Safak 7 gun sabirsizlikla bekliyorum bekliyorum bia agri oldugunda iki gun once baya sancim oldu simdi sanci yok bel agrisi Kasik agriisi var geceleri yatarken yatamiyorum saga donuyorum sola ne tarafa yatsam o tarafim uyusuyor idarar cikmada ayri iste son gelimseler arada karnim sivrilesiyor sert oluyor bazen hafif agri bazen agrisiz normal dogum yapcaklar yapanlar lutfen bildiklerimiz paylasalim fayadali olcaktir doktorunuzn tavsiyelri falan artik sayilI gun kaldi ben yapabilirsem sanci cekerken bile yazacagim bakalim nasil olcak
kızlar illa nişan gelmesi mi lazım ya da suyun gelmesi mi lazım ? dün regl ağrısı gibi ağrıdı karnım. baya ağrıdı hatta. ama şimdi hiç bişey yok yine :)
Mrb arkadaşlar. Sanırım doğum sırası bende. Gece lavaboya kalktım ve pembe akıntı geldi pe çeteye. Sabaha kadar bekledim. Devam etti. Ama ağrım sancim yoktu.dr.u aradım hemen. Doğum başlıyor olabilir dedi. Dr.a gidin dedi. Uzakta doktorumuz. Nst.ye girdim sancı yok. Yatıyorum. Plesentada deformasyon yokmuş.
tasinma işiyle uğraşıyorum. Tayin imiz çıktı. Ins bişey olmaz.erken daha(
Cuma tasinmamiz lazım. Nolacak bilmiyorum
Evet canim ilkimde sezeryan hic öyle bisey yok inanmayin 6 yillik sezeryanliyim hic öyle bisey gelmedi basima iste ayakta aktif calisiyorum evde is yaparim agir da kaldiririm allaha cok sukur ne agri ne sizi ama ilk basta dikkat etmek lazim 2-3 ay dikkat edeceksin agir kaldirmayacaksin bide ilk 6-7 ay orada his kaybi oluyor hissetmiyorsun o bolgeyi ama sonra o da geciyor simdi mesela karnim kocaman gergin ne agri nede sizi hic bisey yokhmm internette baktığımda gelebilir dio da bende daha belirti olmadığı için merak ettim :) teşekkürler
ilki sezeryan mıydı? sezeryanda o bölge bi ömür iyileşmez diolar.üşüttüğünde ağır iş yaptığında hep acır ağrırmış n kadar doğru bi fikrin var mı?
Ayni gun doguracagiz insallah canim bende 15 eylul de oglusumu kollarima alicam insdoğum tarihinimizide aldık 15 eylülde kızım kollarımda inş
Kizlar ben bugun bir halt yedimki sormayim esim isten geldi sıkıldın hadi seni arabayla biraz gezdireyim hava al dedi gezerken domates gordum ve tabi ben dayanamadim bir kasa aldim 20 kilo neyime guvendiysem Neyse ki sagolsun esim yardim etti konserve yaptim daha yeni bitti ama bende bittim sirtim belim tutuldu kalcalarim agriyo valla illa kicimdan is cikartmaliyim hamile kadinsin rahatlik tepti diye kizdim kendime yarin dogurmazsam iyidir oglus oturmaktan midemin altina cikti garibim esim artik rahat dur bisey cikartma yine kendine diyor
İyi akşamlar anneler bugün kontrolüm vardı 37+0 dayım çok şükür yolunda herşey çatı muayenem vardı daha yaptırmamış olanlar için söylüyorum gerçekten düşündüğümüz gibi değil çok kısa sürüyor ve hiç can yakmıyor çok şükür müsaitmiş işallah normal doğum yaparım nstde bi kere 70lere çıktı sancım ama hissetmedim doktorda önemli değil dedi böyle bi durum yaşayan var mı?
Benimde sancim nst de 70 lerde çıktı bende normal doğum bekliyorum ve benimde doktorum önemli değil dedi :)İyi akşamlar anneler bugün kontrolüm vardı 37+0 dayım çok şükür yolunda herşey çatı muayenem vardı daha yaptırmamış olanlar için söylüyorum gerçekten düşündüğümüz gibi değil çok kısa sürüyor ve hiç can yakmıyor çok şükür müsaitmiş işallah normal doğum yaparım nstde bi kere 70lere çıktı sancım ama hissetmedim doktorda önemli değil dedi böyle bi durum yaşayan var mı?
Normal doğumu bekleyenler için bir örnek :)
Kızlar en yakın arkadaşım da eylül annesi oldu sat a göre 7 eylüldü doğum tarihi , bu sabaha karşı 5 te normal doğum yaptı.Saat akşam 7 gibi konuştuk herşey normal hiç bir belirti iz yok 8 buçuk gibi nişanı gemiş ve arkasından suyu gelmiş, sancılarda düzensiz ve uzun değil çok hızlı bir şekilde 5 dk da bir olmaya başlamış, hastaneye git açılmayı bekle 1 cm 2 cm derken ne sunu sancı nede epidural almadan kız doğurmuş .Darısı hepimizin başına işallah doğum anı daçok kısa sürmüş 10 dk da çıktı bebek dedi. Bana yaptığı en büyük öneri perine masajı yap hemen başla dedikeşke önceden yapsaydım
Hiç kasma canım zaten o kadar kısa sürüyor ki anlamazsın bile ki ben hayatımda hiç alttan muayene bile olmamıştım ilk defa çatı muayenesi oldum düşün yani :)bende de çıktı geçen hafta cnm doktor normal dedi.
daha çatı olmadım inş. benimde kolay geçer kasmam
Karna 2 tane bant takıyorlar ya ondan hiçbişi anlamıyorum belki de biraz gerindi bebek sancı gibi çıktı oda neyse normal olmasına sevindim işallah normal doğururuz :)Benimde sancim nst de 70 lerde çıktı bende normal doğum bekliyorum ve benimde doktorum önemli değil dedi :)
Hiç kasma canım zaten o kadar kısa sürüyor ki anlamazsın bile ki ben hayatımda hiç alttan muayene bile olmamıştım ilk defa çatı muayenesi oldum düşün yani :)
Karna 2 tane bant takıyorlar ya ondan hiçbişi anlamıyorum belki de biraz gerindi bebek sancı gibi çıktı oda neyse normal olmasına sevindim işallah normal doğururuz :)
Belkide haaa bak ben bunu hic dusunmemistim olabilir valladoğum öncesi enerjisimi geldi yoksa :)))
rabbim tez zamanda yavrunu evine sağ sağlim götürmeyi nasip etsin canımGünaydın anneler bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun hepimizin. Bende Eylül annesi olacaktım ama taa Temmuz'da 30 haftalıkken acil sezaryen olmuştum. Bebeğim halen küvozde. Bugün 51. Gün ama şimdiye kadar hep anne sütü aldı. Sütü gelmeyen anneler için yazmak istedim 2 saatte bir sağın ve o sağdığınız damlacıkları biriktirin gittikçe çoğalacak bundan emin olarak sağın en az 15er dakika pompalamalısınız süt gelmesede her iki göğüsüde. Ben başardıysam bu şartlar altında siz de başarabilirsiniz. Her annenin sütü bebeğine yeter bunu söyledi bize hastanedeki hemşireler sürekli umarım sütünüz düzene biner bir an önce. Sevgiler
Kizlar ben bugun bir halt yedimki sormayim esim isten geldi sıkıldın hadi seni arabayla biraz gezdireyim hava al dedi gezerken domates gordum ve tabi ben dayanamadim bir kasa aldim 20 kilo neyime guvendiysem Neyse ki sagolsun esim yardim etti konserve yaptim daha yeni bitti ama bende bittim sirtim belim tutuldu kalcalarim agriyo valla illa kicimdan is cikartmaliyim hamile kadinsin rahatlik tepti diye kizdim kendime yarin dogurmazsam iyidir oglus oturmaktan midemin altina cikti garibim esim artik rahat dur bisey cikartma yine kendine diyor
canım ben bugün kontrole gittim kan idrar tahlili yaptılar hemde hormonlara baktılar sezeryan girişi yaptırmış doktorum baya bi tahlilim vardı,doktorum yoktu ama yerine bakacak diğer doktora dosyamı ve talimatları iletmiş baya bi ilgilendiler sağolsunlar inşallah hayırlısıyla doktorum sezeryanıma gelirmerhaba kızlar, bir sorum olacak, kan idrar tahlili son haftalarda yapılmıyor mu artık benım en son 1 bucuk ay önce yapıldı. drum da bişey demedi bn de sormayı unutuyorum hep. artık yapılmasına gerek görülmüyor mu acaba? bir de normal dogum bekleyenler için vajınada enfeksiyon vs var mı diye yapılan bir test varmış onu yaptırdınız mı?
hmm internette baktığımda gelebilir dio da bende daha belirti olmadığı için merak ettim :) teşekkürler
ilki sezeryan mıydı? sezeryanda o bölge bi ömür iyileşmez diolar.üşüttüğünde ağır iş yaptığında hep acır ağrırmış n kadar doğru bi fikrin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?