2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
meleğinin kucağında kokususnun burnunda olması herşeye değerr

canm ben şimdi bile öyle çok seviyorum ki kızımı tekmelerini hissettikçe ordan tutup sevesim geliyor heran eşyalarını öpüp kokluyor gidip gelip beşiğine bakıyorum bide doğsa nasıl severim naparım tahmin bile edemiyorum :)

canm bu yaşadıkların sadece sana özel bi durum değil kolay değil şuan lousa dönemindesin kuzenimde aynı şekilde yaşamıştı oğlunu kim alsa kimde susssa kime gülse gıcık oluyo boğmak istiyorum herkesi diyordu ama geçti seninki de geçicek zorlu bi gebelik dönemi yaşadın şimdi birbirinize alışma dönemi sen ameliyatlısın istediğin gibi ilgilenememen normal

Kizlar simdi ilk once nisan sonra su mu geliyor biz ne zaman doktora gitmeliyiz bunlarin sirasi kesin mi herkese gore degisir mi

Kizlar simdi ilk once nisan sonra su mu geliyor biz ne zaman doktora gitmeliyiz bunlarin sirasi kesin mi herkese gore degisir mi

canm onun bi sırası yok herkeste farklılık gösterebiliyor ama nişan ve suyun gelmesi doğum sürecinin başladığını gösteriyor istersen hemen git istersen sancılarımız başladığında saat tutup aralıkları sıklaşınca

Benim bildigim nisan 36. haftadn sonra her an gelebiliyor dogumun baslamasi bundan cok sonra da olabiliyor.

BENDE Tik yok henuz.... :)
akrabalar da anlayamayablrsin diyor.

Ne guzel ya :)))) bu bnm gibi normal dogum bekleyenlere umut oldu. Saglikla huzurla buyut bebisini insallah..

bunların bir sırası yok
kaldıki bunların hiç biri gelmeden de doğum süreci başlayabilir
herkesde farklıdır
ama bunları yada sancıyı takip etmek lazım.
yalancı sancı dinlenince,şekil değiştirince geçer, düzensiz zamanlarda gelir
ama gerçek sancı düzenli aralıklarla gelir, dinlenince geçmez.
bunlarıda bilmekte fayda var.

Kızlar özeldemi yapıcaksınız devlettemi?? birde ücretler ne kadar ??

ben özelde yapcam inşallah, en başından beri doktorum orda
ama ücretler şehirlere hastanelere göre değişiyor
ben edirnede normal 700 sezaryen 750 dediler
ekstra kaldığın geceye 100 tl dr. mesai saati dışında gelirse ekstra ona da 100 tl veriliyormuş.

ayrıca dışarda muayenehaneye gidenler
hem hastaneye hem doktora ayrıca ücret veriyormuş.

Edirnelimisin? Hangi hastaneye gidiyosun? Ben edirneliyim ama istanbulda yaşıyorum...

kızlar bsy sorcam .. bgn alısveriş yaparken çişimi kaçırmış gib oldu ama çok az... arada ağrım da oluyo ama suyum gelmiş olabilir mi? böyle foş diye mi geliyo yoksa azar azar mı??

Herkese slm muhtemel dogum tarihim 9 eyluldu 2 eylul gecesi 2cm acilma ve hafif sanciyla hastaneye yattim 3 eylul sabahi suni sanci verildi 1 saat icinde dogum yaptim bu 3.dogumum olmasina ragmen acilma ilerlemeyince suni sanci verdiler cok sukur kizim dunyaya geldi belki bir iki saat cekiyosunuz ama suni sanci zor olmasiyla birlikte dogumu hizlandiriyor.butun dogum yapanlara hayirli ugurlu olsun bekleyenlerinde allah yardimcisi olsun.

Benim de bu hafta 80 90 a çıktı. Dr Bebek hareketi bunlar dedi. Haftaya tekrar gideceğim

Geçen hafta ayını şeyi bende yaptım. ama iyiki de yapmışım kışın çok iyi oluyor. Bugün de annem köyden siparis verdi. Kardeşim ile onlara da yapacağız :

İyi akşamlar anneler;
Çok büyük bi sıkıntım var.
Pazartesi doğum yaptım.
Hala aktif olarakbemziremiyorum.
İnanılmaz agrım var göğüslerimde.
Kanallarım kapalı bence.
Taş gibiler ama zorla sağmazsan tık yok.

Mecbur mama veriyorum kızıms.

Bu tarz bir tıkanıklık yaşayan oldumu olduysa nasıl hallettiniz.
Diyelimki açamadık kanalları o zaman bu agrılardan nasıl kurtuldunuz.
Çok sıkıntım var çok.
Bir meme ucumdan et parcası koptu. O kadar yaram oldu.

Elektrikli ssia2014, post: 36769563, member: 610498"]İyi akşamlar anneler;
Çok büyük bi sıkıntım var.
Pazartesi doğum yaptım.
Hala aktif olarakbemziremiyorum.
İnanılmaz agrım var göğüslerimde.
Kanallarım kapalı bence.
Taş gibiler ama zorla sağmazsan tık yok.

Mecbur mama veriyorum kızıms.

Bu tarz bir tıkanıklık yaşayan oldumu olduysa nasıl hallettiniz.
Diyelimki açamadık kanalları o zaman bu agrılardan nasıl kurtuldunuz.
Çok sıkıntım var çok.
Bir meme ucumdan et parcası koptu. O kadar yaram oldu.[/QUOTE]
Elektrkli sut sağma makinasıkkirala ben öyle yaptım çok rahatlamasamda biraz II gelio

Kızlar sonunda kızımla anne bebek uyum odasına çıktık kızım ilk kez kıyafet giydi çok farklı duygular içindeyim. Bebeğim yanımda istediğim zaman kucağıma alıyorum hep izliyorum şükürler olsun bu günleri de gördüm sonunda 50 gunü gecti bebeğim yoğun bakımda kuvözdeydi

Kızlar çok üzgünüm bugün bebegmden ayriyim sarılık oldu 3 günlük henüz . hastane yatisini verdi perisanim sut sahipgotr cem cok dua edin nolur uzulmek istemiyorum sutum kaçar DİE korkuyorum şuan benm sutume cok ihtiyaci var çünkü ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…