peki iri bebek diye sezeryana mı yönlendiriyorlar sizi :26: merak ettim :26:
Benım doktorum da kahve yasak, hiç içilmeyecek dedi :44:
kizlar benim de bi sorum olacak dogum seyretme olayina sicak bakiyor musunuz ben izlemek istiyorum ama korkuyorum ama izleyip rahatlayanlarin oldugunu da okudum ama ben cesaret edemiyorum ya daha cok korkarsam diye :44:
kizlar benim de bi sorum olacak dogum seyretme olayina sicak bakiyor musunuz ben izlemek istiyorum ama korkuyorum ama izleyip rahatlayanlarin oldugunu da okudum ama ben cesaret edemiyorum ya daha cok korkarsam diye :44:
kızlar bu arada birşey sormak istiyorum.. bu aralar canım acayip türk kahvesi çekiyor. normalde hiç sevmeyen bir insandım kırk yılda bir içerdim. ama bu aralar hergün içesim geliyor. bir fincana kadar zararı yok deniyor ama insan emin olamıyor yine de. bu konuda bilgisi olan var mı??
kızlar, üç hafta içinde 3 kere kontrole gittim farklı doktorlara, biri bebeğinde 3 haftalık gelişim geriliği var dedi, biri haftasıyla uyumlu dedi, en sonuncusu da çok iri bebek bu 15 gün önde gidiyor sakın normal doğurmayı deneme bile dedi. ilk gittiğim 1.300 kg dedi, ikincisi 2.030 dedi sonuncusu 3.000 kg üzeri dedi. ikinci kontrolle üçüncü kontrolümün arasında 2 gün fark var. birinci kontrolle ikinci kontrolün arasında 3 hafta fark var.
ben şimdi neye inanacağımı şaşırdım. 3. kontrolümü devlette yaptırdım. kesinlikle sezeryana gidiceksin diyen devlet hastanesi. kafam çok karıştı.
Bence izlememelisin benki cesur oldugumu dusunurdum videonun basinda kapattim devam edemedim :-(
Şahsen ben izlersem doğuramam heraldebence sende izleme ya kötü etkilenirsen
Canım Can'ın çok çekiyorsa kendını durdurma. Bır fıncan dan biraz daha az ıc. Nefsın kırılsın.
Canının cektıgı seyı yenemek ıcmemek daha kötü. Bende bazen çıps yıyorum.
Canım ya çok enteresan bır durum. Allah Allah kımseye guvenmıcen demekkı. Bır kaç Dr a gıtmekte site büyüden ıyı degıl. Bence senın hakkın artık 4. Bır Dr. Bırde onu dene. Hangı ıkısı aynı bılgıyı verdiyse onlara güven .
Ben ılk haftalarda ızlemıstım ve özledim vıdeo çok kolay doğumdu bana motıve olmuştu ... Ooo kolaymış dedım . Ama şimdı başka vıdeo ızlemeye kalktım ızleyemedım . Korktum
Hastane odasını süslemeyi düsünen veya ikramlık hediyelik birşeyler vermeyi düşünen arkadaşlar fikirlerinizi ve yaptıklarını burda paylaşırmısınız?
Ya büyüklüğünden ziyade açma kapama işi canımı sıktı lily çok pratik ve rahat geldi ben daha almadım alacağım yaşadığım ilde biyerde bulduk. Benimde başkaları içime sinmedi benim derdim kolayca katlanıp arabaya konacak birşey olmalı. Sevemedim bu modeli
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben sezeryan olucağım için süslücez odayı hastaneye gelen misafirlerede çikolata ve acıbadem vericez. Eve gelenlerede patik şeklinde sabun mutfak havlusu ve anahtarlık vericezz evde değilim eve gidince hazırladıklarımı yüklerim inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok teşekkur ederım canımCok sirinmis gule gule kullansin canim prensesin
Canım ben önce dusundum ama sonra vazgectim zaten 1 gece kalacagim bosuna masraf gibi geldi onun yerine odasini susletiyorum zaten abisiyle ayni odayi paylasacak bende oglanlaron odasini dizayn ediyorum ve süsletecegim.Hastane odasını süslemeyi düsünen veya ikramlık hediyelik birşeyler vermeyi düşünen arkadaşlar fikirlerinizi ve yaptıklarını burda paylaşırmısınız?
Ohh masallah gordun mu bak ben sana kac kere soledim :)Kontrolümüz vardı bugün yine bebiş 1 hafta önde çıktı umarım hep böyle devam eder:) gebelik zehirlenmesi için 24 saatlik idrar testini tekrarlatmıştı dr neyseki değer düşmüş 0,39 du 0,25 olmuş zaten ödemlerin de büyük çoğunluğu gitti 3 kilo vermişim... Nst ye girdim hayret ki sancı yok dr gün içinde olanları kafaya takma doğum sancıları olsa şimdi de çıkardı dedi en merak ettiğim kasılmaların bebeğe bi zararı olup olmadığı yönündeydi neyse ki yokmuş... Bu ara tansiyonum hafiften yükseliyor baş ağrısı gözde uçuşma 14-9 ve üzeri tansiyon olursa bekleme hemen gel dedi bi daha ki kontrolüm çarşamba gününe cmts izinliymiş dr um bu sefer kontrolün arası baya kısa yine görücem oğlumuprotein ağırlıklı yemeğe devam dedi etten sıkıldım artık ama dr etler yaramış bak öne geçmiş diyince hastaneden çıkınca doğruu yemeğe gittik :) çok yatma artık dedi gündüz değil ama akşamları dışarı çık biraz yürü dedi onun haricinde zehirlenmenin yani tansiyonun tetiklenmemesi için loş ve gürültülü olmayan ortamlarda dur dedi öyle misafir falan kabul etme sende çok gürültülü ya da kalabalık ortamlara girme dedi... Hastanedeyken 11-7 çıktı tansiyonum hatta eve geldim 10-6 olmuş sevindim valla... Pozisyonumuz şu an için normal doğuma uygunmuş hatta hafiften başı doğum kanalında dedi kafa çeperini tam alamadı onun için ama sıkıntı yok korkma dedi yüzünü göstermedi tabi her zamanki gibi sadece kulağını ve sağ gözünü görebildik :) eğer sancıların başlarsa normal doğumu deneyeceğiz dedi ama iş suni sancıya kalırsa olmaz dedi artık doğarsa doğsun tehlike yok dedi bakalım hayırlısı
forum çok çirkin olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?