2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kızlar bugün ağda yaptırmaya gittim. Ne iğrenç bişey ya. acı falan değil de durum çok kötü. Jinekologda bile bu kadar utanmmaıştım. eve gelince psikolojim bozuldu. biz kadınların işi çok zor

Kızlar bugün ağda yaptırmaya gittim. Ne iğrenç bişey ya. acı falan değil de durum çok kötü. Jinekologda bile bu kadar utanmmaıştım. eve gelince psikolojim bozuldu. biz kadınların işi çok zor
ayy sorma ben de bugün gittim aslında geç kaldım bence ama bilmediğim memlekette temiz bir yer buluncaya kadar az gezmedim sokak sokak, site site de nette. çotemiz bir yer buldum Allahtan. yalnız aldığı ücret düşük geldi 15 dedi??? ben birtek kendi kuaförüme açılmıştım iki hamilelikte de çok utandım kendi kuaförüm bunun en az 4 katını alıyordu. bi yandan dua ediyorum bari çabuk çıksın da bir daha gideyim diye. 3. haftanın sonunu görebileceğime inanmıyorum çünkü..
sonra da dr a gittim. bebiş 3 kg olmuş maşallah ayrıntılıyla baktı ilk defa bizimki hareket etti elini emmeye falan çalıştı çok tatlı oluyorlar yaaa.. burada hzurla daha çok kg alıyor bebişim :))

aa site değişmiş kızlar nasılsınıız bebişler nasıl
sıcaktan pek girilmiyo zaten göbeği nereye sığdırsam bilemiyorum
geçen hafta salı günü gittim yeni dr uma kontrole (diğeri bebeğinin kafası çok büyük ameliyat olabilir diye moralimi bozmuştu )
tekrar baktık herşeyi normaldi 2650 gr 45 cm kadar dedi benim kızçe dönmeye başlamış
bu dr çok ilgili herşeyde hayır varmış 32. haftada da olsa iyiki değiştirmişim
şimcik bişey sorcam aranızda vajinal muayenesini yaptıran oldu mu
benim bi sonraki öyle olucak

canım hiiç utanma onlarında işi o günde kimbilir kaçkişiyi görüyolar
kadınız yaptırmadan da olmuyo ki

ya ben de kara kara dusunuyorum napcam diye eldivenle kendim almaya caliscam bakalim doguma kadar idare eder seni ama canim iyi yapmissin

Kizlar ya kalsiyum kullanmaya devam ediyor musunuz ben duxenli almadim diye mi bilmiyorum geceleri ellerim kilitleniyor gunduz de gun boyu agrisi suruyo acaba icsem mi tekrar mahnezyumum var hala

Masallah canim bebegine allah saglik versin hrpsine

Aynen canim yaaa bende simdiye kadar hic gitmemeistim hatta kuaförumde arkadasim ilkte hic gitmemistim kendim halletmistim ama bunda goremiyorum aynayla falanda olmuyo gecenlerde gittim ilk defa arkadasima yaptirtmadim yaninda calisan agdacisina yaptirdim ama öldüm utancimdan yine gitmem gerek mecburrrrr

Sevgili arkadaşlar;
Dünden beri göbek deliğimin etrafında acılı bir ağrı hissediyorum.İçeride hissettiğim bir his.Deri gerginliği değil.Et kesiği derler ya eskiler öyle birşey.Anlatmada ne kadar başarılı oldum bilmiyorum ama evham yaptım biraz.Göbeğim dik bu arada ve göbek deliğim de çıkık vaziyette.Ondan olabilir mi?Böyle birşey hisseden var mı?ne yapabilirim acaba?

Kızlar ağda yaptırmasakta jilet yapıp gitsek doguma bişey olurmu?
canım lohusalık sürene bağlı sela benim 30 küsur sürmüştü doğumdan birkaç saat önce kuafördeydim yine de çok uzamış gelmişti bana. dikiş olunca tahrette mikrop falan bulaşır diye son zaanlarda çok titizlenmiştim. bunda da son gün yaptırayım istiyorum bu nedenle ama bakalım küçük bey dayanacak mı?

Kızlar;
Bebeğim top oluyo bir tarafta.
O esnada böyle birisi elini içime sokmuş, sıkıyo gibi hissediyorum.
Birde iki gündür idrarımı yaparken böyle kasılma gibi bişi hissediyorum idrar yaptığım bölgede.
Yanma kaşıntı yada başka bi sıkıntım yok.
Doğum belirtisi olabilir mi bunlar???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…