2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canım senin tatlış biraz aceleci herhalde, önden önden gidiyor maşallah. Hep böyle güzel devam etsin inşallah. :)

Son düzenleme:
Gözün aydın canım sonuçların güzel çıkmış, rabbim daim etsin inşallah :) erken döllenmemi olmuş ozaman çok ilginç bebişin 2 hafta fark atmış:)) maaşallah, sübanallah :)

Yok CNm normalde zaten satım 25 ekım dı adetıme ıkı gun kala kalmıştın o geceyı baz alıyordum ama normal sat ı Dr baz aldı.

merhaba kızlar:)) ben de eylül annesi olucam kısmetse.satım 20 aralık tahmini doğum 25 eylül civarı. Bu ikinci gebeliğim.4,5 yaşında bir oğlum var.5 haftalıkken ilk olarak ultrasonla bakıldı keseyi gördük şükür.doktor 15 gün sonra da kalp atışları için çağırdı.işte durumlar böyle:))

burası olmasa nasıl dayanılırdı bilmiyorum kızlar. herkesle herşey konuşulmuyor sadece yaşayan biliyor.
inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarız.
bu arada ben dün karlar kraliçesini izledim animasyon hüngür hüngür ağladım.
bu aralar herşeyden etkileniyorum ama kocaymış kaynanaymış umursamayacağım. bebeğimi de kendimi de strese sokmasına izin vermeyeceğim kimsenin

Hayirlisi olsun cnm bak bebegin supriz yapmis annesine bizimde 1 haftamiz var bulsmamza

kızlarrr merhaba uzun zamandır giremiyordum. Ben de dün kalp atışını duydum :) midem fenaaaaa bulanıyor helede sigara ıyyy...ben günde 1 paket içen sigaradan iğrendim şükürler olsun :)
Bu arada bir şey soracağım,sinirlerim cooook ama coook gergin ağlama gülme falan filan offf.Bu kadar sinirli olan var mı yoksa benimki psiklojik mi

benim de ruh halim çok değişken :26: hemen sinirlenip hemen ağlayabiliyorum

sagol canim dun ogrendim hamileligimi 1hafta gecikti dun yaptirdim 3564 cikti degerim o zaman eylulun son annesi olucam ne guzel peki degerim sence nasil

değerin güzel duruyor :) ben bata 3 gün kala bir de bat günü kan tahlili yaptırdım, diğer gittiğimde direk kesemi gördüm.. keseyi görüp kalp atımını almak önemli, umarım sağlıklıdır bebeğin

ilk kontrolum haftaya pazartesi gidecem 5+1 haftalik haftaya 5+6 olur dun doktora gitmedim sadece kanda baktirdim insallah sagliklidir bebesim

CANIMdaha foruma bakmadım ama inş iyisindir inan çok üzüldüm
28 aylik canim ama tam bi anne bagimlisi beni bir dk gormesin deliriyor:) yillardir hergun yururum ins faydasini gorurum ilk aylarya cekiniyorum biraz:)
Allah bağışlasın canım tam vaktidir senin bana kalırsa.. yavaş yavaş sosyalleşmesi lazım miniğin de.. bizimki fazla sosyal bi yere gitti mi acıkana susayana kdr beni hayatta aramaz büyük bi derdi yoksa.. oğlan ya belki de ondan bilmiyom ki..

Şimdi geldim ben :)) flamenkomu yaptım, negatifliği attım üstümden de geldim :))

Hosgeldin Iyi yaptin canim.. Bende kizcemi uyuttum

Ayy aksama dogru karnim kaasigim falan nasil agridi benim.. birde gaz sancisi vardi off fenaydin dinlendim de gecti simdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…