2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

aynen bende aynı fikirdeyim denemek istiyorum
belki açılma kolay olur normal doğururuz.
ki o zamana kalmak istemiyorum hafta sonu cuma cumartesi olsun istiyorum.
bile bile suni sancıya gitme dşüncesi aklımı yiyor
normal doğum korkum yok suni ve sezaryen olma düşüncesi beni tedirgin eden

inşallah canım inşallah.
allah gönlümüze göre versin

ben de hala suni sancı konusunda korkuyorum yaaa

suni değil normal doğum istiyoruzzzzzzz

Ewvet ya konuşmuştuk kafam çok dağınık şu ara kusura bakma lütfen.Geecen cuma girmiştim nstye cancı falan yok yine Perşembe nst ye gidicem bakalım ne diycekler.Karnım benimde sertleşiyor günde birkaç kez taş gibi oluyor bir tarafa toplanıyor, birde 2 gündür hafif ama baya karnımın alt tarafında ağdet sancısına benzer sancılar oluyor ama çok hafif.Daha 2 hafta önce alttan muayne yaptığında drum istersen normal yaparız demişti ama kesik olur dedi ( ku kesi de çok canımı sıkıuo ya neyse ) Bizim kız da az irimi olcak diye tırsıyorum 37+1 de 3300 dü

kızlar bugün kontrolüm vardı ve bebeğim şu an makat gelişli duruyor 37. haftanın içindeyim dönmezse sezeryan dedi dk, bu arada boyum da kısa biraz 1.45 olduğu için de serviks basık olabileceği ve sancıya rağmen bebeğin doğamama ihtimali olduğu için de dr istersen direk sezeryana da karar verebilirsin dedi sizler ne tavsiye edersiniz arkadaşlar sancıları beklemeli miyim sizce yoksa sezeryan için tarih mi belirlemeliyim, sadece bebeğim için endişeliyim

selam arkadaşlar canım çok sıkkın yarın doktor kontrolüm vardı ama biraz önce hasataneden aradaılar doktorum ayın 8ine kadar yokmuş malesef ayın 12sinde sezeryan olcaktım inşallah o tarihe kadar gelir mecburen diğer doktora gidecem yarın insanın güvendiği alıştığı doktoru yanında olmaması ne kadar kötüymüş dua edinde inşallah sezeryanıma kendi doktorum girsin hayırlısı olsun inşallah

düzensiz olan ani bıçak saplanma hissi ve kasık ağrısı nedir böyle? telaşlanmalı mıyım?
aynısı bendede var geçtiğimiz cumadan beri böyle dr söyledim dün nst de düzenli sancılarım göründü yarın tekrar gidicem bu hafta olabilir normal olucak dedi herşey hazır ama ben hazırmıyım heyecanlıyım korkuyorumda açıkçası allah yardımcımız olsun

bu gideceğim doktorda iyi olduğunu söylüyolar olumsuz bişey duymadım şükür ama ilk doğumumdan beri aynı doktora gidiyodum biraz onun gerginliği stresi var ama hayırlısı bakalım

Bende 36. Haftadayım benimde bebiş ters mecburen sezeryan olacağız. Sancılanmayı bekleyelim dedi Dr bana sancılanıp gidince direkt sezeryan yapacak ama özel Dr benimki eğer o an sezeryan olamıcak durumda isen gün al

Canm hayirli olsun bak ne güzel almişsin bebişini kucağina darisi bizlerin başina artik heycanli bekleyiş başladi doktorum 38.haftayi kesin görürsün dedi bakalim hayirlisi

Hayirli olsun canim allah saglikla ve sihhatle buyutmeyi nasip etsin

Canim bence dr unun söylediklerine kulak ver cunku gerçekten hersey yolunda olsa bile boy olayi var sende serviks baski yapiyor gercekten boy 160 dan kisa olunca cok fazla epizyo dikisin olur ve bebek sıkıntıya girebilir allah korusun karar senin ama dr unu dinle bence derim senin icin sezeryan daha uygun gibi duruyor

Öncelikle mesajıma cevap verdiğin için çook teşekkür ederim canım yaşım 35 olduğu için ben de aslında çekiniyordum normal doğumdan büyük ihtimalle sezeryan kararı vercez. Rabbim hepimize sağlıklı kolay doğum nasiib etsin inşaAllah

Hozmn canım cevabın için öncelikle teşekkür ederim benim de büyük ihtimalle kararım sezeryan olacak , Rabbim hepimize sağlıklı doğum nasiib etsin inşaAllah

cnm ben karnın sertleşmesini sancı olarak biliyorum doktorum öyle dedi.biz ağrı hissetmiyoruz ama hazırlık sancılarıymış.

Ayyy imdat yaa surekli daha dogurmadinmi ne zaman dogurcan telefonlari beni gerdiii :-(
Ben o yüzden Eylül'ün en sonu dedim çünkü doğuran çoğu arkadaşım doğum zamanı bu telefonların can sıktığını söylemişti boşvermeye çalış

Ayyy imdat yaa surekli daha dogurmadinmi ne zaman dogurcan telefonlari beni gerdiii :-(
Ben o yüzden Eylül'ün en sonu dedim çünkü doğuran çoğu arkadaşım doğum zamanı bu telefonların can sıktığını söylemişti boşvermeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…