Selam kızlar,
Sanırım sancım var benim sabahtan beri sağa sola döndüm yürüdüm geçmedi. Hala bebek arabası alamadım. Bebeği neyle taşıyacağım bilmiyorum. Bir türlü karar veremedim. Kraft lily ve twist ya da casual cadillac arasında kararsız kaldım. Casualdan pek menun olan yok sanki...
Ay bilmiyorum 1 hafta kaldı, hala bebeğin geleceğine inanamıyorum. Herhalde doğunca anlayacağım ancak
Canım çok saol. Evet iyi oldu. Dinleneceğim artık. Zaten istesemde bişi yapamıyorum çok apırlaştım ben.canim dinlenmek iyi gelecektir sana insallah acikligin yokmus 1 ,2 santim acikkik ile bikac hafta bekleyen var insallah son haftalari gorursun ama yorma kendini
Canım kendini dinle iyi hissetmiyorsan al dinlen. Çünkü iyice ağırlaştık artık.cnm geçmiş olsun. bol bol dinlen evde.
bu aralar bende çok yoruluyorum gidim bir iki gün rapor alasım var ama karar veremedim
Ya sorma tam herseyi konuşacağımız zaman site değişti. Takip çok zor. Eskiden mail geliyordu cevap gelince. Şimdi hiç bişi yok. Girip tek tek bakıyorum. İlla gözümden kaçıyor. Bu alıntılı mesajı bile 1 saatte becerdim.Selam arkadaslar siteye neolmus boyle eski gorunumu guzeldi degismis boyle guzel degil tamda son haftalardayiz paylasacigimiz cok sey olcak bilmiyorum burdan boyle yazdim msj gorunyormu bilmiyorum
Canım çok saol. Kızıma hemen kavuşmak istiyorum ama 38 e de gelelim istiyorumBende nefesim kesilince anlıyorum kasıldığımı çok garip bi his... Ama aceleci değil annesi artık normal 36. Haftadasın sanırım bundan sonra kasılmalarda sancılarda normal artık... zaten rahim ağzı hemen açılmıyor bende de kaç kere panik yaptılar kasılmalar 90 ları görünce ama doğum gerçekten öyle kolay olmuyomuş açılma açısından yani kasılmaların çok sık aralıklarla olması lazımmış... Şimdi dinlenirsin evde vaktini doldurur bebişin...
Canımmmmm; aklımada sen geldin dün. Dedim ki rapido'm sormuştu ne zaman ayrılcaksın izne diye malum oldu demekki dedim.çok şükür iyiyiz bebişte bende. Artık herseyi beklemeliyiz tabiki. Sonlara geldik. Hayırlısı...Bugün seninle ilgili bişey olduğunu hissettim çok ilginç.
Neyse ki bişey yok iyisin arkadaşım.
Kasılmaların olması başlaması bu haftalarımızda normaldir heralde.
Sanada daha geçen gün sordum artık ne zaman eve geçiceksin diye hayret
Çok geçmiş olsun canım. Güzel güzel dinlen huzurlu evinde artık..
Öyle tabi. Banada herkes aynı şeyi söylüyor.Hayirlusi olsun canm dinlenmek iyi gelecek sana ve kizina gör bak ne kasilma kalicak ne bişey güzel güzel beklicek zananini sende evde olmanin tadini çikar bebişler doğunca çok aricaksiniz bu boş zamanlari dedi bi arkadaş bugün
Canım suyu az tüketmiş olabilir misin acaba??Kızlar benim idrar rengim biraz koyu sanki son bir zamandır. Bişey belirtisi diildi bu dimi?
Amin canmm hepimiz inşallah valla ben de bi tuhaf oldum cok heyecanlandim bi yandan da rahatladim tarih kesinlesincebenımde doktorum artık ıkı haftada bır cagırmaya basladı benı yalnız degılsın artık
ayyyy ya herkes doguruyor ya ne cabuk gectı bu donem yaklastıkca ınsan heyecanlanıyor ve ben korkmaya baslıyorum
allahım hepımızı bır avazda kurtarsın
sezeryan olacaklar daha ıyı gıbı gelıyor bana norml dogum ıstıyorum ben sırf saglıklı dıye yoksa boyle her an ha geldı gelecek hastanaye yetıs bekle falan bu durumlar gerıyor benı ama yınede vazgecmeyecegım normal dogumdan bır aksılık olmazsa
yukledım canım
guzel sozmus sevdım
oooooh sende rahatladın az kaldı ne guzel netlesınce durum ben rahatlıyorum sızın yerınıze
allahım sorunsuz kucagına almayı nasıp etsın arkadasım
Sag ol nurdancim belki senin bebis de gelir o tarihte belli olmazAh canim benim hayirli olsun tarihin ben de doktoruma 26 agustos sezeryan istedigimi soylemistim ama o beni bormale ikna etti hayirlisi tabiki ama ben de o hafta doguracagimi dusunuuorum her hal ve karda. Saglikla gelsin bebislerimiz
cok sevindim canim hayirlisiyla kavusacaksin yavruna...
cikmayacak merakvetme.. az kaldi yaaa cok heyecanli tatli gunler bunlaaarrr
Tetikleyebilir canm bekle istersen biraz daha10 defa aynı mesajı yazmışım
Kızlar biliyorsunuz dün izne ayrıldım.
Ağdaya gitsem mi ya.
Yoksa kalsın mı?
Şimdi kasılmalarım başladı ya tetiklermiyim ki acaba???
Bilemedim.
10 defa aynı mesajı yazmışım
Ağdaya gitsem mi ya.
Yoksa kalsın mı?
Bilemedim.
hepimizheyecanla bekliyoruz onlari...meleklerimizi alsak kollarimiza koklasak opsek.. offf aglayasim geliyooooaar hepimizin cok azkaldiii
.... heyecan doruktaaa... hazirliklar tam gaz... bi yandan diyorum 37 bitsin hemen kendiliginden yola ciksin bebisim , gelsin... bi yandan hamileligin tadini cikaramadim daha diyorum.. ama ozledim bebisimicok seviyorum onu bennn
sancilari tetiklemezki bence git birsey olmaaz10 defa aynı mesajı yazmışım
Ağdaya gitsem mi ya.
Yoksa kalsın mı?
Bilemedim.
sancilari tetiklemezki bence git birsey olmaaz
Balla en son doktorum bormale ikna etti beni yoksa sezeryan dusunuyodum ben aslinda. Ama doktoruma da cok guvrniuorum okuruna biraktim hayirlisi kizim ne zaman istiyosa bakalim
cok sevindim canim hayirlisiyla kavusacaksin yavruna...
cikmayacak merakvetme.. az kaldi yaaa cok heyecanli tatli gunler bunlaaarrr
Ben de seninle ayni durumdayim. Hep sezeryan istiyodum doktorum normale ikna etti. Simdi bekliyorum ne zaman gelecek diye heyecanliyim ama hic bisey yapmiyorum dusunmuuorum oluruna biraktim. Sen de oyle yap:)normal doğum düşünen arkadaşlar, kendinizi nasıl hazırlıyorsunuz? ben tam kararımı değiştirip sezaryen düşünmeye başlamıştım (korkudan ),doktorum normale ikna etti. açıkçası motive olmaya da başladım ama beklemek epey zor.ne zaman gelicek,ne olucak..doktoruma da güveniyorum.siz neler düşünüyosunuz..
ben artık çoook ağırlaştım.sürekli uyuyorum.yemek yapmak bile acayip zor geliyor.hani yürüyüş yapsam da doğum kolay olsa diycem,yapamıyorum
kızlar erken doğum yapınca mesela 37. haftada kalan 3 hafta sonraya mı ekleniyor????mesela 38.de doğum oldu 39 ve 40. haftayı düşünerek 2 haftayı kullanamadı deyip sonraya mı ekliyorlar????anlatabildim mi?
Hakkaten neden sancıyı tetiklesin ki, hiç bir yerde bunu okumadım da duymadım da
mesela meme uçlarının uyarılması sakıncalıdır evet.
yada cinsel ilişki doğumu hızlandırabilir o da doğru.
ama yüzyıllardır kadınlarımız ağda yapıyor eminimki son 2-3 haftada yapan da çoktur.
rahat olmalıyız bence. bende bugün gitcem belki 2 hafta içinde gelir bizim oğlan belki de sonra.
ayrıca traş diyenlere şunu demek istiyorum o zaten çıkarken müthiş bir kaşıntı yaratıyor, bu daha zor değilmi ya ağdadan.
sakın ol cnm ya nıye daraldın oyle bak ne guzel gunu bellı olmus saglıkla sıhhatle al kucagına bunlar guzel telaslar bı an once bıter ıslerın umarım cok ugrastırmazlar senı
nıye yalnızsınkı kımsen yok
Yazmaz olurmuyum hayatim askolsun yahuu siteye alisamadim kim ne yazmis ne etmis takip edemiuorum boylece bir suru haber bir suru sevdigim arkadasim kayniyor arada cevap veremiyorum
Haftaya aliyolar demek ya ay olsun yinede cok heyecanliiii nasil guzel bir duygudur kimbilir saglikla gelsin yavrukus insallah
günah olan kısmı bir bayanın bel altı hiçkimsenin görmemesi gerektiğidir. Bu kişi bayan bile olsagünah olan kısmı ne acaba?
normal doğum düşünen arkadaşlar, kendinizi nasıl hazırlıyorsunuz? ben tam kararımı değiştirip sezaryen düşünmeye başlamıştım (korkudan ),doktorum normale ikna etti. açıkçası motive olmaya da başladım ama beklemek epey zor.ne zaman gelicek,ne olucak..doktoruma da güveniyorum.siz neler düşünüyosunuz..
ben artık çoook ağırlaştım.sürekli uyuyorum.yemek yapmak bile acayip zor geliyor.hani yürüyüş yapsam da doğum kolay olsa diycem,yapamıyorum
teşekkür ederim iyi bari bu hakkımızı düşünmüşler...ggüzel haberlerle geeeeeellll
evet canim kullanmadigin izin ekleniyor sonrasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?