2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canim hiiic canini sikma birebir ayni seyleri yasadim simdi daha iyiyim. Minicik bir bebegin butun sorumlulugunun sende olmasi bizi boyle yapiyor bence ama alisikiyor daha sakinledim.

Sutum 7. Gun dolunca gelmeye basladi ama hala mama takviyesi yapiyorum hrp ac kalacakmis gibi geliyor cunku ama kizim mamayi yememeye basladi bu beliide iyi bisey sutum yetmeye basladi belkide.

ATSD1603 Hic sorma canim yaptim ama aksam agrilardan yatamadim sirtim belim kalcalarim cok agridu sagimdan soluma donemedim yok yapmam artik bisey canim msj larin görunuyor ama alinti yapildiginda cikmadi

Gözün aydin canim ohh annend geliyormus daha rahat olursun artik

Ben hala annemleri cagirmadim yanima teyzelerimde kiziyor artik gelsinler diye orda kari koca ikiniz tek vasiniza panik olursunuz diye bende daha erken oldugunu dusunuyorum haftaya cati muayenem ondan sonra gelsinler diyorum sizce kizlar gereksiz bir rahatlik içindemiyim yoksa

Yoo bende öyleyim yanlizim benimde ablam daha haftaya gelecek ayin 10 u gibi

Dogurursun canim insallah benim arkadasim 4300 gr normal dogurmustu korkutma kendini icini ferah tut hayirlisiyla dogurursun insallah

maşallah cnm çok iyiymiş kilosu.
çatı muayenen nasıl geçti

ölçümler tam net olmuoki bence kafana takma inş kolay ve normal bi doğum olur hayırlısıyla..

Kizlar normal doğum 40 haftayi beklemek zorunda değil dimi çevrenizde var mi normal doğuran kayinvalidem bana daha vaktin var 40 haftaya diyor bende 40 Beklemek zorunda değil heran olabilir artik diyorum

Kizlar normal doğum 40 haftayi beklemek zorunda değil dimi çevrenizde var mi normal doğuran kayinvalidem bana daha vaktin var 40 haftaya diyor bende 40 Beklemek zorunda değil heran olabilir artik diyorum

aynen canım 40 ı beklicek diye bişey yok 37 den sonra heran tetikte olmamız lazım normal doğum için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…