2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

elbet bır zamanı var canım benım zaten allahım bekleyecegın surede bunlatmasın senı ınsallah
senın sıpa karnındayken yordu senı ama ınsallah dunyaya gelınce uslu tatlı akıllı gurur duyacagın bır evlat olur

Meraba herkese..hafta sonundan beri herkes iyidir insallah..tel.den giremiyorum ben foruma ( ne yapmam lazim kizlaar?
Nerden cikti bu degisiklik yaa..valla gecmisi okumaya calistim ifrit oldum biraktim

bende gıremıyorum cozum bulunca banada hbr ver cnm benm yukledıgım programıda sıldım zaten sınırlendımde

Merhaba kizlar ben geldim doktordan oglusumu görduk basasagi duruyordu yeri daralmis baya suyum gayet iyiymis 2350 gr boyu 46.5 cm olmus dr 15 eylul dedi sezeryana 39.hafta aliriz dedi dahada sancin falan olmaz iyi olursan bekleriz dedi ama 2.dogum oldugu icin 40.haftayi beklemeyebilir dedi bende bu ara 63 kilo olmusum 50 kiloyla hamile kalmistim iki hafta sonra gel dedi benden haberler simdilik bu kadar.

gozunaydın cnm bellı oldu tarıh desene sımdı beklemek kaldı hayırlısı ıle masallah ıkınızede guzelım bende sabırsızlanmaya basladım artık zaten
bende 50 ıle hamıle kalmıstım 65 oldum ama bu aralar ıstahım acıldı az once 3 adet cıkolatayı bıkerede yedım ve doymadım

ne mutlu sana, iyiymiş ne guzel. hayırlısıyla kucagına alırsın ınş.:)
bana da doktorum normal doğum dedı, streslenıyorum arada. sonra da herkes nasıl doğuruyorsa oyle doğururum deyıp kendımı gaza getırıyorum

bu site böyle hiç iyi olmadı valla giresim gelmiyor çok karışık kim online göremiyoruzda sanırım

Aaaa noldu odasina neden geri yolladiniz cok guzel falan diyodun

Bu arada benim kapi susum de bu

Ya bi sürü gerizekalılık yaparak getirmişler çünkü kırık çatlak patlak olucak iş diil. Geri gitti. Hatırlayıp sinirlenmek istemiyorum tekrar, sorma canım.
Seninkini çok beğenmiştim zaten:):) hangi siteden almıştın bende hemen veriim ordan bi sipariş. Son dk golleri:)
Ismini yazdırmak istiyorum aslında kapıya ama güzelini bulamadım.

ben cnm yapmadım daha kendıme ıc camsır almam lazım almadım daha nedense bır turlu elım gıtmıyor

bıde bısey dıcem hastanede kullandıgımız kapı susunu evdede kullansak olmuyor mu kı

Bende öyle düşünmüştüm baştada evdekini kapıya asmak istiyorum şimdi çıkarmak istemiyorum ordan oraya sonradanda.
Hastaneyede ismi yazan bişi alıveriim dedim ama bir tane bile beğenemedim.
Bende yarın başlicam inşallah çanta yapmaya:) çok geç kaldık gibi geliyo bana canım ya:):) gayet doğurabilirizde bu akşam yani:)
Ne bebişin kıyafetleri yıkandı ne çantaya bişey yerleştirildi ne çikolata şeker yaptırdım bende durumlar biraz karışık hala :):)

Amin canım kimseyi de bizleri de bunaltmasın inş Allah hepimize hayırlı evlatlar versin

Maşallah oğluşuna :) tarih de belli ne güzel başlasın şimdi geri sayımlar :) bu arada kilo alımın da gayet güzel tebrik ederim valla

Tesekkur ederim canim allah hepimize yavrularimizi hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin

cnaım instagramın var mı bilmiyorum ordan görebilirsin melegineli diye nicki var ama ayrıca sitesi var be ordan sipariş vermiştim zaten melegineli.com

Amin canim cok tesekkur ederim hepimize allah hayirli dogumlar versin insallah benim ilkim sezeryan oldugu icin buda sezeryan olacak ama hic streslenme inan gununu bilmek daha cok korkutuyor insani daha cok strese sokuyor ama normal dogumda boyle bisey yok gunu saati yok sancin tutunca doguma giriyorsun o telasla doguruveriyosun bitiyor hic strese sokma kendini saglikla sihatle dogsunlarda nasil dogduklarinin onemi yok bir sekilde cikacaklar disari:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…