canim artik hepimiz oyleyiz bazen tum gece uyuyamadigim oluyor. Göğüs agrin icin danis bence doktoruna..bazen agri oluyor ama saatler surmuyor srnin gibi . agri kesici denedin mi.. istersrn tlf doktora sorGunaydin kizlar uc gundur uyuyamiyorum gece gunduz artik kendimi o kadar agir hissediyorum ki birde dunden beri sag gogsumun altinda oyle bir agri varki anlayamadim neden bebek baski yapiyor desem 24 saat gecti o agrida hic azalma olmuyor nefes alirken bile agriyor hemen gitsemmi doktora bilemedim benim gibi olan varmi arkadaslar
canim artik hepimiz oyleyiz bazen tum gece uyuyamadigim oluyor. Göğüs agrin icin danis bence doktoruna..bazen agri oluyor ama saatler surmuyor srnin gibi . agri kesici denedin mi.. istersrn tlf doktora sorGunaydin kizlar uc gundur uyuyamiyorum gece gunduz artik kendimi o kadar agir hissediyorum ki birde dunden beri sag gogsumun altinda oyle bir agri varki anlayamadim neden bebek baski yapiyor desem 24 saat gecti o agrida hic azalma olmuyor nefes alirken bile agriyor hemen gitsemmi doktora bilemedim benim gibi olan varmi arkadaslar
ggüzel haberlerle geeeeeellllGünaydin biz kizimizi görmeye gidiyoruzumarim herşey yolundadir...
evet canim kullanmadigin izin ekleniyor sonrasınakızlar erken doğum yapınca mesela 37. haftada kalan 3 hafta sonraya mı ekleniyor????mesela 38.de doğum oldu 39 ve 40. haftayı düşünerek 2 haftayı kullanamadı deyip sonraya mı ekliyorlar????anlatabildim mi?
canim artik hepimiz oyleyiz bazen tum gece uyuyamadigim oluyor. Göğüs agrin icin danis bence doktoruna..bazen agri oluyor ama saatler surmuyor srnin gibi . agri kesici denedin mi.. istersrn tlf doktora sor
canim artik hepimiz oyleyiz bazen tum gece uyuyamadigim oluyor. Göğüs agrin icin danis bence doktoruna..bazen agri oluyor ama saatler surmuyor srnin gibi . agri kesici denedin mi.. istersrn tlf doktora sor
Bence defnebence yağmur... peki nehir mi defne miben de iki isim arasında kararsızım da..
tatlm bnmde sol göğsümün altı göğüs kafesimin üstü sanki bi yere çarptırmışım morarır ağrır ya o tarz bayadır var bnde başta bebeğin bi yeri dayanıodur ondn ağrıodur diodm ama görümcem doktor ona sordm bebekten değildir o hareket edince çeker sürekli devam etmez dedi bidahaki kontrolümde doktrma sorcm seninkide butarz bi ağrıysa doktoruna sorunca sana yazarım.Gunaydin kizlar uc gundur uyuyamiyorum gece gunduz artik kendimi o kadar agir hissediyorum ki birde dunden beri sag gogsumun altinda oyle bir agri varki anlayamadim neden bebek baski yapiyor desem 24 saat gecti o agrida hic azalma olmuyor nefes alirken bile agriyor hemen gitsemmi doktora bilemedim benim gibi olan varmi arkadaslar
cnm kullanmadığın haftalar sonraya aktarılır esas olan 16 haftalık iznin korunmasıdır herhalukarda 16 hafta analık izni kullanıcaksın bi kısmı önce bi kısmı sonra toplamı 16kızlar erken doğum yapınca mesela 37. haftada kalan 3 hafta sonraya mı ekleniyor????mesela 38.de doğum oldu 39 ve 40. haftayı düşünerek 2 haftayı kullanamadı deyip sonraya mı ekliyorlar????anlatabildim mi?
saol canım sorarsan sewinirim kendimizi bu isme çok alıştırmıştık ama bunları duyunca peygamberimizin uygun görmediği bir ismi bile bile koymak istemem tabii umarım tatmin edici bir cevap verir tanıdığın merakla bekliyorum
Bizim sat lar aynı , kg su maşallah çok iyiiymiş,benimde kontrolüm yarın bakalım bizim bıdık kaç kg oldu benim doktorum 33. haftada alttan muayne etti şu an için normal doğurabilirsin görünüyo dedi , çok mu erken davranmış acaba ya kimseye daha doğum şekliyle ilgili bilgi verilmemiş
Kızlar;
İki gündür geceleri sıkıntılarım oluyordu sürekli nefessiz kalıyordum uyanıyordum faln.
Bu sabah işyerinde nefesim daraldı çok kötü oldum fenalaştım.
Eve gittim biraz dinlendim bu esnada karnım arada kaskatı kesiliyordu dikkatimi çekmişti.
Doktorumu aradım.
Gel dedi nst ye girdim.
Kasılmam çıktı.
Çok değil ama doktorum doğum iznimi başlattı.
Rahim ağzımı kontrol etti, açılma yok dedi, nişanında gelmemiş dedi.
Ama bu gelmeyecek demek değil artık evdesin dedi.
Velhasıl kelam sanırım benim kız aceleci biraz.
Kritik zamanları atlattık ams ne kadar dursa kardır.
Artık dinleneceğim.
Bu arada aneztezi uzmanıyla görüştüm.
Kanımı aldılar.
Epidural a uygun olup olmadığına bakılacakmış.
Benden haberler böyle...
Hayırlısı...
Sıteden soğudum resmen yaaa yazdıklarım çıkmıyo kızlar eşim kızımıza almina koymak istiyo nasıl sizce fikir verin lütfen
kızlar yağmur mu???? sedef mi?????
Kızlar benim idrar rengim biraz koyu sanki son bir zamandır. Bişey belirtisi diildi bu dimi?
Selam kızlar,
Sanırım sancım var benim sabahtan beri sağa sola döndüm yürüdüm geçmedi. Hala bebek arabası alamadım. Bebeği neyle taşıyacağım bilmiyorum. Bir türlü karar veremedim. Kraft lily ve twist ya da casual cadillac arasında kararsız kaldım. Casualdan pek menun olan yok sanki...
Ay bilmiyorum 1 hafta kaldı, hala bebeğin geleceğine inanamıyorum. Herhalde doğunca anlayacağım ancak
suyu az içiyor olabilir misin?
Eee az kaldıal artık arabanı.
Sancın için doktorunla görüşüyormusun?
Canım kendini dinle iyi hissetmiyorsan al dinlen. Çünkü iyice ağırlaştık artık.
Canımmmmm; aklımada sen geldin dün. Dedim ki rapido'm sormuştu ne zaman ayrılcaksın izne diye malum oldu demekki dedim.çok şükür iyiyiz bebişte bende. Artık herseyi beklemeliyiz tabiki. Sonlara geldik. Hayırlısı...
Öyle tabi. Banada herkes aynı şeyi söylüyor.
Uyu dinlen gez bebiş doğunca bi süre evdesin, uyku yok, zor vs vs. Amaaa ben gerseye haxırlıklıyım ve razıyım. Bebeğim sağsalim doğsun yeter onu bekliyorum
Canım suyu az tüketmiş olabilir misin acaba??
Bazen vitaminlerimizde yapıyor.bence ciddi bşi değildir. Kontrolün ne zanan?
Eee az kaldıal artık arabanı.
Sancın için doktorunla görüşüyormusun?
Canım çok saol. Evet iyi oldu. Dinleneceğim artık. Zaten istesemde bişi yapamıyorum çok apırlaştım ben.
Canım kendini dinle iyi hissetmiyorsan al dinlen. Çünkü iyice ağırlaştık artık.
Ya sorma tam herseyi konuşacağımız zaman site değişti. Takip çok zor. Eskiden mail geliyordu cevap gelince. Şimdi hiç bişi yok. Girip tek tek bakıyorum. İlla gözümden kaçıyor. Bu alıntılı mesajı bile 1 saatte becerdim.
Canım çok saol. Kızıma hemen kavuşmak istiyorum ama 38 e de gelelim istiyorum.artık dinleneceğiz bakalım. Evdede yalnızım yemek olayını napıcam bilmiyorum. Ufaktan bişiler haxırlarım artık.
Canımmmmm; aklımada sen geldin dün. Dedim ki rapido'm sormuştu ne zaman ayrılcaksın izne diye malum oldu demekki dedim.çok şükür iyiyiz bebişte bende. Artık herseyi beklemeliyiz tabiki. Sonlara geldik. Hayırlısı...
Öyle tabi. Banada herkes aynı şeyi söylüyor.
Uyu dinlen gez bebiş doğunca bi süre evdesin, uyku yok, zor vs vs. Amaaa ben gerseye haxırlıklıyım ve razıyım. Bebeğim sağsalim doğsun yeter onu bekliyorum
Canım suyu az tüketmiş olabilir misin acaba??
Bazen vitaminlerimizde yapıyor.bence ciddi bşi değildir. Kontrolün ne zanan?
benım kuzenımın ısmı berre peygamber efendımız berre ısmını degıstırıp zeynep koymus cunku berre ıyıyı kotuden ayıran anlamında yuksek manalı bır ısımmıs ve bır ınsana agır olacak bır anlam ıcerdıgı ıcın degıstırmıs
ama berra ısmı hakkında boyle bırsey okumadım berra koyan cok var bence sen en ıyısı gıt muftuluge sor onlar en dogru bılgıyı verırler sende muallakta kalmaz koyarsın ısmı canım cunku ınternet bu konularda salma bır kaynak degıldır
ya canım ben kıloyu yanlıs yazmısım 2580 gr aslında kızım rakamlar karısmıs
doktora sordum su an ıcın bısey yok ama dogum seklı son gunlerde bellı olur dedı
catıya falan bakarız dedı oda sanırım son 10 gun kala falan olacak
gecmıs olsun canım kızımız heyecan yaptrıdı sana artık dınlen dıyor annesı
sımdı sende dınlen sakın sakın zamanı bekle bakalım cnm
allahım hayırlı zamanda saglıkla nasıp etsın
dun benım aklımdaydı sesın cıkmadı ne oldu dıye dusundum
ben almınayı sevmıyorum sahsı kanaatım tabıı kı
yagmur gıbı sankı
az su ıctıgınden olabılır mı cnm
vakıt yaklastıkca boyle seyler yasayacagız cnm
ınsanın boyle bır duyguya alısması kolay degıl
buyuk bır mucıze cunku bu bız daha kendımızı buyyutememısken anne olup cıkıverecez
gercı ben 33 yasındayım bunu soylemek ıcın gec kaldım ama hala cocuk gıbı hıssedıyorum kendımı ne yapayım
anne olunca buyurum herhalde
ben bebek arabası kraft twıst aldım
cok arastırdım hıc bı zaman net bır sonuca varamadım
bırının ovdugunu dıgerı hıc begenmedı
bu konuda tam tatmıne ulasan yok sanırım
bebekle ve anneyle alakalı bır durum herkese gore degısıyor
benım arabam ıcıme sındı ama buyuk katlanınca ama bebek rahat eder gıbı geldı aldım
benım kuzenımın ısmı berre peygamber efendımız berre ısmını degıstırıp zeynep koymus cunku berre ıyıyı kotuden ayıran anlamında yuksek manalı bır ısımmıs ve bır ınsana agır olacak bır anlam ıcerdıgı ıcın degıstırmıs
ama berra ısmı hakkında boyle bırsey okumadım berra koyan cok var bence sen en ıyısı gıt muftuluge sor onlar en dogru bılgıyı verırler sende muallakta kalmaz koyarsın ısmı canım cunku ınternet bu konularda salma bır kaynak degıldır
ya canım ben kıloyu yanlıs yazmısım 2580 gr aslında kızım rakamlar karısmıs
doktora sordum su an ıcın bısey yok ama dogum seklı son gunlerde bellı olur dedı
catıya falan bakarız dedı oda sanırım son 10 gun kala falan olacak
gecmıs olsun canım kızımız heyecan yaptrıdı sana artık dınlen dıyor annesı
sımdı sende dınlen sakın sakın zamanı bekle bakalım cnm
allahım hayırlı zamanda saglıkla nasıp etsın
dun benım aklımdaydı sesın cıkmadı ne oldu dıye dusundum
ben almınayı sevmıyorum sahsı kanaatım tabıı kı
yagmur gıbı sankı
az su ıctıgınden olabılır mı cnm
vakıt yaklastıkca boyle seyler yasayacagız cnm
ınsanın boyle bır duyguya alısması kolay degıl
buyuk bır mucıze cunku bu bız daha kendımızı buyyutememısken anne olup cıkıverecez
gercı ben 33 yasındayım bunu soylemek ıcın gec kaldım ama hala cocuk gıbı hıssedıyorum kendımı ne yapayım
anne olunca buyurum herhalde
ben bebek arabası kraft twıst aldım
cok arastırdım hıc bı zaman net bır sonuca varamadım
bırının ovdugunu dıgerı hıc begenmedı
bu konuda tam tatmıne ulasan yok sanırım
bebekle ve anneyle alakalı bır durum herkese gore degısıyor
benım arabam ıcıme sındı ama buyuk katlanınca ama bebek rahat eder gıbı geldı aldım
tatlm bnmde sol göğsümün altı göğüs kafesimin üstü sanki bi yere çarptırmışım morarır ağrır ya o tarz bayadır var bnde başta bebeğin bi yeri dayanıodur ondn ağrıodur diodm ama görümcem doktor ona sordm bebekten değildir o hareket edince çeker sürekli devam etmez dedi bidahaki kontrolümde doktrma sorcm seninkide butarz bi ağrıysa doktoruna sorunca sana yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?