Kızlar;
İki gündür geceleri sıkıntılarım oluyordu sürekli nefessiz kalıyordum uyanıyordum faln.
Bu sabah işyerinde nefesim daraldı çok kötü oldum fenalaştım.
Eve gittim biraz dinlendim bu esnada karnım arada kaskatı kesiliyordu dikkatimi çekmişti.
Doktorumu aradım.
Gel dedi nst ye girdim.
Kasılmam çıktı.
Çok değil ama doktorum doğum iznimi başlattı.
Rahim ağzımı kontrol etti, açılma yok dedi, nişanında gelmemiş dedi.
Ama bu gelmeyecek demek değil artık evdesin dedi.
Velhasıl kelam sanırım benim kız aceleci biraz.
Kritik zamanları atlattık ams ne kadar dursa kardır.
Artık dinleneceğim.
Bu arada aneztezi uzmanıyla görüştüm.
Kanımı aldılar.
Epidural a uygun olup olmadığına bakılacakmış.
Benden haberler böyle...
Hayırlısı...
Kızlar;
İki gündür geceleri sıkıntılarım oluyordu sürekli nefessiz kalıyordum uyanıyordum faln.
Eve gittim biraz dinlendim bu esnada karnım arada kaskatı kesiliyordu dikkatimi çekmişti.
Doktorumu aradım.
Gel dedi nst ye girdim.
Kasılmam çıktı.
Artık dinleneceğim.
Kanımı aldılar.
Benden haberler böyle...
Hayırlısı...
Kızlar;
Doktorumu aradım.
Gel dedi nst ye girdim.
Kasılmam çıktı.
Artık dinleneceğim.
Kanımı aldılar.
Benden haberler böyle...
Hayırlısı...
Sıteden soğudum resmen yaaa yazdıklarım çıkmıyo kızlar eşim kızımıza almina koymak istiyo nasıl sizce fikir verin lütfen
kızlar yağmur mu???? sedef mi?????
nehir bence:))bence yağmur... peki nehir mi defne miben de iki isim arasında kararsızım da..
nehir bence)
suyu az içiyor olabilir misin?Kızlar benim idrar rengim biraz koyu sanki son bir zamandır. Bişey belirtisi diildi bu dimi?
tatlım çok hoşsun :) hem sancım var deyip hem de bebek arabasına full konsatrasyon durumu..doğar doğmaz bebek arabasını kullanmayacak annesi..benim kızımın beşiği var yatağı yok daha :) doğum sonrası hallederiz inşallah, sağlıkla gelsinlerde..bizi haberdar et.Selam kızlar,
Sanırım sancım var benim sabahtan beri sağa sola döndüm yürüdüm geçmedi. Hala bebek arabası alamadım. Bebeği neyle taşıyacağım bilmiyorum. Bir türlü karar veremedim. Kraft lily ve twist ya da casual cadillac arasında kararsız kaldım. Casualdan pek menun olan yok sanki...
Ay bilmiyorum 1 hafta kaldı, hala bebeğin geleceğine inanamıyorum. Herhalde doğunca anlayacağım ancak
Selam kızlar,
Sanırım sancım var benim sabahtan beri sağa sola döndüm yürüdüm geçmedi. Hala bebek arabası alamadım. Bebeği neyle taşıyacağım bilmiyorum. Bir türlü karar veremedim. Kraft lily ve twist ya da casual cadillac arasında kararsız kaldım. Casualdan pek menun olan yok sanki...
Ay bilmiyorum 1 hafta kaldı, hala bebeğin geleceğine inanamıyorum. Herhalde doğunca anlayacağım ancak
Canım çok saol. Evet iyi oldu. Dinleneceğim artık. Zaten istesemde bişi yapamıyorum çok apırlaştım ben.canim dinlenmek iyi gelecektir sana insallah acikligin yokmus 1 ,2 santim acikkik ile bikac hafta bekleyen var insallah son haftalari gorursun ama yorma kendini
Canım kendini dinle iyi hissetmiyorsan al dinlen. Çünkü iyice ağırlaştık artık.cnm geçmiş olsun. bol bol dinlen evde.
bu aralar bende çok yoruluyorum gidim bir iki gün rapor alasım var ama karar veremedim
Ya sorma tam herseyi konuşacağımız zaman site değişti. Takip çok zor. Eskiden mail geliyordu cevap gelince. Şimdi hiç bişi yok. Girip tek tek bakıyorum. İlla gözümden kaçıyor. Bu alıntılı mesajı bile 1 saatte becerdim.Selam arkadaslar siteye neolmus boyle eski gorunumu guzeldi degismis boyle guzel degil tamda son haftalardayiz paylasacigimiz cok sey olcak bilmiyorum burdan boyle yazdim msj gorunyormu bilmiyorum
Canım çok saol. Kızıma hemen kavuşmak istiyorum ama 38 e de gelelim istiyorum :).artık dinleneceğiz bakalım. Evdede yalnızım yemek olayını napıcam bilmiyorum. Ufaktan bişiler haxırlarım artık.Bende nefesim kesilince anlıyorum kasıldığımı çok garip bi his... Ama aceleci değil annesi artık normal 36. Haftadasın sanırım bundan sonra kasılmalarda sancılarda normal artık... zaten rahim ağzı hemen açılmıyor bende de kaç kere panik yaptılar kasılmalar 90 ları görünce ama doğum gerçekten öyle kolay olmuyomuş açılma açısından yani kasılmaların çok sık aralıklarla olması lazımmış... Şimdi dinlenirsin evde vaktini doldurur bebişin...
Canımmmmm; aklımada sen geldin dün. Dedim ki rapido'm sormuştu ne zaman ayrılcaksın izne diye malum oldu demekki dedim.çok şükür iyiyiz bebişte bende. Artık herseyi beklemeliyiz tabiki. Sonlara geldik. Hayırlısı...Bugün seninle ilgili bişey olduğunu hissettim çok ilginç.
Neyse ki bişey yok iyisin arkadaşım.
Kasılmaların olması başlaması bu haftalarımızda normaldir heralde.
Sanada daha geçen gün sordum artık ne zaman eve geçiceksin diye hayret
Çok geçmiş olsun canım. Güzel güzel dinlen huzurlu evinde artık..
Öyle tabi. Banada herkes aynı şeyi söylüyor.Hayirlusi olsun canm dinlenmek iyi gelecek sana ve kizina gör bak ne kasilma kalicak ne bişey güzel güzel beklicek zananini sende evde olmanin tadini çikar bebişler doğunca çok aricaksiniz bu boş zamanlari dedi bi arkadaş bugün
Canım suyu az tüketmiş olabilir misin acaba??Kızlar benim idrar rengim biraz koyu sanki son bir zamandır. Bişey belirtisi diildi bu dimi?
saol canım sorarsan sewinirim kendimizi bu isme çok alıştırmıştık ama bunları duyunca peygamberimizin uygun görmediği bir ismi bile bile koymak istemem tabii umarım tatmin edici bir cevap verir tanıdığın merakla bekliyorum
Bizim sat lar aynı , kg su maşallah çok iyiiymiş,benimde kontrolüm yarın bakalım bizim bıdık kaç kg oldu benim doktorum 33. haftada alttan muayne etti şu an için normal doğurabilirsin görünüyo dedi , çok mu erken davranmış acaba ya kimseye daha doğum şekliyle ilgili bilgi verilmemiş
Kızlar;
Doktorumu aradım.
Gel dedi nst ye girdim.
Kasılmam çıktı.
Artık dinleneceğim.
Kanımı aldılar.
Benden haberler böyle...
Hayırlısı...
Sıteden soğudum resmen yaaa yazdıklarım çıkmıyo kızlar eşim kızımıza almina koymak istiyo nasıl sizce fikir verin lütfen
Kızlar benim idrar rengim biraz koyu sanki son bir zamandır. Bişey belirtisi diildi bu dimi?
Selam kızlar,
ben casual versa aldım tabi kullanmdm henüz ama özellikleri sağlamlığı incelediğimiz kadarıyla iyiydi umarım memnun kalırız..Selam kızlar,
suyu az icmissindir csnimKızlar benim idrar rengim biraz koyu sanki son bir zamandır. Bişey belirtisi diildi bu dimi?
heyecan doruktaaaaaaaa... kkucağına aldigindaki mutluluk inan hicbirseye benzemiyor insan bağıra bağıra ağlamak istiyor düşününce bile gözlerim sulandi...Selam kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?