2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Bende sanki kendi kendime yazıp uzaya yolluyo gibiyim :)

keşke benim doktorumda bakmayalım dese
çekiniyorum açıkcası

aynen öyle dakka başı arıyo şimdide onu yedin mi bunu içtin mi patlıcam evde bende bilg.başında hastane için yapacağım süslere bakıyorum..

canm senin adına sevindim zor bir süreç geçirdin en azından belirsizlikten kurtuluyorsun umarım sonuçlarında iyi çıkar.bebeğin haftası da ilerledi zaten artık riskli bi durum olacağını sanmam şu saatten sonra yapacağımız tek şey Rabbime dua etmek ve doktorumuza güvenip kendimizi teslim etmek..tansiyonda gebelikle ilgilidir bende doğumdan sonra düzelir inş. ferah tut gönlünü ve yavrun kucağında evinde mutlu geçireceğin anları düşün :)

Sağol canım bende sevindim aslında ama aynı zamanda da bi garip oluyor insan çok alıştık ya hamileliğe sanki hep karnımda duracakmış gibi gün vereceğini tahmin ediyordum aslında ama yinede heyecanlandım Bakalım artık bundan sonrasını dert etmek istemiyorum ben normalde tansiyonu yerlerde sürünen bi insanım onun için geçer diye düşünüyorum artık oğluşumun gelişini düşünüp mutlu olma zamanı

günah olan kısmı ne acaba?

ayyy heyecanlandim... hayirlusiyla kavus yavruna insallah canimmm
tansiyonu da dusunme simdilik bekleyecrksin insallah devam etmryecek

Ayyyyy ctesınden beri telden giremedim sitede sorun var sandım bilgisayardan giriyim bi dedim açtı gıcık oldum valla yaaa kaç gündür çatladım ama

Canım Acıbadem ve tobb da birer doğum yapmış bir arkadaşım diyo ki bebeğe sadece kıyafet ve bez götür yeter gerisini orda hastanede hallediyorlar seninde bilgin olsun istedim
Aslina bakarsan dun guvende dogum yapmis arkadasim da benzer seyler soyledi. Ben guvende yapicam biliyosun. Ama iste icim elvermiyor ya bisey eksik olursa falan diye. Ama zaten esimlekarar verdik yarin yada cuma guvene gidip gexicez sorularimi sorucam bu arada getirmemin elzem oldugu seyleri de danisicam

Ben geçen hafta gezdim ama bişey sormak aklıma gelmedi.
Haftaya bende soriim. Hayır boşu boşuna doldurmayalım sahiden gerek yoksa.
Süt sağma, biberon, emzik falan hiç gerek yok dedi benim arkadaşım bebek bezi alsan yeter dedi bilemedim işte

Bide sen şu pijama geceliği pijama dünyasından mı aldım demiştin? Bende son dk bi gecelik daha alıcam galibada.

Evet canim hepsini pijama dunyasindan aldim al 2 gune elinde olur. Hos markanin yeri ankara zaten nata vegada ve kizilayda magazalari varmis.

Ya bende sorucam diuorum da rmin ol orda aklima yine bisey gelmicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…