2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Çok teşekkür ederim tavsiyen için canım, benim devlet hst bu yüzden de dk'ruma denk gelemeyebilir beklemem önceden kararlaştırmak daha sağlıklı olacak gibi

kızlar, minik kavanozda bebek şekeri hazırladık ama bunları nasıl servis edeceğiz? şu süslü sepetlere koysak şangur şungur cam ve ağır olmaz mı? ay bide bunları hastaneye taşımak var.
doğum çantası listesine şeker kapı süsü oda süsü vs.. de eklemek lazımmış:))

Valla canim ben ne kapi susunu goturecegim nede magnetleri sadece çikolata ve kolanya ikram edecegim hastanede zaten gecen gittigimde baktimda hastane odalarida suslu mavi ve pembe suslu odalar var bebegin besigi anne yatagi kapi falan hep tullerle suslenmis onun icin ben evde oglanlarin odasini susletiyorum zaten hast 1 gece kalacagim

Cok sevindim canım gözün aydın. Sezeryan mı oldun normal mi?

cnm ben karnın sertleşmesini sancı olarak biliyorum doktorum öyle dedi.biz ağrı hissetmiyoruz ama hazırlık sancılarıymış.
aynen benimde çok erken haftalarda bu sertleşme oluyordu ama ağrı olmuordu zaten 8 aylık doğdu anlyamadık sancı olduğunu. doğum başladığında nst ye grdim aynı o sertleşme sırasında %100 sancım çıkmasına rağmen ağrı hissetmiyordum

Hayirli olsun canım

Kızlar aynen bende normal dogum beklıyorum. Bugün ağda mı da yaptırdım . Çok zor oldu:) artık beklemdeyım. Hayırlısıyla bir gelse..... Sag salım....
Darısı biz bekleyenlere
iyi yapmissin canim valla daha benim bisürü isim duruyor haftaya ablam gelecek evi temizletecegim odayi hazirlayacagim sonra kendimi temizletecegim her isim duruyor

Aksam 10 dan itibaren Karnım taş gibi hafif kasık ağrım var bel ağrım yok nefes almakta zorlanıyorum böyle olan varmı evin içinde gezmeyle geçmiyor

canım tebrik ederim....
allah analı babalı büyütsün
inşallah tez zamnda bol bol sütün gelir....

Son düzenleme:
Kızlar ;

Bugün 2. Günüm. Gercekten dikişler her geçen gün biraz daha iyileşiyormuş
Henüz eve çıkmadık. Yrn çıkıcaz.
O zaman umarım kızımla daha aktif ilgileneceğim.
Sütüm de hala yok. Mama takviyesi yaptık. Helak oldu çocuk açlıktan.

Gününü bekleyeb arkadaşlara güzel doğumlar diliyorum.
Doğum yapmış olanlarada hayırlı olsun

canım tebrik ederim. ilk 6 ay sadece anne sütü olayı hikayeymiş onu anladım ben. normal doğum yapanlarn da hemen sutu gelmiyor ki benim doğum yaptığım gün herkese tajviye mama verdiler, çocuk açlıktan erir biter aksi halde :)
önemli olan sağlıkla buyumesi, ben sutumu sağıyoyorum mecburen çünkğ meme ucum küçük ve büyümedi hala.
4. gün ağrıların hafifler iyice, kasık ağrısı kalıyor bir tek..

Günaydın anneler bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun hepimizin. Bende Eylül annesi olacaktım ama taa Temmuz'da 30 haftalıkken acil sezaryen olmuştum. Bebeğim halen küvozde. Bugün 51. Gün ama şimdiye kadar hep anne sütü aldı. Sütü gelmeyen anneler için yazmak istedim 2 saatte bir sağın ve o sağdığınız damlacıkları biriktirin gittikçe çoğalacak bundan emin olarak sağın en az 15er dakika pompalamalısınız süt gelmesede her iki göğüsüde. Ben başardıysam bu şartlar altında siz de başarabilirsiniz. Her annenin sütü bebeğine yeter bunu söyledi bize hastanedeki hemşireler sürekli umarım sütünüz düzene biner bir an önce. Sevgiler

Herkese gunaydinlar ama gunaydin dedigime bakmayin aksam hic uyuyamadim wc ye kalkmaktan 6-7 defa kalktim sanirim sabah esimle oglani yolladim ama yine uyuyamadim sersem gibi geziyorum ortada offfff ya benim yine canım cok sıkılıyo sizler neler yapiyorsunuz

Canim sut icin endiselenme ben kendimi paralafim sutum yok diye hakikaten de yoktu. Ama iki gundur cok sukur kizim emiyor 1 hafta sonra geldi yani sikma canini sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…