2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

sanırım ikinci de olsaydı ben de yine korkardım
doğum başlı başına mucizevi bi olay zaten korkup heyecanlanmak çok normal
hiç bişey hissetmeseydik o tuhaf olurdu
hayırlı doğumlarımız olsun inş

Arkadaşlar wollex bebek arabasi almayi düşünüyorum ama yasadigim ilde satilmiyor. İnternetten görmeden almak zorundayim. Alan görüp beğenen ya da beğenmeyen var mi?

Arkadaşlar wollex bebek arabasi almayi düşünüyorum ama yasadigim ilde satilmiyor. İnternetten görmeden almak zorundayim. Alan görüp beğenen ya da beğenmeyen var mi?
canm biz aldık wollex çok kullanışlı geldi bize daha çok eşim araştırdı baktı kıyasladı şu an için memnunuz kullandıkça ne olur bilemem

Eklentiler

• wollex-new-york-manhattan-2nesil-travel-sistem-bebek-arabasi-siyah-ates-olcer-hediyeli_50b107.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 42
kızlar bu saatte hale ayaktayım.midem çok kötü
haşlanmış patates ve soganlı domates salatası yedim,2 si beni mahvetti
patates ve sogan yüzünden oldu.resmen sancı çektim sanki...
bidaha haşlanmış patatese töbe hale midem kendine gelmedi

bu ece bende senin gibiyim arkadaşım,midem kötü durumda....
Canımmm dikkat et kendine geçmiş olsun.
Nasılsın şimdş???
Bendede uykumyok oluncada bu saatte uyanıyorum havadan ya

Günaydın herkeseeeee. ...
Günaydınnn kızlar;
Çok yakında bu saatlerde havadan değil kızım yüzünden uyanmış olacağım
Çok şükür...
Binlerce şükür....
gunaydin canimm. ne guzel bir duygu degil mi srvgiliye kavusurken gunler saatlet saymak..sag salim kucaklatimiza alsak meleklerimizi cennet kokularini koklasak...ay sabah sabah duygulandim aglayasim geldi yine...

Herkese günaydın biz çıktık hastaneye gidiyoruz saatler sonra inş kızım kucağımda olcak dualarınızı eksik etmeyin benden bende hepini için edeceğim

Canım dualarım seninle Allah'a emanet olun sağlıkla kavuş inş minik prensesine:)

Günaydınnn kızlar;
Çok şükür...
Binlerce şükür....

Günaydın canım...
Ne güzel bi duygu di mi bugün bana geçmez sanırım heyecanla yarın olmasını bekliyorum artık oğluma kavuşmama saatler kaldı :)

Selam kızlar doğumuma saatler kaldı heyecanım dorukta yarınn Allah nasip ederse inş bu saatlerde kızımı kucağıma almış olacağım

cnm saglıklı bır sekılde kucagına alman dılegıyle dualarım senınle allahım yardımcın olsun
ne guzel bebegıne kavusuyorsun hepımızın basına ınsallah

gecmıs olsun canım 9 ayın nazar boncugu olsun bu son gunlere geldık atlatacaz merak etme

Günaydınnn kızlar;
Çok şükür...
Binlerce şükür....

gunaydın
ınsallah o gunlerıde goruruz bazen hep karnımda kalacak gıbı gelıyor benım bır bebegımın olma fıkrı ne kadar mucızevı bırsey

ayy nasıl rahatladım anlatamam..inşallah döner :) tembel kızım benim..

doner tabı canım ya benım kızda ters duruslu son ana kadar doner dıyorlar bekleyıp gorecez

Günaydın herkeseeeee. ...

gunaydin canimm. ne guzel bir duygu degil mi srvgiliye kavusurken gunler saatlet saymak..sag salim kucaklatimiza alsak meleklerimizi cennet kokularini koklasak...ay sabah sabah duygulandim aglayasim geldi yine...
Evet ya tek aklıma gelen şükretmek.
Çok sabırsızım beklemek zor geliyo artık
Herkese günaydın biz çıktık hastaneye gidiyoruz saatler sonra inş kızım kucağımda olcak dualarınızı eksik etmeyin benden bende hepini için edeceğim
Canım güzel haberlerini bekliyoruz. Güzel kızına kavuşacaksın ne güzel
Günaydın canım...
Ne güzel bi duygu di mi bugün bana geçmez sanırım heyecanla yarın olmasını bekliyorum artık oğluma kavuşmama saatler kaldı :)
Canım benim kontrolüm var yrn onu bile bekleyemiyorum seni düşünemiyorum güzel haberlerini bekliyorum. Umarım bende yrn bir tarih alabilirim...

Onlar gerçekten mucize.
Gerçekten...

çok geçmiş olsun canım.. sen herkesi boşver bebeğini düşün, misafir kabul etmemekle iyi etmişsin.. bi yandan onlara hizmet rağbet, temizlik .. daha zor olurdu.. bebişin de kendin de biraz toparlanın, sonra yine gelen gelir zaten.. böylece sen de dinlenir, uyursun, sütün artar... bebişin de düzelir cnm üzülme, ilk haftalarda herkesin başına gelen şeyler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…