Ay hadi bakalim guzel arkadasim sikintilarinin mukafatini 10 gun sonra alacaksin kismetse. Hersey gonlunce olsun saglikla i sallahCanımm çok sağol bitiyor bakalım Allah'ın izniyle tarihi bilmek de ayrı heyecan vericiymiş... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizle musmutlu günlerimiz olsun inş
tatlm bnmde sol göğsümün altı göğüs kafesimin üstü sanki bi yere çarptırmışım morarır ağrır ya o tarz bayadır var bnde başta bebeğin bi yeri dayanıodur ondn ağrıodur diodm ama görümcem doktor ona sordm bebekten değildir o hareket edince çeker sürekli devam etmez dedi bidahaki kontrolümde doktrma sorcm seninkide butarz bi ağrıysa doktoruna sorunca sana yazarım.
Ay hadi bakalim guzel arkadasim sikintilarinin mukafatini 10 gun sonra alacaksin kismetse. Hersey gonlunce olsun saglikla insallahhh :)Canımm çok sağol bitiyor bakalım Allah'ın izniyle tarihi bilmek de ayrı heyecan vericiymiş... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizle musmutlu günlerimiz olsun inş
Artik 38 haftaliksin canim hicbisey olmaz saglikla gelsinler yeterkasıklarımda deli bir ağrı belim ve bacağımda geçmez bir kramp ev dördüncü kat ve eşimle hergün 3 kere annesine gidip dışarılarda geziyoruz bakalım sonum ne olcak
Ay hadi bakalim guzel arkadasim sikintilarinin mukafatini 10 gun sonra alacaksin kismetse. Hersey gonlunce olsun saglikla i sallah
Yok protein kacagi falan rahat ol senEvet canım inş çok az kaldı şafak saymaya başladım bugün 8Ama tabi daha da erken olabilir protein durumuna bağlı inş çıkmaz da 37+5 i bekleriz... Hepimiz hayırlısıyla kavuşalım artık bebişlere tabi zamanında
Eee az kaldıal artık arabanı.
Sancın için doktorunla görüşüyormusun?
Canım çok saol. Evet iyi oldu. Dinleneceğim artık. Zaten istesemde bişi yapamıyorum çok apırlaştım ben.
Canım kendini dinle iyi hissetmiyorsan al dinlen. Çünkü iyice ağırlaştık artık.
Ya sorma tam herseyi konuşacağımız zaman site değişti. Takip çok zor. Eskiden mail geliyordu cevap gelince. Şimdi hiç bişi yok. Girip tek tek bakıyorum. İlla gözümden kaçıyor. Bu alıntılı mesajı bile 1 saatte becerdim.
Canım çok saol. Kızıma hemen kavuşmak istiyorum ama 38 e de gelelim istiyorum.artık dinleneceğiz bakalım. Evdede yalnızım yemek olayını napıcam bilmiyorum. Ufaktan bişiler haxırlarım artık.
Canımmmmm; aklımada sen geldin dün. Dedim ki rapido'm sormuştu ne zaman ayrılcaksın izne diye malum oldu demekki dedim.çok şükür iyiyiz bebişte bende. Artık herseyi beklemeliyiz tabiki. Sonlara geldik. Hayırlısı...
Öyle tabi. Banada herkes aynı şeyi söylüyor.
Uyu dinlen gez bebiş doğunca bi süre evdesin, uyku yok, zor vs vs. Amaaa ben gerseye haxırlıklıyım ve razıyım. Bebeğim sağsalim doğsun yeter onu bekliyorum
Canım suyu az tüketmiş olabilir misin acaba??
Bazen vitaminlerimizde yapıyor.bence ciddi bşi değildir. Kontrolün ne zanan?
Kızlar benim idrar rengim biraz koyu sanki son bir zamandır. Bişey belirtisi diildi bu dimi?
Yok protein kacagi falan rahat ol sen
Bizi her durumda haberdar et ama canim tamam mi
Oyy sana da cok az kalmis canm insallah sag salim alirsin bebisini kucaginaEvet canım inş çok az kaldı şafak saymaya başladım bugün 8Ama tabi daha da erken olabilir protein durumuna bağlı inş çıkmaz da 37+5 i bekleriz... Hepimiz hayırlısıyla kavuşalım artık bebişlere tabi zamanında
Oyy sana da cok az kalmis canm insallah sag salim alirsin bebisini kucagina
Balla en son doktorum bormale ikna etti beni yoksa sezeryan dusunuyodum ben aslinda. Ama doktoruma da cok guvrniuorum okuruna biraktim hayirlisi kizim ne zaman istiyosa bakalim :)Banada çıkmayacak gibi geliyor bakalım cumartesi belli olucak yazarım canım sonucu... Ayy çok heyecanlıyım yaaSen benden 1 hafta öndesin benim geç döllenme olmasa sat a göre 3 eylüldü senin de pek bişey kalmadı normal düşünüyosun şimdilik di mi doğumu?
Kontrolüm haftaya denizcim. Şaka gibi hala 2 haftada 1 giden birtek ben varım heralde. Valla inşallah iyi çıkarız bebişimde bende. Biz kireçlenmeliler ne zaman doğurucaz bakalımay dün benden bir hafta önde bir arkadaşımız doğum yaptı. Sezeryana tarih almıştı beklemedi yaramaz kızı gününü sağlıkla kucağımıza alalım bizde darısı zamanında bizim başımıza inşallah.
Bir iki eksiğim almak istediğim şey var avm ye gidicem tek başıma araba kullanıp evden o kadar uzaklaşıp gezmeye çekiniyorum iyi mi??Ay o kadarda diiliz saçmalamiim kaldıriim güzel popumu dimi
Yok canım haftaya sezeryan olacağım için gitmiyorum doktora artık. Zaten biliyorsun son 1,5 ayımda her hafta hastanedeydm. Şimdi doğumu bekliyoruz. Geçen pazartesi gittiğimde herşey normaldi, bir tek tansiyonum yüksek bu aralar 14ten aşağı ineiyorum ama bu sabah neyse ki 11-8
Bende twist alacağım sanırım ama gidip görme şansım olmadı. Büyük olsun istiyorum bende çok yürüyeceğim çünkü, hem de bebek rahat etsin.
Foto ekleme şansın var mı acaba?
Kadınlar anne olunca, erkekler babalarını kaybedince büyür derler..
Evett sonunda gunum kesinlesti kızlar 26ağustos dogun tarihimiz cok heyecanlwndm cok az kaldii sezaryen olacak pihtilasma var ve plesanta asagida.Allahim xsag salim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah. Nstye girdim sanci yok her sey normal tek sıkıntı bebisimin kilosu az olsun saglikli olsunda gerisi onemli degill
4 litreye yakın içiyorum. Bu kadar içince açılıyo zaten ama normal rengi daha koyu gibi hissettirdi.
Belkide sadece pimpirik yapıyorumdur.
Ah canim benim hayirli olsun tarihin ben de doktoruma 26 agustos sezeryan istedigimi soylemistim ama o beni bormale ikna etti hayirlisi tabiki ama ben de o hafta doguracagimi dusunuuorum her hal ve karda. Saglikla gelsin bebislerimizOyy sana da cok az kalmis canm insallah sag salim alirsin bebisini kucagina
Ah canim benim hayirli olsun tarihin ben de doktoruma 26 agustos sezeryan istedigimi soylemistim ama o beni bormale ikna etti hayirlisi tabiki ama ben de o hafta doguracagimi dusunuuorum her hal ve karda. Saglikla gelsin bebislerimizOyy sana da cok az kalmis canm insallah sag salim alirsin bebisini kucagina
cok sevindim canim hayirlisiyla kavusacaksin yavruna...Evett sonunda gunum kesinlesti kızlar 26ağustos dogun tarihimiz cok heyecanlwndm cok az kaldii sezaryen olacak pihtilasma var ve plesanta asagida.Allahim xsag salim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah. Nstye girdim sanci yok her sey normal tek sıkıntı bebisimin kilosu az olsun saglikli olsunda gerisi onemli degill
cikmayacak merakvetme.. az kaldi yaaa cok heyecanli tatli gunler bunlaaarrrEvet canım inş çok az kaldı şafak saymaya başladım bugün 8Ama tabi daha da erken olabilir protein durumuna bağlı inş çıkmaz da 37+5 i bekleriz... Hepimiz hayırlısıyla kavuşalım artık bebişlere tabi zamanında
Selam kızlar,
Sanırım sancım var benim sabahtan beri sağa sola döndüm yürüdüm geçmedi. Hala bebek arabası alamadım. Bebeği neyle taşıyacağım bilmiyorum. Bir türlü karar veremedim. Kraft lily ve twist ya da casual cadillac arasında kararsız kaldım. Casualdan pek menun olan yok sanki...
Ay bilmiyorum 1 hafta kaldı, hala bebeğin geleceğine inanamıyorum. Herhalde doğunca anlayacağım ancak
Canım çok saol. Evet iyi oldu. Dinleneceğim artık. Zaten istesemde bişi yapamıyorum çok apırlaştım ben.canim dinlenmek iyi gelecektir sana insallah acikligin yokmus 1 ,2 santim acikkik ile bikac hafta bekleyen var insallah son haftalari gorursun ama yorma kendini
Canım kendini dinle iyi hissetmiyorsan al dinlen. Çünkü iyice ağırlaştık artık.cnm geçmiş olsun. bol bol dinlen evde.
bu aralar bende çok yoruluyorum gidim bir iki gün rapor alasım var ama karar veremedim
Ya sorma tam herseyi konuşacağımız zaman site değişti. Takip çok zor. Eskiden mail geliyordu cevap gelince. Şimdi hiç bişi yok. Girip tek tek bakıyorum. İlla gözümden kaçıyor. Bu alıntılı mesajı bile 1 saatte becerdim.Selam arkadaslar siteye neolmus boyle eski gorunumu guzeldi degismis boyle guzel degil tamda son haftalardayiz paylasacigimiz cok sey olcak bilmiyorum burdan boyle yazdim msj gorunyormu bilmiyorum
Canım çok saol. Kızıma hemen kavuşmak istiyorum ama 38 e de gelelim istiyorumBende nefesim kesilince anlıyorum kasıldığımı çok garip bi his... Ama aceleci değil annesi artık normal 36. Haftadasın sanırım bundan sonra kasılmalarda sancılarda normal artık... zaten rahim ağzı hemen açılmıyor bende de kaç kere panik yaptılar kasılmalar 90 ları görünce ama doğum gerçekten öyle kolay olmuyomuş açılma açısından yani kasılmaların çok sık aralıklarla olması lazımmış... Şimdi dinlenirsin evde vaktini doldurur bebişin...
Canımmmmm; aklımada sen geldin dün. Dedim ki rapido'm sormuştu ne zaman ayrılcaksın izne diye malum oldu demekki dedim.çok şükür iyiyiz bebişte bende. Artık herseyi beklemeliyiz tabiki. Sonlara geldik. Hayırlısı...Bugün seninle ilgili bişey olduğunu hissettim çok ilginç.
Neyse ki bişey yok iyisin arkadaşım.
Kasılmaların olması başlaması bu haftalarımızda normaldir heralde.
Sanada daha geçen gün sordum artık ne zaman eve geçiceksin diye hayret
Çok geçmiş olsun canım. Güzel güzel dinlen huzurlu evinde artık..
Öyle tabi. Banada herkes aynı şeyi söylüyor.Hayirlusi olsun canm dinlenmek iyi gelecek sana ve kizina gör bak ne kasilma kalicak ne bişey güzel güzel beklicek zananini sende evde olmanin tadini çikar bebişler doğunca çok aricaksiniz bu boş zamanlari dedi bi arkadaş bugün
Canım suyu az tüketmiş olabilir misin acaba??Kızlar benim idrar rengim biraz koyu sanki son bir zamandır. Bişey belirtisi diildi bu dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?