- 12 Mart 2013
- 326
- 24
- 118
- 49
oo maşallah isim bile arıyorsun.. bizim erkek olursa ismimiz hazır inş.
Onlara bakma Rabbim senin gönlündekini versin arkadaşım.. evet veriyor elhamdulillah.. acısınıda unuttursun inş.
Kızıda giydirmesi süslemesi harika birşeyy.. kızımdan biliyorum
Ama erkekte daha havalı oluyor yaaa yigitime kareli gömlek altına dar paça pantalon giydriyordum son zamanlar...offff Allahım hayırlı olanı versin hepimize...
ne guzel acıklamıssın cnm bılgım yok arastırmadımda hıc kulaktan dolma yalnıs bılgıler
Selam kızlar,
Ben bugün doktora gittim. Kan tahlili yaptırdı doktor 5 tüp kan ve idrar örneği alındı. Ama bebeğin kalp atışları hatta ebriyo görünmedi. Doktor haftaya görünür diyor ama herkes 6. 7. haftalarda gördük duyduk diye yazıyor.
Benim durumumumda olan var mı? Korkuyorum neden görünmüyor ultrasonda?
Kese görünüyor ama internetten araştırdığımda embriyo ve yüzük gibi birşeyin de görünmesi lazım.
Acaba idrara sıkışık gidince mi net görünüyor. Çok tedirginim
Çok araştırdım canım ben. Şimdi herkesle bi kavga içindeyim. Doğuma kadar yolla köpeğini diye. Onlara cevabı verebilmek için daha çok bilmeliyim dedim :)) alerjisi olmadığı sürece bebeğimle köpeğimi bir arada büyütücem inşallah :)) 3 yıldır bizimle, bi gün görmesem gözlerim arıyo. O da bizim çocuğumuz gibi.
Çok araştırdım canım ben. Şimdi herkesle bi kavga içindeyim. Doğuma kadar yolla köpeğini diye. Onlara cevabı verebilmek için daha çok bilmeliyim dedim :)) alerjisi olmadığı sürece bebeğimle köpeğimi bir arada büyütücem inşallah :)) 3 yıldır bizimle, bi gün görmesem gözlerim arıyo. O da bizim çocuğumuz gibi.
cnm gonlunu ferah tut 8 haftalık gozukuyorsun takvımde doktorun haftaya dıyorsa vardır bı bldıgı bekle bakalım
bin bir paranoya yapıyorum işte. herkes yazmış kalp atışını duyduk diye şaşırıyorum. 5 haftalık olup duyanı bile okudum.
ya internete çok güvenmemek lazım ya da başka bir doktora gitmek
eşimin annesi sinir etti zaten beni. aldırın çocuğu diye yorumlar yaptı ve kavga ettik onun yüzünden. hamileliğim sevincini yaşayamıyorum bir türlü
bin bir paranoya yapıyorum işte. herkes yazmış kalp atışını duyduk diye şaşırıyorum. 5 haftalık olup duyanı bile okudum.
eşimin annesi sinir etti zaten beni. aldırın çocuğu diye yorumlar yaptı ve kavga ettik onun yüzünden. hamileliğim sevincini yaşayamıyorum bir türlü
oo maşallah isim bile arıyorsun.. bizim erkek olursa ismimiz hazır inş.
Onlara bakma Rabbim senin gönlündekini versin arkadaşım.. evet veriyor elhamdulillah.. acısınıda unuttursun inş.
Kızıda giydirmesi süslemesi harika birşeyy.. kızımdan biliyorum
Ama erkekte daha havalı oluyor yaaa yigitime kareli gömlek altına dar paça pantalon giydriyordum son zamanlar...offff Allahım hayırlı olanı versin hepimize...
Kızlar bana dua edin bugün akşamüstü doktor kontrolüm güzel haberlerle geleyim inşallah
inşallah canım bende yarın akşam gidicem bakalım
kızlar bugün beta hcg baktırdım 500,7 çıktı
27.01.2014 165,9
29.01.2014 500,7 değerler nasıl sizce.en son adet tarihim 24 aralık. gebelik 5+1 gözüküyür adet tarihine göre.
kızlar bugün beta hcg baktırdım 500,7 çıktı
27.01.2014 165,9
29.01.2014 500,7 değerler nasıl sizce.en son adet tarihim 24 aralık. gebelik 5+1 gözüküyür adet tarihine göre.
Kızlar bana dua edin bugün akşamüstü doktor kontrolüm güzel haberlerle geleyim inşallah
Allah sana da bana da güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin canımcım :)
Kizlarr ikinizde güzel haberlerle geleceksiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?