2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
İyiyim canimiyiyim merak etme kizim da ben de iyiy
İyiyim canimiyiyim kizimda bende iyiyiz bugun 2 de doktor kontrolumuz var bakalim kizim kilo almismi hersey yolundami gorucez. İnsallah oyledir

Ah canim benimhayirlisi olsun minik prenses gelmis iyi olmaniza coook sevindim. Allah hep iyiliklerini gosterein. 2-3 gun o dikisler kabus oluuor ama sonrasinda her sabah cok cok azalmis olarak uyaniyosun gecmis olsun canim bitti gitti

Gunaydin herkese
Yeni anneler nasilsiniz ne guzel aldiniz kucaklariniza bebeklerinizi
Benim.gibi beklemede olanlarada allah kolaylik versin gun gectikce heyecan basiyor beni ya

İyiyim canimiyiyim merak etme kizim da ben de iyiy

İyiyim canimiyiyim kizimda bende iyiyiz bugun 2 de doktor kontrolumuz var bakalim kizim kilo almismi hersey yolundami gorucez. İnsallah oyledir

Iyi olmana cok sevindim hep boyle devam etsin canim insallah masallah kizini benim icinde op

ben de hala suni sancı konusunda korkuyorum yaaa

ben de hala suni sancı konusunda korkuyorum yaaa

Merhaba 2013 Kasım annesiyim 40 hafta dolunca bizim oğlan gelmedi 1 cm açılmayla suni sancı aldım 8 saat sürdü ama o kadar korkunç değil
Epidural almamıştım ben siz uygunsanız alın daha az ağrı hissedersiniz hayırlı doğumlar

Canm hadi gözün aydin Rabbim sağlikla büyütmeyi nasip etsin inşallah prensesii darisi başimiza :) bi kaç güne dikişlerinde daha az aci verir meleğinle ilgilenirsin rahatca..

Günaydin kizlar ne güzel bebişler gelmeye başlsdi beni de heycan basti normal doğumu bekliyorum bilinmezlikte zormuş hakkimiz da hayirlisi güzel bi gün olsun herkeee..

Gunaydin herkese
Yeni anneler nasilsiniz ne guzel aldiniz kucaklariniza bebeklerinizi
Benim.gibi beklemede olanlarada allah kolaylik versin gun gectikce heyecan basiyor beni ya

Günaydın, bizim SAT larımız aynı işallah biran önce sıra bize gelir, dediğin gibi heyecan gün geçtikçe artıyor.Normal doğumu mu bekliyorsun sende? Bebiş kanala girmişmi ?

Günaydin kizlar ne güzel bebişler gelmeye başlsdi beni de heycan basti normal doğumu bekliyorum bilinmezlikte zormuş hakkimiz da hayirlisi güzel bi gün olsun herkeee..

cnm selam bende normal doğumu bekliyorum gerçi henüz çatı muayenesi olmadım ama doktor sezeryana alalım demedi hiç.
ben38. oldum bugün ama hiç aklıma getirmiyorum düşünmüyorum normalmişim gibi davranıyor ne zaman doğurucam diye düşünürsek hem zaman geçmez hem stres oluruz. ki ben çok heyecanlı bir tipim ama düşünmemeye çalış.
ya da herşey çok güzel kolay lucak diye kendi kendine olumlu cümleler kurmalısın.
hakkımızda hayırlısı.

canım gözün aydın. allah analı babalı büyütsün maşallah. dikiş acılarında inş. en kısa sürede geçer ve sütün hemencik gelir.

Canım gözünaydın sende kavuştun yavruna :) o çok kötü dediğin dikişler hızla iyileşiyor merak etme her geçen gün farkı kendin göreceksin... Sütüm gelmedi deme sakın geliyor kızın emdikçe damla damla da olsa iniyor midesine sık sık emzirmeye çalış sandalyede oturup deneyebilirsin hatta duvara doğru yasla kolunun altına da bi yastık koysunlar çok rahat oluyor öyle... Hastanede bende çok ilgilenemedim oğlumla altını bile bi kere temizleyebildim ama çok normal ameliyatlıyız hiç dert etme

slm arkadaslar, 4-5 eylul gibi sezrrayan olucaktim 26 agustostaki rutin kont.de 8dk da bir ritmik sanci cikinca doktor hemen o aksam dogumumu yaptirdi.suan tam 1 haftalik cok guzel bir oglum daha var..alinti yapamiyorum insallah dogum yapmamis arkadaskar okurlar. gercek sanci belden gelir diye duyuyoruz ya hep bende o yuzden onemsememistim ama dogum yapmadan once 3-4 gun hep adet sancisi gibi ama kasiktan gelen agrilarim oldu ozellikle son gece! sakn agrilarinizi bosvermeyin her dogum farklidir!doktorum dediki 4cm acikligin olmus o kadar sanci cekmissin ve uterusun zar kadar incelmis biraz daha vakit kaybetseymisiz belki eski dikislerin acilip seni ve bebegi zora sokacakti..cok sukur verilmis sadakamiz varmis..size tavsiyem nst lerinizi 20 dk dan biraz daha uzun tutmaya calisin..herkese iyi dogumlar diliyorum..anne olmak dunyanin.en guzel seyii

Günaydın, bizim SAT larımız aynı işallah biran önce sıra bize gelir, dediğin gibi heyecan gün geçtikçe artıyor.Normal doğumu mu bekliyorsun sende? Bebiş kanala girmişmi ?

Normal bekliyorum bende dogum kanalina girmedi sendin yanlus hatirlamiyorsam doğum kanalına girmedi diye dertlenen yazmistim sana ben merak etme sakin son ana kadar hersey olabilir ben daha ne nst ye girdim nede cati muayenesi oldum karnim sertlesiyor arada bir o kadar sancimda olmuyor sende durumlar nasildir

Allah anali babali buyutmeyi basip etsin canim. Saglikli huzurlu mutlu eblatlar olsunlar

Cnm gozunaydin allah guzel gunlerini gostersin dedigin gibi her bunye cok farkli

Ayyy ne güzel :) Maşallah size..her günün daha da ii olacak, sevgilerimle.

cok sagolun arkadaslar cumlemize insallah..gecmisi okuyamadim son sayfa disinda..bebegini kucagina alanlarin gozu aydin olsun,diger arkadaslarimiza da saglikla kavusmalarini diliyorum insallah..o.bebek kokusu varya dunyadaki tum guzellillere bedel cok sansliyiz :)

İyi günler kızlar tek tek alıntı yapamıyorum ama doğum yapan tüm annelere hayırlı olsun sağlıkla bol sütle büyütün işallah :) ben de normal doğum bekleyenler grubundayım bi sıkıntı olmazsa tabi yarın çatı muayenem var en son 34+0 da gitmiştim bakalım ne haldeyiz 3 haftadır merak ediyorum. Buarada sağ kaburgamda özellikle müthiş bi ağrı var bebekte orda toplanıyor arada bu kanala yerleşmediğini gösterir değil mi bu kadar üstte olması?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…