2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
cok sevindim canim maasallah kilosu da boyu da cok güzel biz de ctesi gidicez bakalim..

10 defa aynı mesajı yazmışım
Kızlar biliyorsunuz dün izne ayrıldım.
Ağdaya gitsem mi ya.
Yoksa kalsın mı?
Şimdi kasılmalarım başladı ya tetiklermiyim ki acaba???
Bilemedim.

Yok ya parmağını mı sokacak sanki ağdacı
Ben de gitmek istiyorum ama utanıyorum, burdaki ağdacılar fazla geveze zaten canımı sıkarlar. Epilasyona gidiyordum az çıkıyor gerçi ama tüy dökücü krem de kaşıntı yapıyo sıcakta.
bir de kıl derdimiz var ya nedir çektiğimiz :S

Hosgeldin canm cok güzel haberlerle gelmisin masallah bebisinee

Kizlar yaa cok fena bir bel agrisi cekiyrum ne yapsam gecmiyor Allah im. aglayacagim simdi ya!!

masallah canım cok guzel hbrler bunlar hep boyle devam etsın ınsallah
senın doktorun hızlı cıkmıs masallah ben daha hıc nst ye gırmedım bıle catı muayenesınıde ne zaman yapacagını soylemedı bıle
hadı son zamanlarımız guzel guzel atlatalım

Artik 38 haftaliksin canim hicbisey olmaz saglikla gelsinler yeter
aslında 37 haftalık bu gün kontrolüm vardı dr bir hafta daha dayanır bu bebek kilosuda 3 kilo normal dedi çok korkuyorum haftaya ya da her an doğum olabilir aklınıza gelen bi dua varsa okuyun bana lütfen 37 yaşındayım çok fazla da şansım yok ki Allahım benim bebeğime de sizlerinkinede sağlıklı olmayı nasip etsin Allah hepimize yardım etsin

Artik 38 haftaliksin canim hicbisey olmaz saglikla gelsinler yeter

aslında 37 haftalık bu gün kontrolüm vardı dr bir hafta daha dayanır bu bebek kilosuda 3 kilo normal dedi çok korkuyorum haftaya ya da her an doğum olabilir aklınıza gelen bi dua varsa okuyun bana lütfen 37 yaşındayım çok fazla da şansım yok ki Allahım benim bebeğime de sizlerinkine de sağlıklı olmayı nasip etsin Allah hepimize yardım etsin

cok sevindim canim maasallah kilosu da boyu da cok güzel biz de ctesi gidicez bakalim..
Çok şükür haftasiyla uyumlu.
Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldiğim için sağlikli olsunda başka bişey istemiyorum..

Hosgeldin canm cok güzel haberlerle gelmisin masallah bebisinee
Saol canm hepimizin haberleri güzel bebişleri sağlikli olsun inş..

Evet artik son zamanlar çabuk geçsin kizimi kucağima alayim istiyorum.sicaklardan çok bunaldim zaman bi an önce gećsin istiyorum.kendimi çok hantal hissediyorum gücüm yok halsiz ve keyifsizim ağirlaştim iyice hiç bişey yapasim yok sürekli midem yaniyo.bunalima girdim galibaa :)

Canim ben de genc diilim 33 yasindayim ama lurfen aklina kotu bisey getirme hersey yolunda olaak. Bu saatten sonra yapacagimiz son sey olumsuz dusumek. Saglikla gelecek ufaklik merak etme allah korusun bebeklerimizi ve bizi

Selam kizlar bugün doktora gittim kızım 2300 gr bana biraz az geldi kilosu doktor normal dedi ama. NSt ye girdim bebek uyuyordu yarım saat sonra bidaha girmek zorunda kaldım neyseki iyiydi kızım ama benim kansızlıgım devam ediyormuş yine kan verdim. Insallah doguma kadar biraz yükselir cünkü ikinci doğumumda cok kan kaybetmiştim bundada öyle olursa kendimi toparlamam zor olur. Bide benim vajinamda varis var ondan cok kan kaybediyorum ama normal doguma engel değil .

Çok şükür haftasiyla uyumlu.
Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldiğim için sağlikli olsunda başka bişey istemiyorum..
canım ben de senın gıbı tüp bebek yontemıyle hamıleyım.2.tüp denememızde kavuştuk kızımıza. ama doğum seklı konusunda kararsızım. doktorun sana ne dedı? bir doktorum normal dıyor,diğerı ıse zor elde edılen bır gebelıgı normal dogum bekleyerek neden riske atalım deyıp sezaryan yanlısı oldugunu soyledıi. kararsızım çok :44:

Durumumuz tamamen aynı bende sağlıklı diye normal istiyorum ama bakalım son anda bi özel hastane kazığı yiyecek miyim diyede kendimi çok ümitlendirmiyorum :) hayırlısı neyse öyle olsun hepimiz için
Herkes çok daha sık gidiyo biz niye hala 2 haftada 1 gidiyoruz ya
Bugün anneme birkaç gündür bebek popomdan çıkıcak gibi hissediyorum dedim ama alttan diil resmen popoma baskı yapıyo çok tuhaf Annemde bana bebi muhtemelen doğum kanalına kafasını yerleştirmiş hayırlı uğurlu olsun dedi. Çok merak ediyorum haftaya sahiden öyle çıkıcak mı. Biraz erken sanki ama. Aman sağlıkla doğsunlarda hiçbişey umrumda diil gerçi

slm kızlar ben geçen dr. gittim oğluşum 33+0 adet tarihime göre fakat
GA AUA 34w5d
EFW GA hadlock 35w1d

neden bu değerler ikiside farklı
aslında bir hafta önde gidiyodu ama efw ga ne demek neden o daha ilerde bilgisi olan söylesin lütfen internettede araştırdım ama bulamadım

Hahahaha bisey diyim mi kuzenimdede bu his vardi popom agriyo popoma baski var diyodu evet bebek kanala yerlesmisti:)

Canim hala 2 haftada bir diye uzulme ben ilk defa haftada vir gidicem yani 36+4 e kadar 2 haftada bir gittim 36 dan sonra

sancilari tetiklemezki bence git birsey olmaaz

Hakkaten neden sancıyı tetiklesin ki, hiç bir yerde bunu okumadım da duymadım da
mesela meme uçlarının uyarılması sakıncalıdır evet.
yada cinsel ilişki doğumu hızlandırabilir o da doğru.
ama yüzyıllardır kadınlarımız ağda yapıyor eminimki son 2-3 haftada yapan da çoktur.
rahat olmalıyız bence. bende bugün gitcem belki 2 hafta içinde gelir bizim oğlan belki de sonra.
ayrıca traş diyenlere şunu demek istiyorum o zaten çıkarken müthiş bir kaşıntı yaratıyor, bu daha zor değilmi ya ağdadan.

valla forumda bir ağda meselesidir gidiyor o yüzden dayanamadım yorum yaptım
şahsınıza yönelik birşey düşünmedim bile.
pardon :)))

10 defa aynı mesajı yazmışım
Kızlar biliyorsunuz dün izne ayrıldım.
Ağdaya gitsem mi ya.
Yoksa kalsın mı?
Şimdi kasılmalarım başladı ya tetiklermiyim ki acaba???
Bilemedim.

Ya bilemedim ki canım ben geçenlerde ilk defa gittim çok kastım kendimi bayılıyodum :)
Birkaç gün bekle biraz rahatla öyle git istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…