Amin canım hepimiz için hayırlısı olur inş gerçekten ne zormuş hiç sezeryan istemezken aklımın bi kenarına yerleşti planlı sezeryan... Eşimde perişan oldu benimle üzülüyor o da keşke elimden bişey gelse diye ama o da diyo sende bi değişiklikler var yüzüne bişey çöktü sanki doğum yakın gibi diyor... Dr um dayanmam konusunda ısrarcı en azından 38 e kadar bakalım sadece tansiyon yükselirse müdahale etme taraftarı ona kalsa sorun yoksa 40 haftayı da bekleriz diyor ama ben önümde 4 hafta var diye düşününce dayanabilir miyim bilmiyorum biraz iyi olsam dayanıcam ama bakalım Allah hep yormaz heralde insanı bu zamana kadar dayandıysam onun da gücünü verir inş
elbet bır zamanı var canım benım zaten allahım bekleyecegın surede bunlatmasın senı ınsallah
senın sıpa karnındayken yordu senı ama ınsallah dunyaya gelınce uslu tatlı akıllı gurur duyacagın bır evlat olur
Merhaba kizlar ben geldim doktordan oglusumu görduk basasagi duruyordu yeri daralmis baya suyum gayet iyiymis 2350 gr boyu 46.5 cm olmus dr 15 eylul dedi sezeryana 39.hafta aliriz dedi dahada sancin falan olmaz iyi olursan bekleriz dedi ama 2.dogum oldugu icin 40.haftayi beklemeyebilir dedi bende bu ara 63 kilo olmusum 50 kiloyla hamile kalmistim iki hafta sonra gel dedi benden haberler simdilik bu kadar.
Merhaba kizlar ben geldim doktordan oglusumu görduk basasagi duruyordu yeri daralmis baya suyum gayet iyiymis 2350 gr boyu 46.5 cm olmus dr 15 eylul dedi sezeryana 39.hafta aliriz dedi dahada sancin falan olmaz iyi olursan bekleriz dedi ama 2.dogum oldugu icin 40.haftayi beklemeyebilir dedi bende bu ara 63 kilo olmusum 50 kiloyla hamile kalmistim iki hafta sonra gel dedi benden haberler simdilik bu kadar.
gozunaydın cnm bellı oldu tarıh desene sımdı beklemek kaldı hayırlısı ıle masallah ıkınızede guzelım bende sabırsızlanmaya basladım artık zaten
bende 50 ıle hamıle kalmıstım 65 oldum ama bu aralar ıstahım acıldı az once 3 adet cıkolatayı bıkerede yedım ve doymadım
ne mutlu sana, iyiymiş ne guzel. hayırlısıyla kucagına alırsın ınş.:)
bana da doktorum normal doğum dedı, streslenıyorum arada. sonra da herkes nasıl doğuruyorsa oyle doğururum deyıp kendımı gaza getırıyorum
Bende topic i zor buldum zaten bugün üstümde bi uyuzluk vardı doğuma bu kadar zaman kala şu sitede değişmek zorunda mıydı yani?! Herşey küçük küçük bit gibi sayfaları falan algılayamıyorum Allah Allaaaah
Ya bi sürü gerizekalılık yaparak getirmişler çünkü kırık çatlak patlak olucak iş diil. Geri gitti. Hatırlayıp sinirlenmek istemiyorum tekrar, sorma canım.
Seninkini çok beğenmiştim zaten:):) hangi siteden almıştın bende hemen veriim ordan bi sipariş. Son dk golleri:)
Ismini yazdırmak istiyorum aslında kapıya ama güzelini bulamadım.
Bende öyle düşünmüştüm baştada evdekini kapıya asmak istiyorum şimdi çıkarmak istemiyorum ordan oraya sonradanda.
Hastaneyede ismi yazan bişi alıveriim dedim ama bir tane bile beğenemedim.
Bende yarın başlicam inşallah çanta yapmaya:) çok geç kaldık gibi geliyo bana canım ya:):) gayet doğurabilirizde bu akşam yani:)
Ne bebişin kıyafetleri yıkandı ne çantaya bişey yerleştirildi ne çikolata şeker yaptırdım bende durumlar biraz karışık hala :):)
elbet bır zamanı var canım benım zaten allahım bekleyecegın surede bunlatmasın senı ınsallah
senın sıpa karnındayken yordu senı ama ınsallah dunyaya gelınce uslu tatlı akıllı gurur duyacagın bır evlat olur
gozunaydın cnm bellı oldu tarıh desene sımdı beklemek kaldı hayırlısı ıle masallah ıkınızede guzelım bende sabırsızlanmaya basladım artık zaten
bende 50 ıle hamıle kalmıstım 65 oldum ama bu aralar ıstahım acıldı az once 3 adet cıkolatayı bıkerede yedım ve doymadım
Ya bi sürü gerizekalılık yaparak getirmişler çünkü kırık çatlak patlak olucak iş diil. Geri gitti. Hatırlayıp sinirlenmek istemiyorum tekrar, sorma canım.
Seninkini çok beğenmiştim zaten:):) hangi siteden almıştın bende hemen veriim ordan bi sipariş. Son dk golleri:)
Ismini yazdırmak istiyorum aslında kapıya ama güzelini bulamadım.
ne mutlu sana, iyiymiş ne guzel. hayırlısıyla kucagına alırsın ınş.:)
bana da doktorum normal doğum dedı, streslenıyorum arada. sonra da herkes nasıl doğuruyorsa oyle doğururum deyıp kendımı gaza getırıyorum
Amin canim cok tesekkur ederim hepimize allah hayirli dogumlar versin insallah benim ilkim sezeryan oldugu icin buda sezeryan olacak ama hic streslenme inan gununu bilmek daha cok korkutuyor insani daha cok strese sokuyor ama normal dogumda boyle bisey yok gunu saati yok sancin tutunca doguma giriyorsun o telasla doguruveriyosun bitiyor hic strese sokma kendini saglikla sihatle dogsunlarda nasil dogduklarinin onemi yok bir sekilde cikacaklar disari:):):)