2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Aynenn. Bir çok insandan hem fiziki hem ruhani temizler :)) aşılarını tabiki de aksatmıyoruz. Hiç aksatmadık şimdiye kadar. Başta Onun iyiliği için bunlar. Bizim için değil ki :)) bebiş bi doğsun da sağlıkla, videosunu çekip yollarım size oynaşmalarını :)) ayyy sabırsızlanıyorum düşündükçe :))

bılırım cnm o duyguyu benımde köpegım vardı 5sene oluyor öldü bir daha almadım hiç ölen 2. köpekti insan dayanamıyor ınsallah bı sıkıntı olmaz beraber buyutursun

İnşallah canım. Çok üzüldüm köpüşünü kaybetmene ( Benim kızımın da bir gün gidicek olması beni çok üzüyo ( düşüncesi bile kötü. her daim bebek gibiler, masumlar. Çok seviyorum hayvanları.

Tebrik ederim canım. Ben de 37 yaşındayım ve ilk hamileliğim. Allah sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah. :)

Canım burada içinde bulunduğun haftayı yazıyor. Diğeri muhtemelen bitirdiğin haftayı yazıyordur.

Kızlar bende bugün Dr a gıttım bebısım 12 haftalık çıktı bende Dr bey ben 10 haftalık bılıyordum dedım yok yok fazlası var eksıgı yok deyıp gulumsedı ve hemen ıkısı teste yonlendırdı cunku haftası geçmesın dedı hemen yaptır dedı neyse yaptırdım kanı tahlili artı usg yaptık ve sonuc lar cok guzel çıktı ve Dr tahmını doğdun tarihi 15 Ağustos gıbı çıkıyor dedı daha da erken olabılır dedı ılkıde normal olduğu ıcın bebek ne zaman gelır bılınmez dedı.cınsıyet tahmını yapamadı cunku pozısyona gırmedı ben oğlumda on haftalıkken Dr lar erkeğe benzetmıstı Dr bey dedım bıraz daha baktı yok dedı pozısyona gormedı küçücük bısey zaten bende gördüm ekranda bu ılk cocuğun gıbı oynak degıl bellı sanırım daha uslu olcak teyzelerı.

Gözün aydın canım sonuçların güzel çıkmış, rabbim daim etsin inşallah :) erken döllenmemi olmuş ozaman çok ilginç bebişin 2 hafta fark atmış:)) maaşallah, sübanallah :)

Selam arkadaslarr .. simdi bebeklerimi gordum cok şükür iyilermiss ..kipir kipir hareket etmeye baslamislar bilee ama dr normalde eylül basi dogmalari gerekiyor dedi ama seninkiler ikiz olduğu icin ağustos basinda gelirler dedi.. ins. Bi sorun cikmaz zamaninda saglikla gelir bebeklerim

merak etme canım ben de daha kalp atışını duyamadım geçen hafta gittim doktor haftaya gel dedi hatta bende çok korktum tahlillerime felan baktı herşey güzel dedi kese 26mm di doktor geç döllenme olmuştur sonuçta insanız makine değil tarihlerle alakalı büyük bir ihtimal demişti bende yarın öğrenicem inş üzme kendini seni çok iyii anlıyorum

anemmmm ikiz hemde maşallah negüzelllll

Arkadaşlar mrh.bende allah izin veririse 23 eylül doğumlu olacak bebişim.sadece kanda baktırdım 34 gün 1000 di doktora henüz gitmedim benim bu ikinci olcak birinci bebişde kese yok bebek yok kalp atışı yok sinir olmuştum o yuzden 7+0 falan gidiyim diyorum.sizleri okuyodum bende aranıza katılmak istedim alllah herkesin yavrusunu sağ sağlım KUCAĞINA ALDIRSIN İNşalllah.benim birinciside 20.09.09 doğumlu bi kızım var bakılm belkide ablasıyla aynı tarihde doğarlar.forumdaki herkese selamlar.

kızlar ben doktora gıttım miğimin kalp atısarını gordum :) o kadar heyecanlandım kı anlatamam :) yazarken bile aglıyorum.. tansıyonum 14 olmustu ızlerken :) ben kaybettıgım bebegımde hıc boyle olmamıstım.. cok heyecanlıyım kalbım dısarda atıyo gıbıydı :) allahım mınıgımı kucagıma almama ızın ver rabbım yalvarıyorum.. doktorum 17 eylulde bu ıs bıter dedı bende 6,5 aylık dogum yapmıs bırı olarak agustosu gorsem kafi dedim kendımce :) inş hersey yolunde gıdecek bu sefer ınanıyorum... rabbım ısteyen herkese nasıp etsın hamıle olan arkadaslrımızında kucaklarına almaları nasıp olsun ...

Tebrik ederimm
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın

amin cnm inşallah yazdıklarını okurken heyecan yaptım bende rabbım sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın

hayırlısı olsun arkadaşım sağlıkla kucağına almayı yuce rabbım nasıp etsın

Canım çok sevindim. Hayırlısıyla hepimiz tamamına ereriz inşallah...

selam kızlar
Bu gün dr kontorolune gittim ve şok olarak geri geldim.
Ben beişim 4+5 falan derken 6+5 olmuş.
Küçk fasulyemin kalp atımları başlamış.
Hafif kahvernği akıntım olduğunu söyledim. Normal görünüyor dedi altan muanneye ve ultrasona gerek görmedi proğoston başladık. Dikket et. fazla yürüme,ayakta kalma dedi.
Sonra kan ,idrar tahlili falan istedi yarın sabah aç karnına yaptıracağım.
Allahım hepimize sağlıcakla fasulyelrimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

kızlar bugün beta hcg baktırdım 500,7 çıktı

27.01.2014 165,9
29.01.2014 500,7 değerler nasıl sizce.en son adet tarihim 24 aralık. gebelik 5+1 gözüküyür adet tarihine göre.

Süper canım. Önemli olan artış olması zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…