Kızlar bende bugün Dr a gıttım bebısım 12 haftalık çıktı bende Dr bey ben 10 haftalık bılıyordum dedım yok yok fazlası var eksıgı yok deyıp gulumsedı ve hemen ıkısı teste yonlendırdı cunku haftası geçmesın dedı hemen yaptır dedı neyse yaptırdım kanı tahlili artı usg yaptık ve sonuc lar cok guzel çıktı ve Dr tahmını doğdun tarihi 15 Ağustos gıbı çıkıyor dedı daha da erken olabılır dedı ılkıde normal olduğu ıcın bebek ne zaman gelır bılınmez dedı.cınsıyet tahmını yapamadı cunku pozısyona gırmedı ben oğlumda on haftalıkken Dr lar erkeğe benzetmıstı Dr bey dedım bıraz daha baktı yok dedı pozısyona gormedı küçücük bısey zaten bende gördüm ekranda bu ılk cocuğun gıbı oynak degıl bellı sanırım daha uslu olcak teyzelerı.
gerçekten bu gidiş gidiş değil. Dur demek lazım. Sanırım yediğim bu halt bana iyi bir ders olacak ve bir daha kalkışmıcam bu tür işlere
Gözün aydın canım sonuçların güzel çıkmış, rabbim daim etsin inşallah :) erken döllenmemi olmuş ozaman çok ilginç bebişin 2 hafta fark atmış:)) maaşallah, sübanallah :)
selam kızlar
Bu gün dr kontorolune gittim ve şok olarak geri geldim.
Ben beişim 4+5 falan derken 6+5 olmuş.
Küçk fasulyemin kalp atımları başlamış.
Hafif kahvernği akıntım olduğunu söyledim. Normal görünüyor dedi altan muanneye ve ultrasona gerek görmedi proğoston başladık. Dikket et. fazla yürüme,ayakta kalma dedi.
Sonra kan ,idrar tahlili falan istedi yarın sabah aç karnına yaptıracağım.
Allahım hepimize sağlıcakla fasulyelrimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
kızlarrr merhabauzun zamandır giremiyordum. Ben de dün kalp atışını duydum :) midem fenaaaaa bulanıyor helede sigara ıyyy...ben günde 1 paket içen sigaradan iğrendim şükürler olsun :)
Bu arada bir şey soracağım,sinirlerim cooook ama coook gergin ağlama gülme falan filan offf.Bu kadar sinirli olan var mı yoksa benimki psiklojik mi
kizlar sat 24 aralik olunca eylul annesi yoksa ekim annesi mi olurum
benim 14 aralıktı 20 eylül muhtemel doğum.. senin de 30 eylül olur heralde :)
sagol canim dun ogrendim hamileligimi 1hafta gecikti dun yaptirdim 3564 cikti degerim o zaman eylulun son annesi olucam ne guzel peki degerim sence nasil
kizlar sat 24 aralik olunca eylul annesi yoksa ekim annesi mi olurum
benim 14 aralıktı 20 eylül muhtemel doğum.. senin de 30 eylül olur heralde :)
değerin güzel duruyor :) ben bata 3 gün kala bir de bat günü kan tahlili yaptırdım, diğer gittiğimde direk kesemi gördüm.. keseyi görüp kalp atımını almak önemli, umarım sağlıklıdır bebeğin
ilk kontrolum haftaya pazartesi gidecem 5+1 haftalik haftaya 5+6 olur dun doktora gitmedim sadece kanda baktirdim insallah sagliklidir bebesim
iyi aksamlar kimseler yok sanirim..
CANIMdaha foruma bakmadım ama inş iyisindir inan çok üzüldümCvbin icin cok tesekkur ederim cnm bnde sizleri cok merak ediyorum ama annem turkiyeden geldi onunla hasret gideriorum bir yandan da kizim hasta oldu dun gece biranda ateslendi ve oksurmeye basladi ateside inmio birde bugun kizimi ogle uykusuna yatirdigimda oyun oynarken kasigima bir tekma atti bicak gibi geldi sonra uyudu wc ye gittim bir baktim iki damla pembe kan geldi sonra bir iki saat sonra bir iki damla daha ve yatsi namazini kildim wc ye bir gittim pamuk oldugu gibi kip kirmizi kan oldu sok oldum dr yi atadik yarin oglen cagirdi tabi bu aksam dusmezse suan kasima cok agrio ayaklarimi uzattim yatiorum rabbime emanetiz rabbim hayirlisini nasip etsin
Allah bağışlasın canım tam vaktidir senin bana kalırsa.. yavaş yavaş sosyalleşmesi lazım miniğin de.. bizimki fazla sosyal bi yere gitti mi acıkana susayana kdr beni hayatta aramaz büyük bi derdi yoksa.. oğlan ya belki de ondan bilmiyom ki..28 aylik canim ama tam bi anne bagimlisi beni bir dk gormesin deliriyor:) yillardir hergun yururum ins faydasini gorurum ilk aylarya cekiniyorum biraz:)
Şimdi geldim ben :)) flamenkomu yaptım, negatifliği attım üstümden de geldim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?