İyiyim canimiyiyim kizimda bende iyiyiz bugun 2 de doktor kontrolumuz var bakalim kizim kilo almismi hersey yolundami gorucez. İnsallah oyledirizne ciktim evdeydim o is bu is derken giremedim ama okudum herseyi nurdanla gorusebildin mi nasillarmis sen nasilsin
Visco kesinlikle zararli cnm cunku tamamen vucut seklini aldigi icin cocuk yuzustu yatarsa eger hic bosluk kalmiyor yatakla arasinda bogulma riski olusturuyor
Ah canim benimhayirlisi olsun minik prenses gelmis iyi olmaniza coook sevindim. Allah hep iyiliklerini gosterein. 2-3 gun o dikisler kabus oluuor ama sonrasinda her sabah cok cok azalmis olarak uyaniyosun gecmis olsun canim bitti gittiArkadaşlar;
Herkese tek tek yazamadım.
Kızıma kavuştum.
İnanılmaz güzel pamuk gibi bi kızım var artık.
Epidural oldum.
İnanılmaz güZel bi deneyimdi.
Epidural hiç acıtmadı.
Şuan dikişlerim çok kötü.
Kızım aglayınca kusunca ilgilenemiyorum.
Umarım çabuk ayaklanırım.
Sütümde gelmedi hala.
İyiyim canimiyiyim merak etme kizim da ben de iyiy
İyiyim canimiyiyim kizimda bende iyiyiz bugun 2 de doktor kontrolumuz var bakalim kizim kilo almismi hersey yolundami gorucez. İnsallah oyledir
Canım araştırdığım kadarıyla epidural ile suni sancı verirlerse o kadar zor olmuyormuş
Umarım sancılarımız kendiliğinden gelir suni sancıdan ben çok korkuyorum sezeryana dönebileceğim tek durum diyebilirim
ben de hala suni sancı konusunda korkuyorum yaaa
Canm hadi gözün aydin Rabbim sağlikla büyütmeyi nasip etsin inşallah prensesii darisi başimiza :) bi kaç güne dikişlerinde daha az aci verir meleğinle ilgilenirsin rahatca..Arkadaşlar;
Kızıma kavuştum.
Epidural oldum.
Epidural hiç acıtmadı.
Sütümde gelmedi hala.
Gunaydin herkese
Yeni anneler nasilsiniz ne guzel aldiniz kucaklariniza bebeklerinizi
Benim.gibi beklemede olanlarada allah kolaylik versin gun gectikce heyecan basiyor beni ya
Günaydin kizlar ne güzel bebişler gelmeye başlsdi beni de heycan basti normal doğumu bekliyorum bilinmezlikte zormuş hakkimiz da hayirlisi güzel bi gün olsun herkeee..
Arkadaşlar;
Kızıma kavuştum.
Epidural oldum.
Epidural hiç acıtmadı.
Sütümde gelmedi hala.
Arkadaşlar;
Kızıma kavuştum.
Epidural oldum.
Epidural hiç acıtmadı.
Sütümde gelmedi hala.
Günaydın, bizim SAT larımız aynı işallah biran önce sıra bize gelir, dediğin gibi heyecan gün geçtikçe artıyor.Normal doğumu mu bekliyorsun sende? Bebiş kanala girmişmi ?
Allah anali babali buyutmeyi basip etsin canim. Saglikli huzurlu mutlu eblatlar olsunlarslm arkadaslar, 4-5 eylul gibi sezrrayan olucaktim 26 agustostaki rutin kont.de 8dk da bir ritmik sanci cikinca doktor hemen o aksam dogumumu yaptirdi.suan tam 1 haftalik cok guzel bir oglum daha var..alinti yapamiyorum insallah dogum yapmamis arkadaskar okurlar. gercek sanci belden gelir diye duyuyoruz ya hep bende o yuzden onemsememistim ama dogum yapmadan once 3-4 gun hep adet sancisi gibi ama kasiktan gelen agrilarim oldu ozellikle son gece! sakn agrilarinizi bosvermeyin her dogum farklidir!doktorum dediki 4cm acikligin olmus o kadar sanci cekmissin ve uterusun zar kadar incelmis biraz daha vakit kaybetseymisiz belki eski dikislerin acilip seni ve bebegi zora sokacakti..cok sukur verilmis sadakamiz varmis..size tavsiyem nst lerinizi 20 dk dan biraz daha uzun tutmaya calisin..herkese iyi dogumlar diliyorum..anne olmak dunyanin.en guzel seyii
Cnm gozunaydin allah guzel gunlerini gostersin dedigin gibi her bunye cok farklislm arkadaslar, 4-5 eylul gibi sezrrayan olucaktim 26 agustostaki rutin kont.de 8dk da bir ritmik sanci cikinca doktor hemen o aksam dogumumu yaptirdi.suan tam 1 haftalik cok guzel bir oglum daha var..alinti yapamiyorum insallah dogum yapmamis arkadaskar okurlar. gercek sanci belden gelir diye duyuyoruz ya hep bende o yuzden onemsememistim ama dogum yapmadan once 3-4 gun hep adet sancisi gibi ama kasiktan gelen agrilarim oldu ozellikle son gece! sakn agrilarinizi bosvermeyin her dogum farklidir!doktorum dediki 4cm acikligin olmus o kadar sanci cekmissin ve uterusun zar kadar incelmis biraz daha vakit kaybetseymisiz belki eski dikislerin acilip seni ve bebegi zora sokacakti..cok sukur verilmis sadakamiz varmis..size tavsiyem nst lerinizi 20 dk dan biraz daha uzun tutmaya calisin..herkese iyi dogumlar diliyorum..anne olmak dunyanin.en guzel seyii
Ayyy ne güzel :) Maşallah size..her günün daha da ii olacak, sevgilerimle.Arkadaşlar;
Kızıma kavuştum.
Epidural oldum.
Epidural hiç acıtmadı.
Sütümde gelmedi hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?