ben burdayım da keyifsiz keyifsiz yazoıyorum. Köyden indim şehre gibi hissediyorum sitede, yazdığım neyere gitti ben nerdeyim kimle yazısıyorum kimkaçta yazmıs ne olmus anlayamadığım bir boşlukta debeleniyor gibiyim hahahaha :)))
ben kaynatıcam canım hala bekliyorum yapmadım ya bugun ya yarın halledicem.
ya sorma ben de evdeyim resmen eşimin pimpirikliliği yüzünden sıkıntı yasıyorum. Dün yürüyeyim değişiklik olsun diye evde 200 mt ötedeki bakkala süt almaya gittim. vay neden gitmişim, ya bişey olsaymıs. Bugun bakkaldan sipariş vermem gereken şeyler var yok gerek yokmus bu halde cok savunmasızmısım bişey olsa karsılık veremezmişim, kapıyı kimseye acmayacakmısım falan falan ayyyyyy fenalık bastııı
Hahahahahaha bence yoktur yine bişeyde doğum öncesi yapılabiliyosa o karışıklıkta bişey anlamayız geçer gider daha mantıklı heralde. Zaten ne diim illa bana şimdi çatı muayenesi yap dicek halimde yok adama
Sen sorsan tatlım doğumda baksanız diye?keşke benim doktorumda bakmayalım dese
çekiniyorum açıkcası
ya sorma ben de evdeyim resmen eşimin pimpirikliliği yüzünden sıkıntı yasıyorum. Dün yürüyeyim değişiklik olsun diye evde 200 mt ötedeki bakkala süt almaya gittim. vay neden gitmişim, ya bişey olsaymıs. Bugun bakkaldan sipariş vermem gereken şeyler var yok gerek yokmus bu halde cok savunmasızmısım bişey olsa karsılık veremezmişim, kapıyı kimseye acmayacakmısım falan falan ayyyyyy fenalık bastııı
Doktordan geldim Allah'ın izniyle en geç 10 gün sonra bebeğime kavuşuyorumGebelik zehirlenmesinden dolayı tekrar 24 saatlik toplama istedi en son protein yoktu eğer şimdi çıkarsa pazartesi ya da salı çıkmazsa da en geç 10 gün sonra doğuma alıcam artık seni dedi... Nabzımdan dolayı ve bebeğin baskısından dolayı gerçekten çok yorgunum artık zaten iyice doğum kanalındaymış bu yorgunlukla normal doğum yapamazsın dedi bende zaten o gücü kendimde göremiyorum... Tansiyonu sordum doğumdan sonra geçer mi diye 40 gün düşmemesi normal ama 40 günden sonra düşmezse kronik tansiyon olur dedi ona birazcık üzüldüm tabi Ama Allah'ın takdiri belki de kalmıcak yaşayıp göreceğiz artık...
Sen sorsan tatlım doğumda baksanız diye?
aynen öyle dakka başı arıyo şimdide onu yedin mi bunu içtin mi patlıcam evde bende bilg.başında hastane için yapacağım süslere bakıyorum..
canm senin adına sevindim zor bir süreç geçirdin en azından belirsizlikten kurtuluyorsun umarım sonuçlarında iyi çıkar.bebeğin haftası da ilerledi zaten artık riskli bi durum olacağını sanmam şu saatten sonra yapacağımız tek şey Rabbime dua etmek ve doktorumuza güvenip kendimizi teslim etmek..tansiyonda gebelikle ilgilidir bende doğumdan sonra düzelir inş. ferah tut gönlünü ve yavrun kucağında evinde mutlu geçireceğin anları düşün :)
Ben de aynı kNe yapacağım yine mi jiletle alırım bilmiyorum. Önceden günah diye gitmiyordum ama şimdi de erken doğum olur diye korkuyorum. Bir de herkese bir şey soracağım. Sizin de son ayınız, bebeğnizin hareketleri yavaşladı mı?32. hatta 33. haftaya kadar kıpır kıpırdı bu hafta biraz yavaşladı, ters bir durum yoktur inşallah
ayyy heyecanlandim... hayirlusiyla kavus yavruna insallah canimmmDoktordan geldim Allah'ın izniyle en geç 10 gün sonra bebeğimemGebelik zehirlenmesinden dolayı tekrar 24 saatlik toplama istedi en son protein yoktu eğer şimdi çıkarsa pazartesi ya da salı çıkmazsa da en geç 10 gün sonra doğuma alıcam artık seni dedi... Nabzımdan dolayı ve bebeğin baskısından dolayı gerçekten çok yorgunum artık zaten iyice doğum kanalındaymış bu yorgunlukla normal doğum yapamazsın dedi bende zaten o gücü kendimde göremiyorum... Tansiyonu sordum doğumdan sonra geçer mi diye 40 gün düşmemesi normal ama 40 günden sonra düşmezse kronik tansiyon olur dedi ona birazcık üzüldüm tabi Ama Allah'ın takdiri belki de kalmıcak yaşayıp göreceğiz artık...
Bende geçenlerde hayatimda ilk defa kuafore gidip aldirdim cesaretimi toplayarak keske eziyet cekicegime daha önce gitseymisim dedim umdugumdan kisa ve benim yaptigimdan daha acisizdi bence bu isi iyi yapan birini bulup gitmenizi tavsiye ederimgünah olan kısmı ne acaba?
haklısın aslında muayeneye gittiğimde sorayım zaten heyecanlandığımı biliyor
günah olan kısmı ne acaba?
Aslina bakarsan dun guvende dogum yapmis arkadasim da benzer seyler soyledi. Ben guvende yapicam biliyosun. Ama iste icim elvermiyor ya bisey eksik olursa falan diye. Ama zaten esimlekarar verdik yarin yada cuma guvene gidip gexicez sorularimi sorucam bu arada getirmemin elzem oldugu seyleri de danisicamCanım Acıbadem ve tobb da birer doğum yapmış bir arkadaşım diyo ki bebeğe sadece kıyafet ve bez götür yeter gerisini orda hastanede hallediyorlar seninde bilgin olsun istedim
Bende sordum ama cevap gelmedi daha
Aslina bakarsan dun guvende dogum yapmis arkadasim da benzer seyler soyledi. Ben guvende yapicam biliyosun. Ama iste icim elvermiyor ya bisey eksik olursa falan diye. Ama zaten esimlekarar verdik yarin yada cuma guvene gidip gexicez sorularimi sorucam bu arada getirmemin elzem oldugu seyleri de danisicam
Yok artik o gunah bu gunah ne bu yahu! Uzatalim gitsin o zaman puslik icinde yasariz
Evet canim hepsini pijama dunyasindan aldim al 2 gune elinde olur. Hos markanin yeri ankara zaten nata vegada ve kizilayda magazalari varmis.Ben geçen hafta gezdim ama bişey sormak aklıma gelmedi.
Haftaya bende soriim. Hayır boşu boşuna doldurmayalım sahiden gerek yoksa.
Süt sağma, biberon, emzik falan hiç gerek yok dedi benim arkadaşım bebek bezi alsan yeter dedi bilemedim işte
Bide sen şu pijama geceliği pijama dünyasından mı aldım demiştin? Bende son dk bi gecelik daha alıcam galibada.
Bende sordum ama cevap gelmedi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?