2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

geçmiş olsun tatlım inş kısa sürede atlatırsın..

Bu ne böyle ya bu tip yenilikler hiç hoşuma gitmez :)
Yapabileceğimiz suratlar falanda değişmiş azıcık bişey olmuş hiç beğenmedim

Aaaa cok gecmis olsun canim kendine dikkat et sicak biseyler ic canim

Oh artık bol bol yatmacalı dinlenmeceli :)
Sen artık doğursanda olur 37 oldunda yinede zamanını beklesinler istiyorum ben ya psikolojik olarak şok yaşamamak için

gecmıs olsun cnm

Ohh masallah gordun mu bak ben sana kac kere soledim :)

Sen tam zamaninda kucagina alacaksin yavrusunu sen iyi ol o zaten iyi annesi :)

Bu gidişle senin dediğin gibi olacak zaten Ama galiba bende hal kalmadı pilim bitti çarşamba konuşucam dr la sezeryan istesem en erken ne zaman doğuma alırsınız diye tansiyon iyice canımı sıkmaya başladı 14 lere yaklaşıyo artık küçük 7-8 ama 14 üzeri tehlikeliymiş korkmaya başladım artık bir tam gün boyunca 14 üzeri olursa bekleme gel dedi nabzım zaten yüksek halsizlik yorgunluk had safhada aslında hiç sezeryan olmak da istemiyorum bi de sanki doğmamış bebeği doğdurmaya çalışmak da bencillikmiş gibi geliyor ama bilmiyorum dr yürü dedi 2 gündür akşamları çıkıyoruz inan iki adımda oturacak yer arıyorum nabzımdan

Çok şeker olmuş rengi de güzel soft duruyo bence:)

Cok gecmis olsun canm ilik su ic bol bol dikkat et kendine

Sen beklesen seninki beklicekte sürekli tetikte olmakta zor haklısın.
Yürüyüşü niye önerdi acaba spor tansiyonu düzenliyor olabilir belkide ondan.
Bugün bendede bi halsizlik yorgunluk keyifsiz isteksizlik çok fena anlamadım niye böyle

canım ya ıyıce bunalttı senı bu durumlar anlayabılıyorum hakkında hayırlısı olsun guzelım bır dusun tasın bakalım en once saglık gelıyor senın ve bebegının saglıgı n dogru kararı esın doktorun ve sen verırsın

Seni cok iyi anliyorum canim bende cumartesi doktordaydim nasilsicak krndimi zaten kotu hissediyordum tansiyon olctu 14-9 yuksek cikti biraz daha uzan tekrar olcelim dedi 10 dakika sonra 15-10!!! Bir panik havasi oldu zaten. Sonra oturarak daha serin bir yerde 5-10 dakika dinlendim o an serin hava nasil iyi geldi anlatamam kendime geldigimi hissettim kaldiki tansiyonu olcunce de 12-7 ye dusmustu hemen. Ben kendimi anladim artik hakijaten evdede sicaga maruz kalirsamaninda tansiyonum firliyor nabzim feci yukseliyor bayilacak gibi hissediyorum kendimi. Ama serin ortamda hic terlemeyeecgim sekilde orurabilirsem hersey cok iyi!

Bende bormal denemeye karar verdim doktorum beni ikna etti cumartesi gunu. Bunun icin hergun yurumem lazimtabi de iste sicaktan kotu oluyorum ancak sabah vok erken kalkip yurumeyi denemeliyim.

Ama bikac gundur kesinlikle geceleri uyuyamiyorum boyle olunca sabahlari 5 e dogru ancak daliyorumve erken kalkamiyorum sicaga yakalaniyorumbir duzentutturmam lazim.olmadi esimle aksam 9 dan sonra yuruyus yapma secenegini dusuneyimben

Oh artık bol bol yatmacalı dinlenmeceli :)
Sen artık doğursanda olur 37 oldunda yinede zamanını beklesinler istiyorum ben ya psikolojik olarak şok yaşamamak için
Aynen canim yani gerektrn 40 haftayi beklemesin ama 39 olsa hic fena diil nedense kendimi hep 25 agustos haftasinda doguracakmidimgibi sartladim icimden oyle geliyor yani bakalim gorelim.

Dunoy vermeye giderken normalde merhabadan oteye gecemedigimiz altkomsumla karsilasti. Onunda bebegi 1 yasinda. Erken dogum tehdidi ile 32. Haftada izne ayrilmis ama gelgrlr 41 hafta bitiminde dogurmus :) normal dogumla:) ay okadar beklemeyelim yahu :)

Ben beklemesine bekleyebilirim doğduktan sonra daha kolay olmicak gibi geliyo banada:):) son bir iki hafta zaten sürekli kendini dinleyerek geçicek sanki yani doğsada iyi olabilir haklısın o daha zor. Çok ilginç canım bende 39 da doğum yapıcakmışım gibi hissediyorum en başından beri senin gibi bu arada.
Bide sana ne sorucam ben bi kapı süsü almıştım ama onu evde kullanmak istediğime karar verdimde sen hastane kapı süsünü nerden almıştın? Bide çikolata vs.? Internette bakıyorum bakıyorum bişey beğenemiyorum..

kızlar sona dogru yaklaşıyoruz,allah ım sağlıcakla kcagımıza almayı nasip eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…