canım sıkıldı bugün yaa. dr kontrollerim iki haftaya birdi. bana son kontrolde doktorum 18 gibi gelirsin demişti. 18 inde eşimin yüksek lisans mülakatı olduğu için ben 20 gibi giderim diye planlıyordum. bu arada doktorum 90 km uzaklıktaki bir ilde. neyse bugün hastaneyi aradım randevu almaya bizim dr izne çıkıyormuş bir hafta. e ben 18inde gidemeyecğim direk 27 sine kaldı kontrol. yani 37+0 olacağım gittiğimde. en son 34 te gitmiştim. çok mu geç olacak kızlar ya korkuyorum. kaldığım ilçede dr var arada ona da görünüyorum zaten ama içim hiç rahat olmayacak sanki böyle... ne yapsam kii
canım sıkıldı bugün yaa. dr kontrollerim iki haftaya birdi. bana son kontrolde doktorum 18 gibi gelirsin demişti. 18 inde eşimin yüksek lisans mülakatı olduğu için ben 20 gibi giderim diye planlıyordum. bu arada doktorum 90 km uzaklıktaki bir ilde. neyse bugün hastaneyi aradım randevu almaya bizim dr izne çıkıyormuş bir hafta. e ben 18inde gidemeyecğim direk 27 sine kaldı kontrol. yani 37+0 olacağım gittiğimde. en son 34 te gitmiştim. çok mu geç olacak kızlar ya korkuyorum. kaldığım ilçede dr var arada ona da görünüyorum zaten ama içim hiç rahat olmayacak sanki böyle... ne yapsam kii
bende bunu soracaktım benimki azalmadı da değişti benim suyum azalmaya başlamıştı ondan mı ypksa herkeste mi böyle?? şöyleki: sanki artık tekmelemiyorda sürtünüyor gibi sıkışmış gibi...nasıl anlatayım sanki dayanıyor da dönüyor gibi sizde de öyle mi??Ya kızlar birşey soracağım sizin de bebişlerinizin hareketleri 33. haftadan hatta 34. haftadan sonra azaldı mı? Ben en çok bundan endişeleniyorum
Kizlar kk nin android uygulaması kalktı gremiorum blgsayarda yok çok üzgünüm gremedigmden göğüs el pompasını II bi marka onerlrmisinz ama cicko dan memnun değiller bu arada elektriksiz pompadan ozelden msj atin lütfen alintilandimi göremiyorum teskkurlerrrr
Ah canim benim hayirli olsun tarihin ben de doktoruma 26 agustos sezeryan istedigimi soylemistim ama o beni bormale ikna etti hayirlisi tabiki ama ben de o hafta doguracagimi dusunuuorum her hal ve karda. Saglikla gelsin bebislerimiz
normal doğum düşünen arkadaşlar, kendinizi nasıl hazırlıyorsunuz? ben tam kararımı değiştirip sezaryen düşünmeye başlamıştım (korkudan ),doktorum no
rmale ikna etti. açıkçası motive o
ayok yok yokyokya da başladım ama beklemek epey zor.ne zaman gelicek,ne olucak..doktoruma da güveniyorum.siz neler düşünüyosunuz..
ben artık çoook ağırlaştım.sürekli uyuyorum.yemek yapmak bile acayip zor geliyor.hani yürüyüş yapsam da doğum kolay olsa diycem,yapamıyorum
Canım bence için rahat olsun. Eğer sık takip edilmen gereken bir risk durumun yoksa sorun olmaz insallah.ben de 34±4 te gitmistim. sonraki kontrolu 20 gün sonraya verdi. 37±3 olcam o zaman inşallah.
Canım bence için rahat olsun. Eğer sık takip edilmen gereken bir risk durumun yoksa sorun olmaz insallah.ben de 34±4 te gitmistim. sonraki kontrolu 20 gün sonraya verdi. 37±3 olcam o zaman inşallah.
Biz geldik hastaneden teyzeleri kizimiz 46cm 2.480 gr olmuş herşey yolunda iki hafta sonra 36.haftada çati muayenesi yapicak şuan için normal doğuma uygun bakalm ilerleyen haftalar ne gösterir dedi.ben normal istediğimi söyledim sen kendini neye nasil hazir hissedeesen öyle yapariz dedi.kan ve idrar tahlili yapti sonuçlar temiz nst de sanci yok bebeğin harwketleri gayet iyi dedi. .bizden haberler böyle...
Biz geldik hastaneden teyzeleri kizimiz 46cm 2.480 gr olmuş herşey yolunda iki hafta sonra 36.haftada çati muayenesi yapicak şuan için normal doğuma uygun bakalm ilerleyen haftalar ne gösterir dedi.ben normal istediğimi söyledim sen kendini neye nasil hazir hissedeesen öyle yapariz dedi.kan ve idrar tahlili yapti sonuçlar temiz nst de sanci yok bebeğin harwketleri gayet iyi dedi. .bizden haberler böyle...
ben braun 4520 modelini alacağım tatlım, kullanan çok arkadaşım var ve çok memnunlar..ateşölçer olarak hangi marka aldınız kızlar?
arzum iyi midir?
ben braun 4520 modelini alacağım tatlım, kullanan çok arkadaşım var ve çok memnunlar..
kızlar biliyorum birçoğunuz bana kızacak ama benim bir derdim var. gündüz o kadar yoruluyorum ki sıcaktan dolayı geceleri hiç kalkamıyorum. ya bebeğin başı tam aşağı inmedi ondan yahut bende birşey var. bu ikinci gebeliğim ve ilkine dair hatırladığım şeylerden biri de ilk 3 ayı ve son 3 ayı wc de geçirdiğimbunda da öyle bir uyuyorum ki gece. wc ye kalktığımda taa sabah namazı için çoğu zaman yahut oğlum uyandığında böbreklerimin bile ağrıdığını farkediyorum. üstelik gece su içmezsem sadece ağrı olmuyor el ayağım da çok fena şişiyor. gece kalkmayan hamilelerle ilgili kötü neticelere sebep olan bir yazı okumuştum burada biri paylaşmıştı şimdi de kafama onu taktım. serinlik sadece gece oluyor ve birtek o zaman uyuyabiliyorum o da kısa uyku zaten. gce 10 dan sabah 5 e kadar en fazla sürdüğü.. kalkıyorum uyanıyorum ama ne yanımdaki suya uzanacak takatim oluyor ne de wc ye gitmeye.. ne tavsiye edersiniz??
bir de benim oğlan iki gün önce 8 ayda yapmadığı kadar hareket yapmaya başladı anormal değil mi bu? taklalar tekmeler vurmalar ittirmeler kaymalar.. bir gün önce başladı olay o gün hem hamile egzersizine başlamıştım hem de bağırsağımdaki enfeksiyon için ilaca. yan etkileri diye düşündüm çünkü 14 saat boyunca bebek hareketlerinden duyduğum rahatsızlık-evet ciddi ciddi rahatsızlık- sebebiyle ağladım ve soluma yattım sadece o zaman sakinleşiyordu çünkü. bugün dr a çalışamaz raporu almaya gidiyorum ama sekreteri çok doluyuz gel raporunu vereyim git dedi beklesem de muayeneye girsem mi? böyle deli fişek değildi benim bu oğlum sakin uyumlu arada yeri gelince aktifleşen bi bebekti. niye böyle oldu anlamadım lütfn birileri cevap yazsın(
kızlar aynen bu siteyi takıp edemiyorum. kım böyle yaptıysa eskı halıne cevırsın....
bende bugun işe başladım 11 gün izindeydim.
29agustos dogum ıznıne cıkyorum ama bende onumuzdekı hafat ıse gıdıp, dıger hafta aıle hekımınden 3 gün rapor alayım dıyorum 28-29 doktora gıdıcem zaten...o haftada öyle biter.
sıcaklardan nefret ettım
2gündür sırtım agrıyor çok fena...
dün aksam kasıklarımda bir ağrı oldu hafıf adet sancısı gibi....
bıraz belim ağırdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?