Seni cok iyi anliyorum canim bende cumartesi doktordaydim nasilsicak krndimi zaten kotu hissediyordum tansiyon olctu 14-9 yuksek cikti biraz daha uzan tekrar olcelim dedi 10 dakika sonra 15-10!!! Bir panik havasi oldu zaten. Sonra oturarak daha serin bir yerde 5-10 dakika dinlendim o an serin hava nasil iyi geldi anlatamam kendime geldigimi hissettim kaldiki tansiyonu olcunce de 12-7 ye dusmustu hemen. Ben kendimi anladim artik hakijaten evdede sicaga maruz kalirsamaninda tansiyonum firliyor nabzim feci yukseliyor bayilacak gibi hissediyorum kendimi. Ama serin ortamda hic terlemeyeecgim sekilde orurabilirsem hersey cok iyi!
Bende bormal denemeye karar verdim doktorum beni ikna etti cumartesi gunu. Bunun icin hergun yurumem lazimtabi de iste sicaktan kotu oluyorum ancak sabah vok erken kalkip yurumeyi denemeliyim.
Ama bikac gundur kesinlikle geceleri uyuyamiyorum boyle olunca sabahlari 5 e dogru ancak daliyorumve erken kalkamiyorum sicaga yakalaniyorumbir duzentutturmam lazim.olmadi esimle aksam 9 dan sonra yuruyus yapma secenegini dusuneyimben
ben benn.. bu gidişle iş yerinde doğuracam daha çok eksiğim var haftasonlarıda çok kalabalık o bu annem gelsin beraber bakalım derkene kaldı ağustosun 28inde pijama çamaşır falan alıp o haftasonu tamamlamaya kararlıyım inş. ozamn 36+1 falan olcm inş. ozmna kadr bişi olmaz..Kızlaar hastane çantası daha yapmayan var mııııı aranızda hiç?? :):):)
ayy valla heyecanlı :)Bugun ntsye girdik, doktor normal dedi, artık göğüs ucu kremi kullanmaya başla, doğum çantanı hazırda bulundur dedi, ay heyecan bastı beni:))
yaaaa valla zaman hiç geçmiyor artık :)Bugun ntsye girdik, doktor normal dedi, artık göğüs ucu kremi kullanmaya başla, doğum çantanı hazırda bulundur dedi, ay heyecan bastı beni:))
Sen beklesen seninki beklicekte sürekli tetikte olmakta zor haklısın.
Yürüyüşü niye önerdi acaba spor tansiyonu düzenliyor olabilir belkide ondan.
Bugün bendede bi halsizlik yorgunluk keyifsiz isteksizlik çok fena anlamadım niye böyle
Seni cok iyi anliyorum canim bende cumartesi doktordaydim nasilsicak krndimi zaten kotu hissediyordum tansiyon olctu 14-9 yuksek cikti biraz daha uzan tekrar olcelim dedi 10 dakika sonra 15-10!!! Bir panik havasi oldu zaten. Sonra oturarak daha serin bir yerde 5-10 dakika dinlendim o an serin hava nasil iyi geldi anlatamam kendime geldigimi hissettim kaldiki tansiyonu olcunce de 12-7 ye dusmustu hemen. Ben kendimi anladim artik hakijaten evdede sicaga maruz kalirsamaninda tansiyonum firliyor nabzim feci yukseliyor bayilacak gibi hissediyorum kendimi. Ama serin ortamda hic terlemeyeecgim sekilde orurabilirsem hersey cok iyi!
Bende bormal denemeye karar verdim doktorum beni ikna etti cumartesi gunu. Bunun icin hergun yurumem lazimtabi de iste sicaktan kotu oluyorum ancak sabah vok erken kalkip yurumeyi denemeliyim.
Ama bikac gundur kesinlikle geceleri uyuyamiyorum boyle olunca sabahlari 5 e dogru ancak daliyorumve erken kalkamiyorum sicaga yakalaniyorumbir duzentutturmam lazim.olmadi esimle aksam 9 dan sonra yuruyus yapma secenegini dusuneyimben
ben benn.. bu gidişle iş yerinde doğuracam daha çok eksiğim var haftasonlarıda çok kalabalık o bu annem gelsin beraber bakalım derkene kaldı ağustosun 28inde pijama çamaşır falan alıp o haftasonu tamamlamaya kararlıyım inş. ozamn 36+1 falan olcm inş. ozmna kadr bişi olmaz..
canım ya ıyıce bunalttı senı bu durumlar anlayabılıyorum hakkında hayırlısı olsun guzelım bır dusun tasın bakalım en once saglık gelıyor senın ve bebegının saglıgı n dogru kararı esın doktorun ve sen verırsın
Evet 2 marka önerdi lansinh ya da garmastan kullanabilirsin dediayy valla heyecanlı :)
göğüs kremi önerdi mi peki?
Evet canım artık ben bekleyemiyorum sanırım çünkü hamileliğimin büyük çoğunluğu yatarak geçti sadece 2-3 ay dolaştım desem yeridir... Kasılmalarım var ya normal doğum için yürümemi istedi bi de ödem olmuştu ya bende gerçi çoğu gitti de tekrarlamasın diye bol su iç ve yürü dedi niye bilmiyorum ama gerçekten keyfim yok artık bi de bu kadar yorgunlukla doğum sonrasını düşünüyorum nasıl kendimi toparlayacağım diye
yaw topic i zor buldum :)))
yeni site ne zormuş arkadaş :))
herkes burdamı? yanlış yerdemiyim?
Aaaa noldu odasina neden geri yolladiniz cok guzel falan diyodunBir tek ikimiz olabiliriz :):)
Benim herşeyim tam evde farklı farklı yerlerde yığılı ama daha yıkayıp bi çantaya yerleştiremedim:)
Odasındada aksilikler oldu geri gönderdik bi odasıda yok bebişimin hala bakalım hayırlısı nolucak:)
Kızlaar hastane çantası daha yapmayan var mııııı aranızda hiç?? :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?