doktruma cicek yaptirmayi dusunuyorum canm

Hayırlı akşamlar arkadaşlar bugün itibariyle ara ara karnım kaşınıyor eşime de gösterdim çoook küçük su kesecikleri gibi kesecikler çıkmış karnımda yarın doktora gitmeyi düşünüyorum ama önce sizlere de bu durumu yaşayan var mı diye danışmak istedim endişe etmeli miyim sizce

9 ay boyunca çok güzel rakamlar ödedik. doğumda da çok iyi bir rakam ödeyeceğiz. kendi hediyesini kendi alsın mümkünse

tatilden döndüm artık umarım herkes iyidir....
benim için zorbi tatil oldu hem çocuk hem hamile olmak beni baya yordu
evim evimmm güzel evim...
olsun bebis olursa uzun bi sure gidemezsin belki ama evini ozleme komisunda haklisin ben de cok ozluyorum uzak kalinca :)

Ben hamilelik döneminde evde puzzle yaptım bikaç tane, onlardan birini çerçeveletip hediye edicem doktoruma =)

Gunaydin arkadaslar guzel bir hafta olur insallah bugun bizim dr kontrolumuz var ögleden sonra gidecegiz oglusumu gorecegim bakalim neler yapiyor kuzucugum.

ayy forumun yeni halini beğenmedim. telden de giremedim dün zaten sinir oldum. bnim kontrol yarın ama durduramadığım ishal yüzünden kalkıp gitmeyi düşünüyorum. yaklaşan doğum alameti olarak da sayılıyor çünkü. bakalım artık.. sağlıcakla kalın kızlar geçmişi okuyayayım biraz..

9 ay boyunca çok güzel rakamlar ödedik. doğumda da çok iyi bir rakam ödeyeceğiz. kendi hediyesini kendi alsın mümkünse
Hahahahaha valla dogruuu benim doktorum sadece dogum parasi 5500 tl aliuor dusunun sene boyunca gidrn paralari :)

Ama yine de bir cikolatayaptiricam sanirim vakkodan olur pelitten olur bilemedim

Gunaydin kizlar. Bu arada dogum izninden ilk is gunum ve ben su an yattigim yereen size mesaj atiyorum iyi yorulmusum be!

İsyerinde baska sehirden yakin arkadasimla ayni zamanlarda dogum iznine ciktik. O persembe ben ise cuma gunu. Veee o arkadasim haftasonu dogum yapti, cok tatli saglikli bir oglu oldu bormal dogumla. Valla beni de bir heyrcan sardi simdi bu kadar yakinimda dogumun derin nefesini hissettim resmen

gunaydın kızlar

ıyı bır hafta dılıyorum hepınıze

DENIZSB
cnm gordunmu hersey yolunag gırdı cok sukur allahım boyle devamını nasıp etsın

bu nasıl bir tasarım Allah aşkına, kullanım kolaylığı diye bir şey var ama yönetimin bundan haberi yok sanırım NEYSE..
son zamanlarda pek giremedim foruma, umarım herkesler iyidir, bebişler iyidir..
benim kız acayip hareketlendi, öyle ki 2 gecedir uyutmuyor diyebilirim. iyice sağ tarafıma toplandı, nefes aldırmıyor. ama çok keyifli. bu arada annem geldi ve hazırlıklarımızın %80'ni bitti diyebilirim. çok rahatladım. erken doğum haberleri stres yapmış bende :)
hepinize iyi haftalar dilerim,

bu kızıma yaptırdıgım magnetler arkadaslar
renkler bıraz soluk gıbı geldı gozume ama yapacak bısey yok sanırım

kapı susu ve lavanta keselerıde yapılıyor bıde cıkolata yaptırıcam o kadar onların resımlerınıde bulursam atarım
nevresım takımı olarak luoca patısca dıye bır markanın ıkı adet nevreım takımını aldım ınternetten ıkı takım 120 tl ye geldı memnun kaldım ben cok begendım

Eklentiler

• 10576015_826349770733328_1393642463_a.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 80
kapı susumde bundan olacak arkadaslar

Eklentiler

• melek-kanatli-kapi-sc3bcsc3bc-bebek-dogum-odasi-keten.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 72
Sağlikli bir hafta diliyorum herkese..doktordan şimdi geldim ama kizim için değildi doktora gidişim hafta sonu fena şifayi kapmişim boğa ağrisi ateş geniz akintisi miede bulantisi öksürük kendimi zor attim doktora agumentin verdi antibiyotik bebeğe zarari yok ilaçsiz atlatamazsn çok fena olmuşsun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…