2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Benimd dr um son 1,5 aydir tahlil istemedi idrar yaparken falan bir sikayetin varmi yada herhangi bir sikayetin varmi nasilsin kendini nasil hissediyorsun diye soruyor cok sık cagiriyor her seferinde usg ye bakiyor rahim uzunlugunu ölcuyor nst ye yolluyor beni tartiyor ama doguma gittiginde erken cagiriyor sabah damar yolu acilirken butun tetkikleri istiyor hemen cikarttiriyor beni öyle sezeryana aliyor ilk dogumumda öyle yapti

Bide normal dogum yapacak arkadaslar zeytinyagi ile perine masaji dogumda yirtilmalari ve epizyo kesilerini minimuma indiriyormus heralde perine bölgesini yumusatip nemlendirdigi icin biryerde okumustum

benımkı saolsun cok iyi ama cok yogun bir dr. hiç öyle ayrıntılı şeyler sormuyor : ) idrardan sonra kasıklarımda agrı oluyor, gebeliğin başından beri idrar tahlilinde lokosıt ve epitel hücre çıkıyor ama dr um bol su iç normal bu kadarı diyor. o istemedi tahlil son zamanlarda ama saglık ocagında yaptırsam iyi olacak saanırım. teşekkürler : )

rapido görünmüyo, doğum yapmış olmasın????

Ayyy gercekten acaba dogurdu mu yoksa o girerdi hep ilk normal doguran olucak sanirsam
Bide normal dogum yapacak arkadaslar zeytinyagi ile perine masaji dogumda yirtilmalari ve epizyo kesilerini minimuma indiriyormus heralde perine bölgesini yumusatip nemlendirdigi icin biryerde okumustum

Ya o perine masajini cok duydum ama yapamam gibi geliyor bana yaaaa cok tuhaf bisey o ya iyyyyyy

Ayyy gercekten acaba dogurdu mu yoksa o girerdi hep ilk normal doguran olucak sanirsam

Ya o perine masajini cok duydum ama yapamam gibi geliyor bana yaaaa cok tuhaf bisey o ya iyyyyyy
Ya ilk biri yapti kizlar normal dogum hatta cok kolay dogurdum dedi kimdi o hatirlayamadim ama gerçekten ha rapidonun sesi cikmiyor dogurdumu ki

Benden geliyor ama sizi yaniltmasin benim ikinci cocuk sut kanallarim acildi ilk bebekte sizinki dogumla beraberde gelebilir benim ilkte dogumla beraber geldi cunku
hmm internette baktığımda gelebilir dio da bende daha belirti olmadığı için merak ettim :) teşekkürler
ilki sezeryan mıydı? sezeryanda o bölge bi ömür iyileşmez diolar.üşüttüğünde ağır iş yaptığında hep acır ağrırmış n kadar doğru bi fikrin var mı?

Ya ilk biri yapti kizlar normal dogum hatta cok kolay dogurdum dedi kimdi o hatirlayamadim ama gerçekten ha rapidonun sesi cikmiyor dogurdumu ki
Sadece rapido değil kimseden ses çıkmıyor bi bizmi kaldık dogurmayan yaa :) bu arada artık birileri çıksın ben normal dogurdum desin bizede anlatsın lütfennnn

Ayni durumdayiz tarlim tamamen ayni durumdayiz dorun bizdemi aletlerdemi bilemiyorum

doğum tarihinimizide aldık 15 eylülde kızım kollarımda inş

Eklentiler

• 25345iconschwenk1gt.gif
    1,1 KB · Görüntüleme: 42

ben doktora gideceğim her sabah heyecandan ishal oluyorum ve mide bulantısı yaşıyorum. doğumda ne olurum allah kerim.ama eve gelirken herşey yoluna giriyor içim rahatladığı için.

kızlar bi sorum olucak bu aralar çok yürüdüğümde ya da yorulduğumda vajinama doğru baskı hissediyorum nasıl anlatsam sanki hafif acı gibi açılıyormuş gibi acaba açılmamı yaşıyorum osırada
daha çatı olmadım ben

Safak 7 gun sabirsizlikla bekliyorum bekliyorum bia agri oldugunda iki gun once baya sancim oldu simdi sanci yok bel agrisi Kasik agriisi var geceleri yatarken yatamiyorum saga donuyorum sola ne tarafa yatsam o tarafim uyusuyor idarar cikmada ayri iste son gelimseler arada karnim sivrilesiyor sert oluyor bazen hafif agri bazen agrisiz normal dogum yapcaklar yapanlar lutfen bildiklerimiz paylasalim fayadali olcaktir doktorunuzn tavsiyelri falan artik sayilI gun kaldi ben yapabilirsem sanci cekerken bile yazacagim bakalim nasil olcak

kızlar illa nişan gelmesi mi lazım ya da suyun gelmesi mi lazım ? dün regl ağrısı gibi ağrıdı karnım. baya ağrıdı hatta. ama şimdi hiç bişey yok yine :)

Normal doğumu bekleyenler için bir örnek :)
Kızlar en yakın arkadaşım da eylül annesi oldu sat a göre 7 eylüldü doğum tarihi , bu sabaha karşı 5 te normal doğum yaptı.Saat akşam 7 gibi konuştuk herşey normal hiç bir belirti iz yok 8 buçuk gibi nişanı gemiş ve arkasından suyu gelmiş, sancılarda düzensiz ve uzun değil çok hızlı bir şekilde 5 dk da bir olmaya başlamış, hastaneye git açılmayı bekle 1 cm 2 cm derken ne sunu sancı nede epidural almadan kız doğurmuş .Darısı hepimizin başına işallah doğum anı daçok kısa sürmüş 10 dk da çıktı bebek dedi. Bana yaptığı en büyük öneri perine masajı yap hemen başla dedi keşke önceden yapsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…