Canım kocakarı laflarını umursama. Köpeğinin aşıları tamsa bir sakıncası yok. Hatta sana yardımı bile olacak emin ol. Benim evimde de bir köpeğim ve kedim var. Kedilerin dışkıları bebek için zararlı, zaten dışkıyla sen haşır neşir olmayacağın için sorun yok.
Benim arkadaşımın alman kurdu vardı evde, bebek ağlayınca falan uyanamadıklarında haber veriyormuş, bebek için de anne için de zarardan çok yararı var emin ol. Aşılarını temizliğini aksatmadığın sürece, bir çok insandan temizler.
slm kızlar bende bugün gittim kontrole. maşallah bebiş sağlıklıymış 2.5 cm olmuş kalp atışlarını daha iyi duyduk bugün. inş hepimizin bebişleri sağlıklı olur.
bılırım cnm o duyguyu benımde köpegım vardı 5sene oluyor öldü bir daha almadım hiç ölen 2. köpekti insan dayanamıyor ınsallah bı sıkıntı olmaz beraber buyutursun
Merhaba arkadaslar ben yemek yedikden sonra cok rahatsiz oluyorum karnim sisiyor midem bulaniyor.. bende soda iciyorum acaba bi zarari varmii:44::44:
benim hamilelik haftasi burada 8 cikiyor. diger sitelerde daha 7 haftalik neden 1 hafta geriden cikiyor ki?? hangisi Dogru sizce??
Hep bu yazılanları okur imrenirdimmmmmm bende 6 hafta 4 günlük hamileyimmm kısmetse 20-09-2014 tarihinde bebeğimi kucağıma alacağım 40 yaşındayım ve ilk gebeliğim. Çok değişik duygular içindeyimmm. Biraz korku biraz heyecannnnn biraz karamsarlık ve birazda miğde bulantısııııııı var :)
Canım burada içinde bulunduğun haftayı yazıyor. Diğeri muhtemelen bitirdiğin haftayı yazıyordur.
Kızlar bende bugün Dr a gıttım bebısım 12 haftalık çıktı bende Dr bey ben 10 haftalık bılıyordum dedım yok yok fazlası var eksıgı yok deyıp gulumsedı ve hemen ıkısı teste yonlendırdı cunku haftası geçmesın dedı hemen yaptır dedı neyse yaptırdım kanı tahlili artı usg yaptık ve sonuc lar cok guzel çıktı ve Dr tahmını doğdun tarihi 15 Ağustos gıbı çıkıyor dedı daha da erken olabılır dedı ılkıde normal olduğu ıcın bebek ne zaman gelır bılınmez dedı.cınsıyet tahmını yapamadı cunku pozısyona gırmedı ben oğlumda on haftalıkken Dr lar erkeğe benzetmıstı Dr bey dedım bıraz daha baktı yok dedı pozısyona gormedı küçücük bısey zaten bende gördüm ekranda bu ılk cocuğun gıbı oynak degıl bellı sanırım daha uslu olcak teyzelerı.
bin bir paranoya yapıyorum işte. herkes yazmış kalp atışını duyduk diye şaşırıyorum. 5 haftalık olup duyanı bile okudum.
ya internete çok güvenmemek lazım ya da başka bir doktora gitmek
eşimin annesi sinir etti zaten beni. aldırın çocuğu diye yorumlar yaptı ve kavga ettik onun yüzünden. hamileliğim sevincini yaşayamıyorum bir türlü
Selam arkadaslarr .. simdi bebeklerimi gordum cok şükür iyilermiss ..kipir kipir hareket etmeye baslamislar bileeama dr normalde eylül basi dogmalari gerekiyor dedi ama seninkiler ikiz olduğu icin ağustos basinda gelirler dedi.. ins. Bi sorun cikmaz zamaninda saglikla gelir bebeklerim
kızlar ben doktora gıttımmiğimin kalp atısarını gordum :) o kadar heyecanlandım kı anlatamam :) yazarken bile aglıyorum.. tansıyonum 14 olmustu ızlerken :) ben kaybettıgım bebegımde hıc boyle olmamıstım.. cok heyecanlıyım kalbım dısarda atıyo gıbıydı :) allahım mınıgımı kucagıma almama ızın ver rabbım yalvarıyorum.. doktorum 17 eylulde bu ıs bıter dedı bende 6,5 aylık dogum yapmıs bırı olarak agustosu gorsem kafi dedim kendımce :) inş hersey yolunde gıdecek bu sefer ınanıyorum... rabbım ısteyen herkese nasıp etsın hamıle olan arkadaslrımızında kucaklarına almaları nasıp olsun ...
kızlar ben doktora gıttımmiğimin kalp atısarını gordum :) o kadar heyecanlandım kı anlatamam :) yazarken bile aglıyorum.. tansıyonum 14 olmustu ızlerken :) ben kaybettıgım bebegımde hıc boyle olmamıstım.. cok heyecanlıyım kalbım dısarda atıyo gıbıydı :) allahım mınıgımı kucagıma almama ızın ver rabbım yalvarıyorum.. doktorum 17 eylulde bu ıs bıter dedı bende 6,5 aylık dogum yapmıs bırı olarak agustosu gorsem kafi dedim kendımce :) inş hersey yolunde gıdecek bu sefer ınanıyorum... rabbım ısteyen herkese nasıp etsın hamıle olan arkadaslrımızında kucaklarına almaları nasıp olsun ...
Arkadaşlar mrh.bende allah izin veririse 23 eylül doğumlu olacak bebişim.sadece kanda baktırdım 34 gün 1000 di doktora henüz gitmedim benim bu ikinci olcak birinci bebişde kese yok bebek yok kalp atışı yok sinir olmuştum o yuzden 7+0 falan gidiyim diyorum.sizleri okuyodum bende aranıza katılmak istedim alllah herkesin yavrusunu sağ sağlım KUCAĞINA ALDIRSIN İNşalllah.benim birinciside 20.09.09 doğumlu bi kızım var bakılm belkide ablasıyla aynı tarihde doğarlar.forumdaki herkese selamlar.
Tebrik ederimm
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
amin cnm inşallah yazdıklarını okurken heyecan yaptım bende rabbım sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın
Canım çok sevindim. Hayırlısıyla hepimiz tamamına ereriz inşallah...kızlar ben doktora gıttımmiğimin kalp atısarını gordum :) o kadar heyecanlandım kı anlatamam :) yazarken bile aglıyorum.. tansıyonum 14 olmustu ızlerken :) ben kaybettıgım bebegımde hıc boyle olmamıstım.. cok heyecanlıyım kalbım dısarda atıyo gıbıydı :) allahım mınıgımı kucagıma almama ızın ver rabbım yalvarıyorum.. doktorum 17 eylulde bu ıs bıter dedı bende 6,5 aylık dogum yapmıs bırı olarak agustosu gorsem kafi dedim kendımce :) inş hersey yolunde gıdecek bu sefer ınanıyorum... rabbım ısteyen herkese nasıp etsın hamıle olan arkadaslrımızında kucaklarına almaları nasıp olsun ...
kızlar bugün beta hcg baktırdım 500,7 çıktı
27.01.2014 165,9
29.01.2014 500,7 değerler nasıl sizce.en son adet tarihim 24 aralık. gebelik 5+1 gözüküyür adet tarihine göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?