ayyy canıım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun.. çok zor bi dönem atlattın ama bak geçti gitti.. inşallah çalıştığı yerde herşey yolunda gider.. bak bebek nasibiyle gelir, sen bile şaşarsın demiştim... çok sevindim... ben de atanmayı bekliorum artık bebişin şansına güveniorum.. inşallah bizim de öle olur
Selam kizlar benimde bugun kontrolum vardi nst ye girdim sanci falan cikmadi cok şükür dr um pazartesi tekrar cagirdi oglusum 3000 gr olmus artik gelisimi tamam agrin sancin olursa suyun yada kanaman olursa durdurmayiz aliriz bebegi dedi eger bir sikayetin olmazsa ayin 15 aliriz dedi ama simdilik sıkıntı yok hersey yolunda bol sivi al dinlen dedi bu arada 37 haftalik oldugumuz icin dogum izinimide baslatti dogumdan sonra kalan 1 haftayida dogum sonrasina aktaririz dedi
Kızlar hatırlarsınız size bahsetmiştim eşimin işsiz oldugundan . Bana hep destek verdınız dua ettınız . Allah razı olsun. Dualarımız kabul oldu çok şükür . Sizinle paylaşmak istedim. Eşim işe girdi çok şükür.
Kizlar hepinize yazmaya calistim bende gecen hafta kontroldeydim kizimiz 51 cm 3265 gr basi asagida ama daha kanala girmemis sanirim 11 eylule cati muayenesi verdi bugun temizligimi bitirdim dahada bi suru isim var utulerim kaldi hastane cantami doldurucam
Bana bi liste atarmisiniz Cantaya koyulacaklarla ilgili
Siparis ettigim taclar geldi tam bi fiyasko simdi onlarla uğrasiyorum bastan kapi susum keselerim hic icime sinmedi
Selam kizlar benimde bugun kontrolum vardi nst ye girdim sanci falan cikmadi cok şükür dr um pazartesi tekrar cagirdi oglusum 3000 gr olmus artik gelisimi tamam agrin sancin olursa suyun yada kanaman olursa durdurmayiz aliriz bebegi dedi eger bir sikayetin olmazsa ayin 15 aliriz dedi ama simdilik sıkıntı yok hersey yolunda bol sivi al dinlen dedi bu arada 37 haftalik oldugumuz icin dogum izinimide baslatti dogumdan sonra kalan 1 haftayida dogum sonrasina aktaririz dedi
cnm bende bugün gittim sancım çıkmadı bu sefer.
doğum iznimi başlattılar. ben doktora özek muayeneye gittiğim için izin için yakındaki hastaneye yönlendiriyor başka doktor yani
bugün başlattılar iznimi ama normalde 6 eylülde çıkman lazım dedi öyle görünüyormuş ama 36 hatalık gösterip bugüne başlattı. çok anlamadım ama kaybım olmıcak o yüzden sorun yok.
10 gün sonra gidicem bende çatı muayenesi olucam. bugün 2 km yürüdüm. iyi oldu.
normal doğum olursa rahat olsun diye
cnm bende bugün gittim sancım çıkmadı bu sefer.
doğum iznimi başlattılar. ben doktora özek muayeneye gittiğim için izin için yakındaki hastaneye yönlendiriyor başka doktor yani
bugün başlattılar iznimi ama normalde 6 eylülde çıkman lazım dedi öyle görünüyormuş ama 36 hatalık gösterip bugüne başlattı. çok anlamadım ama kaybım olmıcak o yüzden sorun yok.
10 gün sonra gidicem bende çatı muayenesi olucam. bugün 2 km yürüdüm. iyi oldu.
normal doğum olursa rahat olsun diye
Canım sanirim senin 32 haftalik raporunu giris yaparken bir yalislik yaptilar cunku benimki bugun cikiyor 36+6 yim bugun 15 inde dogum olcak o 1 haftayida dogum sonrasina aktaracak ama eger kaybin yoksa iyi benim dr 1 gun bile olsa aktariyor
bırde bacıla ben gecen hafta ntseye bagladılar 3 kez 2 kez sancım cıktı en son gırdıgımde sancı cıkmadı serrum takmışlardı ondan sancım hafıfledı .pekı ben neden hıss etmıyorum sancıları sancımda baya yuksek cıkmıştı .
Canım sanirim senin 32 haftalik raporunu giris yaparken bir yalislik yaptilar cunku benimki bugun cikiyor 36+6 yim bugun 15 inde dogum olcak o 1 haftayida dogum sonrasina aktaracak ama eger kaybin yoksa iyi benim dr 1 gun bile olsa aktariyor
bugün sordum olurda erken doğarsa iznimi doğum sonrasına aktarıyolarmış. oyüzden rahatladım. 2 ağustosta almıştım ilk raporu sanırım geç kalmışım o yüzden
Kızlar ben doğum yaptım 30 Ağustos ta bebeğimiz 9 eylülü bekleyemedi korkunç bir kanama ile hastaneye gittik doktorum da şehir dışına gitmiş o kadar Şansız ve zor bi durumdaydım aglaya aglaya bebeğime bişey olacak korkusuyla gittim hastaneye ama şükürler olsun ki sağlıkla aldım oğlumu kucağıma darısı hepinizin başına güzel doğumlar versin inşallah
bırde bacıla ben gecen hafta ntseye bagladılar 3 kez 2 kez sancım cıktı en son gırdıgımde sancı cıkmadı serrum takmışlardı ondan sancım hafıfledı .pekı ben neden hıss etmıyorum sancıları sancımda baya yuksek cıkmıştı .
Kızlar ben doğum yaptım 30 Ağustos ta bebeğimiz 9 eylülü bekleyemedi korkunç bir kanama ile hastaneye gittik doktorum da şehir dışına gitmiş o kadar Şansız ve zor bi durumdaydım aglaya aglaya bebeğime bişey olacak korkusuyla gittim hastaneye ama şükürler olsun ki sağlıkla aldım oğlumu kucağıma darısı hepinizin başına güzel doğumlar versin inşallah
bugün sordum olurda erken doğarsa iznimi doğum sonrasına aktarıyolarmış. oyüzden rahatladım. 2 ağustosta almıştım ilk raporu sanırım geç kalmışım o yüzden
kaç haftalıksın şu an.. yürüyüş egzersiz filan yaptın mı.beklemek çok heyecanlı di mi.bugün benim de ağrılarım var ama sanırım üşüttüm bebeğin keyfi iyi
39 haftaligim canim evet heycan korku hersey var yuruyus sadece yapiyorum bugun iki tane arka arkaya sancim oldu bagirip aglayasim geldi gecti ondan sonra evden ciktim dolastim biraz sanci kalmadi ama cok keskin sancilar yarin kontrole gittecegim bakalim icimden bi his bu hafta doguracam diyor hayirlisi sende dikkat et soguk almamya calis sen kac haftaliktin nasil gidiyor
merhaba güzel anneler
bugün kontrolüm vardı. ben normalde şuan 40+5 im
ama en başından beri geç döllenmeden dolayı geriden geliyorduk.
doktorum bugün suyun biraz azalmış plesantada da kireçlenme var dedi.
yani miadını dolduruyormuş artık.
bütün tarihleri göz önüne alarak ayın 10 una kadar bekleyelim dedi.
ama 3 güne bir nst ye gir dedi.
ayın 10 unda kendiliğinden gelmezse bebeğim suni sancı verecek. gerisi de hayırlısı artık.
allahım lütfen kendiliğinden gelsin sancım. sezaryen olmak istemiyorum.
bir endişedir sardı içimi.
doktora normal doğumu çok istediğimi, kendimi hazırladığımı söyledim.
rahimde açıklık göremiyorum o yüzden muayene etmicem şimdi dedi.
buarada suni sancıyla ilk doğumunu normal yapan oldumu, hiç duydunuz mu çevrenizden?