benimki de eğer doğum başlamazsa 12sinde suni sancı vericek.benim duyduğum vakalar çok iç açıcı değil ama buna rğmen denemedim demek istemiyorum. ben de doğum kendiliğinden başlasın istiyorum o güne dek
inşallah canım inşallah.suni sancı kendiliğinden gelen sancıdan daha ağrılı oluomuş ve suni sancı verildiği halde açılma olmazsa sezeryanla alıolarmış die duymuştum umarım sancılarımız kendiliğinden gelir ve kolaylıkla normal doğururuz...
ben de hala suni sancı konusunda korkuyorum yaaa
Normal bekliyorum bende dogum kanalina girmedi sendin yanlus hatirlamiyorsam doğum kanalına girmedi diye dertlenen yazmistim sana ben merak etme sakin son ana kadar hersey olabilir ben daha ne nst ye girdim nede cati muayenesi oldum karnim sertlesiyor arada bir o kadar sancimda olmuyor sende durumlar nasildir
aynısı bendede var geçtiğimiz cumadan beri böyle dr söyledim dün nst de düzenli sancılarım göründü yarın tekrar gidicem bu hafta olabilir normal olucak dedi herşey hazır ama ben hazırmıyım heyecanlıyım korkuyorumda açıkçası allah yardımcımız olsundüzensiz olan ani bıçak saplanma hissi ve kasık ağrısı nedir böyle? telaşlanmalı mıyım?
Bende 36. Haftadayım benimde bebiş ters mecburen sezeryan olacağız. Sancılanmayı bekleyelim dedi Dr bana sancılanıp gidince direkt sezeryan yapacak ama özel Dr benimki eğer o an sezeryan olamıcak durumda isen gün alkızlar bugün kontrolüm vardı ve bebeğim şu an makat gelişli duruyor 37. haftanın içindeyim dönmezse sezeryan dedi dk, bu arada boyum da kısa biraz 1.45 olduğu için de serviks basık olabileceği ve sancıya rağmen bebeğin doğamama ihtimali olduğu için de dr istersen direk sezeryana da karar verebilirsin dedi sizler ne tavsiye edersiniz arkadaşlar sancıları beklemeli miyim sizce yoksa sezeryan için tarih mi belirlemeliyim, sadece bebeğim için endişeliyim
Canm hayirli olsun bak ne güzel almişsin bebişini kucağina darisi bizlerin başina artik heycanli bekleyiş başladi doktorum 38.haftayi kesin görürsün dedi bakalim hayirlisicok sagolun arkadaslar cumlemize insallah..gecmisi okuyamadim son sayfa disinda..bebegini kucagina alanlarin gozu aydin olsun,diger arkadaslarimiza da saglikla kavusmalarini diliyorum insallah..o.bebek kokusu varya dunyadaki tum guzellillere bedel cok sansliyiz :)
Hayirli olsun canim allah saglikla ve sihhatle buyutmeyi nasip etsinslm arkadaslar, 4-5 eylul gibi sezrrayan olucaktim 26 agustostaki rutin kont.de 8dk da bir ritmik sanci cikinca doktor hemen o aksam dogumumu yaptirdi.suan tam 1 haftalik cok guzel bir oglum daha var..alinti yapamiyorum insallah dogum yapmamis arkadaskar okurlar. gercek sanci belden gelir diye duyuyoruz ya hep bende o yuzden onemsememistim ama dogum yapmadan once 3-4 gun hep adet sancisi gibi ama kasiktan gelen agrilarim oldu ozellikle son gece! sakn agrilarinizi bosvermeyin her dogum farklidir!doktorum dediki 4cm acikligin olmus o kadar sanci cekmissin ve uterusun zar kadar incelmis biraz daha vakit kaybetseymisiz belki eski dikislerin acilip seni ve bebegi zora sokacakti..cok sukur verilmis sadakamiz varmis..size tavsiyem nst lerinizi 20 dk dan biraz daha uzun tutmaya calisin..herkese iyi dogumlar diliyorum..anne olmak dunyanin.en guzel seyii
Canim bence dr unun söylediklerine kulak ver cunku gerçekten hersey yolunda olsa bile boy olayi var sende serviks baski yapiyor gercekten boy 160 dan kisa olunca cok fazla epizyo dikisin olur ve bebek sıkıntıya girebilir allah korusun karar senin ama dr unu dinle bence derim senin icin sezeryan daha uygun gibi duruyorkızlar bugün kontrolüm vardı ve bebeğim şu an makat gelişli duruyor 37. haftanın içindeyim dönmezse sezeryan dedi dk, bu arada boyum da kısa biraz 1.45 olduğu için de serviks basık olabileceği ve sancıya rağmen bebeğin doğamama ihtimali olduğu için de dr istersen direk sezeryana da karar verebilirsin dedi sizler ne tavsiye edersiniz arkadaşlar sancıları beklemeli miyim sizce yoksa sezeryan için tarih mi belirlemeliyim, sadece bebeğim için endişeliyim
Hozmn canım cevabın için öncelikle teşekkür ederim benim de büyük ihtimalle kararım sezeryan olacak , Rabbim hepimize sağlıklı doğum nasiib etsin inşaAllahCanim bence dr unun söylediklerine kulak ver cunku gerçekten hersey yolunda olsa bile boy olayi var sende serviks baski yapiyor gercekten boy 160 dan kisa olunca cok fazla epizyo dikisin olur ve bebek sıkıntıya girebilir allah korusun karar senin ama dr unu dinle bence derim senin icin sezeryan daha uygun gibi duruyor
Normal bekliyorum bende dogum kanalina girmedi sendin yanlus hatirlamiyorsam doğum kanalına girmedi diye dertlenen yazmistim sana ben merak etme sakin son ana kadar hersey olabilir ben daha ne nst ye girdim nede cati muayenesi oldum karnim sertlesiyor arada bir o kadar sancimda olmuyor sende durumlar nasildir
Ben o yüzden Eylül'ün en sonu dedim çünkü doğuran çoğu arkadaşım doğum zamanı bu telefonların can sıktığını söylemişti boşvermeye çalışAyyy imdat yaa surekli daha dogurmadinmi ne zaman dogurcan telefonlari beni gerdiii :-(
Ben o yüzden Eylül'ün en sonu dedim çünkü doğuran çoğu arkadaşım doğum zamanı bu telefonların can sıktığını söylemişti boşvermeye çalışAyyy imdat yaa surekli daha dogurmadinmi ne zaman dogurcan telefonlari beni gerdiii :-(
Ewvet ya konuşmuştuk kafam çok dağınık şu arakusura bakma lütfen.Geecen cuma girmiştim nstye cancı falan yok yine Perşembe nst ye gidicem bakalım ne diycekler.Karnım benimde sertleşiyor günde birkaç kez taş gibi oluyor bir tarafa toplanıyor, birde 2 gündür hafif ama baya karnımın alt tarafında ağdet sancısına benzer sancılar oluyor ama çok hafif.Daha 2 hafta önce alttan muayne yaptığında drum istersen normal yaparız demişti ama kesik olur dedi ( ku kesi de çok canımı sıkıuo ya neyse ) Bizim kız da az irimi olcak diye tırsıyorum 37+1 de 3300 dü[/QUOTE
hepimiz cok dalginiz cnm hicccc onemli degil bende ayni seyden kesi denilen olaydan korkuyorum gecenlerde benndede adet sancisi gibi cok hafif oldu gecti ama onun disinda masallah hic belirti yok buzim kiz 40 haftayi beklicek herhalde
kızlar bugün kontrolüm vardı ve bebeğim şu an makat gelişli duruyor 37. haftanın içindeyim dönmezse sezeryan dedi dk, bu arada boyum da kısa biraz 1.45 olduğu için de serviks basık olabileceği ve sancıya rağmen bebeğin doğamama ihtimali olduğu için de dr istersen direk sezeryana da karar verebilirsin dedi sizler ne tavsiye edersiniz arkadaşlar sancıları beklemeli miyim sizce yoksa sezeryan için tarih mi belirlemeliyim, sadece bebeğim için endişeliyim
Cnm bu konuda kesinlikle doktorun fikrini almalisin
düzensiz olan ani bıçak saplanma hissi ve kasık ağrısı nedir böyle? telaşlanmalı mıyım?
sanirsam onlar yalanci dogum kasilmalari rahim doguma hazirliyor kendini bu haftalarda normal bizler icin
cnm ben karnın sertleşmesini sancı olarak biliyorum doktorum öyle dedi.biz ağrı hissetmiyoruz ama hazırlık sancılarıymış.
Insallah normal dogum sancisida boyle hafif olur hissetmez bi anda dogururuz
Ayyy imdat yaa surekli daha dogurmadinmi ne zaman dogurcan telefonlari beni gerdiii :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?