2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Merhaba kızlar, bizde doktordan geldik az önce bebeğimin kilosu 2 hafta önce gerideydi, bol süt kaşar peyniri ve muz yedim sizlerden öğrendiğim üzere vee bebeğim 2500 gr olmuş :)
Hepinize teşekkürler. Ayrıca kıxım doğum kanalına girmiş 2 hafta sonra vaginal muayene olucaz. Son düzlüğe girdik artık hayırlısıyla bebişlerimizi elimize almak nasip olsun

Merhaba kızlar, bizde doktordan geldik az önce bebeğimin kilosu 2 hafta önce gerideydi, bol süt kaşar peyniri ve muz yedim sizlerden öğrendiğim üzere vee bebeğim 2500 gr olmuş :)
Hepinize teşekkürler. Ayrıca kıxım doğum kanalına girmiş 2 hafta sonra vaginal muayene olucaz. Son düzlüğe girdik artık hayırlısıyla bebişlerimizi elimize almak nasip olsun

Hepinize teşekkürler. Ayrıca kıxım doğum kanalına girmiş 2 hafta sonra vaginal muayene olucaz. Son düzlüğe girdik artık hayırlısıyla bebişlerimizi elimize almak nasip olsun :)

Masallah canim bebegine ne guzel haberlerle gelmissin hepimiz boyle guzel haberler veririz insallah burada

Masallah canim bebegine ne guzel haberlerle gelmissin hepimiz boyle guzel haberler veririz insallah burada

Bende daha nst ye hic girmedim dr um 36.haftada dedi sezeryan oldugum icin zaten cati muayenem falan yok

canım sıkıldı bugün yaa. dr kontrollerim iki haftaya birdi. bana son kontrolde doktorum 18 gibi gelirsin demişti. 18 inde eşimin yüksek lisans mülakatı olduğu için ben 20 gibi giderim diye planlıyordum. bu arada doktorum 90 km uzaklıktaki bir ilde. neyse bugün hastaneyi aradım randevu almaya bizim dr izne çıkıyormuş bir hafta. e ben 18inde gidemeyecğim direk 27 sine kaldı kontrol. yani 37+0 olacağım gittiğimde. en son 34 te gitmiştim. çok mu geç olacak kızlar ya korkuyorum. kaldığım ilçede dr var arada ona da görünüyorum zaten ama içim hiç rahat olmayacak sanki böyle... ne yapsam kii

Canım bence diğer doktora görün, içinde rahat eder bir sonraki kontrole kadar..
Yada kendi doktorun ne zaman izne çıkıyorsa çıkmadan görün.
18 sana uymuyorsa 16 yada 15 veya 19 u.
Acaba araya sıkışamaz mısın ???
anım

İlcedeki doktora goruneegim haftaya zaten cagirmisti a iste pimpirik hastasi oldum yaa. ablam da sikinti yapma arada doktora goruneceksin acil bisey olsa o da gorur diyor ama diger doktoruma daha cok guveniyorum tabiki.. araya da sikisamam heralde 27 sine zor randevu buldum izin oncesi ve sonrasi hastalari yigilmis tabi. tesekkurler cnm bu arada cevapladign icin..

Ya kızlar birşey soracağım sizin de bebişlerinizin hareketleri 33. haftadan hatta 34. haftadan sonra azaldı mı? Ben en çok bundan endişeleniyorum

Ya kızlar birşey soracağım sizin de bebişlerinizin hareketleri 33. haftadan hatta 34. haftadan sonra azaldı mı? Ben en çok bundan endişeleniyorum
Canım bu tüm kaynaklarda yazıyor.
Hafta hafta gebelik gibi yazılar okuyorsan eğer, çoğunda belli bir haftadan sonra hareketlerin azaldığı bilgisi verilmiş.
Tabi ki gün içinde gene hareketliler ama eskisine göre yerleri dar, suları az. Anca bu kadar hareket ediyorlar
Benim doktorum günde 10 hareketin altında hareket olursa gel dedi.
Bende ona dikkat ediyorum sadece...

Kızlar bugün doktora gittim, oğluşum 3300 gr olmuş. Ben kilo almamışım hayırlısıyla 22sinde doğumum var. Rabbim hepimizi sağ salim kurtarsın inşallah. Evlatlarımıza hayırlı ömürler versin

Kızlar bugün doktora gittim, oğluşum 3300 gr olmuş. Ben kilo almamışım hayırlısıyla 22sinde doğumum var. Rabbim hepimizi sağ salim kurtarsın inşallah. Evlatlarımıza hayırlı ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…