2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Canımm çok sağol bitiyor bakalım Allah'ın izniyle tarihi bilmek de ayrı heyecan vericiymiş... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizle musmutlu günlerimiz olsun inş
Ay hadi bakalim guzel arkadasim sikintilarinin mukafatini 10 gun sonra alacaksin kismetse. Hersey gonlunce olsun saglikla i sallah

Tamam iste canim tam benim sikintimi anlatmisin sagol ya

Canımm çok sağol bitiyor bakalım Allah'ın izniyle tarihi bilmek de ayrı heyecan vericiymiş... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizle musmutlu günlerimiz olsun inş
Ay hadi bakalim guzel arkadasim sikintilarinin mukafatini 10 gun sonra alacaksin kismetse. Hersey gonlunce olsun saglikla insallahhh :)

Evett sonunda gunum kesinlesti kızlar 26ağustos dogun tarihimiz cok heyecanlwndm cok az kaldii sezaryen olacak pihtilasma var ve plesanta asagida.Allahim xsag salim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah. Nstye girdim sanci yok her sey normal tek sıkıntı bebisimin kilosu az olsun saglikli olsunda gerisi onemli degill

Ay hadi bakalim guzel arkadasim sikintilarinin mukafatini 10 gun sonra alacaksin kismetse. Hersey gonlunce olsun saglikla i sallah

Evet canım inş çok az kaldı şafak saymaya başladım bugün 8 Ama tabi daha da erken olabilir protein durumuna bağlı inş çıkmaz da 37+5 i bekleriz... Hepimiz hayırlısıyla kavuşalım artık bebişlere tabi zamanında

Yok protein kacagi falan rahat ol sen

Bizi her durumda haberdar et ama canim tamam mi :)

Bekler annesi bekler baksana bana ha doğurdum ha doğurucam diyodum Allah'ın izniyle 38 i görmüş olucaz...Yalnızlık zor canım benimde annem uzakta bi de ablam doğum yaptı bebişi 1 aylık oldu kayınvalidem geliyo yemek için ama artık fenalardayım zaten başından beri ısınamadık birbirimize bildiğin işkence kendim yapabilecek gücü bulsam hiç istemiyorum ama mecbur katlanıyoruz işte neyseki pazartesi annem gelicek de işkence bitecek

Yok protein kacagi falan rahat ol sen

Bizi her durumda haberdar et ama canim tamam mi

Banada çıkmayacak gibi geliyor bakalım cumartesi belli olucak yazarım canım sonucu... Ayy çok heyecanlıyım yaa Sen benden 1 hafta öndesin benim geç döllenme olmasa sat a göre 3 eylüldü senin de pek bişey kalmadı normal düşünüyosun şimdilik di mi doğumu?

Oyy sana da cok az kalmis canm insallah sag salim alirsin bebisini kucagina

Balla en son doktorum bormale ikna etti beni yoksa sezeryan dusunuyodum ben aslinda. Ama doktoruma da cok guvrniuorum okuruna biraktim hayirlisi kizim ne zaman istiyosa bakalim :)

benımde doktorum artık ıkı haftada bır cagırmaya basladı benı yalnız degılsın artık
ayyyy ya herkes doguruyor ya ne cabuk gectı bu donem yaklastıkca ınsan heyecanlanıyor ve ben korkmaya baslıyorum
allahım hepımızı bır avazda kurtarsın
sezeryan olacaklar daha ıyı gıbı gelıyor bana norml dogum ıstıyorum ben sırf saglıklı dıye yoksa boyle her an ha geldı gelecek hastanaye yetıs bekle falan bu durumlar gerıyor benı ama yınede vazgecmeyecegım normal dogumdan bır aksılık olmazsa

yukledım canım

Kadınlar anne olunca, erkekler babalarını kaybedince büyür derler..

guzel sozmus sevdım

oooooh sende rahatladın az kaldı ne guzel netlesınce durum ben rahatlıyorum sızın yerınıze
allahım sorunsuz kucagına almayı nasıp etsın arkadasım

Eklentiler

• lKRA-503560_1.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 47
Ah canim benim hayirli olsun tarihin ben de doktoruma 26 agustos sezeryan istedigimi soylemistim ama o beni bormale ikna etti hayirlisi tabiki ama ben de o hafta doguracagimi dusunuuorum her hal ve karda. Saglikla gelsin bebislerimiz

Ah canim benim hayirli olsun tarihin ben de doktoruma 26 agustos sezeryan istedigimi soylemistim ama o beni bormale ikna etti hayirlisi tabiki ama ben de o hafta doguracagimi dusunuuorum her hal ve karda. Saglikla gelsin bebislerimiz

cok sevindim canim hayirlisiyla kavusacaksin yavruna...
cikmayacak merakvetme.. az kaldi yaaa cok heyecanli tatli gunler bunlaaarrr

Eee az kaldı al artık arabanı.
Sancın için doktorunla görüşüyormusun?
canim dinlenmek iyi gelecektir sana insallah acikligin yokmus 1 ,2 santim acikkik ile bikac hafta bekleyen var insallah son haftalari gorursun ama yorma kendini
Canım çok saol. Evet iyi oldu. Dinleneceğim artık. Zaten istesemde bişi yapamıyorum çok apırlaştım ben.
cnm geçmiş olsun. bol bol dinlen evde.
bu aralar bende çok yoruluyorum gidim bir iki gün rapor alasım var ama karar veremedim
Canım kendini dinle iyi hissetmiyorsan al dinlen. Çünkü iyice ağırlaştık artık.
Selam arkadaslar siteye neolmus boyle eski gorunumu guzeldi degismis boyle guzel degil tamda son haftalardayiz paylasacigimiz cok sey olcak bilmiyorum burdan boyle yazdim msj gorunyormu bilmiyorum
Ya sorma tam herseyi konuşacağımız zaman site değişti. Takip çok zor. Eskiden mail geliyordu cevap gelince. Şimdi hiç bişi yok. Girip tek tek bakıyorum. İlla gözümden kaçıyor. Bu alıntılı mesajı bile 1 saatte becerdim.
Canım çok saol. Kızıma hemen kavuşmak istiyorum ama 38 e de gelelim istiyorum .artık dinleneceğiz bakalım. Evdede yalnızım yemek olayını napıcam bilmiyorum. Ufaktan bişiler haxırlarım artık.
Canımmmmm; aklımada sen geldin dün. Dedim ki rapido'm sormuştu ne zaman ayrılcaksın izne diye malum oldu demekki dedim.çok şükür iyiyiz bebişte bende. Artık herseyi beklemeliyiz tabiki. Sonlara geldik. Hayırlısı...
Öyle tabi. Banada herkes aynı şeyi söylüyor.
Uyu dinlen gez bebiş doğunca bi süre evdesin, uyku yok, zor vs vs. Amaaa ben gerseye haxırlıklıyım ve razıyım. Bebeğim sağsalim doğsun yeter onu bekliyorum
Kızlar benim idrar rengim biraz koyu sanki son bir zamandır. Bişey belirtisi diildi bu dimi?
Canım suyu az tüketmiş olabilir misin acaba??
Bazen vitaminlerimizde yapıyor.bence ciddi bşi değildir. Kontrolün ne zanan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…