2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Biz öyle yapıyoruz canım 8.30 dan sonra güzel oluyo dışarısı. Sabah erken çok zor akşam dene.

Kızlaar hastane çantası daha yapmayan var mııııı aranızda hiç?? :):):)
ben benn.. bu gidişle iş yerinde doğuracam daha çok eksiğim var haftasonlarıda çok kalabalık o bu annem gelsin beraber bakalım derkene kaldı ağustosun 28inde pijama çamaşır falan alıp o haftasonu tamamlamaya kararlıyım inş. ozamn 36+1 falan olcm inş. ozmna kadr bişi olmaz..

Bugun ntsye girdik, doktor normal dedi, artık göğüs ucu kremi kullanmaya başla, doğum çantanı hazırda bulundur dedi, ay heyecan bastı beni:))

yaw topic i zor buldum :)))

yeni site ne zormuş arkadaş :))

herkes burdamı? yanlış yerdemiyim?

Evet canım artık ben bekleyemiyorum sanırım çünkü hamileliğimin büyük çoğunluğu yatarak geçti sadece 2-3 ay dolaştım desem yeridir... Kasılmalarım var ya normal doğum için yürümemi istedi bi de ödem olmuştu ya bende gerçi çoğu gitti de tekrarlamasın diye bol su iç ve yürü dedi niye bilmiyorum ama gerçekten keyfim yok artık bi de bu kadar yorgunlukla doğum sonrasını düşünüyorum nasıl kendimi toparlayacağım diye

selam kızlar site ne kadar değişik olmuş telefondan giremedim zaten 2 gündür evde internetten giriyorum. keyifler yerindedir umarım. geçmişi okuyamadım doğuran eden yok değil mi aramızda :)) benim iki gündür kasık ağrılarım başladı. doğuma hazırlıktır heralde diyorum..

Benim tansiyonum gerçekten enteresan şu hamilelikte vücudumun bana oynamadığı oyun kalmadı ayaktayken yüksek ayaktayken dediysem otursam da yüksek evde de öyle 2 saatte bir ölç dediği için dr bakıyorum hep 13 dün ilk defa 14 oldu yatarken 10-12 arası değişiyor büyüğü ama küçük tansiyonda inadına düşük yatınca 4 e falan düşüyor napıcağımı şaşırdım kalkınca yükseldiği için başım ağrıyor yatınca da düştüğü için şaka gibi bi durum yani bana gündüz çıkma sakın dedi sadece akşamları iznim var gece uykularım kuş uykusu gibi zaten saat başı tuvaletteyim hem vaktini beklemek istiyorum hem de dr gün vermeye kalksa 1 gün sonrası bile fazla geliyor bana off hiç bilmiyorum bunca çocuk sahibi olmak için çırpınan insan varken benim böyle davranmam ne kadar normal bilmiyorum ama gerçekten gücüm yok artık yatarken bile yorgunum yinede hayırlısı diye dua ediyorum vaktini saatini Allah bilir dayanma gücü ver diye dua ediyorum

Bir tek ikimiz olabiliriz :):)
Benim herşeyim tam evde farklı farklı yerlerde yığılı ama daha yıkayıp bi çantaya yerleştiremedim:)
Odasındada aksilikler oldu geri gönderdik bi odasıda yok bebişimin hala bakalım hayırlısı nolucak:)

Amin canım hepimiz için hayırlısı olur inş gerçekten ne zormuş hiç sezeryan istemezken aklımın bi kenarına yerleşti planlı sezeryan... Eşimde perişan oldu benimle üzülüyor o da keşke elimden bişey gelse diye ama o da diyo sende bi değişiklikler var yüzüne bişey çöktü sanki doğum yakın gibi diyor... Dr um dayanmam konusunda ısrarcı en azından 38 e kadar bakalım sadece tansiyon yükselirse müdahale etme taraftarı ona kalsa sorun yoksa 40 haftayı da bekleriz diyor ama ben önümde 4 hafta var diye düşününce dayanabilir miyim bilmiyorum biraz iyi olsam dayanıcam ama bakalım Allah hep yormaz heralde insanı bu zamana kadar dayandıysam onun da gücünü verir inş

Niye bilmiyorum ama bendede ciddi bi keyifsizlik var. Geçer inşallah olan bütün arkadaşlarımızdaki.

yaw topic i zor buldum :)))

yeni site ne zormuş arkadaş :))

herkes burdamı? yanlış yerdemiyim?

Bende topic i zor buldum zaten bugün üstümde bi uyuzluk vardı doğuma bu kadar zaman kala şu sitede değişmek zorunda mıydı yani?! Herşey küçük küçük bit gibi sayfaları falan algılayamıyorum Allah Allaaaah

Meraba herkese..hafta sonundan beri herkes iyidir insallah..tel.den giremiyorum ben foruma ( ne yapmam lazim kizlaar?
Nerden cikti bu degisiklik yaa..valla gecmisi okumaya calistim ifrit oldum biraktim

Aaaa noldu odasina neden geri yolladiniz cok guzel falan diyodun

Bu arada benim kapi susum de bu

Eklentiler

• image.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 71
Kızlaar hastane çantası daha yapmayan var mııııı aranızda hiç?? :):):)

ben cnm yapmadım daha kendıme ıc camsır almam lazım almadım daha nedense bır turlu elım gıtmıyor

bıde bısey dıcem hastanede kullandıgımız kapı susunu evdede kullansak olmuyor mu kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…