2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

tatlım ben hemen hemen hergün 1 fincan arada 2 fincan türk kahvesi içiorum bukdrcktan bişey olmaz sanırım fazlası zararlı çünkü kafein içerio doktorum bana fazla kahve ve çay içme dedi çay zaten sevmiorum ve pek içmiorum türk kahvesini nekdr içtiğimi doktoruma sormdm ama inş bi sorun yaratmaz

ben hergün bir tane mutlaka içiyorum. kahvaltıdan iki saat kadar sonra. böylece kafein yediklerimin besin değerini de öldürmüyor. doktorumun söylediği de bir kahveyle hiçbirşey olmayacağı yönünde.

Canım ben lohusa sepeti diye bi site var tacı orda yaptırdım isimli saten üzerine nakışlı... resmi yükleyebilmişimdir umarım terliğe bende karar veremedim daha

Ben bugün resmen kafamı yataktan kaldıramıyorum. Başım ağrıyor, belim ağrıyor, midem kötü.
Artık havalar serinlesin biraz ya yeter

Çok ilginç, ben de ne yapacagımı şaşırırdım. Bir tek doktora gıdıyorum ama dün kontrol oldum. doktorum normal dogum dedı. Eşim başka bir dr.a da gidelim dıyor aynı fıkırde olacak mı dıye. Gıtsem mı kı kafam karışcak senın gıbı o zaman da :44:

güvenilir bir doktora gidin bence canım ben türlü türlü doktora gittim hepsi değişik birşey söylüyor. biri az kilo aldın diyor öbürü çok aldın diyor neler neler.

güvenilir bir doktora gidin bence canım ben türlü türlü doktora gittim hepsi değişik birşey söylüyor. biri az kilo aldın diyor öbürü çok aldın diyor neler neler.

şimdiki doktorumuza guvenıyoruz, doçent. tüp bebek doktorumuzdu, devam ettık onunla beraber.
ama arada şeytan dürtüyor başka doktora da gıt dıyor

Kontrolümüz vardı bugün yine bebiş 1 hafta önde çıktı umarım hep böyle devam eder:) gebelik zehirlenmesi için 24 saatlik idrar testini tekrarlatmıştı dr neyseki değer düşmüş 0,39 du 0,25 olmuş zaten ödemlerin de büyük çoğunluğu gitti 3 kilo vermişim... Nst ye girdim hayret ki sancı yok dr gün içinde olanları kafaya takma doğum sancıları olsa şimdi de çıkardı dedi en merak ettiğim kasılmaların bebeğe bi zararı olup olmadığı yönündeydi neyse ki yokmuş... Bu ara tansiyonum hafiften yükseliyor baş ağrısı gözde uçuşma 14-9 ve üzeri tansiyon olursa bekleme hemen gel dedi bi daha ki kontrolüm çarşamba gününe cmts izinliymiş dr um bu sefer kontrolün arası baya kısa yine görücem oğlumu protein ağırlıklı yemeğe devam dedi etten sıkıldım artık ama dr etler yaramış bak öne geçmiş diyince hastaneden çıkınca doğruu yemeğe gittik :) çok yatma artık dedi gündüz değil ama akşamları dışarı çık biraz yürü dedi onun haricinde zehirlenmenin yani tansiyonun tetiklenmemesi için loş ve gürültülü olmayan ortamlarda dur dedi öyle misafir falan kabul etme sende çok gürültülü ya da kalabalık ortamlara girme dedi... Hastanedeyken 11-7 çıktı tansiyonum hatta eve geldim 10-6 olmuş sevindim valla... Pozisyonumuz şu an için normal doğuma uygunmuş hatta hafiften başı doğum kanalında dedi kafa çeperini tam alamadı onun için ama sıkıntı yok korkma dedi yüzünü göstermedi tabi her zamanki gibi sadece kulağını ve sağ gözünü görebildik :) eğer sancıların başlarsa normal doğumu deneyeceğiz dedi ama iş suni sancıya kalırsa olmaz dedi artık doğarsa doğsun tehlike yok dedi bakalım hayırlısı

peki iri bebek diye sezeryana mı yönlendiriyorlar sizi :26: merak ettim :26:

canim cok icmemeye calis cunku ayni sey bende de vardi , hatta telvesine kadar yiyordum eger kahve yapmaya vaktim yoksa da kuru kuru atiyodum toz kahveyi agzima sonra kan degerimin buna bagli dustugunu soyledi doktor. kan degerim dustukce de daha cok kahve istiyomuscanim birbirine bagli yani. ben eskisi kadar icmiyorum sen de haftada 1 felan ic.

Kızlar şu son 2gündür doymuorum hep açım yemek yiyorum 1 saat tutuo midemi sonra boşalı verio

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen yaaa bazi arkadaslar mide kuculdu felan demisti ama benimki buyumus gibi geliyo bana oyle ki sabah oyle ac uyaniyorum ki zaten aldigim kilolarda bunun ispati olsa gerek

kizlar benim de bi sorum olacak dogum seyretme olayina sicak bakiyor musunuz ben izlemek istiyorum ama korkuyorum ama izleyip rahatlayanlarin oldugunu da okudum ama ben cesaret edemiyorum ya daha cok korkarsam diye :44:

Ya büyüklüğünden ziyade açma kapama işi canımı sıktı lily çok pratik ve rahat geldi ben daha almadım alacağım yaşadığım ilde biyerde bulduk. Benimde başkaları içime sinmedi benim derdim kolayca katlanıp arabaya konacak birşey olmalı. Sevemedim bu modeli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…