ayyy heyecanlandim... hayirlusiyla kavus yavruna insallah canimmm
tansiyonu da dusunme simdilik bekleyecrksin insallah devam etmryecek
aaaa nasıl yaa perşembe derken hangi perşembe yarın mı yaniiiii!!!!!
ay sneinle bizim beklenen dogum tarihlerimiz de aynı panik oldum yahuuuu, yarın doguruyormusun şimdi sen
çok enteresan ya, çok şaşırıyorum böyle düşüncelere. ama merak da ediyorum dayandırıldığı mantık ne diye..
Son1ayımız Allah'ın izniyle . Sıcaklar mahvetti. Bende38. Haftamda gıdıcem ağlaya. En son2 hafta önce gıtmıstım temizim suan.
Kızlar ben muayene oldum v
e Perşembe Allah nasip ederse sezeryan doğumum olacak. Şimdi tahlil ve Nst istediler onları halletmeye çalışıyorum çok duygulandım şuan da yalnızım ve ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
ben de ilk kez 1 ay once gitmistim 3-4 hafta yetiyor gibi.. ben de 37-38 haftalarda gidicem..Kaç haftada tekrar gidilecek gibi oluyor? Bende ilk defa dün yaptırdımda
Doktordan geldim Allah'ın izniyle en geç 10 gün sonra bebeğime kavuşuyorumGebelik zehirlenmesinden dolayı tekrar 24 saatlik toplama istedi en son protein yoktu eğer şimdi çıkarsa pazartesi ya da salı çıkmazsa da en geç 10 gün sonra doğuma alıcam artık seni dedi... Nabzımdan dolayı ve bebeğin baskısından dolayı gerçekten çok yorgunum artık zaten iyice doğum kanalındaymış bu yorgunlukla normal doğum yapamazsın dedi bende zaten o gücü kendimde göremiyorum... Tansiyonu sordum doğumdan sonra geçer mi diye 40 gün düşmemesi normal ama 40 günden sonra düşmezse kronik tansiyon olur dedi ona birazcık üzüldüm tabi Ama Allah'ın takdiri belki de kalmıcak yaşayıp göreceğiz artık...
Bi ara 15 liralık bişeyler beğendim onu alıcaktım falan sonra dedim sakin oluyoruz sahiden kim takıcak benim bebeğimin çikolatasını. Tadı güzel olsun varotik olmasın düzgün görünsün yeter. Ben bugün halledicem onu bi pastaneden
Bende ciddi ciddi merak ettim o yüzden sordum. Şaşırılmicak gibi diil malesef
Cânim bebeğin kilo meselesi burda da cok konusuldu doktordan doktora ultrasondan ultrasona değişiyor cok takılma 3ü gectiyse cok şükür :) kilo meselesini sorma son bir ay kala diyete girdim ben :) yani hızıma anlam veremiyodum dün salata ile meyve ile geçiştirdim aksam yemeğimi :) gece resmen midem kazındı açlıktan ama yemedim :) ayrıca sen zaten cok zayıf başlamışsın fıstık gibi bi hatun olmussundur üzülmene bileyim demek ki normal. mekan çok lüxtü de garipsedim. bebek hep geriden geliyordu. ilk defa şimdi 2 3 gün öne geçmiş garibim. doğuma kadar 3300 3400 olur dedi iki farklı dr önceki de 3470 doğmuştu. o değil de ben aldım başımı gidiyorum. dün tartıldım 64 olmuşum sayılır. 47 yle başladım bunda 20 kg almam diyodum ama gene alıcam zahir n yapalım kader kısmetsağlıklı tosbik bebiş olsun da razıyım artık..
Canım evet efendimizin halasının ismiymis galiba ve değiştirmiş. Manası kötü oldugundan degil yani manasi senin bildigin gibi cok güzel fakat o isme layık olmak zor olduğu icin koymak pek uygun görülmüyormuş. Burda eşi hafız bir ablanın kızının adı Berrak istersen senin icin sorarım bu hakikati bilerek mi koydun diye tatmin edecek bisey söylerse sen de koyarsın hala istiyorsaneşimle evlenmeden önce hep konuşurduk kızımız olursa şu isim oğlumuz olursa şu isim die..kızımız olacağını öğrendiğimiz de de ismimiz hazır die seviniyorduk zeynep berra olacaktı kızımızın adı..bir arkadaşla konuştum az önce ismi söyleyince berra-berre-berru ismini peygamber efendimizin uygun bulmadığını ve değitirdiğini söyledi bazı islami sitelere baktım gerçekten de öyle..oysa ki biz,doğru söz sahibi iyilik yapan hayırlı bereketli kadın diye anlamını bildiğimiz için seçmiştik bu ismi şimdi kafam çok karıştı..zeynebin yanına isim önerisi olan var mı ?
maşallah kuzucuga..kızlar bugun doktora gıttım farklı bır doktora ve karar verdım doktorumu degıstırıyorum bu yenısınden memnun kaldım cunku
kızımız 35 haftalık 2850 gr olmus 47 cm boyuda var bıze renklı bır fotografını verdı gormelısınız aynı ben cok hosumuza gıttı ılk defa boyle gorduk kızımızı
dogum konusunda net bırsey soylemedı daha erken dedı son zamanlarda bellı olur dedı
sızın doktorunuz nasıl karar verıyor dogum seklıne hemen
normal dogum olacaklara ne dıyor
sadece zeynep olmaz mi...eşimle evlenmeden önce hep konuşurduk kızımız olursa şu isim oğlumuz olursa şu isim die..kızımız olacağını öğrendiğimiz de de ismimiz hazır die seviniyorduk zeynep berra olacaktı kızımızın adı..bir arkadaşla konuştum az önce ismi söyleyince berra-berre-berru ismini peygamber efendimizin uygun bulmadığını ve değitirdiğini söyledi bazı islami sitelere baktım gerçekten de öyle..oysa ki biz,doğru söz sahibi iyilik yapan hayırlı bereketli kadın diye anlamını bildiğimiz için seçmiştik bu ismi şimdi kafam çok karıştı..zeynebin yanına isim önerisi olan var mı ?
Canım evet efendimizin halasının ismiymis galiba ve değiştirmiş. Manası kötü oldugundan degil yani manasi senin bildigin gibi cok güzel fakat o isme layık olmak zor olduğu icin koymak pek uygun görülmüyormuş. Burda eşi hafız bir ablanın kızının adı Berrak istersen senin icin sorarım bu hakikati bilerek mi koydun diye tatmin edecek bisey söylerse sen de koyarsın hala istiyorsan
Biz de kizimiz olursa zeynep ikra veya zeynep ada koyacaktik fakat oğlumuz oluyor inşallah biz de ismine tam karar veremedik alinin yanina ne koyalim bilemiyoruz kaan, arda veya kerem düşünüyoruz varsa fikrimiz alabilirimeşimle evlenmeden önce hep konuşurduk kızımız olursa şu isim oğlumuz olursa şu isim die..kızımız olacağını öğrendiğimiz de de ismimiz hazır die seviniyorduk zeynep berra olacaktı kızımızın adı..bir arkadaşla konuştum az önce ismi söyleyince berra-berre-berru ismini peygamber efendimizin uygun bulmadığını ve değitirdiğini söyledi bazı islami sitelere baktım gerçekten de öyle..oysa ki biz,doğru söz sahibi iyilik yapan hayırlı bereketli kadın diye anlamını bildiğimiz için seçmiştik bu ismi şimdi kafam çok karıştı..zeynebin yanına isim önerisi olan var mı ?
kızlar bugun doktora gıttım farklı bır doktora ve karar verdım doktorumu degıstırıyorum bu yenısınden memnun kaldım cunku
kızımız 35 haftalık 2850 gr olmus 47 cm boyuda var bıze renklı bır fotografını verdı gormelısınız aynı ben cok hosumuza gıttı ılk defa boyle gorduk kızımızı
dogum konusunda net bırsey soylemedı daha erken dedı son zamanlarda bellı olur dedı
sızın doktorunuz nasıl karar verıyor dogum seklıne hemen
normal dogum olacaklara ne dıyor
Serra nasil canim zeynep serraeşimle evlenmeden önce hep konuşurduk kızımız olursa şu isim oğlumuz olursa şu isim die..kızımız olacağını öğrendiğimiz de de ismimiz hazır die seviniyorduk zeynep berra olacaktı kızımızın adı..bir arkadaşla konuştum az önce ismi söyleyince berra-berre-berru ismini peygamber efendimizin uygun bulmadığını ve değitirdiğini söyledi bazı islami sitelere baktım gerçekten de öyle..oysa ki biz,doğru söz sahibi iyilik yapan hayırlı bereketli kadın diye anlamını bildiğimiz için seçmiştik bu ismi şimdi kafam çok karıştı..zeynebin yanına isim önerisi olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?