2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canım bence için rahat olsun. Eğer sık takip edilmen gereken bir risk durumun yoksa sorun olmaz insallah.ben de 34±4 te gitmistim. sonraki kontrolu 20 gün sonraya verdi. 37±3 olcam o zaman inşallah.

Ya kızlar birşey soracağım sizin de bebişlerinizin hareketleri 33. haftadan hatta 34. haftadan sonra azaldı mı? Ben en çok bundan endişeleniyorum
bende bunu soracaktım benimki azalmadı da değişti benim suyum azalmaya başlamıştı ondan mı ypksa herkeste mi böyle?? şöyleki: sanki artık tekmelemiyorda sürtünüyor gibi sıkışmış gibi...nasıl anlatayım sanki dayanıyor da dönüyor gibi sizde de öyle mi??

kızlar biliyorum birçoğunuz bana kızacak ama benim bir derdim var. gündüz o kadar yoruluyorum ki sıcaktan dolayı geceleri hiç kalkamıyorum. ya bebeğin başı tam aşağı inmedi ondan yahut bende birşey var. bu ikinci gebeliğim ve ilkine dair hatırladığım şeylerden biri de ilk 3 ayı ve son 3 ayı wc de geçirdiğim bunda da öyle bir uyuyorum ki gece. wc ye kalktığımda taa sabah namazı için çoğu zaman yahut oğlum uyandığında böbreklerimin bile ağrıdığını farkediyorum. üstelik gece su içmezsem sadece ağrı olmuyor el ayağım da çok fena şişiyor. gece kalkmayan hamilelerle ilgili kötü neticelere sebep olan bir yazı okumuştum burada biri paylaşmıştı şimdi de kafama onu taktım. serinlik sadece gece oluyor ve birtek o zaman uyuyabiliyorum o da kısa uyku zaten. gce 10 dan sabah 5 e kadar en fazla sürdüğü.. kalkıyorum uyanıyorum ama ne yanımdaki suya uzanacak takatim oluyor ne de wc ye gitmeye.. ne tavsiye edersiniz??
bir de benim oğlan iki gün önce 8 ayda yapmadığı kadar hareket yapmaya başladı anormal değil mi bu? taklalar tekmeler vurmalar ittirmeler kaymalar.. bir gün önce başladı olay o gün hem hamile egzersizine başlamıştım hem de bağırsağımdaki enfeksiyon için ilaca. yan etkileri diye düşündüm çünkü 14 saat boyunca bebek hareketlerinden duyduğum rahatsızlık-evet ciddi ciddi rahatsızlık- sebebiyle ağladım ve soluma yattım sadece o zaman sakinleşiyordu çünkü. bugün dr a çalışamaz raporu almaya gidiyorum ama sekreteri çok doluyuz gel raporunu vereyim git dedi beklesem de muayeneye girsem mi? böyle deli fişek değildi benim bu oğlum sakin uyumlu arada yeri gelince aktifleşen bi bebekti. niye böyle oldu anlamadım lütfn birileri cevap yazsın (

Aventin göğüs pompasını tavsiyetle aldım ben. Kullananlar çok memnun

Günaydın arkadaşlar =)
Önceki gün kontrole gittik. Hastanemiz yeni binasına taşınıyordu 3 boyutlu ultrasonu da taşımışlar bu sefer 2 boyutluyla baktık, salı günü yeni hastaneye gidip tekrar bakıcaz kuzuma yine yüzünü göstermedi meleğim merak içindeyim hayalimde canlandırmaya çalışıyorum ama olmuyor =) 3135 gr olmuş tontişim, suyu felan iyiymiş, başaşağı duruyor doğum pozisyonunda, bazen o kadar güçlü ittiriyor ki kendini patlatıp çıkıcak sanıyorum bel ağrılarım çok oluyordu geceleri uyuyamıyordum ağrıdan, magnezyum tableti verdi doktorum, iyi geldi, iki gecedir hemen uyuyuveriyorum çok şükür. ntsde sancım çıkmadı, ara ara olan kasılmalardan bahsettim, karnım taş gibi oluyor bikaç dk sonra geçiyor felan diye, vücudun doğuma hazırlıyor artık dedi
Bizden haberler böyle, bekliyoruz bakalım =)

Göğüs pompası soran arkadaşlar ben aventin manuelini aldım, çalışan biri olmadığım için sık kullanacağım bir alet olmadığını düşünüp elektrikli almadım, zaten kışa denk gelicez nerdeyse; dışarı felan da çıkartamicam ayda bi defa kullanacağım bi alete çok bütçe ayırmak istemedim.

Bu arada odası geldi meleğimin, temizleyip eşyalarını yerleştirdim çok şeker oldu

Hastane çantam da hazır, bi sen eksiksin diyorum bazen kuzuma

İnşallah hayırlısıyla, sağlıkla, sıhhatle dünyaya getiririz yavrularımızı

ayy sagolasin canim ya icimi rahatlattin.. son zamanlarimiz ya artik pimpirik yapiyorum iste..b
Canım bence için rahat olsun. Eğer sık takip edilmen gereken bir risk durumun yoksa sorun olmaz insallah.ben de 34±4 te gitmistim. sonraki kontrolu 20 gün sonraya verdi. 37±3 olcam o zaman inşallah.

ayy sagolasin canim ya icimi rahatlattin.. son zamanlarimiz ya artik pimpirik yapiyorum iste..b

ayy ne güzel, maşallah size..
Bizde yarın gideceğiz. kızım hala makat duruşunda, dönemedi tembelim..bakalım doktorumuz ne diyecek.

ayy ne güzel, maşallah size..
Bizde yarın gideceğiz. kızım hala makat duruşunda, dönemedi tembelim..bakalım doktorumuz ne diyecek.

kızlar aynen bu siteyi takıp edemiyorum. kım böyle yaptıysa eskı halıne cevırsın....
bende bugun işe başladım 11 gün izindeydim.
29agustos dogum ıznıne cıkyorum ama bende onumuzdekı hafat ıse gıdıp, dıger hafta aıle hekımınden 3 gün rapor alayım dıyorum 28-29 doktora gıdıcem zaten...o haftada öyle biter.
sıcaklardan nefret ettım
2gündür sırtım agrıyor çok fena...
dün aksam kasıklarımda bir ağrı oldu hafıf adet sancısı gibi....
bıraz belim ağırdi..

tatlım bi gariplik olduğunu düşünüosan muayene olmanda fayda var tabi bebğin hareketli olması iyi bişi ben çok dikkat edip kafama takmıorum ama baya hareketli 4. aydan beri böle ve bi azalma farketmedim ben çok su içen briyim geceleride çok susuyorum ve 3-5 kez uyanıyorum su ve tuvalet için

al canım valla.
ben gidip rapor alamıyorum dinlenmek için. içim rahat etmiyor, gelip çalışıyorum paşa paşa
bende bu ay sonuna kadar çalışıcam ama sıcaklar çok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…