2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kızlar bugün doktora gittim, oğluşum 3300 gr olmuş. Ben kilo almamışım hayırlısıyla 22sinde doğumum var. Rabbim hepimizi sağ salim kurtarsın inşallah. Evlatlarımıza hayırlı ömürler versin

Nolmuş foruma yaa herkesin yazdığı üçer beşer tane çıkıyor zaten şekli şemali iyice soğuttu hepimizi

Gözün aydın canım ne güzel, bebeğin açığı kapatmış.. Darısı başıma diyeyim, beni kızımında göbek çevresi ve dolayısıyla kilosu 10 gün geriden geliyor hep. O kadar dikkatli beslenmeme rağmen bir türlü gününü yakalayamıyoruz. Napalım sağlıklı olsun da doğduktan sonra alır kiloları inşallah..

Gözün aydın canım ne güzel, bebeğin açığı kapatmış.. Darısı başıma diyeyim, beni kızımında göbek çevresi ve dolayısıyla kilosu 10 gün geriden geliyor hep. O kadar dikkatli beslenmeme rağmen bir türlü gününü yakalayamıyoruz. Napalım sağlıklı olsun da doğduktan sonra alır kiloları inşallah..

Bende daha nst ye hic girmedim dr um 36.haftada dedi sezeryan oldugum icin zaten cati muayenem falan yok

Bense 32. haftadan sonra 10 günde bir nst ye giriyorum. Benim doktor çok mu titiz davranıyor ne.. Allahtan ilk doğum sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak ta çatı muayenesi bende de yok..

Hahahaha bisey diyim mi kuzenimdede bu his vardi popom agriyo popoma baski var diyodu evet bebek kanala yerlesmisti

Canim hala 2 haftada bir diye uzulme ben ilk defa haftada vir gidicem yani 36+4 e kadar 2 haftada bir gittim 36 dan sonra

Hafif pimpiriklendim acaba haftayaki randevumu yarına mı alsam diyorum? Ama bu seferde haftasını bozucam saçma bişey olucak bilemedim. Haftaya 36+ yım çünkü..Haftasonunu hareketli geçirirsem falan bişey olmaz heralde..bağırsaklarımda bozuk üzerimde garip bi enerjide var ben doğuruyomuyum ya

Selam kızlar. . En son yazdığımda tansiyon yüksekliğinden bebeğim gelişemiyor diye canım sıkkındı. Simdi alıntı yapamıyorum yazan moral veren arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim.
benim durumumda değişiklik olmadı( tansiyon yüksekliğim artarak devam ediyor bebegim de maalesef bir aydir 100 gr ancak alabildi.kilosu 2650 gr civarında. Bir hafta tansiyon ilacı kullanmaya devam edeceğim. Bebeğin gelişmesi artik durdu dedi dr. Haftaya sali ya da çarşamba zaten 37 hafta olmuş oluyoruz. Mecburen müdahale edeceğiz dedi. Basta cok üzüldüm ama şimdi sanırım kabullendim durumu. Allahım saglikla kavusmamizi nasip etsin de kilosu 3 ayda normal bebekleri yakalar dedi doktorum. Artik kilosuna takılmıyorum. Beni uzen bebeğim çok aktif suyu yerinde plasentasi cok iyi kan akışı vs herşey yolunda ancak iste her zaman düşük olan tansiyonumun şu dönemde yüksek olması problemim yüzünden bebeğim gelişemiyor o nedenle 3 hafta önce alinacak olmasına üzülüyorum (( yine de buna da şükür tabi... Böylece Ağustos anneleri kervanına ben de dahil oldum. Hadi hayırlısı artık.. hepinize gününde sağlıkla rahat doğumlarla bebeginize kavusmanizi diliyorum. Bu arada iyi ki varsınız

Selam kızlar. . En son yazdığımda tansiyon yüksekliğinden bebeğim gelişemiyor diye canım sıkkındı. Simdi alıntı yapamıyorum yazan moral veren arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim.
benim durumumda değişiklik olmadı( tansiyon yüksekliğim artarak devam ediyor bebegim de maalesef bir aydir 100 gr ancak alabildi.kilosu 2650 gr civarında. Bir hafta tansiyon ilacı kullanmaya devam edeceğim. Bebeğin gelişmesi artik durdu dedi dr. Haftaya sali ya da çarşamba zaten 37 hafta olmuş oluyoruz. Mecburen müdahale edeceğiz dedi. Basta cok üzüldüm ama şimdi sanırım kabullendim durumu. Allahım saglikla kavusmamizi nasip etsin de kilosu 3 ayda normal bebekleri yakalar dedi doktorum. Artik kilosuna takılmıyorum. Beni uzen bebeğim çok aktif suyu yerinde plasentasi cok iyi kan akışı vs herşey yolunda ancak iste her zaman düşük olan tansiyonumun şu dönemde yüksek olması problemim yüzünden bebeğim gelişemiyor o nedenle 3 hafta önce alinacak olmasına üzülüyorum (( yine de buna da şükür tabi... Böylece Ağustos anneleri kervanına ben de dahil oldum. Hadi hayırlısı artık.. hepinize gününde sağlıkla rahat doğumlarla bebeginize kavusmanizi diliyorum. Bu arada iyi ki varsınız

Sıkıntı yapma canım sen nasılsın bilmiyorum ama ben minyonum tamamen bununla alakalı dedi doktorum. Yani kızım bana çekmiş :) Sağlık problemi olmasın da hiç önemli değil doğduktan sonra sütümüzle tosun yaparız biz onları :))

Sıkıntı yapma canım sen nasılsın bilmiyorum ama ben minyonum tamamen bununla alakalı dedi doktorum. Yani kızım bana çekmiş :) Sağlık problemi olmasın da hiç önemli değil doğduktan sonra sütümüzle tosun yaparız biz onları :))

yok canım yaa pek minyon sayılmam. 1.70 boya 66 kiloyum. İlk gebelikte oğlum 3800 gr doğmuştu. Beslenme olarak hiç farklı şey yapmıyorum ama bu sefer hanımefendi ancak 2500 gr doğacak gibi. Aman dediğin gibi sağlıklı olsunlar da sütümüz yarar inşallah, besler büyütürüz onları..

Kızlar kusura bakmayın. Msjı yazdım, hata dedi. Hata dedikçe kaç kez bastım tuşa. Meğerse hepsini yayınlanış. ondan bir çok msjım var

Canım kilo gerçekten telafi ediliyo doğumdan sonra.
Sen ve bebiş iyi olsun yetr riskli zamanlarımızıda geçtik çok şükür
Herseyin hayırlısı olsun
Haberlerini bekliyorum.

Canım kilo gerçekten telafi ediliyo doğumdan sonra.
Sen ve bebiş iyi olsun yetr riskli zamanlarımızıda geçtik çok şükür
Herseyin hayırlısı olsun
Haberlerini bekliyorum.

Selam kizlar ben bu başlığa ilk kez giriyorum bugün, hepinize kolay saglikli doğumlar diliyoruk, ben de ins 22 eylül de ikinci oğluma doğum yapacağım. Siz hangi hastanede doğum yapmayi düşünüyorsunuz,? Ben pendik devlet hastanesini düşünüyorum orda dogum yapacak olan var mi önerir misiniz? Iyi aksamlar :)

Kizlar kk nin android uygulaması kalktı gremiorum blgsayarda yok çok üzgünüm gremedigmden göğüs el pompasını II bi marka onerlrmisinz ama cicko dan memnun değiller bu arada elektriksiz pompadan ozelden msj atin lütfen alintilandimi göremiyorum teskkurlerrrr

Kizlar kk nin android uygulaması kalktı gremiorum blgsayarda yok çok üzgünüm gremedigmden göğüs el pompasını II bi marka onerlrmisinz ama cicko dan memnun değiller bu arada elektriksiz pompadan ozelden msj atin lütfen alintilandimi göremiyorum teskkurlerrrr

Kızlar merhaba doğru dürüst giremiyorum androit uygulaması kalktığından ne saçma oldu ya cumr kontrolüm var sizleri çok merak ediyorum varmı doğuran
Asia yani deniz basılsın
Denizb sevgi kelebeği edsofi aslı siz ne yaptınız

Canim benm yarin konturolum var ntsyede gircem bakalım 34 iken 2800 su simdi kaç kilo merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…