cok sevindim canim maasallah kilosu da boyu da cok güzel biz de ctesi gidicez bakalim..Biz geldik hastaneden teyzeleri kizimiz 46cm 2.480 gr olmuş herşey yolunda iki hafta sonra 36.haftada çati muayenesi yapicak şuan için normal doğuma uygun bakalm ilerleyen haftalar ne gösterir dedi.ben normal istediğimi söyledim sen kendini neye nasil hazir hissedeesen öyle yapariz dedi.kan ve idrar tahlili yapti sonuçlar temiz nst de sanci yok bebeğin harwketleri gayet iyi dedi. .bizden haberler böyle...
10 defa aynı mesajı yazmışım
Kızlar biliyorsunuz dün izne ayrıldım.
Ağdaya gitsem mi ya.
Yoksa kalsın mı?
Şimdi kasılmalarım başladı ya tetiklermiyim ki acaba???
Bilemedim.
Hosgeldin canm cok güzel haberlerle gelmisin masallah bebisineeBiz geldik hastaneden teyzeleri kizimiz 46cm 2.480 gr olmuş herşey yolunda iki hafta sonra 36.haftada çati muayenesi yapicak şuan için normal doğuma uygun bakalm ilerleyen haftalar ne gösterir dedi.ben normal istediğimi söyledim sen kendini neye nasil hazir hissedeesen öyle yapariz dedi.kan ve idrar tahlili yapti sonuçlar temiz nst de sanci yok bebeğin harwketleri gayet iyi dedi. .bizden haberler böyle...
Biz geldik hastaneden teyzeleri kizimiz 46cm 2.480 gr olmuş herşey yolunda iki hafta sonra 36.haftada çati muayenesi yapicak şuan için normal doğuma uygun bakalm ilerleyen haftalar ne gösterir dedi.ben normal istediğimi söyledim sen kendini neye nasil hazir hissedeesen öyle yapariz dedi.kan ve idrar tahlili yapti sonuçlar temiz nst de sanci yok bebeğin harwketleri gayet iyi dedi. .bizden haberler böyle...
aslında 37 haftalık bu gün kontrolüm vardı dr bir hafta daha dayanır bu bebek kilosuda 3 kilo normal dedi çok korkuyorum haftaya ya da her an doğum olabilir aklınıza gelen bi dua varsa okuyun bana lütfen 37 yaşındayım çok fazla da şansım yok ki Allahım benim bebeğime de sizlerinkinede sağlıklı olmayı nasip etsin Allah hepimize yardım etsinArtik 38 haftaliksin canim hicbisey olmaz saglikla gelsinler yeter
Artik 38 haftaliksin canim hicbisey olmaz saglikla gelsinler yeter
Çok şükür haftasiyla uyumlu.cok sevindim canim maasallah kilosu da boyu da cok güzel biz de ctesi gidicez bakalim..
Saol canm hepimizin haberleri güzel bebişleri sağlikli olsun inş..Hosgeldin canm cok güzel haberlerle gelmisin masallah bebisinee
Evet artik son zamanlar çabuk geçsin kizimi kucağima alayim istiyorum.sicaklardan çok bunaldim zaman bi an önce gećsin istiyorum.kendimi çok hantal hissediyorum gücüm yok halsiz ve keyifsizim ağirlaştim iyice hiç bişey yapasim yok sürekli midem yaniyo.bunalima girdim galibaa :)masallah canım cok guzel hbrler bunlar hep boyle devam etsın ınsallah
senın doktorun hızlı cıkmıs masallah ben daha hıc nst ye gırmedım bıle catı muayenesınıde ne zaman yapacagını soylemedı bıle
hadı son zamanlarımız guzel guzel atlatalım
Canim ben de genc diilim 33 yasindayim ama lurfen aklina kotu bisey getirme hersey yolunda olaak. Bu saatten sonra yapacagimiz son sey olumsuz dusumek. Saglikla gelecek ufaklik merak etme allah korusun bebeklerimizi ve biziaslında 37 haftalık bu gün kontrolüm vardı dr bir hafta daha dayanır bu bebek kilosuda 3 kilo normal dedi çok korkuyorum haftaya ya da her an doğum olabilir aklınıza gelen bi dua varsa okuyun bana lütfen 37 yaşındayım çok fazla da şansım yok ki Allahım benim bebeğime de sizlerinkine de sağlıklı olmayı nasip etsin Allah hepimize yardım etsin
az su içtiğinin kanıtı, başka birşey değil, korkma
canım ben de senın gıbı tüp bebek yontemıyle hamıleyım.2.tüp denememızde kavuştuk kızımıza. ama doğum seklı konusunda kararsızım. doktorun sana ne dedı? bir doktorum normal dıyor,diğerı ıse zor elde edılen bır gebelıgı normal dogum bekleyerek neden riske atalım deyıp sezaryan yanlısı oldugunu soyledıi. kararsızım çok :44:Çok şükür haftasiyla uyumlu.
Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldiğim için sağlikli olsunda başka bişey istemiyorum..
benımde doktorum artık ıkı haftada bır cagırmaya basladı benı yalnız degılsın artık
ayyyy ya herkes doguruyor ya ne cabuk gectı bu donem yaklastıkca ınsan heyecanlanıyor ve ben korkmaya baslıyorum
allahım hepımızı bır avazda kurtarsın
sezeryan olacaklar daha ıyı gıbı gelıyor bana norml dogum ıstıyorum ben sırf saglıklı dıye yoksa boyle her an ha geldı gelecek hastanaye yetıs bekle falan bu durumlar gerıyor benı ama yınede vazgecmeyecegım normal dogumdan bır aksılık olmazsa
oooooh sende rahatladın az kaldı ne guzel netlesınce durum ben rahatlıyorum sızın yerınıze
allahım sorunsuz kucagına almayı nasıp etsın arkadasım
cnm bnm de ole oluyo ama son haftalarda normal
aci ,yanma filan yoksa sorun yok
Hahahaha bisey diyim mi kuzenimdede bu his vardi popom agriyo popoma baski var diyodu evet bebek kanala yerlesmisti:)Durumumuz tamamen aynı bende sağlıklı diye normal istiyorum ama bakalım son anda bi özel hastane kazığı yiyecek miyim diyede kendimi çok ümitlendirmiyorumhayırlısı neyse öyle olsun hepimiz için
Herkes çok daha sık gidiyo biz niye hala 2 haftada 1 gidiyoruz ya
Bugün anneme birkaç gündür bebek popomdan çıkıcak gibi hissediyorum dedim ama alttan diil resmen popoma baskı yapıyo çok tuhafAnnemde bana bebi muhtemelen doğum kanalına kafasını yerleştirmiş hayırlı uğurlu olsun dedi. Çok merak ediyorum haftaya sahiden öyle çıkıcak mı. Biraz erken sanki ama. Aman sağlıkla doğsunlarda hiçbişey umrumda diil gerçi
sancilari tetiklemezki bence git birsey olmaaz
Canım ben ağda sancıyı tetikler mi derken genel manadan bahsetmiyorum.
Tabiki tetiklemez zira ben hamile kaldığımdan beri düzenli ağdama giderim.
Ancak benim şuan farklı bir durumum var. Kasılmalarım zaten başladı. Doktorum izne ayırdı.
Ve en son ağda maceramı da yazmıştım. Gözden kaçırman normal.
Kısaca ben kendi durumum için sordum.
Yoksa yaptıracak arkadaşları etkilemek istemem.
Bekler annesi bekler baksana bana ha doğurdum ha doğurucam diyodum Allah'ın izniyle 38 i görmüş olucaz...Yalnızlık zor canım benimde annem uzakta bi de ablam doğum yaptı bebişi 1 aylık oldu kayınvalidem geliyo yemek için ama artık fenalardayım zaten başından beri ısınamadık birbirimize bildiğin işkence kendim yapabilecek gücü bulsam hiç istemiyorum ama mecbur katlanıyoruz işte neyseki pazartesi annem gelicek de işkence bitecek
10 defa aynı mesajı yazmışım
Kızlar biliyorsunuz dün izne ayrıldım.
Ağdaya gitsem mi ya.
Yoksa kalsın mı?
Şimdi kasılmalarım başladı ya tetiklermiyim ki acaba???
Bilemedim.
Yanliz degildin canim benim gunumde 15 eylulAyyyyy çogu kişiye gün verılmış bıle eylul değil ağustos annesı olacaklar ne guzel keşke benımkıde ağustosa denk gelseydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?