2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
A
Herkese günaydın biz çıktık hastaneye gidiyoruz saatler sonra inş kızım kucağımda olcak dualarınızı eksik etmeyin benden bende hepini için edeceğim
ay hadi bakalim hayirlisiyla insallah saglikla gelsin prenses:)

Bizi habersiz birakma dualarimiz seninle ve guzel kizinla

aynen ben de diyorum ; böyle konuşuyorum ama tam tersi olursa diye... ayy dün gece bebeğim doğmuş gibi gördüm çook güzeldi.. belki o zaman bebişimizle ilgilenmek gezmek, tozmaktan falan daha güzel gelicek.. bakalım.. ama senin baya varmış, sen eylülde doğum yaparsın muhtemelen de. bu mesajların altında doğum sayacı var ya, bak benim orda ''doğumların %88 i 38. haftada oluyor'' yazıyo ... ve ben şuan 37 deyim... yani haftaya doğurma geyiği gerçeğe dönüşebilir sonradan farkettim ben de :)

merakla bekliyoruz artık senin de doğum hikayeni..
gecmez bir turlu saatler..saglicakla kavus prensine insallah

Sağolun kızlar böyle günü bilerek beklemek de değişik bi duyguymuş bi yanım heyecandan yerinde duramazken diğer yanım çok sakin tuhaf hallerdeyim :)

sanırım daha önce konuşuldu ama ben yine sorucam.hasta bezi kullanmak istemiyorum kızlar..siz ne kullanıcaksınız..depend emici külot işe yarar mı.alsam mı
ben de forumda depend tavsiye eden çok diye aldım, dün pakedi açtım inceledim, kullanışlı olacak gibi duruyo. pakette 10 tane var, 18 tl ye aldım ben, 10 tane çamaşır alsan daha pahalıya gelir, bi de hiç değilse dışına çıkma, üstünü batırma problemi olmaz diye düşündüm.

ay bu ne yaa korku filmi gibi.. ben de normal istiyorum ve tırstım şuan.. Allah korusun yaa

Günaydın kızlar, bişey soracağım aklıma takıldı da. İçinizde osteocare ma
Bugün ve yarın doğum yapacaklara şimdiden hayırlı doğumlar olsun, güzel haberlerini alalım inşallah:)
Çok teşekkürler canım, amin inşallah hep beraber. Benim doğum yarın da

Herkese günaydın biz çıktık hastaneye gidiyoruz saatler sonra inş kızım kucağımda olcak dualarınızı eksik et
Günaydınnn kızlar;
Çok yakında bu saatlerde havadan değil kızım yüzünden uyanmış olacağım
Çok şükür...
Binlerce şükür....
Sağ salim almışsındır inşallah kucağına, ömrü uzun, bahtı güunzel ols

aslında patates mideyi daha da yatıştırmaz mı? bence soğandan olmuştur. geçmiş olsun canım. gündüz biraz uyumaya çalış bari

Gunaydin kizlar artik evdeyim nihayet ise gitmek cok zor geliyordu bide buralar cok sicak 10 gun rapor aldim bugun eylul 1 de dogum iznimi baslatacagim neguzel seymis evde olmak esimi oglani yolladim geri uyumusum zaten aksam dogru durust uyuyamiyoruz yeni uyandim simdi yatayimda buyusun biraz oglusum

Gerçekten miiii çok moralim bozuldu bunu okuyunca
Benim senden 2 gün önce normalde 14 Eylül yani ama haftaya doktorum izinde içerde tutmam lazım onu
Ayrıca biz haftaya 37+ sonraki hafta 38 olmicakmıyız ya

Herkese günaydın biz çıktık hastaneye gidiyoruz saatler sonra inş kızım kucağımda olcak dualarınızı eksik etmeyin
benden bende hepini için edeceğim
Ayyy canim çok şükür geldi büyük gün sağlicakla kucağına al meleğini dualarimiz seninle habersiz birakma bizi bol bolda sütün olsun inş..

Günaydın canım...
Ne güzel bi duygu di mi bugün bana geçmez sanırım heyecanla yarın olmasını bekliyorum artık oğluma kavuşmama saatler kaldı :)
canm sende almişsin doğum tarihini geçen yazdm ama arada kaynamiş..çok zor bi süreç geçirdin inş.mükafatini yarin oğluşunu sağlikla kucağina alip mis kokusunu içine çekince alirsin.bol bol dua et bizler için de..bugün geçmek bilmez şimdi sana :)

Kızlar niye herkes doğurmaya başladı doğurmayın daha erken diil mi biz Eylül annesiydik
Sevgicim evet sabrım elvermedi beceremedim hala sen haftaya doğurmadan teli vericem ben whats app tan beklicem
Kızlar yürüyüş falan doğumu hızlandırır mı ben doğurmamalıyımda daha az mı hareket ediim bi alakası var mıdır?? Düştüğümüz hallere bak offf of

bebeler dayanamadi biran once kavusmak istediler anneletine...
benim bildigim yuruyus dogumu baslatmiyor ama performansi artirip dogumu kolayladtiriyor.. ben sabahlari yuruyorim yarim saat 40 dk fslan ...

ne güzel cnm evdesin özendim valla.
ben hala çalışıyorum bu aysonuna kadar çalışıcam.
raporda almıyorum

bebeler dayanamadi biran once kavusmak istediler anneletine...
benim bildigim yuruyus dogumu baslatmiyor ama performansi artirip dogumu kolayladtiriyor.. ben sabahlari yuruyorim yarim saat 40 dk fslan ...

Bende bu son 1 haftaya kadar akşamları yürüyordum 45 dk 1 saat. Enerjim var ve hala yürümek istiyorum ama doktorumun haftaya olmayacağını düşündükçe içimden yataktan çıkmamak geliyo:) aşırı efor sarfedilmediği sürece bende sanmıyorum çabuklaştırdığını ama 40.haftada doğumunu yapamamış bir arkadaşımada doktoru eşiyle cinsel ilişki ve bol bol yürüyüş tavsiye etmişti bu aklıma geliyor. Yürüyüşü belki dediğin gibi doğumu kolaylaştırsın diye tavsiye etmiştir ama sezeryan olacağıda belliydi diye hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…