Allah hepimize hayirli dogumlar versin insallah senin ilk bebek ilk heyecan ilk annelik benim ikinci annelik oldugu icin bakim konusunda degilde dogum kismindan korkuyorum halbuki ilk oglumda cok guzel bir dogum oldu ama ne bilegim korkuyorum ben ne yalan soyleyim
canm biz aldık wollex çok kullanışlı geldi bize daha çok eşim araştırdı baktı kıyasladı şu an için memnunuz kullandıkça ne olur bilememArkadaşlar wollex bebek arabasi almayi düşünüyorum ama yasadigim ilde satilmiyor. İnternetten görmeden almak zorundayim. Alan görüp beğenen ya da beğenmeyen var mi?
Deliksiz uykular nerdeeeee
Gene dikildim ayağa, her taraf yapmur çamur ben gene sıcaktan daralıyorum.
Anlamadım gitti.
Afedersiniz bir insan donuda dahil sırılsıklam olur mu ya
Deliksiz uykular nerdeeeee
Gene dikildim ayağa, her taraf yapmur çamur ben gene sıcaktan daralıyorum.
Anlamadım gitti.
Afedersiniz bir insan donuda dahil sırılsıklam olur mu ya
bu ece bende senin gibiyim arkadaşım,midem kötü durumda....
Canımmm dikkat et kendine geçmiş olsun.kızlar bu saatte hale ayaktayım.midem çok kötü
haşlanmış patates ve soganlı domates salatası yedim,2 si beni mahvetti
patates ve sogan yüzünden oldu.resmen sancı çektim sanki...
bidaha haşlanmış patatese töbe hale midem kendine gelmedi
gunaydin canimm. ne guzel bir duygu degil mi srvgiliye kavusurken gunler saatlet saymak..sag salim kucaklatimiza alsak meleklerimizi cennet kokularini koklasak...ay sabah sabah duygulandim aglayasim geldi yine...Günaydınnn kızlar;
Çok yakında bu saatlerde havadan değil kızım yüzünden uyanmış olacağım
Çok şükür...
Binlerce şükür....
Canim benim 35+4 muayenemde tersti, 37 ye gittigimizde dogum pozisyonunu almisti, endiselenme daha zamani var
Herkese günaydın biz çıktık hastaneye gidiyoruz saatler sonra inş kızım kucağımda olcak dualarınızı eksik etmeyin benden bende hepini için edeceğim
Günaydınnn kızlar;
Çok şükür...
Binlerce şükür....
Selam kızlar doğumuma saatler kaldı heyecanım dorukta yarınn Allah nasip ederse inş bu saatlerde kızımı kucağıma almış olacağım
Evveeet dedigim gibi 9 ay hic bisey olmadan gecir son hafta idrar yolu enfeksiyonu ol:)
Sonuclarima gore enfeksiyon olmusum simdi bir hun daha anyibiyogram calisilacakmis yarin net sonuclarim cikmis olacak hangi anyibiyotigi kullanacagima dair
Neyse allah beterinden korusun yeterki
Günaydınnn kızlar;
Çok şükür...
Binlerce şükür....
ayy nasıl rahatladım anlatamam..inşallah döner :) tembel kızım benim..
dualarimiz seninle..sağlıcakla ksvus meleğine..bizi haberdar et olur muHerkese günaydın biz çıktık hastaneye gidiyoruz saatler sonra inş kızım kucağımda olcak dualarınızı eksik etmeyin benden bende hepini için edeceğim
gecmez bir turlu saatler..saglicakla kavus prensine insallahGünaydın canım...
Ne güzel bi duygu di mi bugün bana geçmez sanırım heyecanla yarın olmasını bekliyorum artık oğluma kavuşmama saatler kaldı :)
Herkese günaydın biz çıktık hastaneye gidiyoruz saatler sonra inş kızım kucağımda olcak dualarınızı eksik etmeyin benden bende hepini için edeceğim
Allah yardımcın olsun.Sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına.Bol bol da sütün olsun inşallah.Herkese günaydın biz çıktık hastaneye gidiyoruz saatler sonra inş kızım kucağımda olcak dualarınızı eksik etmeyin benden bende hepini için edeceğim
Evet ya tek aklıma gelen şükretmek.Günaydın herkeseeeee. ...
gunaydin canimm. ne guzel bir duygu degil mi srvgiliye kavusurken gunler saatlet saymak..sag salim kucaklatimiza alsak meleklerimizi cennet kokularini koklasak...ay sabah sabah duygulandim aglayasim geldi yine...
Canım güzel haberlerini bekliyoruz. Güzel kızına kavuşacaksın ne güzelHerkese günaydın biz çıktık hastaneye gidiyoruz saatler sonra inş kızım kucağımda olcak dualarınızı eksik etmeyin benden bende hepini için edeceğim
Canım benim kontrolüm var yrn onu bile bekleyemiyorum seni düşünemiyorumGünaydın canım...
Ne güzel bi duygu di mi bugün bana geçmez sanırım heyecanla yarın olmasını bekliyorum artık oğluma kavuşmama saatler kaldı :)
cnm saglıklı bır sekılde kucagına alman dılegıyle dualarım senınle allahım yardımcın olsun
ne guzel bebegıne kavusuyorsun hepımızın basına ınsallah
gecmıs olsun canım 9 ayın nazar boncugu olsun bu son gunlere geldık atlatacaz merak etme
gunaydın
ınsallah o gunlerıde goruruz bazen hep karnımda kalacak gıbı gelıyor benım bır bebegımın olma fıkrı ne kadar mucızevı bırsey
doner tabı canım ya benım kızda ters duruslu son ana kadar doner dıyorlar bekleyıp gorecez
çok geçmiş olsun canım.. sen herkesi boşver bebeğini düşün, misafir kabul etmemekle iyi etmişsin.. bi yandan onlara hizmet rağbet, temizlik .. daha zor olurdu.. bebişin de kendin de biraz toparlanın, sonra yine gelen gelir zaten.. böylece sen de dinlenir, uyursun, sütün artar... bebişin de düzelir cnm üzülme, ilk haftalarda herkesin başına gelen şeyler bunlar.herkes bunu yaşıyor kimi umursamıyor kimi benim gibi çok takıyor bugün dr a gittik 1 haftada bebeğim 10 gr almış emziriyorum ama neden almıyo anlamadım bu olaylardan dolayı sütüm azalmış olabilir diyorum dr. aptamil verdi takvi ile kilo aldırmamız lazım dedi ayrıca sarılığı da artmış grünüyor dedi misafir kabul etmiyorum bu yüzden bebeğimi toparlamaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?