2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Eee az kaldı al artık arabanı.
Sancın için doktorunla görüşüyormusun?
canim dinlenmek iyi gelecektir sana insallah acikligin yokmus 1 ,2 santim acikkik ile bikac hafta bekleyen var insallah son haftalari gorursun ama yorma kendini
Canım çok saol. Evet iyi oldu. Dinleneceğim artık. Zaten istesemde bişi yapamıyorum çok apırlaştım ben.
cnm geçmiş olsun. bol bol dinlen evde.
bu aralar bende çok yoruluyorum gidim bir iki gün rapor alasım var ama karar veremedim
Canım kendini dinle iyi hissetmiyorsan al dinlen. Çünkü iyice ağırlaştık artık.
Selam arkadaslar siteye neolmus boyle eski gorunumu guzeldi degismis boyle guzel degil tamda son haftalardayiz paylasacigimiz cok sey olcak bilmiyorum burdan boyle yazdim msj gorunyormu bilmiyorum
Ya sorma tam herseyi konuşacağımız zaman site değişti. Takip çok zor. Eskiden mail geliyordu cevap gelince. Şimdi hiç bişi yok. Girip tek tek bakıyorum. İlla gözümden kaçıyor. Bu alıntılı mesajı bile 1 saatte becerdim.
Canım çok saol. Kızıma hemen kavuşmak istiyorum ama 38 e de gelelim istiyorum .artık dinleneceğiz bakalım. Evdede yalnızım yemek olayını napıcam bilmiyorum. Ufaktan bişiler haxırlarım artık.
Canımmmmm; aklımada sen geldin dün. Dedim ki rapido'm sormuştu ne zaman ayrılcaksın izne diye malum oldu demekki dedim.çok şükür iyiyiz bebişte bende. Artık herseyi beklemeliyiz tabiki. Sonlara geldik. Hayırlısı...
Öyle tabi. Banada herkes aynı şeyi söylüyor.
Uyu dinlen gez bebiş doğunca bi süre evdesin, uyku yok, zor vs vs. Amaaa ben gerseye haxırlıklıyım ve razıyım. Bebeğim sağsalim doğsun yeter onu bekliyorum
Kızlar benim idrar rengim biraz koyu sanki son bir zamandır. Bişey belirtisi diildi bu dimi?
Canım suyu az tüketmiş olabilir misin acaba??
Bazen vitaminlerimizde yapıyor.bence ciddi bşi değildir. Kontrolün ne zanan?

kizlaaaar hepimizin cok azkaldiii
.... heyecan doruktaaa... hazirliklar tam gaz... bi yandan diyorum 37 bitsin hemen kendiliginden yola ciksin bebisim , gelsin... bi yandan hamileligin tadini cikaramadim daha diyorum.. ama ozledim bebisimi :) cok seviyorum onu bennn :)

10 defa aynı mesajı yazmışım :)
Kızlar biliyorsunuz dün izne ayrıldım.
Ağdaya gitsem mi ya.
Yoksa kalsın mı?
Şimdi kasılmalarım başladı ya tetiklermiyim ki acaba???
Bilemedim.

Amin canmm hepimiz inşallah valla ben de bi tuhaf oldum cok heyecanlandim bi yandan da rahatladim tarih kesinlesince

Ah canim benim hayirli olsun tarihin ben de doktoruma 26 agustos sezeryan istedigimi soylemistim ama o beni bormale ikna etti hayirlisi tabiki ama ben de o hafta doguracagimi dusunuuorum her hal ve karda. Saglikla gelsin bebislerimiz
Sag ol nurdancim belki senin bebis de gelir o tarihte belli olmaz sen normal dogumu da rahatlikla yaparsin eminimki canm gecsin gunlerrrr
cok sevindim canim hayirlisiyla kavusacaksin yavruna...

cikmayacak merakvetme.. az kaldi yaaa cok heyecanli tatli gunler bunlaaarrr

kizlaaaar hepimizin cok azkaldiii
.... heyecan doruktaaa... hazirliklar tam gaz... bi yandan diyorum 37 bitsin hemen kendiliginden yola ciksin bebisim , gelsin... bi yandan hamileligin tadini cikaramadim daha diyorum.. ama ozledim bebisimi cok seviyorum onu bennn

hepimizheyecanla bekliyoruz onlari...meleklerimizi alsak kollarimiza koklasak opsek.. offf aglayasim geliyoooo
10 defa aynı mesajı yazmışım
Kızlar biliyorsunuz dün izne ayrıldım.
Ağdaya gitsem mi ya.
Yoksa kalsın mı?
Şimdi kasılmalarım başladı ya tetiklermiyim ki acaba???
Bilemedim.
sancilari tetiklemezki bence git birsey olmaaz

sancilari tetiklemezki bence git birsey olmaaz

Hakkaten neden sancıyı tetiklesin ki, hiç bir yerde bunu okumadım da duymadım da
mesela meme uçlarının uyarılması sakıncalıdır evet.
yada cinsel ilişki doğumu hızlandırabilir o da doğru.
ama yüzyıllardır kadınlarımız ağda yapıyor eminimki son 2-3 haftada yapan da çoktur.
rahat olmalıyız bence. bende bugün gitcem belki 2 hafta içinde gelir bizim oğlan belki de sonra.
ayrıca traş diyenlere şunu demek istiyorum o zaten çıkarken müthiş bir kaşıntı yaratıyor, bu daha zor değilmi ya ağdadan.

Balla en son doktorum bormale ikna etti beni yoksa sezeryan dusunuyodum ben aslinda. Ama doktoruma da cok guvrniuorum okuruna biraktim hayirlisi kizim ne zaman istiyosa bakalim

Bende normal olsun diye çok istedim pozisyonu da müsait oğluşun ama sıkıntı anasında rahat bırakmadım bi çocuğu
Şans varken dene tabi herşeyin hayırlısı olsun....

cok sevindim canim hayirlisiyla kavusacaksin yavruna...

cikmayacak merakvetme.. az kaldi yaaa cok heyecanli tatli gunler bunlaaarrr

Sağol canım bakalım çıkmaz inş 4-5 gün fazla kalsın benimle kar kardır

normal doğum düşünen arkadaşlar, kendinizi nasıl hazırlıyorsunuz? ben tam kararımı değiştirip sezaryen düşünmeye başlamıştım (korkudan ),doktorum normale ikna etti. açıkçası motive olmaya da başladım ama beklemek epey zor.ne zaman gelicek,ne olucak..doktoruma da güveniyorum.siz neler düşünüyosunuz..
ben artık çoook ağırlaştım.sürekli uyuyorum.yemek yapmak bile acayip zor geliyor.hani yürüyüş yapsam da doğum kolay olsa diycem,yapamıyorum

Ben de seninle ayni durumdayim. Hep sezeryan istiyodum doktorum normale ikna etti. Simdi bekliyorum ne zaman gelecek diye heyecanliyim ama hic bisey yapmiyorum dusunmuuorum oluruna biraktim. Sen de oyle yap:)

kızlar erken doğum yapınca mesela 37. haftada kalan 3 hafta sonraya mı ekleniyor????mesela 38.de doğum oldu 39 ve 40. haftayı düşünerek 2 haftayı kullanamadı deyip sonraya mı ekliyorlar????anlatabildim mi?

Evet canım, birimine doğum raporunu iletiyorsun, onlar kendileri hesaplama yapıp sana işe başlayacağın tarihi bildiriyorlar. Benim ilk doğum sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak, 10 gün önce alınacak bebek, o 10 gün sonraya ekleyecekler, konuştum..

Bu arada cevap yazdığın için sağol, bana da Nehir adı daha yakın geliyor gibi ...

Canım ben ağda sancıyı tetikler mi derken genel manadan bahsetmiyorum.
Tabiki tetiklemez zira ben hamile kaldığımdan beri düzenli ağdama giderim.
Ancak benim şuan farklı bir durumum var. Kasılmalarım zaten başladı. Doktorum izne ayırdı.
Ve en son ağda maceramı da yazmıştım. Gözden kaçırman normal.
Kısaca ben kendi durumum için sordum.
Yoksa yaptıracak arkadaşları etkilemek istemem.

Genelde yalnız gidiyordum cnm zaten kendi tercihim çok şükür bütün tahlillerim hallettim hepsi temiz çıktı yalnız kansızlığım için kullandığım ilacı ikiye çıkardı Dr um Perşembe sabah 8:30 da hastanede olucaz o günde anestezi muayenesi olacak ve sonra sezeryan Allah hepimizi sağlıkla çocuklarımıza kavuşmayı
nasip etsin inş

Heyecan korku karışık duygular içindeyim bakalım Allah sağlıkla hayırlısıyla kurtarsın hepimizi cnm bebeklerimize kavuşalım sağsalim

valla bende cahıl cesaretı olayı var hıc dusunmemeye okumamaya hıkayeler dınlememeye calsııyorum bılmezsem daha kolay olacak gıbı gelıyor ama daha oncede yazdıgım gıbı belırsız bır zaman oldugu ıcın her an tetıkte beklemek dusuncesı gerıyor benı sezeryanda hersey kolay zaman bellı yanı o acıdan normal dogumda oyle degıl ıste
ama oyle boyle oldu bıttıye gelıp gıdıcek hem bız hemde bebıslerımız saglıklı olacak adı usutunde normal dogum en ıyısı bence

Biz geldik hastaneden teyzeleri kizimiz 46cm 2.480 gr olmuş herşey yolunda iki hafta sonra 36.haftada çati muayenesi yapicak şuan için normal doğuma uygun bakalm ilerleyen haftalar ne gösterir dedi.ben normal istediğimi söyledim sen kendini neye nasil hazir hissedeesen öyle yapariz dedi.kan ve idrar tahlili yapti sonuçlar temiz nst de sanci yok bebeğin harwketleri gayet iyi dedi. .bizden haberler böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…