kızlar bu arada birşey sormak istiyorum.. bu aralar canım acayip türk kahvesi çekiyor. normalde hiç sevmeyen bir insandım kırk yılda bir içerdim. ama bu aralar hergün içesim geliyor. bir fincana kadar zararı yok deniyor ama insan emin olamıyor yine de. bu konuda bilgisi olan var mı??
kızlar bu arada birşey sormak istiyorum.. bu aralar canım acayip türk kahvesi çekiyor. normalde hiç sevmeyen bir insandım kırk yılda bir içerdim. ama bu aralar hergün içesim geliyor. bir fincana kadar zararı yok deniyor ama insan emin olamıyor yine de. bu konuda bilgisi olan var mı??
Benım doktorum da kahve yasak, hiç içilmeyecek dedi :44:ben hergün bir tane mutlaka içiyorum. kahvaltıdan iki saat kadar sonra. böylece kafein yediklerimin besin değerini de öldürmüyor. doktorumun söylediği de bir kahveyle hiçbirşey olmayacağı yönünde.
Kızlar hastane için lohusa tacı, terliği gibi şeyleri hazırladınız mı? Kendiniz mi yaptınız yoksa aldığınız önerebileceğiniz siteler var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok ilginç, ben de ne yapacagımı şaşırırdım. Bir tek doktora gıdıyorum ama dün kontrol oldum. doktorum normal dogum dedı. Eşim başka bir dr.a da gidelim dıyor aynı fıkırde olacak mı dıye. Gıtsem mı kı kafam karışcak senın gıbı o zaman da :44:kızlar, üç hafta içinde 3 kere kontrole gittim farklı doktorlara, biri bebeğinde 3 haftalık gelişim geriliği var dedi, biri haftasıyla uyumlu dedi, en sonuncusu da çok iri bebek bu 15 gün önde gidiyor sakın normal doğurmayı deneme bile dedi. ilk gittiğim 1.300 kg dedi, ikincisi 2.030 dedi sonuncusu 3.000 kg üzeri dedi. ikinci kontrolle üçüncü kontrolümün arasında 2 gün fark var. birinci kontrolle ikinci kontrolün arasında 3 hafta fark var.
ben şimdi neye inanacağımı şaşırdım. 3. kontrolümü devlette yaptırdım. kesinlikle sezeryana gidiceksin diyen devlet hastanesi. kafam çok karıştı.
Çok ilginç, ben de ne yapacagımı şaşırırdım. Bir tek doktora gıdıyorum ama dün kontrol oldum. doktorum normal dogum dedı. Eşim başka bir dr.a da gidelim dıyor aynı fıkırde olacak mı dıye. Gıtsem mı kı kafam karışcak senın gıbı o zaman da :44:
güvenilir bir doktora gidin bence canımben türlü türlü doktora gittim hepsi değişik birşey söylüyor. biri az kilo aldın diyor öbürü çok aldın diyor neler neler.
cnm bende ayni seyi yasadm iki dktrn ortk noktasi iri bebek ama kiloyuda ikisi farkli soylediler ben her zman gittigm doktruma guvenyrm digerinede guvenyrm ama devltteki cihazlar cokta iyi degl ondan dolayi ozeldeki dktruma guvenyrm ve bebegin durma pozisyonuna gorede degsyr fakat senin durumun baya bir celiskili hangisi dogruyu soylyr sen bence en iyisi iyi bir doktr arastrmasna gir derm ve kendine sknti yapma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
şimdiki doktorumuza guvenıyoruz, doçent. tüp bebek doktorumuzdu, devam ettık onunla beraber.
ama arada şeytan dürtüyor başka doktora da gıt dıyor
Kızlar şu son 2gündür doymuorum hep açım yemek yiyorum 1 saat tutuo midemi sonra boşalı verio
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağol arkadaşım, uyku seti ve yatak dahil 300 liraya aldık.tam bi prenses yatagi gule gule kullanin canimne kadara aldiniz canim
Kizlarr son zamanlarda sabahlari kasıklarimdaki kemikler agriyor bacaklarimi acamiyorum yataktan kalkarken zorlaniyorum ayni sikayetleri olan varmi???
Kraft Twist RLX Seyahat Sistem Bebek Arabası
Ben özellikle büyük birşey istiyorum, çocuk büyüyünce yeni bir araba daha almak istemiyorum. Hergün kullanacağım için sağlam bir ürün arıyorum sen buna büyük diyorsan wollex new yorka hiç bakma o zamano baya bir büyük.
lilye baktım ama içime sinmedi pek...
ben alana kadar indirime girer belki ama kraftın fiyatları hep aynı internette, sen nereden aldın?
İndirimdeydi 159a aldım kendi sitesi var sanırım özdileğin ordanda alabılırsın istersen. Çok kalıtelı tavsiye ederim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?