2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kilar bu arada gogus pompasi olmayan arkadaslara tavsiye niteliginde bir onerim var. Daha dogrusu beyi almamalari gerektigini soylemeliyim.

Ben avent elektronik gogus pompasi aldim ilk gunlerde zaten sutum yoktu ama makineden vurkac damla cikiyodu hic olmazsa sonradan sutum bollasti hatta oyleji elimle siktigimda karsiya fiskiriuor cogu zaman ama grl gor ki aventi takiyorum trk bir damla sut grlmiyor. Ben bu alet yuzunden grlen sutumu de kaybdecektim uzuntuden, lutfen alisverieinizi yaparken buna dikkat edin. İade etmeyr kalktim steril urunlerde iade kabul etmeyiz dediler o da elimde kaldi. Ayiptir gunahtir. Ne guzel tezgah steril de her turlu ayipli kusurlu mali kakala

Günaydın anneler
NormAl doğumu bende bekleyenlerdenim ,geçen hafta çatı muayenesi oldum , sorunsuz atlattım korkuyodun acırmı diye
Yarın yine randevum var ,artık oğluşuma kavuşmak istiyorum,okadar yorucuki bu son fünler ,kalçam inanılmaz ağrıyor resmen topallıyorum ,yürüyüşlerimde aksadı acıdan yapamıyorum ,topuk dikenimde var öyle canım yanıyoki ,ayaklar kilo mu taşımıyor ,dile kolay 18 kg aldım ,allah yardımcımız olsun kolay doğumlar nasip etsin inşallah

herkes kız cocuk erken gelir deyip duruyor ama bizimkinin erken gelme niyeti yok gibi dr da beklemiyor erken galiba ki 12 sine dobler randevusu verdi :) bari 40 geçirmeseler

Artık dogsunlar diyesim geliyor ama sonradanda allahin isine karışmayayim zamani vardir diyorum ama karnim tas gibi artik rahatsiz oluyorum
iyi yapmissin canim valla daha benim bisürü isim duruyor haftaya ablam gelecek evi temizletecegim odayi hazirlayacagim sonra kendimi temizletecegim her isim duruyor

benim temizlik bitti utum kaldi bi tek hastane cantamda hazir degil yatagin ustune cikardim bavula koymaya useniyorum agdaya gitmem lazim neyi bekliyorsam bende bilmiyorum bur rahatlik var ustumde neye güveniyorum acaba

Aynen cnm bende uyuyamadim bacaklarım agridi lavaboya kalktim durdum sabah hortladim yatakta durdum basim agridi kalktim kahvalti yaptik biraz evi topladim ama artık karnim cok buyuk gergin rahatsiz ediyor beni

benimde hafif hafif şuan sağ kasığım sanki sızlıyor. çok emin olamadım sancı mıdır ki?

Aksam 10 dan itibaren Karnım taş gibi hafif kasık ağrım var bel ağrım yok nefes almakta zorlanıyorum böyle olan varmı evin içinde gezmeyle geçmiyor

canım karnın taş gibi olması sancı oluyor.
hafif bi kasık ağrısı bende hissetmeye başladım o da sancı mı bilmiyorum.
heyecanlandım bende biraz

gözünaydın cnm. allah bağışlasın.

iyi yapmissin canim valla daha benim bisürü isim duruyor haftaya ablam gelecek evi temizletecegim odayi hazirlayacagim sonra kendimi temizletecegim her isim duruyor
Canım ben bütün işlerimi hallettım çok şükür . Suan artık hazır beklemdeyım . Hayırlı ve sağlıklı gelsın evlatlarımız.

benimde ilk defa dün kasıklarımda ara ara fena ağrılar vardı, çok az da bel ağrısı oldu ama sonra geçti
neydi şimdi bu yalancı sancımı?
çocuk kanala mı yerleşiyor o mu aceba.

Kızlar gece cam açıp yatmaktan üşüttum. Çok fena ishal oldum.
Benımde bacaklarıma doğru baskı var. Ağrı var. Bebekte sanırım biraz aşağı ındı.
Kasıklarımda da baskı var. Bılmıyorum belki çatım açılıyordur....

Aynen benimde o kadar gergin ki karnim balkonda camasir topladim yoruldum sanki cok is yapmisim gibi gece wc ye kalkmaktan benimde dizlerim agridi allahtan tuvalet yakin odamin icindeki banyoda esim her kalktigimda o da uyaniyor bu ne kadar çiş hatun nereden cikiyo bu kadar su diyor bana agadayada haftaya gideyim diyorum gogumdan 3-4 gun once benim dogum 15 inde ya önce su evin isini bitirsemde bari ondan kurtulsam

Ayy ne guzel ya cam acinca esiyormu nerdesin sen canım biz cami acsak nem vuruyor yuzumuze yapis yapisiz sabaha kadar klimanin altinda yatiyoruz keske bizde cam actigimizda esse ruzgar ama usutmemis olabilirsinde dogum yaklasinca ishal oluyormussun dogumun habercisi olabilir bak

eylül annelerinin çoğu ağustosta doğum yaptığı için biz buda çok az kişi kaldık
tel.den de giremiyoruz artık hastanede olska ordan da yazamayacağız

Selam kizlar nasilsiniz umarim iyidir herkes bende kizimin hastane süslerini hazirlarken çok yordum sanirim kendimi karnimda seertleşme oluyodu ama ağri yapmiyodu şimdi sertleşen yamulan yerde ağri olmaya başladi ve kizim hala dönmedi çapraz duruyo..normal doğumu beekliyorum heran hazirolda beklemekte zormuş sezeryanda günün belli en azindan kendini ona göre hazirliyorsun

arkadaşa katılıyorum, doğumdan önce ishal olunurmuş. okumuştum biryerde.
birde son bir iki gün yüksek bir enerji gelirmiş bu bizim doğumda güçlü olmamız içinmiş.
yalnız şuan kendimi oturduğum yerde çok yorgun hissediyorum ben.
demekki bir-iki gün daha var.ortada enerji menerji yok :)

Ya bende çözemedim bu süt sağma işini lansinoh aldım ben çift göğüs için olanı sözde en güzeliymiş ama sağmaya kalktığımda damla damlaydı gerçi bir hafta önce denemiştim sonra üzüntüden ağlaya ağlaya kaldırdım bi dahada denemedim elimle sıkınca geliyor oğlum emerken de ağzının kenarında görüyorum ama gel gelelim sağamıyorum

merhaba kızlar, bir sorum olacak, kan idrar tahlili son haftalarda yapılmıyor mu artık benım en son 1 bucuk ay önce yapıldı. drum da bişey demedi bn de sormayı unutuyorum hep. artık yapılmasına gerek görülmüyor mu acaba? bir de normal dogum bekleyenler için vajınada enfeksiyon vs var mı diye yapılan bir test varmış onu yaptırdınız mı?

Aaaaa öylemi umarım doğumun habercisidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…