2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Mrb arkadaşlar. Sanırım doğum sırası bende. Gece lavaboya kalktım ve pembe akıntı geldi pe çeteye. Sabaha kadar bekledim. Devam etti. Ama ağrım sancim yoktu.dr.u aradım hemen. Doğum başlıyor olabilir dedi. Dr.a gidin dedi. Uzakta doktorumuz. Nst.ye girdim sancı yok. Yatıyorum. Plesentada deformasyon yokmuş.
tasinma işiyle uğraşıyorum. Tayin imiz çıktı. Ins bişey olmaz.erken daha (
Cuma tasinmamiz lazım. Nolacak bilmiyorum

güzel düşünmüşsün aslında çoğumuzun internetli telefonu var
sancı arasında girip yazabiliriz umarım bekleyenlere de örnek olur.

kızlar illa nişan gelmesi mi lazım ya da suyun gelmesi mi lazım ? dün regl ağrısı gibi ağrıdı karnım. baya ağrıdı hatta. ama şimdi hiç bişey yok yine :)

yok illa bunların gelmesi gerekmiyormuş
bunlar olmadan da doğuma giden var.

allah yardımcın olsun
bu kadar telaşın arasında hem doğum hem taşınmak hiç kolay değil.
öğretmen misiniz? tayin bu zamana kaldı?

ben hala bekliyorum dün daha çok kasık ağrım vardı bugün o da yok.

Evet canim ilkimde sezeryan hic öyle bisey yok inanmayin 6 yillik sezeryanliyim hic öyle bisey gelmedi basima iste ayakta aktif calisiyorum evde is yaparim agir da kaldiririm allaha cok sukur ne agri ne sizi ama ilk basta dikkat etmek lazim 2-3 ay dikkat edeceksin agir kaldirmayacaksin bide ilk 6-7 ay orada his kaybi oluyor hissetmiyorsun o bolgeyi ama sonra o da geciyor simdi mesela karnim kocaman gergin ne agri nede sizi hic bisey yok

İyi akşamlar anneler bugün kontrolüm vardı 37+0 dayım çok şükür yolunda herşey çatı muayenem vardı daha yaptırmamış olanlar için söylüyorum gerçekten düşündüğümüz gibi değil çok kısa sürüyor ve hiç can yakmıyor çok şükür müsaitmiş işallah normal doğum yaparım nstde bi kere 70lere çıktı sancım ama hissetmedim doktorda önemli değil dedi böyle bi durum yaşayan var mı?

Kizlar ben bugun bir halt yedimki sormayim esim isten geldi sıkıldın hadi seni arabayla biraz gezdireyim hava al dedi gezerken domates gordum ve tabi ben dayanamadim bir kasa aldim 20 kilo neyime guvendiysem Neyse ki sagolsun esim yardim etti konserve yaptim daha yeni bitti ama bende bittim sirtim belim tutuldu kalcalarim agriyo valla illa kicimdan is cikartmaliyim hamile kadinsin rahatlik tepti diye kizdim kendime yarin dogurmazsam iyidir oglus oturmaktan midemin altina cikti garibim esim artik rahat dur bisey cikartma yine kendine diyor

doğum öncesi enerjisimi geldi yoksa :)))

bende de çıktı geçen hafta cnm doktor normal dedi.
daha çatı olmadım inş. benimde kolay geçer kasmam

Benimde sancim nst de 70 lerde çıktı bende normal doğum bekliyorum ve benimde doktorum önemli değil dedi :)

perine masajı nasıl cnm ?

bende de çıktı geçen hafta cnm doktor normal dedi.
daha çatı olmadım inş. benimde kolay geçer kasmam
Hiç kasma canım zaten o kadar kısa sürüyor ki anlamazsın bile ki ben hayatımda hiç alttan muayene bile olmamıştım ilk defa çatı muayenesi oldum düşün yani :)
Benimde sancim nst de 70 lerde çıktı bende normal doğum bekliyorum ve benimde doktorum önemli değil dedi :)
Karna 2 tane bant takıyorlar ya ondan hiçbişi anlamıyorum belki de biraz gerindi bebek sancı gibi çıktı oda neyse normal olmasına sevindim işallah normal doğururuz :)

anladım cnm. alttan daha önce muayene oldum aslında gebeliğin ilk haftaları alttan baktı doktor ama ister istemez bi heyecan oluyo
bi hfta sonra gidicem ben çatı mua. için.

kızlar bizimde 8 eylül....en son benim di 29 eylüldü tarih ama biliyorsunuz sııkıntılar vardı doktor alalım dedi işte 37-0 da gelmiş olacak inşallah...dua edin erken biraz inşallah küvez gerekmez çok sarılık olmaz ( sağlıklı olsun diye dua ediyorum artık...

rabbim tez zamanda yavrunu evine sağ sağlim götürmeyi nasip etsin canım

bizde bugun annem ve kardeşimle pazara gittik.domates aldık konserve için
seninki iyimiş gene hayatımm,ben ve kardeşim 35 er kilo annemse 50 kio aldı
nasıl bi aptallıktr ki 3 müzde aynı gün aldık.domatesleri aldıktan sonra çark ettik biz ne yaptık die
yarın bütün gün domateslerle ugrascaz

canım ben bugün kontrole gittim kan idrar tahlili yaptılar hemde hormonlara baktılar sezeryan girişi yaptırmış doktorum baya bi tahlilim vardı,doktorum yoktu ama yerine bakacak diğer doktora dosyamı ve talimatları iletmiş baya bi ilgilendiler sağolsunlar inşallah hayırlısıyla doktorum sezeryanıma gelir

Canım benim de ilki sezeryandı ama duyduğun şeyler seni yanıltmasın. O bölge ömür boyu iyileşmez diye bir şey yok. Sadece bikini bölgenin altında bir çizgi var o kadar. Her işimi kendim yapıyorum, hamilelik yokken ağır da kaldırıyordum ama kesinlikle ağrı yapmıyor. İçin rahat olsun..

Kızlar bizim de bugün kontrolümüz vardı. Muhtemelen son kontrol. Kızım 3300 gr olmuş. NST de sancı çıkmadı, her şey yolunda çok şükür. İlk doğumum sezeryan olduğu için bu da mecburen sezeryan olacak. Tarihimizde kesinleşti. 10 Eylül'de kavuşuyoruz kızımla. Hafta bugün kucağımda olacak kısmetse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…