2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Benım doktorum da kahve yasak, hiç içilmeyecek dedi :44:

bana da cay kahve icilmemesi gerektiğini ancak bir taneden birsey olmayacağını söyledi. aslinda durum şu, içmeden durabiliyorsan içme, faydali birsey degil. ama tiryakiligin varsa bir tane icebilirsin. herseyde oldugu gibi abartilmadigi surece problem yok yani.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlar benim de bi sorum olacak dogum seyretme olayina sicak bakiyor musunuz ben izlemek istiyorum ama korkuyorum ama izleyip rahatlayanlarin oldugunu da okudum ama ben cesaret edemiyorum ya daha cok korkarsam diye :44:

Bence izlememelisin benki cesur oldugumu dusunurdum videonun basinda kapattim devam edemedim :-(

kizlar benim de bi sorum olacak dogum seyretme olayina sicak bakiyor musunuz ben izlemek istiyorum ama korkuyorum ama izleyip rahatlayanlarin oldugunu da okudum ama ben cesaret edemiyorum ya daha cok korkarsam diye :44:

Şahsen ben izlersem doğuramam heralde bence sende izleme ya kötü etkilenirsen

Canım Can'ın çok çekiyorsa kendını durdurma. Bır fıncan dan biraz daha az ıc. Nefsın kırılsın.
Canının cektıgı seyı yenemek ıcmemek daha kötü. Bende bazen çıps yıyorum.

Canım ya çok enteresan bır durum. Allah Allah kımseye guvenmıcen demekkı. Bır kaç Dr a gıtmekte site büyüden ıyı degıl. Bence senın hakkın artık 4. Bır Dr. Bırde onu dene. Hangı ıkısı aynı bılgıyı verdiyse onlara güven .

Ben ılk haftalarda ızlemıstım ve özledim vıdeo çok kolay doğumdu bana motıve olmuştu ... Ooo kolaymış dedım . Ama şimdı başka vıdeo ızlemeye kalktım ızleyemedım . Korktum

Hastane odasını süslemeyi düsünen veya ikramlık hediyelik birşeyler vermeyi düşünen arkadaşlar fikirlerinizi ve yaptıklarını burda paylaşırmısınız?

Bence izlememelisin benki cesur oldugumu dusunurdum videonun basinda kapattim devam edemedim :-(

Şahsen ben izlersem doğuramam heralde bence sende izleme ya kötü etkilenirsen

Ben de youtube a yazdim cikan videolardan gorunen seyler bile korkuttu uff bir ay gecse de basimiza ne gelcek yasayarak gorsek

Hastane odasını süslemeyi düsünen veya ikramlık hediyelik birşeyler vermeyi düşünen arkadaşlar fikirlerinizi ve yaptıklarını burda paylaşırmısınız?

Ben sezeryan olucağım için süslücez odayı hastaneye gelen misafirlerede çikolata ve acıbadem vericez. Eve gelenlerede patik şeklinde sabun mutfak havlusu ve anahtarlık vericezz evde değilim eve gidince hazırladıklarımı yüklerim inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben neredeyse hepsini izledim youtubedakilerin. ama soğukkanlı biriyimdir ve etkilenmedim.
ayrıca doğal bir olay bu, kediler bile kendi başlarına doğuruyorlar minicik halleriyle yarım saatlik doğumdan korkmayı saçma buluyorum.
sancı çekme konusu korkutuyor çoğu insanı ama o da geçici birşey. böbrek taşı kum falan döken olduysa bilir.
teyzem hep der ki doğumun tek olayı sancı gerisi çok basit, balık gibi çıkıyormuş bebek zaten çıkarken acımıyormuş

ben arabaya koymayacağım için büyük istedim, çok yürüyen biriyim çünkü. güle güle kullan ben muhtemelen internetten alacağım, dışarda pek farklı fiyat yok

Sevinirim canım...

Canım ben önce dusundum ama sonra vazgectim zaten 1 gece kalacagim bosuna masraf gibi geldi onun yerine odasini susletiyorum zaten abisiyle ayni odayi paylasacak bende oglanlaron odasini dizayn ediyorum ve süsletecegim.

Kizlar degisiklikmi olmus forumda farkli bir yazilim guncellendimi napti bir tuhaf yazamiyorum dogru durudt okuyamiyorum yaaaa

tatilden döndüm artık umarım herkes iyidir....
benim için zorbi tatil oldu hem çocuk hem hamile olmak beni baya yordu
evim evimmm güzel evim...

Ohh masallah gordun mu bak ben sana kac kere soledim :)

Sen tam zamaninda kucagina alacaksin yavrusunu sen iyi ol o zaten iyi annesi :)

forum çok çirkin olmuş

offf hiç güzel olmamış forum
ben sevmiyorum böyle alışık olduğum şeylerin değiştirilmesini

kızlar ayrıca bir sorum var: doktorunuza hediye almayı düşünüyor musunuz?
düşünüyorsanız bayan doktora ne alınır.
inşallah herşey yolunda gider, sağlıcakla huzurla çıkarız hastaneden de doktorumu seviyorum ona hediye almak istiyorum ama ne alsam bilemiyorum. fikri olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…