2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
sadece zeynep olmaz mi...[/QUOTE]

içimize sinen bişey olmazsa sadece zeynep kalıcak...ama kızımızın gelmesi hayatımızda çok şeyleri değiştirdi çok sıkıntılı bi anımızda bereket getirdi bize o yüzden berra ismiyle de ço bütünleştirmiştik..

Bugün seninle ilgili bişey olduğunu hissettim çok ilginç.
Neyse ki bişey yok iyisin arkadaşım.
Kasılmaların olması başlaması bu haftalarımızda normaldir heralde.
Sanada daha geçen gün sordum artık ne zaman eve geçiceksin diye hayret:)
Çok geçmiş olsun canım. Güzel güzel dinlen huzurlu evinde artık..

Hayirlusi olsun canm dinlenmek iyi gelecek sana ve kizina gör bak ne kasilma kalicak ne bişey güzel güzel beklicek zananini sende evde olmanin tadini çikar bebişler doğunca çok aricaksiniz bu boş zamanlari dedi bi arkadaş bugün

Selam kızlar,
Sanırım sancım var benim sabahtan beri sağa sola döndüm yürüdüm geçmedi. Hala bebek arabası alamadım. Bebeği neyle taşıyacağım bilmiyorum. Bir türlü karar veremedim. Kraft lily ve twist ya da casual cadillac arasında kararsız kaldım. Casualdan pek menun olan yok sanki...
Ay bilmiyorum 1 hafta kaldı, hala bebeğin geleceğine inanamıyorum. Herhalde doğunca anlayacağım ancak

Selam kızlar,
Sanırım sancım var benim sabahtan beri sağa sola döndüm yürüdüm geçmedi. Hala bebek arabası alamadım. Bebeği neyle taşıyacağım bilmiyorum. Bir türlü karar veremedim. Kraft lily ve twist ya da casual cadillac arasında kararsız kaldım. Casualdan pek menun olan yok sanki...
Ay bilmiyorum 1 hafta kaldı, hala bebeğin geleceğine inanamıyorum. Herhalde doğunca anlayacağım ancak

tatlım çok hoşsun :) hem sancım var deyip hem de bebek arabasına full konsatrasyon durumu..doğar doğmaz bebek arabasını kullanmayacak annesi..benim kızımın beşiği var yatağı yok daha :) doğum sonrası hallederiz inşallah, sağlıkla gelsinlerde..bizi haberdar et.

Eee az kaldı al artık arabanı.
Sancın için doktorunla görüşüyormusun?
canim dinlenmek iyi gelecektir sana insallah acikligin yokmus 1 ,2 santim acikkik ile bikac hafta bekleyen var insallah son haftalari gorursun ama yorma kendini
Canım çok saol. Evet iyi oldu. Dinleneceğim artık. Zaten istesemde bişi yapamıyorum çok apırlaştım ben.
cnm geçmiş olsun. bol bol dinlen evde.
bu aralar bende çok yoruluyorum gidim bir iki gün rapor alasım var ama karar veremedim
Canım kendini dinle iyi hissetmiyorsan al dinlen. Çünkü iyice ağırlaştık artık.
Selam arkadaslar siteye neolmus boyle eski gorunumu guzeldi degismis boyle guzel degil tamda son haftalardayiz paylasacigimiz cok sey olcak bilmiyorum burdan boyle yazdim msj gorunyormu bilmiyorum
Ya sorma tam herseyi konuşacağımız zaman site değişti. Takip çok zor. Eskiden mail geliyordu cevap gelince. Şimdi hiç bişi yok. Girip tek tek bakıyorum. İlla gözümden kaçıyor. Bu alıntılı mesajı bile 1 saatte becerdim.
Canım çok saol. Kızıma hemen kavuşmak istiyorum ama 38 e de gelelim istiyorum :).artık dinleneceğiz bakalım. Evdede yalnızım yemek olayını napıcam bilmiyorum. Ufaktan bişiler haxırlarım artık.
Canımmmmm; aklımada sen geldin dün. Dedim ki rapido'm sormuştu ne zaman ayrılcaksın izne diye malum oldu demekki dedim.çok şükür iyiyiz bebişte bende. Artık herseyi beklemeliyiz tabiki. Sonlara geldik. Hayırlısı...
Öyle tabi. Banada herkes aynı şeyi söylüyor.
Uyu dinlen gez bebiş doğunca bi süre evdesin, uyku yok, zor vs vs. Amaaa ben gerseye haxırlıklıyım ve razıyım. Bebeğim sağsalim doğsun yeter onu bekliyorum :)
Kızlar benim idrar rengim biraz koyu sanki son bir zamandır. Bişey belirtisi diildi bu dimi?
Canım suyu az tüketmiş olabilir misin acaba??
Bazen vitaminlerimizde yapıyor.bence ciddi bşi değildir. Kontrolün ne zanan?

benım kuzenımın ısmı berre peygamber efendımız berre ısmını degıstırıp zeynep koymus cunku berre ıyıyı kotuden ayıran anlamında yuksek manalı bır ısımmıs ve bır ınsana agır olacak bır anlam ıcerdıgı ıcın degıstırmıs
ama berra ısmı hakkında boyle bırsey okumadım berra koyan cok var bence sen en ıyısı gıt muftuluge sor onlar en dogru bılgıyı verırler sende muallakta kalmaz koyarsın ısmı canım cunku ınternet bu konularda salma bır kaynak degıldır

ya canım ben kıloyu yanlıs yazmısım 2580 gr aslında kızım rakamlar karısmıs
doktora sordum su an ıcın bısey yok ama dogum seklı son gunlerde bellı olur dedı
catıya falan bakarız dedı oda sanırım son 10 gun kala falan olacak

gecmıs olsun canım kızımız heyecan yaptrıdı sana artık dınlen dıyor annesı
sımdı sende dınlen sakın sakın zamanı bekle bakalım cnm
allahım hayırlı zamanda saglıkla nasıp etsın
dun benım aklımdaydı sesın cıkmadı ne oldu dıye dusundum

Sıteden soğudum resmen yaaa yazdıklarım çıkmıyo kızlar eşim kızımıza almina koymak istiyo nasıl sizce fikir verin lütfen

ben almınayı sevmıyorum sahsı kanaatım tabıı kı

kızlar yağmur mu???? sedef mi?????

yagmur gıbı sankı

Kızlar benim idrar rengim biraz koyu sanki son bir zamandır. Bişey belirtisi diildi bu dimi?

az su ıctıgınden olabılır mı cnm

vakıt yaklastıkca boyle seyler yasayacagız cnm
ınsanın boyle bır duyguya alısması kolay degıl
buyuk bır mucıze cunku bu bız daha kendımızı buyyutememısken anne olup cıkıverecez
gercı ben 33 yasındayım bunu soylemek ıcın gec kaldım ama hala cocuk gıbı hıssedıyorum kendımı ne yapayım
anne olunca buyurum herhalde
ben bebek arabası kraft twıst aldım
cok arastırdım hıc bı zaman net bır sonuca varamadım
bırının ovdugunu dıgerı hıc begenmedı
bu konuda tam tatmıne ulasan yok sanırım
bebekle ve anneyle alakalı bır durum herkese gore degısıyor
benım arabam ıcıme sındı ama buyuk katlanınca ama bebek rahat eder gıbı geldı aldım

ben casual versa aldım tabi kullanmdm henüz ama özellikleri sağlamlığı incelediğimiz kadarıyla iyiydi umarım memnun kalırız..

suyu az icmissindir csnim

heyecan doruktaaaaaaaa... kkucağına aldigindaki mutluluk inan hicbirseye benzemiyor insan bağıra bağıra ağlamak istiyor düşününce bile gözlerim sulandi...

Gunaydin kizlar uc gundur uyuyamiyorum gece gunduz artik kendimi o kadar agir hissediyorum ki birde dunden beri sag gogsumun altinda oyle bir agri varki anlayamadim neden bebek baski yapiyor desem 24 saat gecti o agrida hic azalma olmuyor nefes alirken bile agriyor hemen gitsemmi doktora bilemedim benim gibi olan varmi arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…