2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
aynı durumdayız.ben ne ıstedıgımı de bılemıyorum karar veremıyorum açıkçası
buradakı hastanede yetışemedıgımde doğurdugumu düşünuyorum da kabus gibi. daha tahlıllerdekı sonuclar bıle duzgun cıkmıyor devlettekınde. eşim de sen nasıl ıstersen dıyor, zaman yaklaştıkça karar vermek zorlaşıyor ki. ay nolacak bakalım, doğuruncaya kadar hep kafamda sıkıntı olacak heralde

Merhabalar ben de eylül annesiyim bebisim de ben de saglikliuiz cok sukur ama bebeğim henüz donmemis inşallahhayirlidogumlar yapar bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz
canım endişelenme benim kızım 28 de dönmüştü sonra 35. hafta kontrolünde bir baktım makat gelişli olmus yine. doktorum olsun daha döner dedi ve 37 kontrolümüzde evet yine dogum pozisyonuna girmişti

Çok hoş bişi diil sanki öyle geldi bana :)
Vajinal ultrason falan beni hiç germediği için direk yapalım dedim oda boşver doğumda bakarız dedi şaşırdım :)

yani bilmiyorum ne düşüneceğimi. Bazıları hiç korkulacak bişey değilmiş diyor bazıları hjayatım gözlerimin önündne geçti diyor.
Ben hamile kalma süreci öncesinde rahim filmi de çektiren biriym o zamanda benzer yorumlar oluyordu ve ben korkmuyordum ona ragmen bıraıın ben gidiyorum vazgeçtim diye masadan kalkmaya calısmıstım ahahahah

Dimi Funda nın falan web sitesine bakıyodum bende şimdi

hah tabi canım, bizler özeniyoıruz da kim takacak benim bebeğimin şekerini. insanlar içindeki çikolatayı yesin diye bakıyor, 1. derece akrabalar dısında kim saklıyor ki onları.

Çİkolatası lezzetli olsun yeter :)))

elidaela, post: 36486828, member: 548075"]Daha önceki gebeliklerinde ,doğum haftalarından önce ilk belirti olarak suyu gelen var mı?

Sana da çok geçmiş olsun.Ben de riske fazla girmeyeyim pztesi aldırayım diyorum,sonra sağlıklı bi şekilde tutabilsem 9 gun daha 38+3 olsa ,bagısıklıgı gelişse diye dusunceler yiyo beni...Ablanın örneği kafamı karıstırdı.Gunduz nstde birşey yok ve evde baska belirti gelmeden,sancı falan cıkmadan suyu mu geldi? İşte bu benim için beklenen en riskli durum demek Benim de aklıma geldi ama hastaneye yatırsınlar diye ama birşey dillendirmedi 2 doktor da ...Yarın sabah dr.umla kontrolum var,o zaman belirlenecek sanırım herşey...Pztesi akşamı ameliyat ol derse kabul edicem sanırım.O ne derse oyle yapma kararı aldık eşimle ...

Diğer yanıt veren arkadaşlarıma da teşekkür ederim,tek tek yazamadım hepinize ... Benim olmadı,sizin gönlünüzce geçireceğiniz sıhhatli doğumlarınız olsun umarım...[/QUOTE]
benim ilk kuzumda 36. haftada suyum ggelmişti. sabah nst normaldi. hic sancim olmadi aksam suyum geldi dogum kanalina bile girmemisti mecburen sezaryan oldum. ama doktorum beni uyarmisti . usgde 2800 ggörünüyor ama bu vocuk 3300 var erkenden gelebilir ddemişti 2 gun sonra da dogum yaptim.. tabi tamamen sans. insallah sende olmaz hic korkma...36 ddoğmasına ragmen oglum aslan gibiydi maasallah

merhabalar herkese.. 2 gecedir çatı kemikleri oluyor sanırım vajinanın oradaki kemiklerim ağrımaya başladı doğum hazırlıgı mıdır bunlar?? özellikle yatarken dönerken falan bayaa bi zorlanıyorum

bende geceleri yatıyorum hiç bişey yok, sonra tuvalete falan kalkmam gerkeiyor allahhh o ne agrı oyle! bacaklarımın üstüne zor basıyorum bütün kemiklerim agrıyor, bir de hep sol kasığımda sanki kas çekmesi olur gibi oluyor, yürüyünce hareket edişnce düzeliyor.

kuaföre gidicem buguuunn .saçlarımı boyaticam kestirice mm . kaslarimi da aldirayim bi güzelleşeyim yaaa.... sonra bir daha bebis 2 aylik oluncaancak giderim

Hala kim online göremiyoruz dimi??!!!
Deniz nerde fsuzel nerde sevgi nerde artık az kişi mi giriyo imdat
ben burdayım da keyifsiz keyifsiz yazoıyorum. Köyden indim şehre gibi hissediyorum sitede, yazdığım neyere gitti ben nerdeyim kimle yazısıyorum kimkaçta yazmıs ne olmus anlayamadığım bir boşlukta debeleniyor gibiyim hahahaha :)))

benim de ayak tabanlarım cok ağrıyor. . eee kolay degil 85 kiloyu cekmek

aaaa nasıl yaa perşembe derken hangi perşembe yarın mı yaniiiii!!!!!

ay sneinle bizim beklenen dogum tarihlerimiz de aynı panik oldum yahuuuu, yarın doguruyormusun şimdi sen

ya sorma ben de evdeyim resmen eşimin pimpirikliliği yüzünden sıkıntı yasıyorum. Dün yürüyeyim değişiklik olsun diye evde 200 mt ötedeki bakkala süt almaya gittim. vay neden gitmişim, ya bişey olsaymıs. Bugun bakkaldan sipariş vermem gereken şeyler var yok gerek yokmus bu halde cok savunmasızmısım bişey olsa karsılık veremezmişim, kapıyı kimseye acmayacakmısım falan falan ayyyyyy fenalık bastııı

Sağol canım evet ablamın zaten gebeliği boyunca ne kasılması ne de sancısı olmadı nst de de hiç yoktu akşam bi anda uzanırken suyu geldi sancı sudan sonra başladı devamında da nişan geldi... Benimde cmts belli olacak ya haftaya pazartesi ya da en geç 10 gün sonra doğum olacak hepimizin hakkında hayırlısı....

Doktordan geldim Allah'ın izniyle en geç 10 gün sonra bebeğime kavuşuyorum Gebelik zehirlenmesinden dolayı tekrar 24 saatlik toplama istedi en son protein yoktu eğer şimdi çıkarsa pazartesi ya da salı çıkmazsa da en geç 10 gün sonra doğuma alıcam artık seni dedi... Nabzımdan dolayı ve bebeğin baskısından dolayı gerçekten çok yorgunum artık zaten iyice doğum kanalındaymış bu yorgunlukla normal doğum yapamazsın dedi bende zaten o gücü kendimde göremiyorum... Tansiyonu sordum doğumdan sonra geçer mi diye 40 gün düşmemesi normal ama 40 günden sonra düşmezse kronik tansiyon olur dedi ona birazcık üzüldüm tabi Ama Allah'ın takdiri belki de kalmıcak yaşayıp göreceğiz artık...

Hahahahahaha bence yoktur yine bişeyde doğum öncesi yapılabiliyosa o karışıklıkta bişey anlamayız geçer gider daha mantıklı heralde. Zaten ne diim illa bana şimdi çatı muayenesi yap dicek halimde yok adama

Bi ara 15 liralık bişeyler beğendim onu alıcaktım falan sonra dedim sakin oluyoruz sahiden kim takıcak benim bebeğimin çikolatasını. Tadı güzel olsun varotik olmasın düzgün görünsün yeter. Ben bugün halledicem onu bi pastaneden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…