2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kolay gelsin size sekerim ben yaptim kurtuldum darisi basiniza ama agrimayan yerim yok benim burda kimsemde yok allahtan esim yardim etti yine senin annen kardesin varmis allah gule gule yemek nasip etsin canim

canim cidden o dogum oncesi enerji isi co dogru bisi beni de bi gorseniz hamur yogurmalar agir isler yapmalar gecen su boregi yaptim kendime nazar degircem valla

bu arada herkes uyuyodur da ben cok mutlu oldugum iki seyi buraya yazayim istedim 1. si yarin annecigim yanima yani amerikaya geliyor cok sukur bir digeri de son 1 ayda hic kilo almadim hatta 1 kilo verdiiiiiiim insallah almam daha da sizde kilo durumlari nasil benim gibi duraklayan oldu mu

Gözünüz aydın son ay kilo almamak normal doktorum bana hergün kilona bak kilo kaybı doğumun yaklaştıgının habercisiymis

Kızlar;
Hastaneden çıktık eve geldik.
Eve çıkmamızla ben lohusa bunalımına girdim.
Sürekli ağlıyorum.
Bebeğime bişi olacakmış gibime geliyo.
Eşim bile benden daha iyi tutuyo gazını çıkartıyor.
Ben tutmaya kıyamıyorum.
Sanki yeterli değilmişim gibime geliyo.
İştahımda kesiliyo.
Memelerimin uçlarından kan damlıyo artık.
Sütüm gelmedi ama kolostrum geldi.
Taş gibi uyutmuyolar.
Bi aksa sütüm....
Mama veriyoruz mecburen aç çocuk.

slm millet.. köyde olduğumdan burayı takip edemiyorum . bugün son kontrole çağırdı dr ablamız bakalım ne diyecek inş iyi haberlerle gelirim. yarın doğum günüm bebiş belki hediye vermek istiyor anneye diyrek umutla bekliyoruz :) dün ilk defa yalancı sancılar başladı. ikinci hamileliğim olmasına rağmen öncekinde 39+1 de doğurduğum için bugünleri hiç görmemiştim garip geliyor. herşey rekor bana. hurmayı ve yürüyüşü abartmak dışında herşeyi yapıyorum ama bebişim tarihini bekliyor. ben de bekliyorum geç döllenme dedikleri için en başından. lakin 3 güne gelmezse babamızın izni bitiyor. ne yapcaz bilemiyorum. olmadı babaya da bir iki günlük rapor alırız ne diyelim ( dua edin bugün yarın gelsin bebiş :)

Günaydın kızlar,bende 2013 eylül annesiyim,hatırlarsanız daha öncede yazmıştım.Sizleri ara ara okuyorum,heyecanınızı paylaşıp o günlerimi hatırlamak için.2 gün önce yaşımıza girdik ve kızım doğduğundan beri Rabbime şükretmediğim 1 günüm bile yok.Allah sizlerede nasip etsin ( tabi doğurmayanlara)ve doğum yapmış annelerede Allah size bağışlasın,analı babalı büyütsün.Gözünüz aydın.Size tekrar yazma sebebime gelince,doğum yapmış annelerin süt konusunda ve sağma konusunda endişelerini okudum ve yardımcı olabilmek için yazıyorum.kızım doğduktan sonra bende çalışan bir anne olduğum için süt sağma makinesi aldım(lansinoh) ilk sağdığımda 5 damla süt heldi ve canım epey sıkıldı ki zaten sütüm çok yoktu ve mama takviyesi yapıyorduk.fakat üzülmeyin bebeğiniz büyüdükçe sütünüz acayip artıyor.ben kızım 2,5 aylıkken işe başladım ve o günden beri hafta içi günde 3 kere hep sağıp verdik kızıma sütü.hatta sağmak sütü acayip artırıyor.her pazartesi sabahı ilk sağdığımda sütüm az gelip gün içinde sonraki sağmalarımda hep artıyordu.hafta sonu emmesi bile sağmak kadar artırmıyor sütü.sizi okuyunca o endişelerim geldi aklıma ve çok yersizmiş.sağmak sütü acayip artırıyor.sakın kafaya takıp üzmeyin kendinizi,görün bak sütünüz foşur foşur gelecek.sakın sağmaktan pes etmeyin.Normal doğum konusunda korkuları olan arkadaşlarada bişeyler yazmak istiyorum.benim çevremde normal doğum yapan kişi daha çok ki bende normal yaptım.hepsi insnılmaz memnun ve hiç kötü tecrübesi yok.hatta bana doğum yaptıktan 2 gün sonra tekrar normal doğum yap deselerdi 1 saniye terddüt etmezdim.milletin abarttığına bakmayın ve korkutmayın kendinizi.hayırlı doğumlar arkadaşlar.ha bide yürüyüş ve hırma çok işe yaradı bende.günde 2-3 hurma yedim,doktor bi daha doğum yaparsan hemen hastaneye gel dedi,çünkü rahim çok iyi ve kısa sürede açılmıştı.hepinizi öpüyorum,umarım yazdıklarım işinize yarar.öpüyorum hepinizi güzel anneler

çokkkkk sağolllll canımmmm içimi rahatlattın n güzel yazmışın o kadar dikkat ederiz :)

n güzel yazmışınızzz canımm çokk sağol.amannnn zaten bikinimi giydiğim var zaten çatlamaktan o ize takılmam harita gibi karnımm

Gunaydan arkadaslar benim bi arkadas var oda sondogum tarihi 30 agustos 40 +4 bugun bu sabah suyu patlamis suanda dogumda arda bana msj cekiyor acidan oluyorum diyor simid hastaneye yanina gitcem bi bakarsiniz bende gorup eslik eder bende dogurum

Gunaydin.
Hic ugrayamiyorum foruma..

Eylul geldi catti... Bizim zamanimiz
Nasilsiniz? Eminim birkac kisi simdiden bebegini kucagina almis koklamistir. Gule gule buyutursunuz insallahh...

Bizim de her sey yolunda oglumun her seyi hazir bekliyoruz. Tansiyon sorunum var solugu hastanede aliyorum bazen burada da zirt pirt hastaneye gitmek soz konusu olmuyor...

Umarim bundan sonra takip etme firsati bulurum forumu,

Herkese sevgiler.

Gunaydan arkadaslar benim bi arkadas var oda sondogum tarihi 30 agustos 40 +4 bugun bu sabah suyu patlamis suanda dogumda arda bana msj cekiyor acidan oluyorum diyor simid hastaneye yanina gitcem bi bakarsiniz bende gorup eslik eder bende dogurum

Arkadasina hayirli dogumlar dilerim
acilarin hepsine degecek bebisi kucagina aldiginda
Saglikla sihhatla kucagina alir insallah bebeginii :))

vajinanın alt kısmını genelde doğumlarda kesik atılan kısmını esnetmek için o bölgeye yapılan bir masaj.Bi sorun yoksa normal doğum isteyenlere dr larda öneriyor

saol cnm doktor henüz bişey demedi ama zor gibi geldi bana

Valla bilmiyorum canim bisey diyemiyecegim onun yerini tutarmi ama adamlar cok sevinir o kesin

valla ben de sevinirim bu hamilelik ben de istek arttırdı

W
Merhaba canım,
Doğum tarihlerimiz aynı..benim doğum için tarihim 24 Eylül, senin belli oldu mu? Normal mi olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…