Sağlikli bir hafta diliyorum herkese..doktordan şimdi geldim ama kizim için değildi doktora gidişim hafta sonu fena şifayi kapmişim boğa ağrisi ateş geniz akintisi miede bulantisi öksürük kendimi zor attim doktora agumentin verdi antibiyotik bebeğe zarari yok ilaçsiz atlatamazsn çok fena olmuşsun dedi
Insallah canim benim tesekkur ederim gelince yazarimiyi haberlerle gel inş...
Aaaa cok gecmis olsun canim kendine dikkat et sicak biseyler ic canimSağlikli bir hafta diliyorum herkese..doktordan şimdi geldim ama kizim için değildi doktora gidişim hafta sonu fena şifayi kapmişim boğa ağrisi ateş geniz akintisi miede bulantisi öksürük kendimi zor attim doktora agumentin verdi antibiyotik bebeğe zarari yok ilaçsiz atlatamazsn çok fena olmuşsun dedi
Gunaydin kizlar. Bu arada dogum izninden ilk is gunum ve ben su an yattigim yereen size mesaj atiyorum iyi yorulmusum be!
İsyerinde baska sehirden yakin arkadasimla ayni zamanlarda dogum iznine ciktik. O persembe ben ise cuma gunu. Veee o arkadasim haftasonu dogum yapti, cok tatli saglikli bir oglu oldu bormal dogumla. Valla beni de bir heyrcan sardi simdi bu kadar yakinimda dogumun derin nefesini hissettim resmen
Insallah canim benim tesekkur ederim gelince yazarim
Sağlikli bir hafta diliyorum herkese..doktordan şimdi geldim ama kizim için değildi doktora gidişim hafta sonu fena şifayi kapmişim boğa ağrisi ateş geniz akintisi miede bulantisi öksürük kendimi zor attim doktora agumentin verdi antibiyotik bebeğe zarari yok ilaçsiz atlatamazsn çok fena olmuşsun dedi
Ohh masallah gordun mu bak ben sana kac kere soledim :)
Sen tam zamaninda kucagina alacaksin yavrusunu sen iyi ol o zaten iyi annesi :)
bu kızıma yaptırdıgım magnetler arkadaslar
renkler bıraz soluk gıbı geldı gozume ama yapacak bısey yok sanırım
kapı susu ve lavanta keselerıde yapılıyor bıde cıkolata yaptırıcam o kadar onların resımlerınıde bulursam atarım
nevresım takımı olarak luoca patısca dıye bır markanın ıkı adet nevreım takımını aldım ınternetten ıkı takım 120 tl ye geldı memnun kaldım ben cok begendım
Cok gecmis olsun canm ilik su ic bol bol dikkat et kendineSağlikli bir hafta diliyorum herkese..doktordan şimdi geldim ama kizim için değildi doktora gidişim hafta sonu fena şifayi kapmişim boğa ağrisi ateş geniz akintisi miede bulantisi öksürük kendimi zor attim doktora agumentin verdi antibiyotik bebeğe zarari yok ilaçsiz atlatamazsn çok fena olmuşsun dedi
Bu gidişle senin dediğin gibi olacak zatenAma galiba bende hal kalmadı pilim bitti çarşamba konuşucam dr la sezeryan istesem en erken ne zaman doğuma alırsınız diye tansiyon iyice canımı sıkmaya başladı 14 lere yaklaşıyo artık küçük 7-8 ama 14 üzeri tehlikeliymiş korkmaya başladım artık bir tam gün boyunca 14 üzeri olursa bekleme gel dedi nabzım zaten yüksek halsizlik yorgunluk had safhada aslında hiç sezeryan olmak da istemiyorum bi de sanki doğmamış bebeği doğdurmaya çalışmak da bencillikmiş gibi geliyor ama bilmiyorum dr yürü dedi 2 gündür akşamları çıkıyoruz inan iki adımda oturacak yer arıyorum nabzımdan
Hadi bakalim guzel haberlerini beklioruz canmhozmn post: 36462291 .!.:Insallah canim benim tesekkur ederim gelince yazarim
tatlım çok güzeller çok beğendim güle güle kullanın:):)
Bu gidişle senin dediğin gibi olacak zatenAma galiba bende hal kalmadı pilim bitti çarşamba konuşucam dr la sezeryan istesem en erken ne zaman doğuma alırsınız diye tansiyon iyice canımı sıkmaya başladı 14 lere yaklaşıyo artık küçük 7-8 ama 14 üzeri tehlikeliymiş korkmaya başladım artık bir tam gün boyunca 14 üzeri olursa bekleme gel dedi nabzım zaten yüksek halsizlik yorgunluk had safhada aslında hiç sezeryan olmak da istemiyorum bi de sanki doğmamış bebeği doğdurmaya çalışmak da bencillikmiş gibi geliyor ama bilmiyorum dr yürü dedi 2 gündür akşamları çıkıyoruz inan iki adımda oturacak yer arıyorum nabzımdan
Seni cok iyi anliyorum canim bende cumartesi doktordaydim nasilsicak krndimi zaten kotu hissediyordum tansiyon olctu 14-9 yuksek cikti biraz daha uzan tekrar olcelim dedi 10 dakika sonra 15-10!!! Bir panik havasi oldu zaten. Sonra oturarak daha serin bir yerde 5-10 dakika dinlendim o an serin hava nasil iyi geldi anlatamam kendime geldigimi hissettim kaldiki tansiyonu olcunce de 12-7 ye dusmustu hemen. Ben kendimi anladim artik hakijaten evdede sicaga maruz kalirsamaninda tansiyonum firliyor nabzim feci yukseliyor bayilacak gibi hissediyorum kendimi. Ama serin ortamda hic terlemeyeecgim sekilde orurabilirsem hersey cok iyi!Bu gidişle senin dediğin gibi olacak zatenAma galiba bende hal kalmadı pilim bitti çarşamba konuşucam dr la sezeryan istesem en erken ne zaman doğuma alırsınız diye tansiyon iyice canımı sıkmaya başladı 14 lere yaklaşıyo artık küçük 7-8 ama 14 üzeri tehlikeliymiş korkmaya başladım artık bir tam gün boyunca 14 üzeri olursa bekleme gel dedi nabzım zaten yüksek halsizlik yorgunluk had safhada aslında hiç sezeryan olmak da istemiyorum bi de sanki doğmamış bebeği doğdurmaya çalışmak da bencillikmiş gibi geliyor ama bilmiyorum dr yürü dedi 2 gündür akşamları çıkıyoruz inan iki adımda oturacak yer arıyorum nabzımdan
Aynen canim yani gerektrn 40 haftayi beklemesin ama 39 olsa hic fena diil nedense kendimi hep 25 agustos haftasinda doguracakmidimgibi sartladim icimden oyle geliyor yani bakalim gorelim.Oh artık bol bol yatmacalı dinlenmeceli :)
Sen artık doğursanda olur 37 oldunda yinede zamanını beklesinler istiyorum ben ya psikolojik olarak şok yaşamamak için
Aynen canim yani gerektrn 40 haftayi beklemesin ama 39 olsa hic fena diil nedense kendimi hep 25 agustos haftasinda doguracakmidimgibi sartladim icimden oyle geliyor yani bakalim gorelim.
Dunoy vermeye giderken normalde merhabadan oteye gecemedigimiz altkomsumla karsilasti. Onunda bebegi 1 yasinda. Erken dogum tehdidi ile 32. Haftada izne ayrilmis ama gelgrlr 41 hafta bitiminde dogurmus :) normal dogumla:) ay okadar beklemeyelim yahu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?