2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
ya arkadaşlar sat a göre benim doğumum ekimin 2 si diye gözüküyo ama ben eylülün sonu gibi Allah izin verirse doğum yaparım diye düşünüyorum..onun için bu başlığada yazayım dedim.çatı kemiğim ve belim o kadar çok ağrıyor ki sabahları işe gitmek için uyanırken ağlayarak uyanıyorum ve yatakda dönemiyorum.ayaklarım ellerim şiş..ve daha hiç bişey almadım bebeğime.herşey gözümde büyüyo bebeğin başı aşağıda şimdilik normal doğum gözüküyo ama son anda neler olur onu kestiremediğim için onada stresleniyorum..normal doğum yapmayı çok istiyorum inşallah öyle olur..sizinde benim gibi kaygılarınız var mı?birde burdaki aya göre bebeklerin kilosu ne kadar doğru (aşağıda çıkan bilgilere göre) eğer doğruysa bizim bebekler 40.haftada 3000gr olarak doğacaklar buda bence az bi kilo yada bana mı öyle geliyo?

ayyy heyecanlandim... hayirlusiyla kavus yavruna insallah canimmm
tansiyonu da dusunme simdilik bekleyecrksin insallah devam etmryecek

Sorma canım yaa beni de heyecan bastı eşimde öyle sanki hiç beklemediğimiz bişeymiş gibi aptallaştık bi anda :) herşeyin hayırlısı olsun hepimiz sağlıkla kavuşalım miniklerimize

aaaa nasıl yaa perşembe derken hangi perşembe yarın mı yaniiiii!!!!!

ay sneinle bizim beklenen dogum tarihlerimiz de aynı panik oldum yahuuuu, yarın doguruyormusun şimdi sen

Bende diyorum sevgicim bana niye yazmadı yok cnm yarın değil korkma önümüzdeki Perşembe 21 yani yaa sona doğru geldik cnm aşırı heyecan ve korku karışık duygular içindeyim dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden

sakın ol cnm ya nıye daraldın oyle bak ne guzel gunu bellı olmus saglıkla sıhhatle al kucagına bunlar guzel telaslar bı an once bıter ıslerın umarım cok ugrastırmazlar senı

nıye yalnızsınkı kımsen yok

Kaç haftada tekrar gidilecek gibi oluyor? Bende ilk defa dün yaptırdımda
ben de ilk kez 1 ay once gitmistim 3-4 hafta yetiyor gibi.. ben de 37-38 haftalarda gidicem..
ama bugün gittim kuaföre sacimi kestirdim dop noyadi yaptirdim ay nasıl iyi geldiiiii... keske daha once kestirseydim yika tara kurut zor oluyor ..benim sacim kivircik gur ve uzun zor oluyor bakimi

DENIZCIMMM hayırlı olsun sonunda bu gergın bekleyısının suresı bellı oldu allahım hayırlısı ıle kucagına almanı nasıp etsın sorunsuz bır on gun gecırıp bebegını ssorunsuz kucagına alman ıcın dua edcegım
allahım kurtarsın cnm hersey yoluna gırer sıkıntı yapma sakın kendıne

valla benıde usendırdınız sımdı benım burda zaten kımsem yok aıllerımız gelecek ısyerınde de zaten toplam 6 kısıyız tanıdıgım kımsede yok alayım soyle bır guzel cıkolata oturup kendım mı yesem sonrada acaba

Bende ciddi ciddi merak ettim o yüzden sordum. Şaşırılmicak gibi diil malesef

valla ben yıllardır gıdıyorum gunah dıye dayandırılan mantık ogrendıgım kadarıyla mahrem yerını gormelerı ımıs hatta burda bazı kuaforler almıyor bıle gusul abdestı almaları gerekırmıs hemen dıye
yorum yok

kızlar bugun doktora gıttım farklı bır doktora ve karar verdım doktorumu degıstırıyorum bu yenısınden memnun kaldım cunku

kızımız 35 haftalık 2850 gr olmus 47 cm boyuda var bıze renklı bır fotografını verdı gormelısınız aynı ben cok hosumuza gıttı ılk defa boyle gorduk kızımızı

dogum konusunda net bırsey soylemedı daha erken dedı son zamanlarda bellı olur dedı
sızın doktorunuz nasıl karar verıyor dogum seklıne hemen
normal dogum olacaklara ne dıyor

eşimle evlenmeden önce hep konuşurduk kızımız olursa şu isim oğlumuz olursa şu isim die..kızımız olacağını öğrendiğimiz de de ismimiz hazır die seviniyorduk zeynep berra olacaktı kızımızın adı..bir arkadaşla konuştum az önce ismi söyleyince berra-berre-berru ismini peygamber efendimizin uygun bulmadığını ve değitirdiğini söyledi bazı islami sitelere baktım gerçekten de öyle..oysa ki biz,doğru söz sahibi iyilik yapan hayırlı bereketli kadın diye anlamını bildiğimiz için seçmiştik bu ismi şimdi kafam çok karıştı..zeynebin yanına isim önerisi olan var mı ?

Cânim bebeğin kilo meselesi burda da cok konusuldu doktordan doktora ultrasondan ultrasona değişiyor cok takılma 3ü gectiyse cok şükür :) kilo meselesini sorma son bir ay kala diyete girdim ben :) yani hızıma anlam veremiyodum dün salata ile meyve ile geçiştirdim aksam yemeğimi :) gece resmen midem kazındı açlıktan ama yemedim :) ayrıca sen zaten cok zayıf başlamışsın fıstık gibi bi hatun olmussundur üzülme

Canım evet efendimizin halasının ismiymis galiba ve değiştirmiş. Manası kötü oldugundan degil yani manasi senin bildigin gibi cok güzel fakat o isme layık olmak zor olduğu icin koymak pek uygun görülmüyormuş. Burda eşi hafız bir ablanın kızının adı Berrak istersen senin icin sorarım bu hakikati bilerek mi koydun diye tatmin edecek bisey söylerse sen de koyarsın hala istiyorsan

maşallah kuzucuga..
37 -38. haftalarda daha net karar veriliyor bebegin durusu plasentanin yeri kordonun durumu onemli.. çatı muayenesi yapliyor tum bunlara gore karar veriliyor

sadece zeynep olmaz mi...

saol canım sorarsan sewinirim kendimizi bu isme çok alıştırmıştık ama bunları duyunca peygamberimizin uygun görmediği bir ismi bile bile koymak istemem tabii umarım tatmin edici bir cevap verir tanıdığın merakla bekliyorum

sadece zeynep olmaz mi...[/QUOTE]

içimize sinen bişey olmazsa sadece zeynep kalıcak...ama kızımızın gelmesi hayatımızda çok şeyleri değiştirdi çok sıkıntılı bi anımızda bereket getirdi bize o yüzden berra ismiyle de ço bütünleştirmiştik..

Biz de kizimiz olursa zeynep ikra veya zeynep ada koyacaktik fakat oğlumuz oluyor inşallah biz de ismine tam karar veremedik alinin yanina ne koyalim bilemiyoruz kaan, arda veya kerem düşünüyoruz varsa fikrimiz alabilirim

Bizim sat lar aynı , kg su maşallah çok iyiiymiş ,benimde kontrolüm yarın bakalım bizim bıdık kaç kg oldu benim doktorum 33. haftada alttan muayne etti şu an için normal doğurabilirsin görünüyo dedi , çok mu erken davranmış acaba ya kimseye daha doğum şekliyle ilgili bilgi verilmemiş

Serra nasil canim zeynep serra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…