2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

amin cnm insallah valla ısım bellı bı tanesı kızda bellı annem umreye gıtmıstı dua ederken farkında olmadan agzından ısım cıkmıs onlar olacak ama ben yanına ek yapacağım

ne guzel acıklamıssın cnm bılgım yok arastırmadımda hıc kulaktan dolma yalnıs bılgıler

Çok araştırdım canım ben. Şimdi herkesle bi kavga içindeyim. Doğuma kadar yolla köpeğini diye. Onlara cevabı verebilmek için daha çok bilmeliyim dedim :)) alerjisi olmadığı sürece bebeğimle köpeğimi bir arada büyütücem inşallah :)) 3 yıldır bizimle, bi gün görmesem gözlerim arıyo. O da bizim çocuğumuz gibi.

cnm gonlunu ferah tut 8 haftalık gozukuyorsun takvımde doktorun haftaya dıyorsa vardır bı bldıgı bekle bakalım

bılırım cnm o duyguyu benımde köpegım vardı 5sene oluyor öldü bir daha almadım hiç ölen 2. köpekti insan dayanamıyor ınsallah bı sıkıntı olmaz beraber buyutursun

Canım kocakarı laflarını umursama. Köpeğinin aşıları tamsa bir sakıncası yok. Hatta sana yardımı bile olacak emin ol. Benim evimde de bir köpeğim ve kedim var. Kedilerin dışkıları bebek için zararlı, zaten dışkıyla sen haşır neşir olmayacağın için sorun yok.

Benim arkadaşımın alman kurdu vardı evde, bebek ağlayınca falan uyanamadıklarında haber veriyormuş, bebek için de anne için de zarardan çok yararı var emin ol. Aşılarını temizliğini aksatmadığın sürece, bir çok insandan temizler.

cnm gonlunu ferah tut 8 haftalık gozukuyorsun takvımde doktorun haftaya dıyorsa vardır bı bldıgı bekle bakalım

bin bir paranoya yapıyorum işte. herkes yazmış kalp atışını duyduk diye şaşırıyorum. 5 haftalık olup duyanı bile okudum.
ya internete çok güvenmemek lazım ya da başka bir doktora gitmek

eşimin annesi sinir etti zaten beni. aldırın çocuğu diye yorumlar yaptı ve kavga ettik onun yüzünden. hamileliğim sevincini yaşayamıyorum bir türlü

Bende rüyamda iki kere falan erkek bebek gördüm, kv mde mavili erkek bebek görmüş...Sağlıklı,hayırlı evlat olsunda cinsiyet hiç önemli değil

Son düzenleme:

Cnm herkesin hamileliği bir değil ki ..Bende 5+ larda gitmiştim en son kese ve yolk sacı görmüştük sadece..Dr un normal diyosa takma diğerleri ki bence anormal bi durum yok ortadaKv ne de sinir oldum nasıl lafmış o öyle

Son düzenleme:

Canim 5 haftalikken kalp atisi kesinlikle duyulmaz yaa... vajinal olarak alttan ultrasona girmistir oda cok tehlikeli bebege..

Kaynanayin lafinada aldirma.. eskiler biraz cahiller..

Tatli yersen erkekmi ?? bende kac gundur baklava falan hep yiyorum normalde bene sevmem Kilo yapar diyede yememeye calisiyorum aslinda

kızlar bugün beta hcg baktırdım 500,7 çıktı

27.01.2014 165,9
29.01.2014 500,7 değerler nasıl sizce.en son adet tarihim 24 aralık. gebelik 5+1 gözüküyür adet tarihine göre.

cnm bak en son kontrolumdekı doktor ve hemsıre konusmaları soyleydı (en so dedıgı 21 ocak)konusmalar 23 ocak
en son ne demısız keseye
belırsız 7.1 mıs
nereye yerleşmıs bu yıne goremıyorum
hmm tmm gordum rahım agzına yerleşmıs ben kötu bırseymı bu doktor hanım dedıgımde yok korkma cıkar bu yukarıya
bı degısık cıhaza bakarken ne oldu dedıgımde eee kalp atısı var bende yalan soylemeyın keseyı zor gordunuz dedıgımde bana gostermıstı sesı yoktu sadece goruntu vardı onun cın gonlunu ferah tut takılma kımselere kavga da etme sen sınırlenınce bebegıne zarar

27.01.2014 165,9
29.01.2014 500,7 değerler nasıl sizce.en son adet tarihim 24 aralık. gebelik 5+1 gözüküyür adet tarihine göre.

artışın güzel cnm yenı anniş hayırlısı olsun rabbım bebegını kucagına almayı nasıp etsın

27.01.2014 165,9

canım bence artışın gayet güzel. hadi bakalım hayırlısıyla bebişler sağlıcakla annelerine kavuşsun (amin)

Kizlarr ikinizde güzel haberlerle geleceksiniz inşallah

Bütün hastane ziyaretlerinden bütün anniş adayları güzel haberle gelir umarım :))

Geçmiyo bize vakit ya ( eşim bugün medikoya gidelim ben özledim bebişi diye tutturdu :)) ya zararı varsa diye içime sinmiyo bu kadar çok ultrason

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…