2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Son1ayımız Allah'ın izniyle . Sıcaklar mahvetti. Bende38. Haftamda gıdıcem ağlaya. En son2 hafta önce gıtmıstım temizim suan.

Kaç haftada tekrar gidilecek gibi oluyor? Bende ilk defa dün yaptırdımda

Çok iyi yapmışsın valla kıskandım
Benim saçım sarı bende cila yaptırmak istiyorum aslında ama zaten bi röfle yaptırmıştım abartmiim diyorum

Son1ayımız Allah'ın izniyle . Sıcaklar mahvetti. Bende38. Haftamda gıdıcem ağlaya. En son2 hafta önce gıtmıstım temizim suan.

Kaç haftada tekrar gidilecek gibi oluyor? Bende ilk defa dün yaptırdımda

Çok iyi yapmışsın valla kıskandım
Benim saçım sarı bende cila yaptırmak istiyorum aslında ama zaten bi röfle yaptırmıştım abartmiim diyorum

Çok iddialıymış ağdadan sonra güsul abdesti falan

Peki neymiş gerçekte anlamı canım??

Kızlar;
İki gündür geceleri sıkıntılarım oluyordu sürekli nefessiz kalıyordum uyanıyordum faln.
Bu sabah işyerinde nefesim daraldı çok kötü oldum fenalaştım.
Eve gittim biraz dinlendim bu esnada karnım arada kaskatı kesiliyordu dikkatimi çekmişti.
Doktorumu aradım.
Gel dedi nst ye girdim.
Kasılmam çıktı.
Çok değil ama doktorum doğum iznimi başlattı.
Rahim ağzımı kontrol etti, açılma yok dedi, nişanında gelmemiş dedi.

Ama bu gelmeyecek demek değil artık evdesin dedi.

Velhasıl kelam sanırım benim kız aceleci biraz.
Kritik zamanları atlattık ams ne kadar dursa kardır.
Artık dinleneceğim.

Bu arada aneztezi uzmanıyla görüştüm.
Kanımı aldılar.
Epidural a uygun olup olmadığına bakılacakmış.

Benden haberler böyle...
Hayırlısı...

Serra nasil canim zeynep serra
Hayirlisi olsun canim ama tabi ne kadar dursa kar tabi bencede evfe dinlenmen daha iyi bende 1 eylulde dogum iznine ayrilacagim ama buralar cok asiri sicak iki hafta aile hekiminden rapor alayim diyorum hava su anda bile okadar sicak ki klimada oturuyoruz yoksa mumkun degil seninde evde dinlenmen iyi olur

canim dinlenmek iyi gelecektir sana insallah acikligin yokmus 1 ,2 santim acikkik ile bikac hafta bekleyen var insallah son haftalari gorursun ama yorma kendini

cnm geçmiş olsun. bol bol dinlen evde.
bu aralar bende çok yoruluyorum gidim bir iki gün rapor alasım var ama karar veremedim

bu sıcaklar beni de mahvetti cnm

Yazmaz olurmuyum hayatim askolsun yahuu siteye alisamadim kim ne yazmis ne etmis takip edemiuorum boylece bir suru haber bir suru sevdigim arkadasim kayniyor arada cevap veremiyorum
Haftaya aliyolar demek ya ay olsun yinede cok heyecanliiii nasil guzel bir duygudur kimbilir saglikla gelsin yavrukus insallah :)

Ya eski haline dönsün site.
Takip edemiyorum.
Yazılanları göremiyorum.
Çok kötü.
Bu şekilde bi hafta sonra hiç girmem.

Hava okadar sicakki erken dogirurum diye korkuyorum onu da birak sicaktamn migrenim tutacak sanirim sagdan sagdan gelmeye basladi valla

kızlar bebeşim kız,eşim en baştan beri adı elif olsun dedi bendeolur dedim.
dünde hira olsun dedim.begendi baya
sizce hira mı
elif mi

Canımm çok sağol bitiyor bakalım Allah'ın izniyle tarihi bilmek de ayrı heyecan vericiymiş... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizle musmutlu günlerimiz olsun inş

Selam arkadaslar siteye neolmus boyle eski gorunumu guzeldi degismis boyle guzel degil tamda son haftalardayiz paylasacigimiz cok sey olcak bilmiyorum burdan boyle yazdim msj gorunyormu bilmiyorum

Bende nefesim kesilince anlıyorum kasıldığımı çok garip bi his... Ama aceleci değil annesi artık normal 36. Haftadasın sanırım bundan sonra kasılmalarda sancılarda normal artık... zaten rahim ağzı hemen açılmıyor bende de kaç kere panik yaptılar kasılmalar 90 ları görünce ama doğum gerçekten öyle kolay olmuyomuş açılma açısından yani kasılmaların çok sık aralıklarla olması lazımmış... Şimdi dinlenirsin evde vaktini doldurur bebişin...

kasıklarımda deli bir ağrı belim ve bacağımda geçmez bir kramp ev dördüncü kat ve eşimle hergün 3 kere annesine gidip dışarılarda geziyoruz bakalım sonum ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…