2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Bende sancilari bekliyorum cumartei cok agir olan sancilar sonra hafifledi bakalim artik bizimki cikmak istemiyo galiba

Bende sancilari bekliyorum cumartei cok agir olan sancilar sonra hafifledi bakalim artik bizimki cikmak istemiyo galiba

Kızlar benımde sol kasığıma hatta bacağıma doğru baskı var. Sanırım benım kuzum kafayı oraya koydu bastırıyor :)

oyyy ne zaman doğrucaz biz hayırlısıyla.
buarada benim bebeğim 2 haftada 1 kilo almış şuan 3714 görünüyor
umarım bu kadar büyümemiştir.

hadi bakalım hayırlısı..benim ağrılar sıklaştı ama halaüşütmüşümdr diye gitmiyorum doktora.bebek de kıpır kıpır. of hala ayırt edemiyorum normal ağrı ile doğum sancısını haber ver yarına.merak ederim. sağ salim kolayca al kucağına bebişi inşallah :)

benimki de eğer doğum başlamazsa 12sinde suni sancı vericek.benim duyduğum vakalar çok iç açıcı değil ama buna rğmen denemedim demek istemiyorum. ben de doğum kendiliğinden başlasın istiyorum o güne dek

ALLAH ım dogumlar arttı....benide heycan sardı...
allah ım herkese,kuzularını sağ salim kucagna almayı nasip et....

Dikkat et oksuruyorsan dr bi gorun derim gercek sanci belinden baslar karin kasiklarda hissedilir ve karninda cok sert olur duzenli gelirse gercek sancidir yarin alttan bakacak dr yazarim canim allah hepimize kolay dogumlar vesin insallh

Canım araştırdığım kadarıyla epidural ile suni sancı verirlerse o kadar zor olmuyormuş
Umarım sancılarımız kendiliğinden gelir suni sancıdan ben çok korkuyorum sezeryana dönebileceğim tek durum diyebilirim

Arkadaşlar;
Herkese tek tek yazamadım.
Kızıma kavuştum.
İnanılmaz güzel pamuk gibi bi kızım var artık.
Epidural oldum.
İnanılmaz güZel bi deneyimdi.
Epidural hiç acıtmadı.
Şuan dikişlerim çok kötü.
Kızım aglayınca kusunca ilgilenemiyorum.
Umarım çabuk ayaklanırım.
Sütümde gelmedi hala.

Kızlar beklenen doğum tarihim 10 Eylül biraz önce lavaboya gittim şu nişan denilen hafif kanlı lekelenmem oldu.çok hafif bel ağrım var.ara ara sancı giriyo ne zaman doğum olura sizce
?

Kızlar beklenen doğum tarihim 10 Eylül biraz önce lavaboya gittim şu nişan denilen hafif kanlı lekelenmem oldu.çok hafif bel ağrım var.ara ara sancı giriyo ne zaman doğum olura sizce
?
Doğumun başlamış bence. Sancılar sıklaşınca hastaneye git. Sağlıkla bebeğini kucağına almAn dileğimle.

ilkinde doktor böyle söylemişti, sezeryanın lafını bile ettirmiyordu, içerdeki dikişin biraz fazla olur ama bu sana bi zorluk çıkarmaz sezeryanla karşılaştırılmaz bile diyordu ama kızım 41. haftada doğum kanalından çıkıp kendini sıkıştırınca sezeryan oldum. kız kardeşim normal doğurdu dikişleri benim sezeryan dikişimden daha fazlaydı, nerdeyse bacağına kadardı ama pansuman yaparken falan üstüne bastırıyordu hiç acımıyo diyordu, 2-3 gün hafif yan oturdu onun dışında çok rahattı, onun dikiş acısı, iyileşme süresi falan benimkiyle karşılaştırılmaz bile, ben aylar sonra bile ağır kaldırsam ağrı yapardı.
yerinde olsam doktor desteklemiyorsa yapmazdım. doktora, bu konuda ben objektif bi karar veremem, her anne adayı gibi kaygılarım var etrafımda duyduklarımdan etkileniyorum, bilginizi tecrübenizi ortaya koyup benim için en iyisini siz değerlendirip tavsiye edeceksiniz bende ne derseniz onu yapıcam derdim ki zamanında da öyle söylemiştim sağ olsun doktorumda bunun üstüne beni hiç üzmemişti.
Park yatak kullanacak anneler ; visco yatakmı aldınız sünger mi? Visconun zararlı olduğu dogrumu?
evet canım zararlı diyorlar, visko, pamuk, yün hepsi hafızalıymış yani yatınca vücut şeklini alıyor, kalkınca orası çukur kalıyorya bu omurga gelişimi açısından zararlıymış. yanlış hatırlamıyorsam 30 den sünger olmalıymış. en iyisi lateks diyorlar ama bana pahalı geldi sadece yaza kadar 9 ay park yatak kullanıcam sonra ablasının büyüyebilen yatağını tekrar beşik haline getirip içindeki mevcut lateks yatakla kullanmayı düşünüyorum, bu nedenle park için sünger yatak aldım.
ablamızın şuanki yatağı lateks aslında özelliğini bilmeden işbirden antimite diye almıştık bu yatağı(allerjisi varda) ama gerçekten çoook rahat bir yatakmış, bazen uyuyamayınca gidip onun yatağında yatıyorum orda uykuya daha çabuk dalıyorum daha uzun uyuyorum falan. kısaca, işbirde lateks park yataklarıda var bi bak derim.

eltim ilkini öyle yaptı canım. 2.yi kendi sancısıyla doğurdu, ilkinden daha iyiydi, sancı daha dayanılırdı diyor ama kişiden kişiyede değişiyordur belki. genelde normal sancıyla hastaneye gidenlere de çabuk açılma olsun diye sunu sancı veriyorlarmış.. nette açılmayı hızlandıran masajlar, hareketler falan var bi bak istersen..

ewet benim ablam 40 haftasını doldurmuştu hatta bebekte kakasını yapmış kendi sancısı yoktu doktor suni sancı verdi ve normal doğurdu..

suni sancı kendiliğinden gelen sancıdan daha ağrılı oluomuş ve suni sancı verildiği halde açılma olmazsa sezeryanla alıolarmış die duymuştum umarım sancılarımız kendiliğinden gelir ve kolaylıkla normal doğururuz...

Canim hayirli olsun cok sukur kavusmussun kizina darisida bizlere artik allah anali babali buyutsun insallah

?
Bencede dogum baslamis canim hastaneye git hemen birden sancin bastirabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…