Son1ayımız Allah'ın izniyle . Sıcaklar mahvetti. Bende38. Haftamda gıdıcem ağlaya. En son2 hafta önce gıtmıstım temizim suan.
ben de ilk kez 1 ay once gitmistim 3-4 hafta yetiyor gibi.. ben de 37-38 haftalarda gidicem..
ama bugün gittim kuaföre sacimi kestirdim dop noyadi yaptirdim ay nasıl iyi geldiiiii... keske daha once kestirseydim yika tara kurut zor oluyor ..benim sacim kivircik gur ve uzun zor oluyor bakimi
Son1ayımız Allah'ın izniyle . Sıcaklar mahvetti. Bende38. Haftamda gıdıcem ağlaya. En son2 hafta önce gıtmıstım temizim suan.
ben de ilk kez 1 ay once gitmistim 3-4 hafta yetiyor gibi.. ben de 37-38 haftalarda gidicem..
ama bugün gittim kuaföre sacimi kestirdim dop noyadi yaptirdim ay nasıl iyi geldiiiii... keske daha once kestirseydim yika tara kurut zor oluyor ..benim sacim kivircik gur ve uzun zor oluyor bakimi
DENIZCIMMM hayırlı olsun sonunda bu gergın bekleyısının suresı bellı oldu allahım hayırlısı ıle kucagına almanı nasıp etsın sorunsuz bır on gun gecırıp bebegını ssorunsuz kucagına alman ıcın dua edcegım
allahım kurtarsın cnm hersey yoluna gırer sıkıntı yapma sakın kendıne
valla benıde usendırdınız sımdı benım burda zaten kımsem yok aıllerımız gelecek ısyerınde de zaten toplam 6 kısıyız tanıdıgım kımsede yok alayım soyle bır guzel cıkolata oturup kendım mı yesem sonrada acaba
valla ben yıllardır gıdıyorum gunah dıye dayandırılan mantık ogrendıgım kadarıyla mahrem yerını gormelerı ımıs hatta burda bazı kuaforler almıyor bıle gusul abdestı almaları gerekırmıs hemen dıye
yorum yok
DENIZCIMMM hayırlı olsun sonunda bu gergın bekleyısının suresı bellı oldu allahım hayırlısı ıle kucagına almanı nasıp etsın sorunsuz bır on gun gecırıp bebegını ssorunsuz kucagına alman ıcın dua edcegım
valla benıde usendırdınız sımdı benım burda zaten kımsem yok aıllerımız gelecek ısyerınde de zaten toplam 6 kısıyız tanıdıgım kımsede yok alayım soyle bır guzel cıkolata oturup kendım mı yesem sonrada acaba
valla ben yıllardır gıdıyorum gunah dıye dayandırılan mantık ogrendıgım kadarıyla mahrem yerını gormelerı ımıs hatta burda bazı kuaforler almıyor bıle gusul abdestı almaları gerekırmıs hemen dıye
yorum yok
eşimle evlenmeden önce hep konuşurduk kızımız olursa şu isim oğlumuz olursa şu isim die..kızımız olacağını öğrendiğimiz de de ismimiz hazır die seviniyorduk zeynep berra olacaktı kızımızın adı..bir arkadaşla konuştum az önce ismi söyleyince berra-berre-berru ismini peygamber efendimizin uygun bulmadığını ve değitirdiğini söyledi bazı islami sitelere baktım gerçekten de öyle..oysa ki biz,doğru söz sahibi iyilik yapan hayırlı bereketli kadın diye anlamını bildiğimiz için seçmiştik bu ismi şimdi kafam çok karıştı..zeynebin yanına isim önerisi olan var mı ?
Peki neymiş gerçekte anlamı canım??
Serra nasil canim zeynep serraeşimle evlenmeden önce hep konuşurduk kızımız olursa şu isim oğlumuz olursa şu isim die..kızımız olacağını öğrendiğimiz de de ismimiz hazır die seviniyorduk zeynep berra olacaktı kızımızın adı..bir arkadaşla konuştum az önce ismi söyleyince berra-berre-berru ismini peygamber efendimizin uygun bulmadığını ve değitirdiğini söyledi bazı islami sitelere baktım gerçekten de öyle..oysa ki biz,doğru söz sahibi iyilik yapan hayırlı bereketli kadın diye anlamını bildiğimiz için seçmiştik bu ismi şimdi kafam çok karıştı..zeynebin yanına isim önerisi olan var mı ?
Hayirlisi olsun canim ama tabi ne kadar dursa kar tabi bencede evfe dinlenmen daha iyi bende 1 eylulde dogum iznine ayrilacagim ama buralar cok asiri sicak iki hafta aile hekiminden rapor alayim diyorum hava su anda bile okadar sicak ki klimada oturuyoruz yoksa mumkun degil seninde evde dinlenmen iyi olurKızlar;
İki gündür geceleri sıkıntılarım oluyordu sürekli nefessiz kalıyordum uyanıyordum faln.
Bu sabah işyerinde nefesim daraldı çok kötü oldum fenalaştım.
Eve gittim biraz dinlendim bu esnada karnım arada kaskatı kesiliyordu dikkatimi çekmişti.
Doktorumu aradım.
Gel dedi nst ye girdim.
Kasılmam çıktı.
Çok değil ama doktorum doğum iznimi başlattı.
Rahim ağzımı kontrol etti, açılma yok dedi, nişanında gelmemiş dedi.
Ama bu gelmeyecek demek değil artık evdesin dedi.
Velhasıl kelam sanırım benim kız aceleci biraz.
Kritik zamanları atlattık ams ne kadar dursa kardır.
Artık dinleneceğim.
Bu arada aneztezi uzmanıyla görüştüm.
Kanımı aldılar.
Epidural a uygun olup olmadığına bakılacakmış.
Benden haberler böyle...
Hayırlısı...
canim dinlenmek iyi gelecektir sana insallah acikligin yokmus 1 ,2 santim acikkik ile bikac hafta bekleyen var insallah son haftalari gorursun ama yorma kendiniKızlar;
İki gündür geceleri sıkıntılarım oluyordu sürekli nefessiz kalıyordum uyanıyordum faln.
Eve gittim biraz dinlendim bu esnada karnım arada kaskatı kesiliyordu dikkatimi çekmişti.
Doktorumu aradım.
Gel dedi nst ye girdim.
Kasılmam çıktı.
Artık dinleneceğim.
Kanımı aldılar.
Benden haberler böyle...
Hayırlısı...
Kızlar;
Doktorumu aradım.
Gel dedi nst ye girdim.
Kasılmam çıktı.
Artık dinleneceğim.
Kanımı aldılar.
Benden haberler böyle...
Hayırlısı...
Serra nasil canim zeynep serra
Hayirlisi olsun canim ama tabi ne kadar dursa kar tabi bencede evfe dinlenmen daha iyi bende 1 eylulde dogum iznine ayrilacagim ama buralar cok asiri sicak iki hafta aile hekiminden rapor alayim diyorum hava su anda bile okadar sicak ki klimada oturuyoruz yoksa mumkun degil seninde evde dinlenmen iyi olur
Yazmaz olurmuyum hayatim askolsun yahuu siteye alisamadim kim ne yazmis ne etmis takip edemiuorum boylece bir suru haber bir suru sevdigim arkadasim kayniyor arada cevap veremiyorumBende diyorum sevgicim bana niye yazmadı yok cnm yarın değil korkma önümüzdeki Perşembe 21 yani yaa sona doğru geldik cnm aşırı heyecan ve korku karışık duygular içindeyim dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden
Bence keremBiz de kizimiz olursa zeynep ikra veya zeynep ada koyacaktik fakat oğlumuz oluyor inşallah biz de ismine tam karar veremedik alinin yanina ne koyalim bilemiyoruz kaan, arda veya kerem düşünüyoruz varsa fikrimiz alabilirim
Canım aslında normalnsartlarda ben1,5 ayda bır gıdıyorum. Ama busefer 1 ay ara ıle gıtmış olcam.Kaç haftada tekrar gidilecek gibi oluyor? Bende ilk defa dün yaptırdımda
yorum yok
Kızlar;
Doktorumu aradım.
Gel dedi nst ye girdim.
Kasılmam çıktı.
Artık dinleneceğim.
Kanımı aldılar.
Benden haberler böyle...
Hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?