Kolay gelsin size sekerim ben yaptim kurtuldum darisi basiniza ama agrimayan yerim yok benim burda kimsemde yok allahtan esim yardim etti yine senin annen kardesin varmis allah gule gule yemek nasip etsin canimbizde bugun annem ve kardeşimle pazara gittik.domates aldık konserve için
seninki iyimiş gene hayatımm,ben ve kardeşim 35 er kilo annemse 50 kio aldı
nasıl bi aptallıktr ki 3 müzde aynı gün aldık.domatesleri aldıktan sonra çark ettik biz ne yaptık die
yarın bütün gün domateslerle ugrascaz
Perine masajı yerıne ilişkiye girsek daha iyi değilim? Biraz zor masaj....Bide normal dogum yapacak arkadaslar zeytinyagi ile perine masaji dogumda yirtilmalari ve epizyo kesilerini minimuma indiriyormus heralde perine bölgesini yumusatip nemlendirdigi icin biryerde okumustum
canim cidden o dogum oncesi enerji isi co dogru bisi beni de bi gorseniz hamur yogurmalar agir isler yapmalarKizlar ben bugun bir halt yedimki sormayim esim isten geldi sıkıldın hadi seni arabayla biraz gezdireyim hava al dedi gezerken domates gordum ve tabi ben dayanamadim bir kasa aldim 20 kilo neyime guvendiysem Neyse ki sagolsun esim yardim etti konserve yaptim daha yeni bitti ama bende bittim sirtim belim tutuldu kalcalarim agriyo valla illa kicimdan is cikartmaliyim hamile kadinsin rahatlik tepti diye kizdim kendime yarin dogurmazsam iyidir oglus oturmaktan midemin altina cikti garibim esim artik rahat dur bisey cikartma yine kendine diyor
Gözünüz aydın son ay kilo almamak normal doktorum bana hergün kilona bak kilo kaybı doğumun yaklaştıgının habercisiymisbu arada herkes uyuyodur da ben cok mutlu oldugum iki seyi buraya yazayim istedim 1. si yarin annecigim yanima yani amerikaya geliyor cok sukur bir digeri de son 1 ayda hic kilo almadim hatta 1 kilo verdiiiiiiiminsallah almam daha da sizde kilo durumlari nasil benim gibi duraklayan oldu mu
perine masajı nasıl cnm ?
Valla bilmiyorum canim bisey diyemiyecegim onun yerini tutarmi ama adamlar cok sevinir o kesinPerine masajı yerıne ilişkiye girsek daha iyi değilim? Biraz zor masaj....
bende öle demek istiyorumm...ahh inşallah ben demek istiyorum normal doğurdum diye
çokkkkk sağolllll canımmmm içimi rahatlattın n güzel yazmışın o kadar dikkat ederiz :)Evet canim ilkimde sezeryan hic öyle bisey yok inanmayin 6 yillik sezeryanliyim hic öyle bisey gelmedi basima iste ayakta aktif calisiyorum evde is yaparim agir da kaldiririm allaha cok sukur ne agri ne sizi ama ilk basta dikkat etmek lazim 2-3 ay dikkat edeceksin agir kaldirmayacaksin bide ilk 6-7 ay orada his kaybi oluyor hissetmiyorsun o bolgeyi ama sonra o da geciyor simdi mesela karnim kocaman gergin ne agri nede sizi hic bisey yok
n güzel yazmışınızzz canımm çokk sağol.amannnn zaten bikinimi giydiğim var zaten çatlamaktan o ize takılmam harita gibi karnımmCanım benim de ilki sezeryandı ama duyduğun şeyler seni yanıltmasın. O bölge ömür boyu iyileşmez diye bir şey yok. Sadece bikini bölgenin altında bir çizgi var o kadar. Her işimi kendim yapıyorum, hamilelik yokken ağır da kaldırıyordum ama kesinlikle ağrı yapmıyor. İçin rahat olsun..
Gunaydan arkadaslar benim bi arkadas var oda sondogum tarihi 30 agustos 40 +4 bugun bu sabah suyu patlamis suanda dogumda arda bana msj cekiyor acidan oluyorum diyor simid hastaneye yanina gitcem bi bakarsiniz bende gorup eslik eder bende dogurum
vajinanın alt kısmını genelde doğumlarda kesik atılan kısmını esnetmek için o bölgeye yapılan bir masaj.Bi sorun yoksa normal doğum isteyenlere dr larda öneriyor
Valla bilmiyorum canim bisey diyemiyecegim onun yerini tutarmi ama adamlar cok sevinir o kesin
Gunaydin.
Hic ugrayamiyorum foruma..
Eylul geldi catti... Bizim zamanimiz
Nasilsiniz? Eminim birkac kisi simdiden bebegini kucagina almis koklamistir. Gule gule buyutursunuz insallahh...
Bizim de her sey yolunda oglumun her seyi hazir bekliyoruz. Tansiyon sorunum var solugu hastanede aliyorum bazen burada da zirt pirt hastaneye gitmek soz konusu olmuyor...
Umarim bundan sonra takip etme firsati bulurum forumu,
Herkese sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?