Kizlar ben bugun bir halt yedimki sormayim esim isten geldi sıkıldın hadi seni arabayla biraz gezdireyim hava al dedi gezerken domates gordum ve tabi ben dayanamadim bir kasa aldim 20 kilo neyime guvendiysem Neyse ki sagolsun esim yardim etti konserve yaptim daha yeni bitti ama bende bittim sirtim belim tutuldu kalcalarim agriyo valla illa kicimdan is cikartmaliyim hamile kadinsin rahatlik tepti diye kizdim kendime yarin dogurmazsam iyidir oglus oturmaktan midemin altina cikti garibim esim artik rahat dur bisey cikartma yine kendine diyor[/QUOTE
aferin sana cnm millet yatar son gunlerinde sen masallah ne islere koyulmussun yorma kendini cnm ya artik dinlen bol bol
kızlar bizimde 8 eylül....en son benim di 29 eylüldü tarih ama biliyorsunuz sııkıntılar vardı doktor alalım dedi işte 37-0 da gelmiş olacak inşallah...dua edin erken biraz inşallah küvez gerekmez çok sarılık olmaz
( sağlıklı olsun diye dua ediyorum artık...
Allahim hayirlisiyla saglikli dogmasini nasip etsin guzel hbrler verirsin bize eminim uzmez bebisin seni
bu arada herkes uyuyodur da ben cok mutlu oldugum iki seyi buraya yazayim istedim 1. si yarin annecigim yanima yani amerikaya geliyor cok sukur bir digeri de son 1 ayda hic kilo almadim hatta 1 kilo verdiiiiiiim
insallah almam daha da
sizde kilo durumlari nasil benim gibi duraklayan oldu mu
Gozunaydin cnm annene kavustun sira bebeginde
Kızlar;
Hastaneden çıktık eve geldik.
Eve çıkmamızla ben lohusa bunalımına girdim.
Sürekli ağlıyorum.
Bebeğime bişi olacakmış gibime geliyo.
Eşim bile benden daha iyi tutuyo gazını çıkartıyor.
Ben tutmaya kıyamıyorum.
Sanki yeterli değilmişim gibime geliyo.
İştahımda kesiliyo.
Memelerimin uçlarından kan damlıyo artık.
Sütüm gelmedi ama kolostrum geldi.
Taş gibi uyutmuyolar.
Bi aksa sütüm....
Mama veriyoruz mecburen aç çocuk.
Cnm gecmis olsun eve gelmissin niye bu kadar hirpaliyorsun kendini bebegi icin bu kadar detayli dusunen biri iyi bir anne olamaz mi sacmalama sen cok iyi bir annesin sadece silkinip kendine guven yeter herseyin en dogrusunu ve guzelini yapacagindan emininm